TotalVPN преглед

Актуализация на август 2016 г .: не можем да препоръчаме TotalVPN въз основа на поредица от оплаквания. Въпреки че нямаме активирани коментари, можете да прочетете за някои от оплакванията в сайтове като Reddit, PCMag и BestVPN. Можете да разглеждате нашите Топ 10 VPN страница за списък с алтернативи с пълни прегледи на всяка VPN услуга.


Нека започнем нашия преглед TotalVPN с поглед откъде са започнали. Total VPN стартира през ноември 2015 г. Официално Pseudio Ltd DBA TotalVPN е марка на The Endurance International Group, Inc., която предоставя VPN услуги на физически лица за лична употреба. Те отдавна не са в пространството на VPN, но те са се ударили в земята. Те бързо сглобиха мрежа от бързи сървъри на всички основни континенти, с изключение на Антарктида.

TotalVPN

Общи планове за ценообразуване на VPN

Услугата TotalVPN се предлага в безплатни и платени абонаментни версии. Безплатната версия, която е показана на изображението по-долу вляво, има следните ограничения:

 • Имате достъп само до три места: Амстердам, Исландия и Сингапур
 • Ширината на лентата е ограничена до два Mbps
 • Ограничената честотна лента означава ограничени изтегляния
 • Само една връзка на устройството наведнъж
 • Сървъри, които са претоварени

Двата основни недостатъка на безплатната услуга са ограничената честотна лента, която би ограничила това, което бихте могли да изтеглите в разумен срок и фактът, че всички безплатни потребители използват едни и същи сървъри и те са силно претоварени, което е още по-пагубно за вашата производителност.

Безплатен TotalVPN срещу платенПлатената версия на услугата TotalVPN, Total Premium, която е показана по-горе вдясно, предлага следното:

 • Достъп до всички локации на TotalVPN
 • Неограничена честотна лента
 • Неограничен трансфер на данни
 • Три едновременни връзки на устройството наведнъж
 • По-добри балансирани сървъри за по-висока производителност

След като се регистрирате за абонамент за TotalVPN, ще ви бъдат предложени някои добавки и надстройки на тяхната услуга. Всички те са незадължителни и включват следното:

 • Супер зареждане – Дава достъп до специални запазени сървъри с по-малко потребители
  • Това намалява натоварването и увеличава вашата производителност
  • $ 24,95 на година
 • Приоритетна подкрепа – Това ви поставя отпред на опашката за поддръжка
  • $ 9.95 на година
 • Онлайн електронна книга за безопасност – Това ще ви научи на това, което трябва да знаете, за да поддържате безопасността си, докато сърфирате в Интернет.
  • $ 9.95 еднократна цена
 • Допълнителна връзка (и) – Позволява ви да добавяте повече едновременни връзки към вашия акаунт.
  • $ 14.95 на година за всяка допълнителна връзка

Обновяване на TotalVPN

TotalVPN предоставя няколко различни начина да платите за тяхната VPN услуга. Можете да плащате с PayPal, основна кредитна карта и дебитни карти Visa (Delta и Electron). Приеманите от тях кредитни карти са VISA, MasterCard и American Express. Плащането чрез PayPal ще ви помогне да запазите разходите си на централизирано място и да изисквате по-малко лична информация.

Пробен период без риск

Въпреки че нямат безплатна пробна версия, TotalVPN предоставя на всички нови потребители 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това е достатъчно достатъчно време, за да изпробвате VPN за себе си. Ако по някаква причина не сте напълно доволни от тяхната услуга, те ще възстановят плащането Ви за първоначалния Ви срок в пълен размер. Трябва да поискате възстановяване в писмен вид на екипа за поддръжка на TotalVPN. Това искане трябва да бъде направено в рамките на 30 дни от абонамента за тяхната услуга. След този период не се връщат възстановявания.

