ZenMate VPN преглед 2020

Нека започнем нашия преглед на ZenMate VPN, като наблюдаваме, че компанията им майка ZenGuard GmbH е придобита от Kape Technologies Plc през 2018 г. Същата публично търгувана компания притежава и CyberGhost, който е един от любимите ни VPN. Услугата ZenMate е базирана в Берлин, Германия. Използването му ще ви помогне да защитите вашата поверителност и ще ви позволи да се насладите на по-безплатен и отворен интернет. Можете да го използвате, за да заобиколите цензурата и да премахнете произволни гео ограничения върху медиите и търговията. Едновременно с това той ще ви осигури спокойствие, като гарантира онлайн връзката ви и криптира целия ви уеб трафик.


ZenMate

Цени и специални оферти

ZenMate предлага както безплатна, така и платена VPN услуга. Нашият преглед на ZenMate VPN ще се фокусира основно върху тяхната платена услуга. Те предлагат на пазара своите първокласни услуги, като използват три различни срокове: месечно, шестмесечно и годишно. Те се таксуват като едно плащане за всеки срок. Те също предлагат увеличаващи се отстъпки за по-дългосрочни пакети.

Следователно можете да получите месечната им услуга срещу $ 9,99 на месец. Техният 6-месечен VPN пакет струва $ 41,88, което е $ 3,49 на месец. Ако обаче искате най-добрата сделка, запишете се за едногодишния им пакет за 42 долара, което е само 1,75 долара на месец. Това е спестявания от 82% върху редовната месечна цена.

Цени на ZenMate

И така, какво получавате за парите? Услугата ZenMate VPN има следните предимства:

 • Достъп до ОС – възможност за използване на услугата на настолни компютри, както и на мобилни устройства, които предлагат повишена функционалност за криптиране и осигуряване на целия интернет трафик, като например изтегляния и VoIP клиенти.
 • Пълни VPN клиенти – персонализиран софтуер за Windows, Mac OS X, iOS и Android, за да се улесни достъпът до ZenMate VPN услугата
 • VPN разширения – Браузъри Chrome, Firefox и Opera, които включват проследяване на реклами и блокиране на зловреден софтуер на сървъра, преди да достигнат до вашето устройство.
 • Интелигентна функция за местоположение за разширения – персонализирайте как ZenMate се свързва с любимите ви уебсайтове, като автоматично превключва местоположенията, когато ги посещавате. (Ще разгледаме това по-подробно, когато разгледаме VPN разширението на Google Chrome в ръцете на нашия преглед на ZenMate VPN).
 • Турбо скорост – връзки към изключителна мрежа от бързи премиум сървъри.
 • Местоположения в страната – Германия, Хонконг, Румъния, САЩ и 33 други страни.
 • Блокиране на зловреден софтуер – За разширена сигурност разширенията на ZenMate VPN могат да позволят блокиране на злонамерени сайтове и фрагменти от кодове на сървърите им, като по този начин ви защитават, преди те дори да достигнат до вашата система.
 • Защита от проследяване – VPM разширенията на ZenMate защитават вашата поверителност, като предотвратяват услугите на трети страни да ви следят в интернет, за да събират информация и анализират вашата онлайн активност.

ZenMate VPN приема различни начини на плащане. Те включват следните кредитни карти: MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Diners Club, JCB и Discover. За тези, които обичат да държат всичките си онлайн покупки под едно централно място, те вземат PayPal. И накрая, абонаментите могат да бъдат закупени и с UnionPay карти и Qiwi Wallet.

Посетете ZenMate VPN

Пробен период без риск

ZenMate разбира, че ви трябва известно време, за да тествате тяхната услуга. В отговор те предлагат на всички нови потребители 30-дневна гаранция за възстановяване на безплатни пари. Това ви дава месец да тествате услугата. През това време ви предлагаме да изтеглите клиента на широк спектър от устройства. Можете да използвате VPN на до 5 устройства. Освен това тествайте различни местоположения и използвания сървър, за да сте сигурни, че сте доволни от услугата. Открихме, че ZenMate е доста бърз и надежден, но все пак е хубаво да видим, че предлагат 30-дневна гаранция.

