Οδηγός εγκατάστασης Android CyberGhost

Θα χρειαστείτε σύνδεση στο CyberGhost για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Android. Εάν δεν είστε ήδη πελάτης, μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη πρόσβαση VPN μόνο και μόνο 2,75 $ το μήνα. Η εγκατάσταση της εφαρμογής Android CyberGhost VPN είναι εύκολη. Απλώς, ανοίξτε τον ιστότοπο του CyberGhost VPN στη συσκευή σας. Πατήστε το κουμπί για μεταφορά στο Google Play Store. Μόλις φτάσετε εκεί, θα μπορείτε να επιλέξετε “Εγκατάσταση” για να μεταφέρετε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πατήστε στο κουμπί “Άνοιγμα” για να εκτελέσετε την εφαρμογή.


Εγκατάσταση εφαρμογής Android CyberGhost VPNΈλεγχος ταυτότητας εφαρμογών Android CyberGhost

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό premium, απλώς πατήστε στον σύνδεσμο “Επιστροφή στη σύνδεση”. Αυτό ανοίγει την οθόνη σύνδεσης όπου μπορείτε να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Ενδέχεται να δείτε μια οθόνη για να επιτρέψετε στο CyberGhost τα δικαιώματα που χρειάζεται για τη δημιουργία του δικτύου VPN στη συσκευή σας. Προχωρήστε και δώστε του τα δικαιώματα που χρειάζεται.

CyberGhost VPN Σύνδεση εφαρμογής AndroidΕισαγάγετε τα διαπιστευτήρια ελέγχου ταυτότητας: “Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου” και “Κωδικός πρόσβασης”. Μόλις το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί “Σύνδεση” για να ολοκληρώσετε την επαλήθευση του λογαριασμού σας. Στη συνέχεια θα ανοίξει ο κύριος πίνακας ελέγχου σύνδεσης για την εφαρμογή. Προτού ξεκινήσουμε τον τρόπο σύνδεσης στο δίκτυο CyberGhost VPN, ας δούμε πρώτα τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Οι ρυθμίσεις εφαρμογής Android CyberGhost VPN

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πατώντας στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία του ταμπλό. Χωρίζονται σε μερικές διαφορετικές κατηγορίες. Ορισμένα είναι ενημερωτικά, ενώ άλλα μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της συνολικής ασφάλειάς σας κατά τη χρήση της υπηρεσίας VPN CyberGhost.

Η πρώτη κατηγορία είναι «Λογαριασμός». Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε εύκολα από το τηλέφωνό σας Android. Εμφανίζει το όνομα χρήστη σας, τις λεπτομέρειες του προγράμματος, τον αριθμό της ταυτόχρονης συσκευής που έχετε εγκαταστήσει και την ημερομηνία λήξης. Υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος για τον λογαριασμό του ιστότοπού σας που σας επιτρέπει να τον τροποποιήσετε με μερικά μόνο πατήματα. Τέλος, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από εδώ. Λάβετε υπόψη εάν το κάνετε, θα χρειαστεί να ενοικιάσετε τα διαπιστευτήριά σας για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία στο μέλλον.

Η δεύτερη κατηγορία σάς επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που παρέχεται από την υπηρεσία CyberGhost για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο κατά τη χρήση της υπηρεσίας τους. Η ενεργοποίηση αυτών των λειτουργιών θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το διαδικτυακό απόρρητο και την ασφάλειά σας. Περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Αποκλεισμός διαφημίσεων – θα σας βοηθήσει να αποκλείσετε πολλές επεμβατικές και ενοχλητικές διαφημίσεις. Αυτό μπορεί να μειώσει τους χρόνους φόρτωσης του ιστότοπου και να βοηθήσει στην απομάκρυνση ανεπιθύμητων ακαταστασίας οθόνης.
 • Προστασία από κακόβουλους ιστότοπους – προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό προστατεύοντας τους χρήστες από την πλευρά του διακομιστή, ώστε να μην φτάνει ποτέ στις συσκευές τους.
 • Συμπίεση δεδομένων – συμπιέζει εικόνες και κάποια άλλα δεδομένα που μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα στους χρήστες με προγράμματα πληρωμένων δεδομένων κατά τη χρήση της υπηρεσίας VPN CyberGhost.
 • Αποτροπή διαδικτυακής παρακολούθησης – μπορεί να εμποδίσει τους διαδικτυακούς ιχνηλάτες να παρακολουθούν τη διαδικτυακή σας συμπεριφορά και να αναπτύσσουν προφίλ των διαδικτυακών σας τάσεων.