TotalVPN Network and Server Locations

TotalVPN управлява малка, но нарастваща мрежа от 36 сървъра, разположени в 25 държави. Те имат сървъри на всеки континент, с изключение на Антарктида. Това означава, че независимо къде се намирате, вероятно ще намерите сървър, който да се свърже с тяхната мрежа.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
253640+неизвестенOpenVPN, IPSec, IKEv2, PPTP

TotalVPN има сървъри в следните държави:

 • Азия
  • Сингапур, ДГ; Хонг Конг, ХК; Тел Авив, Илинойс; Токио, JP; Мумбай, IN
 • Африка
  • Йоханесбург, ЗА
 • Европа
  • Дъблин, IE; Лондон, GB (2); Виена, AT; Амстердам, NL (2); Брюж, БЕ; Кефлавик, IS; Москва, РУ; Стокхолм, SE; Цюрих, СН; Милано, IT; Варшава, PL; Франкфурт, DE Париж, ФР; Мадрид, ES; Букурещ, RO
 • Северна Америка
  • Торонто, Калифорния; Атланта, САЩ; Чикаго, САЩ; Лос Анджелис (2), САЩ; Маями, САЩ; Ню Йорк (2), САЩ; Сан Хосе, САЩ; Сиатъл, САЩ
 • Океания
  • Сидни, САЩ
 • Южна Америка
  • Буенос Айрес, AR

До тяхната мрежа можете да получите достъп от различни платформи, включително Windows, Mac OS X, iOS (iPhone, iPad) и Android устройства. Мрежата TotalVPN не регистрира нищо, което техните потребители правят, докато са на тяхна услуга. Това ги прави неутрални към P2P и Torrent трафик.

Поверителност и сигурност

TotalVPN регистрира известна информация за поддържане и автентификация, докато използва VPN сървърите си. TotalVPN не регистрира никаква активност, докато използва тяхната услуга. Поставете свои думи, взети от тяхната политика за поверителност:

Ние събираме следните журнални файлове: когато влезете в Услугите, IP, от който сте влезли, и вашето потребителско име. Ние поддържаме регистрационни файлове за автентификация, които включват източник IP адрес, VPN потребителско име и VPN протокол, но не събираме информация относно съдържанието, което предавате чрез Услугите или конкретните уебсайтове, които посещавате.

Използваме IP адреси за анализ на тенденциите, администриране на нашия уебсайт и сървъри, проследяване на достъпа и събиране на широка демографска информация за съвкупно използване.

TotalVPN използва технически мерки за сигурност, за да предотврати загубата, подправянето или неоторизираното разкриване на личната ви информация под техен контрол. Цялата чувствителна информация се събира на защитен сървър. Вашите финансови данни са защитени чрез технологията на защитен сокет (SSL). Те следват приетите стандарти, за да защитят всяка лична информация, която получават от вас по време на предаване и съхранение.

Мрежата TotalVPN поддържа протоколите OpenVPN, Cisco IPSec, IKEv2 и PPTP за криптиране на цялата ви информация, докато използвате техните услуги. PPTP връзките използват криптиране с най-ниска якост при 128 бита и се препоръчват само за стрийминг или други некритични приложения. Тяхната OpenVPN връзка използва силен AES-256 битов алгоритъм за криптиране на всички ваши интернет транзакции. Връзките на Cisco IPSec използват шифроване на 256-битова сила. Връзките IKEv2 също се криптират с помощта на AES-256 битово криптиране. Автентификацията между сървъра и клиента използва 4096 битов RSA. Това означава, че независимо от устройството, което използвате за свързване към тяхната услуга, винаги можете да сте сигурни, че целият ви интернет трафик е сигурно криптиран.

TotalVPN поддръжка

TotalVPN осигурява 24/7 поддръжка на билети за всички имена на проблеми. Те също имат 24/7 поддръжка за чат на своя уебсайт, която може да ви помогне с повечето въпроси. Бяхме впечатлени от подкрепата, предлагана от чат TotalVPN персонал. Те предоставиха бързи отговори на нашите запитвания, както технически, така и общи. Те бяха любезни и отговорите им бяха по тема и полезни. Понякога те задаваха въпроси, за да помогнат да изяснят какво точно задаваме, но това им помогна да дадат по-фокусирани отговори. Отговорът по имейла беше еднакво бърз и точен..

Hands-On тестване

Препоръчваме ви да се регистрирате за акаунт в TotalVPN Premium, ако наистина искате да тествате тяхната услуга. Ще трябва да въведете потребителско име, парола и имейл адрес, за да настроите акаунт, както е показано по-долу.

Настройка на акаунта TotalVPN

След като създадете акаунт, ще бъдете насочени към страницата за плащане, където можете да финализирате своя избор на пакет и да изберете начина си на плащане. В зависимост от вашия избор на начин на плащане, може да се изисква друга финансова информация, за да завършите транзакцията си, както е показано в раздела „Цени и специална оферта“ от нашия преглед. След като имате платена сметка, просто влезте в таблото си за управление на уебсайта им. Оттам изберете платформата, която искате да използвате, за да се свържете с тяхната услуга, изтеглете съответното приложение и го инсталирайте на устройството си. Те имат приложения за Windows, Mac OS X, iOS (iPhone, iPad) и устройства с Android.

