Αναθεώρηση χωρίς αποκλεισμούς

Ας ξεκινήσουμε την κριτική μας χωρίς αποκλεισμούς με λίγες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία. Το Blockless είναι μια εταιρεία με έδρα τον Καναδά, στόχος της οποίας ήταν πάντα να σας επιτρέπει να περιηγείστε εύκολα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τα όρια της χώρας ή της περιοχής. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές από οπουδήποτε στον κόσμο. Η υπηρεσία τους είναι προσιτή και προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδος μιας εβδομάδας.


Αναθεώρηση χωρίς αποκλεισμούς

Καθώς ξεκινά το 2016, έχουν ενημερώσει τον ιστότοπό τους, καθώς και τους στόχους τους με πιο εστιασμένη πορεία προς το απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών τους. Για το σκοπό αυτό έχουν προσθέσει το Smart Guard, μια τεχνολογία έξυπνου αποκλεισμού διαφημίσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο με υπολογιστές αλλά και με όλες τις συσκευές που υποστηρίζονται από το Blockless DNS. Επίσης, βασισμένες σε πρόσφατες ενημερώσεις, όπως η αυτόματη εγκατάσταση DNS και η εκκίνηση πελατών για Windows και Mac OS X, έχουν ξεκινήσει δοκιμές beta υπηρεσιών VPN για τον υπολογιστή-πελάτη τους Windows και Mac OS X, μαζί με τη δημιουργία εφαρμογών για κινητά Blockless και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης.

Τιμολόγηση και ειδικές προσφορές

Η υπηρεσία DNS χωρίς αποκλεισμούς διατίθεται στην αγορά χρησιμοποιώντας μία διαμόρφωση. Το προσφέρουν σε πακέτα τριών όρων: μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια. Όπως οι περισσότεροι πάροχοι, οι τιμές τους προεξοφλούνται με βάση τη διάρκεια του όρου. Το μηνιαίο πακέτο είναι 4,95 $ το μήνα. Το εξαμηνιαίο πακέτο χρεώνεται 27,25 $ κάθε έξι μήνες. Αυτό αποφέρει μόλις 4,55 $ το μήνα, κάτι που εξοικονομεί πάνω από 7% από τη μηνιαία τιμή τους. Η εγγραφή για ένα έτος υπηρεσίας είναι 49,95 $, χρεώνεται κάθε δώδεκα μήνες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε ένα χρόνο από την υπηρεσία τους απλώς 4,16 $ ανά μήνα.  Αυτή είναι μια εξοικονόμηση 16% που είναι σαν να λαμβάνετε δωρεάν δύο μήνες της υπηρεσίας Blockless.

Τιμές χωρίς αποκλεισμούςΤο Blockless επιτρέπει την πληρωμή με μεγάλες πιστωτικές κάρτες. Αυτές περιλαμβάνουν VISA, MasterCard, Diners και JCB.

Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος

Το Blockless θέλει να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους για τον εαυτό σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι ταιριάζει στις προσδοκίες σας. Εξαιτίας αυτού, απαιτούν από όλους να δημιουργήσουν έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό 7 ημερών για να μπορέσουν να εγγραφούν για συνδρομή επί πληρωμή. Δεν απαιτούνται στοιχεία πληρωμής για να εγγραφείτε στη δοκιμή. Όπως φαίνεται παρακάτω, το μόνο που χρειάζεται για να εγγραφείτε σε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό 7 ημερών χωρίς αποκλεισμούς είναι μια έγκυρη διεύθυνση email και ένας κωδικός πρόσβασης. Η δοκιμή θα λήξει μετά τη λήξη των επτά ημερών, οπότε δεν χρειάζεται καν να ακυρώσετε τον λογαριασμό. Ωστόσο, θα πρέπει να αφαιρέσετε το DNS τους από το σύστημά σας. Μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό στην περιοχή υποστήριξης του ιστοτόπου Blockless.