Местоположения на ZenMate VPN сървър

Нашият преглед на ZenMate VPN установи, че потребителите на Premium имат достъп до мрежови сървъри в 37 различни страни. Те са поставени за осигуряване на връзки към тяхната услуга от повечето страни. Повечето сървъри са в Европа, а някои в Азия, Северна Америка и Океания. Те имат сървъри в източната и западната част на САЩ, за да осъществят връзки с него по-бързо от Европа и Азия. Тези страни са както са изброени по-долу:

 • Албания, Австралия, Австрия, Белгия, Бразилия, България, Канада, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Хонконг, Унгария, Израел, Италия, Япония, Корея, Латвия, Литва, Люксембург, Молдова, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Сингапур, Словакия, Южна Африка, Испания, Швеция, Швейцария, Украйна, Обединеното кралство, САЩ.

Настоящият брой сървърни местоположения, които има ZenMate VPN, е сравнително голям. Те обаче все още се разширяват с няколко добавени през тази година. Както се очаква, те имат сървъри в повечето популярни страни като Канада, Япония, Холандия, САЩ и Обединеното кралство. Това ви улеснява достъпа до тези места от почти навсякъде и премахване на произволни гео ограничения за поточни медии. По този начин обогатявайте вашето онлайн забавление.

Посетете ZenMate VPN

ZenMate VPN сигурност

Значи вашите данни са защитени, докато сте свързани с VPN услугата ZenMate? Мрежата ZenMate използва протоколи TLS 1.2 (RFC 5246):

 • За клиент на Windows: IPSec (IKEv2) и L2TP / IPsec
 • За клиент на Mac: IPSec (IKEv2)

Въпреки че уебсайтът им не го заявява конкретно, смятаме, че тези протоколи се използват и за мобилните им приложения, тъй като те са вградени в устройствата и изглежда, че повече доставчици изглеждат тенденциозни към тяхното използване. Той поддържа различни пакети от шифри с Perfect Foward Secrecy (PFS). Например, използваното за разширението Google Chrome е следното:

(TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) и до (TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384).

ZenMate предпочита да използва AES-128, а не AES-256. Това е така, защото те смятат, че допълнителната сигурност, предлагана от AES-256 за AES-128, не си струва изчислителните разходи (загуба на скорост), свързани с нея. Те смятат, че AES-128 осигурява добра сигурност, превъзходна скорост и е по-устойчив на атаки по време. Тъй като не е имало реални жизнеспособни атаки срещу него, можете да сте сигурни, че вашите данни са защитени, когато използвате VPN сървърите на Zenmate.

Поверителност на ZenMate VPN

ZenMate се намира в Германия, където има някои от най-строгите закони за защита на личния живот на лицата. Те не регистрират постоянна лична информация за всеки от потребителите без тяхното съгласие. Те са истинска VPN услуга без регистрация, тъй като не регистрират никакви IP адреси, времена на сесия или друга информация за сесиите, докато използвате тяхната услуга. Всъщност те посочват следното в манифеста на своя уебсайт:

Нашето обещание към вас:

 • ZenMate не съхранява вашия IP адрес или лични данни.
 • ZenMate не проследява кой сте или какво правите онлайн.
 • ZenMate не продава данни на трети страни.
 • ZenMate не може да предоставя вашите лични данни на органи или трети страни, тъй като те не се съхраняват на първо място.
 • ZenMate с гордост е базиран в Берлин и работи по строги германски закони за защита на данните.

Можете да бъдете сигурни, че вашата поверителност е защитена, когато използвате услугата ZenMate VPN. Вие не само сте по-анонимни, докато го използвате, но тъй като те не събират никаква информация относно своите VPN потребители, те не могат да го предоставят на други, ако бъдат поискани.

Поддръжка на ZenMate VPN

Подкрепата за Zenmate VPN се предоставя предимно чрез зоната за поддръжка на техния уебсайт. Ако не намерите отговора на въпроса си там, тогава можете да създадете билет за поддръжка чрез тяхната електронна система за издаване на билети. Ще ви бъде изпратен имейл с „заявка получена“, съдържащ номера на вашия билет. Може да отнеме няколко часа, за да получите обратно отговор чрез този метод и първият ви отговор може да е от Rosa, ZenMate Support Bot. Ако имате нужда от помощ за лична поддръжка на Premium, можете да отговорите на този отговор и реален човек ще ви помогне. Можете също така да задавате въпроси в социалните медии, тъй като ZenMate поддържа присъствие във Facebook и Twitter.