Ρυθμίσεις εφαρμογής CyberGhost VPN AndroidΗ επόμενη κατηγορία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλύτερη διαδικτυακή προστασία όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο σε διάφορα hotspots. Εάν ενεργοποιήσετε την προστασία Wi-Fi, η εφαρμογή θα παρακολουθεί πότε το τηλέφωνό σας Android προσπαθεί να συνδέσει ένα από αυτά τα ασύρματα δίκτυα. Μπορείτε να ορίσετε ενέργειες για τους ακόλουθους τύπους ασύρματων δικτύων.

 • Ασφαλής Wi-Fi – αναφέρεται σε δίκτυα που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.
 • Ασφαλές WiFi – τα δίκτυα είναι ανοιχτά δίκτυα ή δίκτυα με κακή ασφάλεια κωδικού πρόσβασης.
 • Περισσότερο – σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε γνωστά δίκτυα και τις ρυθμίσεις τους.

Οι επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε για καθένα από αυτά περιλαμβάνουν το Ask, Protect, Disable protection και Ignore. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Ask ή το Protect για αυτά. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε αργότερα αν χρειαστεί. Ποτέ μην Αγνοείτε μια σύνδεση hotspot, διότι αυτό θα μπορούσε να σας αφήσει ευάλωτο σε κακόβουλους ηθοποιούς και να σας εκθέσει πληροφορίες. Μας αρέσει να έχουμε την εφαρμογή Ρωτήστε μας ώστε να γνωρίζουμε τα δίκτυα με τα οποία έρχονται σε επαφή κατά τη διάρκεια της καθημερινής μας ζωής.

Οι ρυθμίσεις VPN περιλαμβάνουν μόνο μία εναλλαγή αλλά είναι σημαντική. Επιτρέπει στο λογισμικό να χρησιμοποιεί μια τυχαία θύρα για κάθε ασφαλή σύνδεση. Αυτό καθιστά δυσκολότερο για τον ISP ή άλλους να σας αποκλείουν ή να λογοκρίνουν κατά την περιήγηση στον Ιστό. Οι περιοχές θύρας μπορούν εύκολα να αλλάξουν εάν είναι απαραίτητο. Βοηθά επίσης την υπηρεσία τους να παραμείνει μπροστά από τους παρόχους περιεχομένου όπως το Netflix, το Hulu και άλλα.

Ρυθμίσεις εφαρμογής CyberGhost VPN Android (συνέχεια)Η κατηγορία Πληροφορίες είναι ένα hodgepodge υποστήριξης και διαφορετικοί σύνδεσμοι πληροφοριών σχετικά με την εφαρμογή. Η υποστήριξη επαφών ανοίγει μια ερώτηση για το πώς να κατευθύνετε το ερώτημά σας. Ανάλογα με την απάντησή σας, ανοίγει είτε “Αναφορά προβλήματος” είτε “Προτείνετε βελτιώσεις” όπου μπορείτε στη συνέχεια να δηλώσετε την περίπτωσή σας και να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο email για επίλυση.

Η Βοήθεια ανοίγει μια μικρή λίστα οδηγών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην εφαρμογή για να διευκολύνετε την πλήρη αξιοποίηση της υπηρεσίας VPN CyberGhost. Το About περιέχει επίσης πληροφορίες για την έκδοση της εφαρμογής και συνδέσμους προς τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Απορρήτου και άλλες χρήσιμες Συχνές ερωτήσεις για ιστότοπους.