Ρύθμιση λογαριασμού χωρίς αποκλεισμούς

Επισκεφτείτε το Blockless

Πώς λειτουργεί το Blockless

Το Blockless είναι κατά κύριο λόγο μια έξυπνη υπηρεσία DNS, στόχος της οποίας είναι να επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται και να παρακολουθούν ροή περιεχομένου πολυμέσων χωρίς τα τεχνητά όρια χώρας και περιοχής που χρησιμοποιούνται από πολλούς παρόχους. Η υπηρεσία τους λειτουργεί αλλάζοντας τις ρυθμίσεις διεύθυνσης διακομιστή DNS στη συσκευή σας. Αυτό επιτρέπει στην υπηρεσία τους να παρακολουθεί αίτημα εξουσιοδότησης από αυτούς τους παρόχους και να τους παρέχει μια εικονική διεύθυνση IP που ικανοποιεί τα τεχνητά όριά τους και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις βιβλιοθήκες ροής τους. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το περιεχόμενό τους από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς λειτουργεί το Blockless

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά VPN, όπου όλη η κίνηση μεταξύ της συσκευής σας και της υπηρεσίας είναι κρυπτογραφημένη και αποστέλλεται μέσω του διακομιστή στο Διαδίκτυο, μόνο ένα μικρό μέρος της κίνησης διέρχεται πραγματικά μέσω του διακομιστή Smart DNS. Μόλις ολοκληρωθεί η εισαγωγή και η χειραψία της επικοινωνίας μεταξύ του διακομιστή και του παρόχου, το υπόλοιπο της κίνησης αποστέλλεται απευθείας από τον πάροχο στη συσκευή σας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κρυπτογράφηση της ροής κυκλοφορίας, δεν υπάρχει απώλεια στην απόδοση του Διαδικτύου ενώ παρακολουθείτε ταινίες HD ή ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιφερειακά κλειδωμένους ιστότοπους από οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να επιβραδύνετε την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Τέλος, δεδομένου ότι δεν είναι κρυπτογράφηση της κίνησης DNS χωρίς αποκλεισμούς, δεν παρέχει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με τις τυπικές υπηρεσίες VPN.

Το δίκτυο χωρίς αποκλεισμούς

Το δίκτυο χωρίς αποκλεισμούς διαθέτει διακομιστές σε 25 διαφορετικές περιοχές. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Lexembourg, Μεξικό, Κάτω Χώρες, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ρωσία, Νότια Αφρική , Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό παρέχει ένα παγκόσμιο δίκτυο με διακομιστές σε κάθε μεγάλη ήπειρο του κόσμου εκτός από την Ανταρκτική.

Ρύθμιση χωρίς αποκλεισμούς για Windows

Το Blockless υποστηρίζει μια ποικιλία συσκευών όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, smartphone, κονσόλες παιχνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και δρομολογητές. Σύνδεση στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο Blockless και επιλέγοντας το μενού βοήθειας, τότε το κουμπί οδηγού ρύθμισης θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε μια διαδικασία 3 βημάτων (όπως φαίνεται παρακάτω) για να βρείτε τον οδηγό για τη μη αυτόματη διαμόρφωση της συσκευής σας για χρήση της υπηρεσίας DNS χωρίς αποκλεισμούς . Η ενότητα υποστήριξης του ιστότοπού τους διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία εύχρηστων οδηγών που μπορείτε να αναζητήσετε.

Ρύθμιση DNS συσκευής χωρίς αποκλεισμούςΕάν υπάρχει, ένας σύνδεσμος για την εγκατάσταση του προσαρμοσμένου λογισμικού Blockless είναι το πρώτο βήμα σε αυτούς τους οδηγούς. Ωστόσο, θα σας δείξουν επίσης πώς να αλλάξετε χειροκίνητα το DNS για τη συσκευή σας. Η υπηρεσία Blockless σάς επιτρέπει να συνδεθείτε από οπουδήποτε αλλά μόνο από μία τοποθεσία τη φορά. Αυτό συμβαίνει επειδή το Blockless συγχρονίζεται με τη μεμονωμένη τοποθεσία σας (διεύθυνση IP) μόλις συνδεθείτε. Επομένως, όταν συνδέεστε από διαφορετικό δίκτυο, θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να κάνετε κλικ στην επιλογή “Χρήση αυτής της τοποθεσίας”. Η διαμόρφωση του δρομολογητή σας για χρήση της υπηρεσίας Blockless θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από την υπηρεσία σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν.