Посетете ZenMate VPN

ZenMate VPN преглед: Hands-On тестване

Създаване на VPN акаунт на ZenMate

Преди да изтеглите ZenMate VPN на устройството си, първо трябва да създадете акаунт в Zenmate. Първо кликнете върху бутона „Вземете ZenMate VPN“ на техния уебсайт. Това ще отвори страницата им с цените. От тук можете да избирате между месечна, 6-месечна или годишна сметка. Ще въведете своя имейл адрес, за да стартирате процеса. Оттам просто следвайте инструкциите, предоставени чрез имейл от ZenMate.

Регистрирайте се в ZenMate

След като акаунтът ви е създаден, той ще ви помоли да потвърдите имейл адреса си, като му изпратите приветстващ имейл с връзка за потвърждение. Кликването върху тази връзка няма да потвърди вашия акаунт. След като профилът ви бъде потвърден, таблото за управление на акаунта ще се отвори и вие ще можете да изтеглите софтуера на вашето устройство.

Изтегляне на Zenmate VPN

Избирането на изтегляния от главното меню на уебсайта ZenMate ще отвори страницата за изтегляне. След като страницата се отвори, изберете изтеглянето за вашето устройство, като щракнете или докоснете името на ОС или браузъра. За Windows и Mac OS X това ще ви позволи да запазите или стартирате инсталиращия файл. Препоръчваме ви първо да запазите файла в областта за изтегляне на вашия работен плот и след това да го стартирате от там, за да завършите инсталирането на ZenMate VPN клиента.

Изтегляне на софтуера на ZenMate VPN

Избирането на Android или iOS ще ви пренесе съответно в Google или iTunes store. Оттам можете да докоснете бутона „Инсталиране“, за да завършите инсталацията на вашето мобилно устройство. Избирането на някой от браузърите: Chrome, Firefox или Opera ще ви отведе до съответния магазин, за да можете да добавите подходящото разширение към браузъра за избраното от вас устройство.

Спецификациите за стартиране на софтуера ZenMate VPN на различни OS платформи са следните:

 • андроид – 4.0.3 и по-нови.
 • IOS – iOS 8.0 и повече.
 • Mac OS X – 10.10 и по-горе.
 • Windows – 7 или по-нова версия.

Посетете ZenMate VPN

ZenMate Desktop Client за Windows и Mac

След като приключите с изтеглянето и инсталирането на клиентския софтуер на ZenMate VPN на вашия компютър или Mac, ще трябва да го стартирате, като щракнете два пъти върху иконата му на работния плот. Първият път, когато отворите клиента, ще видите екран за регистрация или влизане. Просто въведете потребителското име и паролата за вашия ZenMate акаунт, за да влезете в клиента.

Вход в ZenMate Windows

Когато стартирахме ZenMate за първи път, той също така показва информационен екран с акценти от последната актуализация на клиента. Ето някои от новите функции:

 • Специализирани сървъри за стрийминг и изтегляне
 • Най-добра функция за местоположение
 • Филтър за любими местоположения
 • По-бърза скорост с 1GB честотна лента
 • Подобрения в сигурността на сървъра
 • Linux система за потвърждение

След като влезете, ще забележите копче за предавка в горния десен ъгъл на клиента. Кликнете върху него, за да отворите настройките на приложението. Ще бъдете посрещнати от цял ​​екран с опции, като започнете с общи настройки.

Общи настройки на ZenMate

Като ги разгледаме по-подробно, общите настройки включват:

 • Автоматично стартиране – стартирайте ZenMate автоматично при стартиране на системата
 • Автоматично свързване при стартиране – свържете се към VPN сървър автоматично по всяко време, когато стартирате приложението. Можете също да изберете местоположението на сървъра за функцията за автоматично свързване.
 • език – изберете между английски, немски, френски, италиански, испански, румънски, полски, руски, португалски, корейски или турски
 • Автоматичен ключ за убийство – блокира интернет трафика автоматично по всяко време, когато бъде открит проблем с VPN свързаността.
 • Нулиране на настройките – нулиране на всички настройки на приложението по подразбиране.

Кликнете върху раздела Връзки в горната част на екрана за повече опции.