Εξασφάλιση της διαδικτυακής σας κυκλοφορίας με το CyberGhost VPN

Είναι διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Android για να εξασφαλίσετε την επισκεψιμότητά σας στο διαδίκτυο, ανάλογα με τον σκοπό χρήσης του Διαδικτύου. Εάν θέλετε απλώς μια ανώνυμη σύνδεση για γενική περιήγηση, μπορείτε απλώς να αφήσετε την εφαρμογή να επιλέξει έναν γρήγορο διακομιστή για εσάς. Εάν χρειάζεστε έναν διακομιστή σε μια συγκεκριμένη χώρα τοποθεσίας, η επιλογή Όλες οι χώρες μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Εάν η πρόσβαση σε παγκόσμιο περιεχόμενο πολυμέσων είναι ο στόχος σας, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λίστα ροής. Τέλος, εάν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ σύνδεσης για διαφορετικούς ιστότοπους που επισκέπτεστε, η δημιουργία μιας λίστας Αγαπημένων θα μπορούσε να σας βοηθήσει να απλοποιήσετε όλες τις συνδέσεις σας.

Χρήση της εφαρμογής CyberGhost VPN για σύνδεση στον καλύτερο διακομιστή

Τώρα που έχουμε δει το παρασκήνιο ρύθμιση για την εφαρμογή, ας το δούμε σε δράση. Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια γρήγορη ανώνυμη σύνδεση στο δίκτυο CyberGhost VPN είναι να το αφήσετε να σας συνδέσει στην καλύτερη τοποθεσία. Από προεπιλογή, αυτή η ρύθμιση θα προσπαθήσει να σας συνδέσει με τον ταχύτερο διακομιστή από την τρέχουσα τοποθεσία σας. Λαμβάνει υπόψη την απόσταση, το ping και το φορτίο διακομιστή κατά τη λήψη αυτού του προσδιορισμού.

Σύνδεση με τον καλύτερο διακομιστή με την εφαρμογή Android CyberGhostΓια να πραγματοποιήσετε αυτήν τη σύνδεση, κάντε απλώς ένα πάτημα της εναλλαγής σύνδεσης. Εάν είχατε προηγουμένως συνδεθεί με άλλον διακομιστή, θα υπάρχει ένα κουμπί για να επαναφέρετε την τρέχουσα σύνδεσή σας στην καλύτερη τοποθεσία. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να πατήσετε δύο φορές για να εξασφαλίσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο.

Σύνδεση με τη λίστα όλων των χωρών

Εάν θέλετε μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με το πού βρίσκεται η τοποθεσία του διακομιστή VPN σας. μπορείτε να πατήσετε το κάτω βέλος στα δεξιά της τρέχουσας θέσης σύνδεσης στον πίνακα ελέγχου. Αυτό θα ανοίξει μια σειρά από λίστες τοποθεσιών. Το πρώτο από αυτά είναι η λίστα Όλες οι χώρες. Η επιλογή μιας χώρας από αυτήν τη λίστα θα σας συνδέσει με έναν διακομιστή VPN CyberGhost σε αυτήν τη χώρα. Αυτό φαίνεται από τη σύνδεσή μας με έναν διακομιστή στον Καναδά. Η σύνδεση με αυτόν τον τρόπο θα επιτρέψει στην εφαρμογή να καθορίσει τον ταχύτερο διακομιστή για εσάς, παρόμοια με το προηγούμενο καλύτερο παράδειγμα τοποθεσίας.

Σύνδεση στον Καναδά με τη λίστα όλων των διακομιστώνΓια αποσύνδεση, απενεργοποιήστε τη σύνδεση ή επιλέξτε άλλη τοποθεσία διακομιστή. Παρατηρήστε ότι ο Καναδάς έχει πλέον αντικαταστήσει την καλύτερη τοποθεσία και ως εκ τούτου είναι πλέον η προεπιλεγμένη σύνδεσή μας. Μπορείτε να επαναφέρετε την καλύτερη τοποθεσία στην προεπιλογή πατώντας το κουμπί. Ανοίγοντας ξανά τη λίστα Όλες οι χώρες θα μας επιτρέψει να δούμε άλλους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ελέγξουμε την λεπτομέρεια της τοποθεσίας του διακομιστή VPN. Πατώντας τις τρεις οριζόντιες κουκκίδες δίπλα σε μια χώρα ανοίγει μια οθόνη πληροφοριών για τους διακομιστές σε αυτήν τη χώρα. Αυτό περιλαμβάνει τον αριθμό των διακομιστών, τον τρέχοντα αριθμό χρήστη και το συνολικό% φόρτωσης των διακομιστών σε αυτήν τη χώρα. Μπορείτε επίσης να Αγαπηθείτε τη χώρα και να συνδεθείτε σε αυτήν από εδώ.