Επισκεφτείτε το Blockless

Χρήση του προγράμματος-πελάτη χωρίς αποκλεισμούς Windows

Μόλις κάνετε κλικ στην εφαρμογή Blockless App για τα Windows 10 στον οδηγό, θα αποθηκευτεί το αρχείο εγκατάστασης στον υπολογιστή σας. Εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης και θα δείτε μια οθόνη όπως η πρώτη παρακάτω. Στη συνέχεια, θα ρυθμίσει την υπηρεσία Blockless για Windows στον υπολογιστή σας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, θα δείτε μια οθόνη όπως η δεύτερη παρακάτω. Κάνοντας κλικ στο φινίρισμα σε αυτήν την οθόνη θα ξεκινήσει η εφαρμογή.

Εγκατάσταση Blockless

Την πρώτη φορά που ξεκινάτε τον πελάτη, θα δείτε την οθόνη σύνδεσης όπως φαίνεται παρακάτω. Σε αυτήν την οθόνη θα εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας που λάβατε στην επαλήθευση του λογαριασμού σας και το email καλωσορίσματος από το προσωπικό του Blockless. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος.

Σύνδεση χωρίς αποκλεισμούς

Αυτό θα εμφανίσει την κύρια οθόνη για την εφαρμογή Blockless Windows, όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα παρακάτω. Από προεπιλογή, θα συνδεθεί με τον πλησιέστερο διακομιστή στην τοποθεσία σας κατά την πρώτη εκκίνηση. Η κύρια οθόνη σύνδεσης που εμφανίζεται παρακάτω έχει μόνο μερικά στοιχεία ελέγχου που το καθιστούν πολύ εύκολο να μάθετε και να ρυθμίσετε. Η αλλαγή διακομιστών μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους τρεις διαφορετικούς τρόπους: πλαίσιο αναζήτησης με όνομα, κύλιση και επιλογή του ονόματος με το ποντίκι ή κλικ σε μία από τις ανοιχτότερες γκρι χώρες του χάρτη. Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν ότι η περιοχή αλλάζει από το Ηνωμένο Βασίλειο (αριστερά) σε Ηνωμένες Πολιτείες (δεξιά). Σημειώστε ότι επαληθεύει ότι η περιοχή μας έχει αλλάξει χρησιμοποιώντας ένα εικονίδιο σημαίας για τη χώρα.

Αλλαγές διακομιστή χωρίς αποκλεισμούς

Κάνοντας κλικ στη Βοήθεια θα εμφανιστούν οι ακόλουθες επιλογές: διαμορφώστε μια συσκευή για υπηρεσία Blockless, αναζητήστε άρθρα υποστήριξης ή ανοίξτε ένα εισιτήριο υποστήριξης. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί κλεισίματος για να σας επιστρέψει στην κύρια οθόνη σύνδεσης.

Στο κάτω μέρος της κύριας οθόνης βρίσκεται ο διακόπτης για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του Smart Guard. Αυτή τη στιγμή είναι ενεργοποιημένη. Το Smart Guard θα καταργήσει ορισμένες διαφημίσεις και γραφικά από ιστότοπους που θα αυξήσουν την ταχύτητα του προγράμματος περιήγησής σας μειώνοντας το χρόνο φόρτωσης για τις σελίδες. Το πιο σημαντικό, ο αποκλεισμός αυτών των διαφημίσεων μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του απορρήτου σας στο διαδίκτυο, επειδή δεν θα είναι σε θέση να παρακολουθούν τις συνήθειες και τα μοτίβα περιήγησής σας στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε στοχευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ.