Настройки за връзка на ZenMateНека разгледаме по-отблизо настройките на връзката:

 • VPN протокол – изберете между автоматични, OpenVPN, IKEv2 или L2TP
 • Използвайте TCP вместо UDP – активирайте тази настройка само ако имате проблеми с връзката, тъй като това ще се отрази негативно на скоростта ви.
 • Използвайте произволен порт за свързване – това ще ви помогне да използвате VPN в Wi-Fi мрежи на места като летища и хотели.
 • DNS защита от теч – използвайте ZenMate DNS сървъри, когато сте свързани към VPN. Това е много по-добре, отколкото да разчитате на вашия ISP за DNS. Както по отношение на поверителността, така и по отношение на работата.
 • Деактивирайте IPv6 връзки, когато сте свързани към VPN – enbable, ако нямате нужда от локални IPv6 връзки.
 • Поправете виртуална мрежова карта – преинсталирайте OpenVPN драйвер, за да помогнете за отстраняване на проблеми. Това се използва главно, когато имате повече от един VPN инсталиран на вашата система.

Както можете да видите, ZenMate ви дава много контрол върху опита си, когато използвате VPN. Сега, когато имате по-добро усещане за настройките, нека разгледаме приложението ZenMate в действие.

Използване на ZenMate Desktop Client

Сега, когато имате конфигурирани клиентски настройки на ZenMate, можем да преминем към свързване към тяхната мрежа. Когато стартирате клиента, ще видите икона на екрана в средата на приложението. Всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху щита, за да се свържете с ZenMate. По подразбиране приложението ще се свърже с „Най-доброто местоположение на сървъра“, което се определя от текущото ви местоположение. Можете също да щракнете върху стрелката надолу за повече възможности за избор. В случай, че той изброява някои от нашите фаворити, които включват Франция, Германия и САЩ. Освен това има записи, които ще ви помогнат да гледате BBC iPlayer или Netflix US, и двете са много популярни.

Връзка с ZenMate Windows

Искате ли да се свържете с друго местоположение на сървъра? Няма проблем. Просто кликнете върху „Още сървъри“ в долната част на падащото меню или върху иконата „Gear“ в горната част на екрана. Или ще се отвори цял екран на клиента на ZenMate. Ако щракнете върху иконата “Gear”, тогава ще искате също да щракнете върху раздела “Всички сървъри” на получения екран. Ще бъдете посрещнати с пълен списък с местоположения на сървъри ZenMate.

ZenMate сървъри

Както можете ясно да видите, клиентът на ZenMate VPN улеснява избора на VPN сървър по държава. По време на нашето тестване клиентът изброява VPN сървъри в 37 страни. Можете също така да видите списъци със сървъри за стрийминг и торент. Това прави ZenMate много лесен за използване, независимо от целите ви.

Посетете ZenMate VPN

ZenMate Mobile App за iOS и Android

Като абонат на ZenMate ще имате достъп до пълна гама VPN приложения. Това включва както iOS, така и Android. Просто посетете Apple App Store или Google Play, за да изтеглите последната версия на приложението. От там ще можете да влезете със същите потребителски идентификационни данни, които използвате за влизане в уебсайта и настолното приложение на ZenMate. Първият път, когато отворите приложението, той ще покаже екран, който ви позволява да знаете малко повече за приложението за вашето устройство. В нашия случай това подчерта политиката за регистрация на ZenMate и факта, че приложението не изисква никаква лична информация. Можете да изберете дали да споделяте анонимни данни с ZenMate, за да подобрите приложението.

Вход в ZenMate iOS

Следващата ви стъпка е да влезете в приложението. Въведете вашето потребителско име и парола, за да започнете. След това ще бъдете помолени да активирате известията, което е важно, за да защитите поверителността си в незащитени Wi-Fi мрежи и други.

ZenMate сървъри за iOS

Трябва да разпознаете потребителския интерфейс, тъй като той е много подобен на настолния клиент. В този случай можете да докоснете „Auto select“, за да се свържете с най-добрия VPN сървър за текущото ви местоположение. Можете също да изберете всеки сървър от раздела „Всички сървъри“. Има и опции за стрийминг и място за достъп до любимите ви сървъри. След като изберете местоположение, приложението ще поиска разрешение за добавяне на VPN конфигурация към вашето iOS устройство. Това е необходимо и ще трябва да се направи само веднъж. Приложението ще се погрижи за всичко. Просто се съгласете, за да разрешите на приложението да добави VPN конфигурация.

Последната област, която ще разгледаме, са настройките за мобилното приложение. Можете да получите достъп до настройките, като докоснете иконата на зъбно колело в горния десен ъгъл на началния екран. Няма много опции за конфигуриране в приложението за iOS Ще забележите обаче опция за „Анализиране на проблеми с връзката“. Можете да използвате това, за да тествате интернет връзката си и да потвърдите, че ZenMate VPN сървърите са достъпни.