Свързване с Windows VPN клиент

Нека сега да разгледаме как можем да конфигурираме Windows да използва услугата TotalVPN. Първо ще трябва да изтеглите приложението на Windows на вашия компютър. Можете да намерите връзката, за да направите това в секцията с приложения на уебсайта им, след като влезете в акаунта си. След като изтеглите правилния инсталатор на пакета на вашето устройство, ще трябва да го отворите и стартирате. Изображението по-долу показва съветника за инсталиране на клиента Windows TotalVPN. Щракването върху бутона за инсталиране е всичко, което е необходимо. След няколко секунди инсталацията ще завърши и иконата, показана вдясно по-долу, ще бъде създадена на вашия работен плот.

Инсталиране на клиент и икона на Windows

Щракването с два пъти върху тази икона ще стартира клиента на прозореца TotalVPN. Когато се отвори, ще бъдете подканени да въведете своя имейл адрес и парола. Можете също така да поискате да нулирате забравена парола от тук. Отговорът за нулиране на паролата беше бърз. Този екран за вход е показан по-долу.

TotalVPN Вход за клиенти за Windows

След като въведете идентификационните си данни за вход и кликнете върху големия зелен бутон за вход, ще ви бъде представен скрийншот, подобен на показания вляво отдолу. Има няколко неща, които трябва да забележите за тази екранна снимка. Първо ще видите бутон за бързо свързване. Това ще ви позволи бързо да се свържете с Великобритания, САЩ или Канада, които можете да маркирате, като щракнете върху съответната икона на знамето. Натискането на иконата на дома в горния десен ъгъл ще ви върне на този екран.

TotalVPN Windows Client Connecting

На следващо място, отляво на екрана ще видите списък с държави, които също можете да изберете да свържете. Те са показани по азбучен ред. Ще забележите, че най-новите връзки се показват първо, за да ускорите връзката с тях по-бързо, последвано от пълния списък с държави, с които можете да се свържете. Можете също така да търсите държава, с която да се свържете с препоръки, показани докато пишете. Има няколко начина за осъществяване на връзка. Изображението вдясно по-горе показва връзка, започнала с двойно щракване върху местоположението по избор, Ню Йорк в нашия случай. Забележете, че изображението сега показва жълт свързващ бутон, а думата свързване е показана в горната област на картата.

Вторият начин, по който можете да се свържете със сървър в мрежата TotalVPN, е да подчертаете местоположението, към което искате да се свържете, както направихме на екрана вляво на изображението по-долу. Това ще замени домашното изображение с карта на света с нашето подчертано местоположение, отбелязано на него, иконата на флага на държавата и името на местоположението. Забележете, че „не е свързано“ се показва в червено в горната част на изображението на картата. Избирането на бутона за свързване на този екран ще ни свърже с маркираното място.

TotalVPN свързан NYC

Екранната снимка вдясно по-горе показва връзка с Ню Йорк, САЩ. След като е установена връзка, на екрана ще се покажат името на сървъра, протокола, използван при връзката (IKEv2), колко време сте били свързани и общите прехвърлени данни. Обърнете внимание и на съобщението в горния десен ъгъл на картата, свързано с местоположението (Ню Йорк) в зелено. Щракването върху червения бутон за прекъсване ще ви прекъсне.

Промяната на местоположенията ще ви прекъсне от текущия ви сървър и след това ще ви свърже с новото ви местоположение. Има два начина за промяна на сайтовете за връзка. Можете да щракнете двукратно върху новото местоположение, към което искате да се свържете или да го изберете, и след това да натиснете зеления бутон за свързване. Това е илюстрирано на екрана вляво отдолу. Двете изображения показват промяна във връзка от Ню Йорк, САЩ към Лондон Великобритания.

Промяна на местоположението на клиента на TotalVPN за Windows

Последното нещо, което искаме да разгледаме за клиента на Windows, са иконите в горната дясна част на екрана. Вече разгледахме първата от тях, иконата на дома, която ви връща към екрана за бързо свързване. Освен това е иконата на зъбно колело и въпросник в иконата на комуникационния балон. Иконата на въпросния знак ще отвори страницата за поддръжка на уебсайта TotalVPN.

