Οδηγός εγκατάστασης IPVanish iOS

Κουμπί IPVanish iOSΜπορείτε να βρείτε την πιο πρόσφατη εφαρμογή IPVanish iOS από τη σελίδα ρύθμισής τους. Για να φτάσετε εκεί απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Εφαρμογές” στο επάνω μέρος του ιστότοπού τους. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα λογισμικού VPN. Κάντε κλικ στο κουμπί iOS για να ξεκινήσετε. Αυτό θα φορτώσει τη δευτερεύουσα σελίδα εγκατάστασης iOS που περιέχει πληροφορίες σχετικά με την τελευταία εφαρμογή iOS και έναν σύνδεσμο προς το κατάστημα εφαρμογών. Αυτή η σελίδα περιέχει επίσης χειροκίνητη χειροκίνητη ρύθμιση και οπτικούς οδηγούς για τη διαμόρφωση της συσκευής iOS με L2TP και PPTP.


Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη στο App Store”. Μόλις μεταβείτε στο iTunes, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής. Η εφαρμογή IPVanish είναι συμβατή με iOS 8.0 και μεταγενέστερη έκδοση. Μόλις ξεκινήσει η εγκατάσταση, θα δείτε μια οθόνη όπως αυτή που φαίνεται στα αριστερά παρακάτω. Αυτή είναι η προειδοποίηση iOS που σας λέει ότι όλη η κίνηση στο Διαδίκτυο περνά μέσω του VPN. Είναι παρόμοιο με την προειδοποίηση εμπιστοσύνης που εκδίδεται από συσκευές Android. Πρέπει να το επιτρέψετε για να συνεχιστεί η εγκατάσταση του VPN. Η εικόνα στα αριστερά δείχνει ένα άλλο μήνυμα εγκατάστασης που ρωτά αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις IPVanish. Αυτό είναι προαιρετικό.

Εγκατάσταση IPVanish iOS

Αφού περάσετε την παραπάνω ειδοποίηση, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε στην υπηρεσία IPVanish. Υποθέτοντας ότι εισαγάγατε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό IPVanish και συνδεθήκατε, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε ένα προφίλ VPN. Αυτό θα ρυθμίσει τη διαμόρφωση IPVanish IKEv2 για τη συσκευή σας iOS. Μετά την εγκατάσταση αυτού του προφίλ θα δείτε την αρχική οθόνη IPVanish όπως αυτή που φαίνεται παρακάτω στα αριστερά. Αυτή είναι η κύρια οθόνη σύνδεσης της εφαρμογής σε αποσυνδεδεμένη κατάσταση. Δείχνει αποσυνδεδεμένο υπό σύνδεση και ο διακόπτης είναι συμπαγής λευκό που δείχνει ότι είναι σε αποσυνδεδεμένη κατάσταση. Η διεύθυνση IP και η ορατή τοποθεσία που εμφανίζονται είναι η πραγματική διεύθυνση IP και η τοποθεσία σας. Αυτή η οθόνη εμφανίζει επίσης την κατάσταση του λογαριασμού σας και πότε πρόκειται να ανανεωθεί.

Σύνδεση IPVanish iOS VPN

Πατώντας στην οθόνη κατά μήκος της γραμμής κάτω από την κατάσταση σύνδεσης που δείχνει την τοποθεσία (Atlanta, ΗΠΑ) στην παραπάνω εικόνα, θα μετακινηθεί η λίστα των τοποθεσιών διακομιστή από τα δεξιά. Αυτό απεικονίζεται στο μεσαίο στιγμιότυπο οθόνης παραπάνω. Πατώντας σε έναν διακομιστή σε αυτήν τη λίστα θα τον επιλέξετε και θα σας επιστρέψει στην κύρια οθόνη σύνδεσης. Πατώντας το διακόπτη εναλλαγής θα σας συνδέσει με τον διακομιστή που έχετε επιλέξει. Η τελευταία οθόνη παραπάνω δείχνει αυτήν τη σύνδεση με διακομιστή της Ατλάντα των ΗΠΑ. Σημειώστε ότι η κατάσταση σύνδεσης δείχνει τώρα συνδεδεμένη και ότι ο διακόπτης διαφανειών είναι πλέον πράσινος. Επίσης, η διεύθυνση IP που εμφανίζεται είναι αυτή που εκχωρείται από το διακομιστή VPN και δείχνει μια ορατή τοποθεσία της Ατλάντα των ΗΠΑ. Είστε πλέον συνδεδεμένοι και όλη η κίνηση του Διαδικτύου σας είναι κρυπτογραφημένη έναντι εξωτερικής κατασκοπίας. Η αποσύνδεση είναι τόσο απλή όσο το πάτημα του διακόπτη. Για να αλλάξετε διακομιστές, πρέπει απλώς να επιλέξετε έναν άλλο διακομιστή και να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Οι τελευταίες οθόνες που θέλουμε να εξετάσουμε για την εφαρμογή IPVanish iOS είναι οι οθόνες ρυθμίσεων στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση πατώντας το “χάμπουργκερ” ή το εικονίδιο μενού (τρεις οριζόντιες γραμμές) στην επάνω αριστερή πλευρά της κύριας οθόνης. Η κύρια οθόνη ρυθμίσεων εμφανίζεται στα αριστερά στην παρακάτω εικόνα. Χωρίζεται σε τρεις ενότητες: γενικές, προχωρημένες και συνδρομές. Η γενική ενότητα σας επιτρέπει μόνο να αξιολογήσετε το IPVanish πατώντας το δεξί βέλος και δείχνει την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής. Η ενότητα για προχωρημένους που διαθέτει επιλογές κατ ‘απαίτηση, τις οποίες θα συζητήσουμε αργότερα. Σας επιτρέπει να επιλέξετε το πρωτόκολλο σύνδεσης VPN και να εγκαταστήσετε ξανά το προφίλ VPN εάν έχει καταστραφεί που συμβαίνει μερικές φορές με προφίλ VPN. Το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο για την εφαρμογή iOS είναι το IKEv2, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε σε IPSec.