Настройки на iOS ZenMate

След като вече имате всичко, можете да изберете всяко местоположение на сървъра и да се насладите на бърз и сигурен достъп с мобилното приложение ZenMate. Направихме тест за скорост и представянето беше много добро. Беше точно в съответствие с резултатите от тестовете за скорост в края на нашия преглед.

Посетете ZenMate VPN

Добавяне и използване на ZenMate VPN разширение за Google Chrome

За да добавите ZenMate VPN разширението Google Chrome към браузъра си, посетете сайта на Zenmate и кликнете върху „Изтегляния“ в главното меню. След като сте на страницата за изтегляне, кликнете върху иконата на Google Chrome под изтегляне на ZenMate VPN. Това ще отвори Google Chrome Store, където можете да щракнете, за да добавите разширението към браузъра си. След добавяне на разширението, иконата му ще се появи вдясно на адресната лента. Щракването върху тази икона ще отвори разширението, както е показано на първото изображение на илюстрацията по-долу. Ще ви покаже уебсайта, който посещавате в момента, и вашето виртуално местоположение, ако защитата VPN е активна. В долната част на екрана са показани елементите от менюто: промяна на местоположенията, функции и настройки.

ZenMate VPN Меню за разширение на Google Chrome

Преди да разгледаме как да променим това виртуално местоположение, нека да разгледаме някои други функции на разширението, ако имате акаунт на ZenMate VPN Premium. Трите функции, които получавате, са следните:

 • Умни места – Това ви позволява да свързвате избрани уебсайтове с определено виртуално местоположение, дори ако VPN не е включен за други местоположения. Това ви позволява да изберете към кои сайтове искате да се свържете с помощта на VPN. (илюстрирано на третото изображение по-горе)
 • Блокиране на мъжки софтуер – Включването на тази функция ще блокира злонамерени сайтове или програми на сървъра, така че те дори не достигат до вашето устройство.
 • Защита от проследяване – Активирането на тази функция гарантира, че софтуерът за проследяване е блокиран, така че трети страни да не могат да наблюдават вашите навици онлайн. Това ще намали целевия маркетинг, който получавате и ще позволи на много сайтове да се зареждат по-бързо.

Последното изображение по-горе показва екрана с настройки. Този екран е разделен на два раздела: акаунт и общ. Разделът за профила показва името на вашия акаунт, ще ви позволи да излезете от него и ще отвори таблото за управление на вашия акаунт на уебсайта ZenMate, където можете да контролирате акаунта си. Общите настройки ще ви помогнат да получите помощ и да промените езика на разширението.

Изображението по-долу илюстрира функцията „Умни местоположения“ в действие. Първо ще отбележите, че браузърът се изпълнява чрез VPN сървър в Австралия. Второто изображение показва, че са добавени две интелигентни местоположения: vpnfan.com, свързани с VPN сървър в Съединените щати; и Dictionary.com, който е свързан с VPN сървър във Франция. Обърнете внимание, че дори когато VPN разширението е изключено, тези връзки все още се осъществяват. Когато един от тези уебсайтове има достъп до VPN сървър в свързаното му място, автоматично се инициира, както е показано от последните две изображения. Това ви позволява точно да контролирате уебсайтовете, които ще използвате с VPN услугата ZenMate.

ZenMate VPN Google Chrome Smart Location

Сега, когато разгледахме функциите и настройките за разширението за VPN на ZenMate, нека разгледаме как да го използваме, за да променим вашето виртуално местоположение при използване на браузъра Chrome. Ако разширението е изключено както по-долу, кликнете върху „Промяна на местоположенията“ в долната част на екрана. Това ще отвори списъка за промяна на местоположението на страните. Ако разширението вече е включено, щракването върху текущото местоположение ще отвори този екран.

От тук можете да изберете друго място, с което да се свържете. Този списък показва последната ви връзка в горната част на списъка, последвана от избрани от вас, като щракнете върху звездата до името им. Останалата част от списъка на държавите следва по азбучен ред. Отзивчивото търсене може да се използва за ограничаване на списъка, както е направено по-долу. Щракването върху United States West инициира разширението VPN и задава виртуалното ви местоположение на United States West.