Иконата на зъбно колело ще изведе информация и опции, които можете да зададете за Windows клиента. Те включват следното:

 • Преглед на информацията за профила
 • Превключване на протоколи – падащ списък, който показва поддържани протоколи
  • IKEv2 – осигурява най-доброто криптиране и се препоръчва за повечето приложения
  • PPTP – осигурява по-слабо криптиране и се препоръчва само за стрийминг
 • Стартиране – опции за клиент при стартиране; (изключен / включен) превключватели
  • Изпълнете TotalVPN при стартиране
  • Показване на TotalVPN при стартиране; ако се отвори в тавата на Windows
  • Автоматично свързване при стартиране; ако е в списъка за връзка, наличен
   • Свържете се с падащото поле при стартиране с всички сървъри
 • Промяна на парола – ви позволява да нулирате паролата си
 • Различни известия – превключва известия (включване / изключване)
  • Известия за връзка – ако е зададено, ще видите съобщения за връзки над часовника на системната област
  • Маркетинг известия
  • Съвети за сигурност
 • Излез от профила си – връща ви на екрана за вход

Изображението по-долу показва екранна снимка на някои от тези настройки. Също на този екран ще забележите жълтата звезда до местоположението на Амстердам. Това означава, че е избран като предпочитано място. Кликването върху неоцветена звезда до местоположение ще я направи любима. Щракването върху звездата над бутона за търсене ще я промени в жълт цвят и ще покаже списък с любимите ви по азбучен ред.

Настройки за Windows TotalVPN на клиента

Свързване с Mac OS X

TotalVPN също има клиент за потребители на Mac, който има същата функционалност като клиента за Windows. Можете да го изтеглите, като първо влезете в техния уебсайт, изберете приложения от менюто и след това изберете иконата на Mac OS. Кликнете върху зеления бутон за изтегляне сега. След като изтеглите файла, стартирайте го и го инсталирайте на вашия компютър. Вече ще можете да променяте избраните или да променяте сървърите с няколко кликвания на мишката. Клиентът на Mac OS X поддържа PPTP и Cisco IPSec протоколи и по подразбиране към PPTP, но можете да промените това. Препоръчваме ви да използвате IPSec за всички ваши интернет транзакции, различни от поточните приложения.

Свързване с Android

TotalVPN има клиент и за Android потребители. Както и при другите приложения, можете да влезете в техния уебсайт, да изберете приложение от менюто, да кликнете върху иконата на Android и да натиснете бутона „Вземете го“ в Google Play. Това ще ви отведе до Google Play, където можете веднага да изтеглите приложението на устройството си. Изтеглете и инсталирайте приложението на вашето устройство и влезте, като използвате имейл адреса и паролата си, както е показано по-долу. Можете също да изберете да ги запомните, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато влизате. Когато влезете за първи път, може да получите предупредително съобщение като това, показано вдясно отдолу. Трябва да им се доверите, за да работи услугата TotalVPN.

TotalVPN Вход за Android

След като влезете, ще видите приветстващ екран като този, показан на първата екранна снимка по-долу. От този екран можете да прекарате пръст или да изберете иконата на списъка в горния десен ъгъл, за да видите всички места. Екранната снимка в средата по-долу показва меню за местоположение, където можете да търсите избрано място, с което да се свържете. Последният екран показва местоположенията, които са избрани като предпочитани, до които можете да получите достъп, като докоснете звездата до иконата на списъка над търсенето. Можете да превключвате между двата изгледа. Подобно на клиента на прозореца, можете да изберете една от иконите на флага и докоснете иконата на настройките (три точки в горния десен ъгъл) и изберете бързо свързване, за да се върнете към началния екран.

TotalVPN Android Добре дошли

Екранните снимки по-долу показват резултатите от докосването на местоположението в Ню Йорк и избора на бутона за свързване. Изображенията отляво надясно показват процеса на свързване: несвързана, свързваща и свързана. Всеки екран показва вашето местоположение на връзката, име на сървъра, присвоен IP адрес и протокол, използван от връзката. Веднъж свързан, ще бъде показано и времето за сесия. Приложението TotalVPN за Android поддържа само най-сигурния протокол за криптиране, OpenVPN.