Το IKEv2 δεν είναι μόνο το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο, αλλά και το πιο κατάλληλο για φορητές συσκευές όπως το iPhone και το iPad, επειδή η υποστήριξη είναι ενσωματωμένη και θεωρείται γενικά ότι είναι τόσο γρήγορη, ασφαλής και αξιόπιστη όσο το πρωτόκολλο OpenVPN. Επίσης, ο σχεδιασμός του το καθιστά κατάλληλο για αυτόματη επανασύνδεση και αποκατάσταση σύνδεσης VPN όταν η σύνδεση χάνεται προσωρινά, όπως συμβαίνει μερικές φορές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το πρωτόκολλο IKEv2 υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Mobility and Multihoming (MOBIKE) που το καθιστούν ιδανικό για χρήστες κινητών που αλλάζουν τακτικά μεταξύ hotspots ή εκείνων που αλλάζουν μεταξύ οικιακών δικτύων Wi-Fi και χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας όταν είναι εκτός.

Η τελευταία ενότητα της οθόνης των κύριων ρυθμίσεων εμφανίζει πληροφορίες συνδρομής όπως όταν ο λογαριασμός σας ανανεώνεται. Σας επιτρέπει επίσης να επαναφέρετε τις αγορές που έχουν λήξει. Τέλος, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από την υπηρεσία VPN από εδώ.

Ρυθμίσεις εφαρμογής IPVanish iOS

Ρίξαμε μια ματιά σε όλες τις ρυθμίσεις, εκτός από αυτές που βρίσκονται κάτω από την οθόνη κατά παραγγελία, στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση πατώντας το δεξί βέλος προς τα δεξιά. Αυτή η οθόνη φαίνεται στα δεξιά στην παραπάνω εικόνα. Περιέχει επιλογές για τη σύνδεση VPN. Αυτές οι επιλογές είναι οι εξής:

 • Πάντα ανοιχτό
  • Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής θα προσπαθήσει να σας κρατά πάντα συνδεδεμένους στο δίκτυο IPVanish VPN.
 • Συνδεθείτε αυτόματα για τα ακόλουθα SSID
  • Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής διασφαλίζει ότι θα προσπαθείτε πάντα να συνδεθείτε στο VPN για τα SSID που εμφανίζονται.
  • Αυτό έχει μερικά ενσωματωμένα SSID όπως Panera, attwif, Google Starbucks και άλλα.
  • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα δικά σας SSID όπως το οικιακό σας δίκτυο ή άλλα.
 • Συνδεθείτε αυτόματα για τους ακόλουθους ιστότοπους
  • Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής διασφαλίζει ότι θα προσπαθείτε πάντα να συνδεθείτε στο VPN για τους ιστότοπους που εμφανίζονται.
  • Αυτό έχει μερικούς ενσωματωμένους ιστότοπους όπως twitter.com, facebook.com, youtube.com και άλλους.
  • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τους δικούς σας ιστότοπους σε αυτήν τη λίστα.

Αυτές οι επιλογές θα παρέχουν έναν de facto στοιχειώδη διακόπτη kill για την εφαρμογή iOS ή επιλεγμένα SSID και ιστότοπους.

Όπως μπορείτε να δείτε, η εφαρμογή IPVanish iOS θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε εύκολα σε διακομιστές VPN στο δίκτυό της με λίγα μόνο πατήματα της οθόνης της συσκευής σας iOS. Περιλαμβάνει διακόπτη de facto kill που σας επιτρέπει να επιλέξετε επιλεκτικά τα SSID και τους ιστότοπους που θέλετε να συνδέσετε αυτόματα στην υπηρεσία VPN. Τέλος, από προεπιλογή στο IKEv2, ένα από τα καλύτερα πρωτόκολλα VPN για κινητές συσκευές όπως το iPhone και το iPad λόγω της υποστήριξής του για το MOBIKE.

Επισκεφτείτε το IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map