Πώς να χρησιμοποιήσετε το Opera VPN

ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗΑγοράστηκε η Όπερα SurfEasy πέρυσι και αρχίζει να ενσωματώνει το VPN στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Για να είμαστε πιο ακριβείς, το Opera περιλαμβάνει διακομιστή μεσολάβησης SurfEasy στο πρόγραμμα περιήγησης. Σε αντίθεση με ένα VPN, ο διακομιστής μεσολάβησης κρυπτογραφεί μόνο την κίνηση που διατρέχει το πρόγραμμα περιήγησης Web Opera. Δεν θα κρυπτογραφήσει την κίνηση που προέρχεται από άλλες εφαρμογές ή από το δρομολογητή σας. Παρόλα αυτά, η Opera είναι το πρώτο πρόγραμμα περιήγησης στο Web που περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη υπηρεσία VPN / διακομιστή μεσολάβησης. Αυτό είναι ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός για όσους θέλουν να προστατεύσουν το απόρρητό σας στο διαδίκτυο και να καταργήσουν τον αποκλεισμό των γεω-περιορισμών.


Δεν υπάρχουν περιορισμοί ταχύτητας ή κυκλοφορίας στη νέα υπηρεσία Opera VPN (διακομιστής μεσολάβησης). Ο μόνος περιορισμός είναι ότι η επισκεψιμότητα μέσω εφαρμογών διαφορετικών από το πρόγραμμα περιήγησης Opera δεν εκτελείται μέσω της κρυπτογραφημένης σήραγγας. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να εκτελέσετε το Skpye, το email ή τον αγαπημένο σας πελάτη torrent ιδιωτικά, θα χρειαστείτε ακόμα ένα VPN τρίτου μέρους να το πράξουν. Αυτό εξακολουθεί να σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο στο πρόγραμμα περιήγησης Opera. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο βίντεο όπερας των 30 δευτερολέπτων μαζί για να παρουσιάσουμε τη νέα τους δυνατότητα VPN.

Το Opera VPN είναι απλό. Για να το ρυθμίσετε, απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις και κάντε κλικ σε ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο “Ενεργοποίηση VPN“Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Αυτό θα κρυπτογραφήσει όλη την κίνηση που διέρχεται από το πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το VPN από τις ρυθμίσεις ή από τη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης. Υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο ακριβώς αριστερά από τη γραμμή διευθύνσεων που θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε εύκολα τη λειτουργία VPN.

Ρυθμίσεις VPN Opera

Μόλις ενεργοποιηθεί το VPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Opera για να επισκεφθείτε τους αγαπημένους σας ιστότοπους. Το VPN υποστηρίζει επί του παρόντος τρεις τοποθεσίες – Καναδάς, Γερμανία και Ηνωμένες Πολιτείες.  Η τοποθεσία του διακομιστή με την οποία συνδέεστε δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία όσον αφορά την προστασία του απορρήτου. Η επισκεψιμότητα του προγράμματος περιήγησής σας θα είναι κρυπτογραφημένη ανεξάρτητα από την περιοχή με την οποία συνδέεστε. Για την καλύτερη απόδοση, θα συνιστούσα να συνδεθείτε στην πλησιέστερη τοποθεσία διακομιστή.

Οι τοποθεσίες VPN είναι πολύ σημαντικές για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο σε άλλες χώρες. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι είστε από τις ΗΠΑ και σκοπεύετε να περάσετε λίγο χρόνο στην Ισπανία. Δεν θέλετε να χάσετε καμία από τις ανέσεις του σπιτιού σας. Μόλις φτάσετε στην Ισπανία, συνειδητοποιείτε ότι η επιλογή περιεχομένου σας για υπηρεσίες όπως το Netflix είναι πολύ διαφορετική από ότι επέστρεφε στο σπίτι. Υπηρεσίες όπως το Hulu δεν είναι καν διαθέσιμες από την Ισπανία. Εκεί μπαίνουν οι τοποθεσίες Opera VPN. Μπορείτε να συνδεθείτε στο VPN τους στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παρακολουθήσετε τη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ, το Hulu και άλλα. Το ίδιο ισχύει για τις υπηρεσίες ροής και τα κανάλια στον Καναδά και τη Γερμανία.

Δοκιμή της υπηρεσίας New Opera VPN (Proxy)

Τώρα που γνωρίζετε πώς να διαμορφώσετε το VPN στην Opera, θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εξετάσουμε την πρακτική εμπειρία μας με την υπηρεσία. Όπως βλέπετε παρακάτω, συνδεθήκαμε στο YouTube και ενεργοποιήσαμε το τρέιλερ Magnificent Seven ενώ συνδεθήκαμε με το Opera (SurfEasy) VPN. Η καταγραφή οθόνης δείχνει επίσης το αναπτυσσόμενο μενού VPN με τις διαθέσιμες τοποθεσίες διακομιστή. Μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το VPN. Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διακομιστών VPN στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τη Γερμανία απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Όπερα VPN

Καταφέραμε να μεταδώσουμε το τρέιλερ του Magnificent Seven χωρίς κανένα πρόβλημα. Το βίντεο εκτελέστηκε σε πλήρη οθόνη χωρίς καμία προσωρινή αποθήκευση. Το Netflix ήταν η επόμενη δοκιμή μας, καθώς πρόσφατα έχουν υιοθετήσει μια ισχυρή στάση έναντι των υπηρεσιών VPN και SmartDNS. Μας ενθαρρύνθηκαν να δούμε ότι το Netflix δεν αποκλείστηκε μέσω του Opera VPN. Καταφέραμε να δούμε ένα βίντεο χωρίς το φοβερό μήνυμα διακομιστή μεσολάβησης. Η εικόνα δεν ήταν τέλεια. Ήταν λίγο pixelated αλλά σε σύγκριση με το ότι δεν είχε πρόσβαση στο Netflix η εικόνα ήταν μια χαρά.

Εκτός από το νέο VPN, το πρόγραμμα περιήγησης Opera διαθέτει άλλες ενσωματωμένες λειτουργίες σχετικές με το απόρρητο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε εύρος ζώνης και να περιηγηθείτε στον ιστό έως και τρεις φορές πιο γρήγορα. Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα “Μην παρακολουθείτεΑίτημα σε ιστότοπους που το υποστηρίζουν. Αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό, αλλά υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που αγνοούν τη ρύθμιση. ο ιδιωτική περιήγηση Η λειτουργία θα διαγράψει το ιστορικό διαδικτύου σας μόλις κλείσετε τη συνεδρία. Ωστόσο, δεν αποτελεί αντικατάσταση του VPN. Θα εξακολουθήσετε να θέλετε να ενεργοποιήσετε το VPN για να κρυπτογραφήσετε την επισκεψιμότητά σας.

Η νέα λειτουργία Opera VPN είναι διαθέσιμη στην έκδοση ενός προγραμματιστή. Δεν φαίνεται να περιορίζουν την πρόσβαση στην κυκλοφορία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό και να κατεβάσετε την έκδοση alpha απευθείας από το ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ιστοσελίδα. Ως άλφα θα μπορούσατε να περιμένετε κάποια σφάλματα στην πορεία. Παρατηρήσαμε ότι όταν είναι ενεργοποιημένο το VPN μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για την εμφάνιση ιστότοπων. Οι δοκιμές ταχύτητας και η ροή βίντεο ήταν εντάξει, αλλά το περιεχόμενο σε ιστότοπους όπως το news.com χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φορτωθεί. Δοκιμάστε το νέο Opera VPN για εσάς και πείτε μας τη γνώμη σας – @VPNFan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map