Промяна на местоположението с разширението на Google Chrome за ZenMate VPN

ZenMate ви улесни да използвате разширението им за VPN за Google Chrome, за да увеличите анонимността си и да осигурите трафика на браузъра си. Подобни разширения съществуват за браузърите Firefox и Opera. Потребителите на Premium могат да се възползват от три уникални функции: интелигентни местоположения, блокиране на зловреден софтуер и премахване на рекламен проследяващ, докато използват своите браузъри. Тези разширения могат да се използват заедно с вашия десктоп клиент, за да криптират двойно трафика на браузъра си. Имайте предвид, че това ще забави скоростта на браузъра ви.

Посетете ZenMate VPN

Тест за скорост VPN на ZenMate

Скоростта на ZenMate VPN услугата беше доста добра в Съединените щати. Изпълнихме този тест, използвайки техния клиент за Windows с акаунт Premium. Забелязахме много малка загуба на скорост при свързване към VPN сървъри в САЩ. Можете да очаквате известна загуба в резултат на натрупаните разходи за криптиране на вашите интернет данни.

Тест за скорост на ZenMate

Тестът за скорост показва, че шифрованата връзка понижи скоростта на изтегляне на основния ни ISP от 115.21 Mbps до 109.33 Mbps. Това е спад от около 5% на сървър в Ню Йорк. Защитата на всички ваши онлайн данни от трети страни струва известна загуба в скоростта на Интернет и мрежата Zenmate в САЩ се представя наравно с други водещи VPN. Можете лесно да предавате медия и да изтегляте с услугата.

ZenMate VPN преглед: Заключения

ZenMate е в VPN индустрията от около три години. Седалището им е в Берлин, Германия. Thier premium VPN продължава да нараства по отношение на мрежа, функции и популярност. Zenmate VPN има персонализиран софтуер за Windows, Mac OS, iOS и Android. Те също имат VPN разширения за браузъри Google Chrome, Firefox и Opera. Членовете могат да разрешат премахване на рекламен проследник и блокиране на злонамерен софтуер от любимия си браузър чрез разширението ZenMate или мобилното приложение.

ZenMate VPN използва протоколи TLS 1.2 (RFC 5246) за криптиране и защита на вашия интернет трафик. Те имат малка, но нарастваща VPN мрежа от сървъри на 37 различни места. Те имат VPN сървъри на четири основни континента: Азия, Европа, Северна Америка и Океания. Следователно можете да получите достъп до тяхната услуга от повечето области. Те са VPN услуга без регистрация. ZenMate не регистрира никаква лична информация без вашето съгласие, тъй като те са под строги германски закони за поверителност.

Целият им персонализиран софтуер е лесен за инсталиране и използване. Само с няколко докосвания или кликвания ще се свържете с някой от техните VPN сървъри. Разширенията за VPN включват също инструмент за премахване на рекламен проследяване и блокиране на зловреден софтуер на сървъра, преди те дори да достигнат до вашето устройство. Това може да намали времето за зареждане на някои от уебсайтовете, които посещавате. Те имат зона за поддръжка на своя уебсайт за въпроси и проблеми, които може да имате. Имат и система за издаване на билети. Можете също да получите подкрепа чрез техните акаунти в социалните медии във Facebook и Twitter.

Какво ни хареса най-много в услугата:

 • Те имат персонализиран софтуер за Windows и Mac системи.
 • ZenMate има мобилни приложения за iOS и Android устройства.
 • Те са истински доставчик на VPN без регистрация.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите, след като се абонирате за услугата.
 • Разумно ценообразуване и дълбока отстъпка, ако закупите година услуга.

Идеи за подобряване на услугата:

 • Добавете опциите за премахване и блокиране на злонамерен софтуер към техния софтуер за десктоп.
 • Продължете да добавяте местоположения на сървъра в ключови региони.
 • Добавете Bitcoin като опция за плащане.

ZenMate може просто да е VPN услугата, която търсите. VPN може да бъде за вас, ако искате да защитите вашата интернет идентичност, да заобиколите цензурата и да премахнете гео ограниченията. Тяхната VPN услуга предлага бързи и надеждни връзки към сървъра. Те предлагат 30-дневна гаранция, след като се регистрирате за платената услуга. Това означава, че имате до месец да тествате ZenMate и да видите дали това е правилната VPN услуга за вашите нужди. Тествайте го сами. Ако ви харесва, можете да се абонирате за ZenMate само за 1,75 долара на месец.

Посетете ZenMate VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map