TotalVPN процес на свързване с Android

Иконата за настройки ще ви върне на началния екран, показва информация за акаунта и ви позволява да излезете от мрежата. Приложението за Android прави много лесно потребителите на Android да избират или променят местоположенията, докато използват услугата TotalVPN.

Свързване с iOS

TotalVPN има приложение и за потребители на iOS. Както и при другите приложения, можете да влезете в уебсайта им, да изберете приложение от менюто, да кликнете върху иконата на iOS устройство и да натиснете изтеглянето от бутона на App Store. Това ще ви отведе до App Store, където можете веднага да изтеглите приложението на вашето устройство. Инсталирайте приложението на вашето iOS устройство (iPhone, iPad) и влезте, като използвате имейл адреса и паролата си. Подобно на приложението за Android, когато за първи път опитате да се свържете с VPN сървър, ще трябва да разрешите TotalVPN да добави VPN конфигурации към вашето устройство. Кликнете върху Разрешаване за тази подкана. Приложението iOS функционира подобно на приложението за Android, което обсъждахме по-рано. Приложението iOS ще ви позволи да избирате между Cisco IPsec или IKEv2 и по подразбиране към Cisco IPSec.

TotalVPN тест за скорост

Бяхме доволни от цялостното изпълнение на услугата TotalVPN. Можете да видите от теста за скорост по-долу, че тяхната услуга се представи добре в нашия тест за скорост. Както се очакваше, имаше известна загуба на скорост при свързване към тяхната услуга поради криптирането, използвано от връзката. Това обаче беше минимално в случая на TotalVPN.

TotalVPN тест за скорост

Както можете да видите от снимките по-горе, шифрованата връзка TotalVPN понижи скоростта на изтегляне на базовата ми ISP от 56,89 Mb / s до 52,80 Mb / s. Това е спад под 8%, което е едни от най-добрите, които наблюдавахме. Подобни резултати бяха открити, когато се свързахме с други места с най-много между 10% и 15%, което е отлично компромис за сигурността, осигурена чрез криптиране на връзката. Единственото място, което забелязахме при изпълнение, беше Амстердам. Когато разглеждахме този сървър на страницата на нашия акаунт на уебсайта им, забелязахме, че той е силно зареден. Както винаги, препоръчваме сами да изпробвате услугата, за да видите как тя се представя за вас.

заключение

TotalVPN е нов за VPN индустрията, но наистина ни впечатли с техния професионализъм. Те имат добре проектиран уебсайт, който е лесен за използване и навигиране. След като се абонирате за тяхната услуга, те улесняват получаването и инсталирането на техния персонализиран софтуер на всички ваши устройства. Те също така показват мрежата си от сървъри, така че можете да видите текущото натоварване на всеки сървър.

Те имат клиенти и приложения за повечето платформи: Windows, Mac OS X, iOS и Android. Единственото изключение изглежда е Linux, но те заявиха, че предстои персонализиран софтуер за него, Chromebook и Windows Phone. Техният персонализиран софтуер е лесен за инсталиране и използване, независимо от устройството, което използвате. Графичният интерфейс е последователен за всички платформи с изключение на различни поддържани протоколи. Те също така заявиха, че ще добавят по-разширени опции като превключвател за убийство в своите персонализирани приложения.

Какво ми хареса най-много в услугата:

 • Те имат клиенти за Windows и Mac OS X
 • Те имат приложения за iOS и Android
 • Те имат бърза обща скорост на мрежата
 • Имат 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Те предлагат отстъпки за по-дългосрочни пакети на своите VPN

Идеи за подобряване на услугата:

 • Предложете клиент за Linux потребители
 • Добавете разширени функции към техния персонализиран софтуер като превключвател за убийство
 • Вижте как да добавите честотна лента към местоположението им в Амстердам

Ако имате нужда от VPN услуга, TotalVPN предоставя една от по-добре представящите се, които сме разгледали. Персоналът им е любезен и професионален. Първо впечатление смятаме, че те са на път да се превърнат в една от водещите VPN услуги в бранша. Независимо кой срок изберете (месечен или годишен), те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Актуализация на август 2016 г .: не можем да препоръчаме TotalVPN въз основа на поредица от оплаквания. Въпреки че нямаме активирани коментари, можете да прочетете за някои от оплакванията в сайтове като Reddit, PCMag и BestVPN. Можете да разглеждате нашите Топ 10 VPN страница за списък с алтернативи с пълни прегледи на всяка VPN услуга.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map