Προτιμήσεις χωρίς αποκλεισμούς

Το τελευταίο χαρακτηριστικό της κύριας οθόνης που θέλουμε να δούμε είναι οι Ρυθμίσεις για τον πελάτη στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στο σύμβολο καράτι προς τα κάτω στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστεί μια αναπτυσσόμενη λίστα όπως αυτή που εμφανίζεται παραπάνω (αριστερά). Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε προτιμήσεις, διαχείριση συνδρομής, αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμού και αποσύνδεση της υπηρεσίας. Η επιλογή προτιμήσεων θα ανοίξει την οθόνη ρυθμίσεων της εφαρμογής που εμφανίζεται παραπάνω (δεξιά). Από εδώ μπορείτε να κάνετε τα εξής επιλέγοντας το αντίστοιχο πλαίσιο ελέγχου:

 • Ρυθμίστε το Blockless DNS σε αυτήν τη συσκευή
 • Αυτόματος συγχρονισμός τοποθεσίας σε αυτήν τη συσκευή
 • Ξεκινήστε την εφαρμογή κατά την εκκίνηση του συστήματος
 • Ελεγχος για ενημερώσεις

Όπως και το υπόλοιπο πρόγραμμα-πελάτη Blockess DNS, οι επιλογές είναι βασικές με τον αυτόματο συγχρονισμό της συσκευής να είναι η πιο χρήσιμη ρύθμιση. Αυτό θα σας εξοικονομήσει από το να χρειάζεται να μεταβείτε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό χωρίς αποκλεισμούς για να το κάνετε αυτό κάθε φορά που αλλάζετε δίκτυα.

Επισκεφτείτε το Blockless

Χωρίς αποκλεισμούς για Android και Google Chrome

Το Blockless διαθέτει μια εφαρμογή για Android για την υπηρεσία που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google store. Απαιτεί Android 2.1 και νεότερη έκδοση. Θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας από τη συσκευή σας Android. Ομοίως με το πρόγραμμα-πελάτη των Windows, μπορείτε να αλλάξετε την προτίμηση της περιοχής σας, να ανανεώσετε την IP σας και να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας είναι ενεργός στην παλάμη σας. Ακολουθούν εικόνες της οθόνης σύνδεσης (αριστερά) και της κύριας οθόνης σύνδεσης (δεξιά). Η οθόνη σύνδεσης σάς επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι μόλις εισαγάγετε τα κατάλληλα διαπιστευτήρια.

Εφαρμογή Blockless Andriod

Η κύρια οθόνη σύνδεσης που εμφανίζεται παραπάνω (δεξιά) ελέγχει αν έχετε έγκυρο λογαριασμό, η διεύθυνση IP (τοποθεσία) της συσκευής συγχρονίζεται με τον λογαριασμό σας και εάν το DNS έχει ρυθμιστεί σωστά για τη συσκευή. Εάν κάποιο από αυτά αποτύχει, θα εμφανίζεται με κόκκινο αντί για πράσινο. Ο επιλογέας περιοχής σας επιτρέπει να πατήσετε για να συνδεθείτε στη χώρα που έχετε επιλέξει. Αυτό διευκολύνει την εναλλαγή περιοχών όταν συνδέονται με την υπηρεσία τους. Το Blockless έχει επίσης μια επέκταση για το Google Chrome που έχει παρόμοια συμπεριφορά με την εφαρμογή Android.

Χέρια στη δοκιμή

Πραγματοποιήσαμε τη δοκιμή κανονικής ταχύτητας στην υπηρεσία Blockless DNS και, όπως αναμενόταν, δεν παρατηρήσαμε ουσιαστικά καμία αλλαγή στην ταχύτητα λήψης ή την περιήγηση γενικά ενώ ήταν συνδεδεμένη σε αυτήν. Σε αντίθεση με τα κανονικά VPN που στέλνουν όλη την επισκεψιμότητά σας μέσω του VPN, το Blockless σας συνδέει απευθείας με τους ιστότοπους που υποστηρίζουν. Έχουν οδηγούς για τη διαμόρφωση της υπηρεσίας DNS σε μια ποικιλία συσκευών που περιλαμβάνουν υπολογιστές, αποκωδικοποιητές, τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών, blu-ray, τηλέφωνα, tablet και δρομολογητές. Αυτά μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα υποστήριξης του ιστότοπού τους.