Χρήση της λίστας όλων των διακομιστών για σύνδεση σε τοπικό διακομιστή του ΤορόντοΤέλος, πατώντας το σύνδεσμο “Εμφάνιση διακομιστών” θα επεκταθεί η τοποθεσία της χώρας σε μεμονωμένες τράπεζες διακομιστών. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε έναν τοπικό διακομιστή στην τοποθεσία στην οποία θέλετε να συνδεθείτε. Ομοίως με τη χώρα, αγγίζοντας τις τρεις οριζόντιες κουκίδες δίπλα σε έναν μεμονωμένο διακομιστή θα ανοίξει μια οθόνη πληροφοριών για αυτό. Αυτή η οθόνη θα σας επιτρέψει επίσης να προτιμήσετε έναν μεμονωμένο διακομιστή για να διευκολύνετε τη σύνδεση στο μέλλον. Σε αυτό το παράδειγμα έχουμε συνδεθεί με τον διακομιστή Toronto-S01-i10 πατώντας στον σύνδεσμο “Σύνδεση σε διακομιστή”. Εάν αποσυνδεθούμε από τον διακομιστή, μπορούμε πράγματι να δούμε ότι η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη στον επιλεγμένο διακομιστή μας.

Σύνδεση σε διακομιστή CyberGhost Βελτιστοποιημένο για US-Netflix

Ένα άλλο πράγμα που σας επιτρέπει να κάνετε η εφαρμογή Android CyberGhost VPN είναι η πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων ροής από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Μπορείτε να το κάνετε ανοίγοντας την οθόνη τοποθεσίας και πατώντας στη λίστα “Φιλική ροή”. Αυτό εμφανίζει μια λίστα διακομιστών VPN που έχουν βελτιστοποιηθεί για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο επιλεγμένο περιεχόμενό σας.

Σύνδεση σε διακομιστή VPN CyberGhost Βελτιστοποιημένο για US-Netflix με την εφαρμογή AndroidΣε αυτό το παράδειγμα επιλέξαμε την τοποθεσία Ηνωμένων Πολιτειών – Netflix για σύνδεση με την οποία μας συνδέθηκε με διακομιστή στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Αποσύνδεση από το διακομιστή VPN, μπορούμε να δούμε ότι αυτή είναι μια χώρα και όχι ένας μεμονωμένος διακομιστής. Αυτό επιβεβαιώνεται με την επανασύνδεση που μας συνέδεσε με διαφορετικό διακομιστή VPN.

Χρήση αγαπημένων για συνδέσεις στο δίκτυο VPN CyberGhost

Τέλος, μόλις δημιουργήσετε αγαπημένα για τους ιστότοπους που επισκέπτεστε περισσότερο, η χρήση αυτών για σύνδεση μπορεί να είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να συνδεθείτε στο δίκτυο VPN CyberGhost. Μπορούν να δημιουργηθούν αγαπημένα για χώρες και μεμονωμένους διακομιστές, καθώς και για ιστότοπους ροής πολυμέσων που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα κρατήσετε όλα αυτά σε μια μικρή λίστα για να κάνετε ακόμη πιο εύκολη την εναλλαγή μεταξύ τους όταν χρειάζεται. Για παράδειγμα, έχουμε προσθέσει τον διακομιστή Atlanta-S01-i04 στη λίστα μας, επειδή διαπιστώσαμε ότι μας παρείχε την καλύτερη ταχύτητα για σερφάρισμα. Μπορούμε τώρα να συνδεθούμε σε αυτό με δύο βρύσες.

Σύνδεση στο δίκτυο CyberGhost με χρήση αγαπημένων τοποθεσιώνΓια παράδειγμα, έχουμε προσθέσει τον διακομιστή Atlanta-S01-i04 στη λίστα μας, επειδή διαπιστώσαμε ότι μας παρείχε την καλύτερη ταχύτητα για σερφάρισμα. Μπορούμε τώρα να μεταβούμε σε αυτό από άλλους διακομιστές VPN με μερικές μόνο βρύσες.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map