Πραγματοποιήσαμε επίσης μια δοκιμή ταχύτητας του νέου προγράμματος-πελάτη beta για Windows με πλήρη εφαρμογή VPN. Ένα στιγμιότυπο οθόνης του κύριου παραθύρου του σε λειτουργία σερφ εμφανίζεται κάτω αριστερά. Αυτό το παράθυρο διακρίνεται από το γαλάζιο μετρητή, τον κεραυνό, το κουμπί και την επιλεγμένη περιοχή του χάρτη. Όπως μπορείτε να δείτε, ο πελάτης έχει τις ίδιες επιλογές με τον πελάτη των Windows που περιλαμβάνουν βοήθεια, προτιμήσεις, διαχείριση συνδρομής, ρυθμίσεις λογαριασμού και αποσύνδεση. Οι προτιμήσεις είναι ίδιες με αυτές του προηγούμενου πελάτη με την προσθήκη ενός διακόπτη για την επιλογή OpenVPN UDP ή TCP για την υπηρεσία VPN. Κάνοντας κλικ στην τρέχουσα επιλεγμένη περιοχή θα εμφανιστεί ένα παράθυρο δεξιά. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την περιοχή στην οποία θα αλλάξετε. Το Smart Guard έχει απενεργοποιηθεί για το παράθυρο σερφ.

Beta Blockless VPN για Windows

Μόλις επιλεγεί μια περιοχή όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες στην παραπάνω περίπτωση, κάνοντας κλικ στο κουμπί surf / safe θα ενεργοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί η προστασία VPN. Είναι τόσο απλό. Η δεύτερη οθόνη εμφανίζει την κύρια οθόνη σύνδεσης όταν είναι ενεργοποιημένο το VPN. Όταν το VPN είναι ενεργό, έχετε την προστασία να κρυπτογραφούνται όλα τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο OpenVPN. Επιπλέον, η πραγματική σας διεύθυνση IP καλύπτεται και αντικαθίσταται από μία στον διακομιστή Blockless. Σε αυτήν την περίπτωση μας έχει δοθεί μια διεύθυνση IP στην Ατλάντα και η ταυτότητά μας εμφανίζεται ως ανώνυμη. Το Smart Guard εμφανίζεται για το ασφαλές VPN. Η ασφαλής σύνδεση υποδεικνύεται με κόκκινο χρώμα για το μετρητή, την επιλεγμένη πόλη, το κουμπί και την επιλεγμένη περιοχή του χάρτη. Αυτό διευκολύνει τη διάκριση από τη μη προστατευμένη μπλε σύνδεση.

Επισκεφτείτε το Blockless

Δοκιμασία ταχύτητας

Η δοκιμή ταχύτητας της υπηρεσίας Blockless VPN δεν ήταν η γρηγορότερη που έχουμε δει, αλλά η υπηρεσία είναι ακόμα σε έκδοση beta, οπότε είμαστε σίγουροι ότι εξακολουθούν να επιλύουν ορισμένα ζητήματα. Τούτου λεχθέντος, η ταχύτητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο χωρίς VPN ήταν 51,21 Mbps και με το Blockless VPN ήταν 33,09 Mbps. Αυτό σημαίνει ότι σημειώθηκε πτώση περίπου 35% στην ταχύτητα σύνδεσης κατά τη σύνδεση στην υπηρεσία VPN χωρίς αποκλεισμούς. Όπως θα περίμενε κανείς υπάρχει μείωση της ταχύτητας λόγω της κρυπτογράφησης που παρέχεται από την υπηρεσία Blockless VPN. Αυτή η μείωση ταχύτητας αξίζει τον κόπο εάν ο στόχος σας είναι η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της προστασίας. Εάν όχι, μπορείτε να εκτελέσετε την υπηρεσία τους σε λειτουργία σερφ που δεν έχει απώλεια ταχύτητας. Ακόμα στα 33,09 Mbps, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση της υπηρεσίας VPN για τις περισσότερες από τις συναλλαγές σας στο Διαδίκτυο.

Δοκιμή ταχύτητας χωρίς αποκλεισμούς

συμπέρασμα

Εάν αυτό που αναζητάτε κυρίως σε μια υπηρεσία που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο πολυμέσων ροής, τότε το Blockless θα μπορούσε να είναι η υπηρεσία για εσάς. Ξεμπλοκάρουν 25 διαφορετικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Αυστραλίας και άλλων. Η υπηρεσία τους λειτουργεί με Windows, Mac OS X, κονσόλες παιχνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, κινητά τηλέφωνα, tablet και ακόμη και δρομολογητές. Η διαμόρφωση της συσκευής σας για χρήση της υπηρεσίας της περιλαμβάνει τροποποίηση των ρυθμίσεων διακομιστή DNS ώστε να οδηγούν στις δικές τους. Αυτή είναι μια απλή διαδικασία. Ωστόσο, η ομάδα Blockless παρείχε εύκολους οδηγούς για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές τους. Αυτά μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα υποστήριξης του ιστότοπού τους. Έχουν ακόμη και αυτοματοποιημένες εφαρμογές εγκατάστασης για Windows, Mac OS X, Android και επεκτάσεις για το πρόγραμμα περιήγησης chrome.

Πρόσφατα, έχουν ξεκινήσει τη δοκιμή beta μιας νέας υπηρεσίας VPN που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο OpenVPN (TCP / UDP) για την κρυπτογράφηση όλης της κίνησης στο Διαδίκτυο για να προστατεύσει το διαδικτυακό απόρρητο και την ασφάλειά σας. Αυτό είναι επιπλέον της μη κρυπτογραφημένης υπηρεσίας DNS. Επομένως, θα μπορείτε να επιλέξετε εάν η ταχύτητα ή η ασφάλεια είναι ο στόχος σας κατά τη χρήση της υπηρεσίας τους. Προς το παρόν (από τις 29/2/2016), έχουν κυκλοφορήσει λογισμικό beta που ενσωματώνει τη νέα υπηρεσία VPN για Windows και Mac OS X. Δεν είναι το γρήγορο VPN που έχουμε δει ποτέ. Έχει μια βασική γραφική διεπαφή και διευκολύνει την επιλογή και την αλλαγή διακομιστών. Απλώς επιλέξτε την περιοχή στην οποία θέλετε να μεταβείτε και εναλλαγή του κουμπιού surfing / safe και όλη η κίνηση στο Διαδίκτυο είναι ασφαλής. Αυτό καθιστά την υπηρεσία τους πολύ εύκολη στην εγκατάσταση και χρήση.

Τα πράγματα που μας άρεσε σχετικά με την υπηρεσία περιελάμβαναν:

 • Μπορεί να εγκατασταθεί σε μια ποικιλία συσκευών
 • Επιτρέπει την παγκόσμια πλοήγηση σε 25 περιοχές χωρίς τεχνητούς περιφερειακούς περιορισμούς
 • Δεν υπάρχει απώλεια ταχύτητας σύνδεσης όπως είναι τυπικό των συμβατικών VPN ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία πλοήγησης (Smart DNS)
 • Λογισμικό beta για Windows και Mac OS X που ενσωματώνει νέα υπηρεσία VPN
 • Υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN (TCP / UDP) για VPN

Ιδέες για τη βελτίωση της υπηρεσίας:

 • Επιτρέψτε περισσότερα από μία ταυτόχρονη σύνδεση
 • Προσθέστε το BitCoin ως επιλογή πληρωμής για να είστε πιο ανώνυμοι
 • Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υπηρεσία VPN στον ιστότοπό τους καθώς εξελίσσεται η έκδοση beta.
 • Προσθέστε την υπηρεσία VPN σε εφαρμογές iOS και Android
 • Προσθέστε νέα πρωτόκολλα όπως L2TP / IPSec για iOS

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το Blockless μόνοι σας. Εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και δοκιμάστε την υπηρεσία τους. Δοκιμάστε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας αθλητικό γεγονός, τον αγαπημένο πάροχο μέσων ροής ή άλλο περιεχόμενο από τις 25 περιοχές που καθιστούν παγκοσμίως προσβάσιμες από οπουδήποτε στον κόσμο. Εάν αποφασίσετε ότι σας αρέσει να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τους, μπορείτε να εγγραφείτε για αυτό από μόλις 4,16 $ το μήνα.

Επισκεφτείτε το Blockless

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map