Преглед на IPVanish 2020

Нека започнем нашия преглед на IPVanish, като отбележим, че те са единствените доставчици на VPN от най-високо ниво. Това означава, че те контролират цялата си инфраструктура, наемат свои собствени мрежови инженери и пишат собствен софтуер. Следователно вашите данни никога не трябва да бъдат докосвани от трета страна. Целият ви интернет трафик е криптиран и сигурно тунелиран от момента, в който напусне устройството ви, докато излезе от IPVanish VPN сървърите на път към крайното си местоназначение. Персоналът на IPVanish има пълен контрол над него по всяко време. Това им позволява да оптимизират потока си и да предоставят една от най-бързите VPN услуги в бранша. Ветеран от 15 години в пространството за поверителност, те изградиха звездна репутация и остават един от водещите доставчици на VPN благодарение на своя професионализъм, внимание към обслужването на клиентите и способността да интегрират най-новите технологии в своята мрежа.


IPVanish

IPVanish непрекъснато се разширява и подобрява мрежата си от сървъри, за да осигури най-бързата, най-сигурната и най-надеждната VPN услуга в световен мащаб. Мрежата им обхваща над 40 000 IP адреса на над 1000 сървъра в 60+ страни. Той включва достъп до почти всеки основен континент, включително Европа, Северна Америка, Централна и Южна Америка, Азия, Африка и Океания. Вероятно е, независимо къде се намирате в света, вие ще можете да намерите бърз и надежден IPVanish сървър, който да защити вашата поверителност и да защитите вашите интернет транзакции.

Цени и специални оферти

IPVanish предлага своята VPN услуга като единен пакет с три различни ценови планове. Тези планове включват един месец, 3 месеца и една година. IPVanish щедро предложи на нашите читатели до 57% отстъпка от първия цикъл на фактуриране. Това означава, че нашите читатели могат да се насладят на пълна година на услугата IPVanish от едва $ 39, което е едва $ 3.25 на месец. Това е спестявания от 73% от цялата цена на дребно от 143,88 долара годишно.

Ценообразуване по IPVanish

Плащане за услугата IPVanish

Както показва следното изображение, IPVanish има редица различни начини да плати за VPN услугата си. Първо, те приемат плащания, като използват повечето основни кредитни карти. Тези карти включват Visa, MasterCard, American Express, Discovery и JCB. Те приемат и дебитни карти Visa, Electron и Delta. Ако искате да запазите онлайн покупките си на централно място, можете да се абонирате чрез Paypal. Плащането чрез Bitcoin може да помогне за увеличаване на вашата онлайн анонимност, като се изисква само валиден имейл адрес за създаване на вашия IPVanish акаунт. И накрая, в зависимост от това къде живеете, можете да плащате, като използвате Alipay, iDEAL, Giropay, Bolero Bancario, CashU и други.

Методи на плащане с IPVanish

7-дневна гаранция за връщане на пари без риск

Екипът на IPVanish осъзнава, че бъдещите клиенти ще искат да тестват мрежата си. Затова предлагат на всички нови потребители 7-дневна гаранция за връщане на парите. Това ще ви позволи да изпробвате напълно скоростта и съвместимостта на мрежата IPVanish с всички устройства и уебсайтове, които редовно посещавате. Вие също трябва да се свържете с техническата им поддръжка относно всички въпроси, които може да имате, докато тествате тяхната VPN мрежа. Ако по някаква причина не сте напълно доволни от неговото изпълнение, IPVanish ще възстанови пълната покупна цена на вашия абонамент. Трябва да поискате това възстановяване в рамките на седем дни от датата на покупката.

Посетете IPVanish

Какви са предимствата на IPVanish абонамент?

Всички потребители на IPVanish имат достъп до следните предимства:

 • Персонализиран софтуер – Абонатите имат достъп до персонализирани VPN приложения за Windows, Mac OS X, iPhone и iPad, устройства с Android и Amazon Fire TV, за да се свързват с тяхната VPN услуга отвсякъде.
 • Без регистрация – IPVanish не събира или регистрира никакъв трафик или използване на тяхната VPN услуга.
 • Едновременни връзки – Всички потребители могат да свържат до пет устройства едновременно в един акаунт.
 • Мрежова инфраструктура – Потребителите на IPVanish могат да се свържат с над 1000 сървъра в 60+ страни, използвайки над 40 000 IP споделени адреси.
 • VPN протоколи – Можете да избирате между следните VPN протоколи: OpenVPN, L2TP и PPTP. Приложението за iOS също поддържа IKEv2.
 • Сигурно криптиране – Вашият интернет трафик ще бъде защитен и защитен с помощта на 256-битово AES криптиране.
 • Безрискова гаранция – Независимо кой план изберете, новите абонати се покриват от 7-дневната им гаранция за връщане на парите.
 • Безплатна NAT защитна стена – Всички IPVanish сървъри използват защитна стена NAT (Network Address Translation) за споделяне на публични IP адреси между потребителите. Това помага да се защити тяхната поверителност и анонимност. Той също така блокира входящия трафик и ви предпазва от нежелано злонамерен софтуер и злонамерени ботове, докато използвате услугата IPVanish.
 • Wi-Fi мрежи – Вие сте защитени от злонамерени атаки на любимото си горещо място или докато пътувате и използвате лошо защитени хотелски и летищни мрежи.
 • Нецензуриран Интернет – Всеки има достъп до по-отворено и по-малко ограничително онлайн изживяване, независимо къде живее или по време на пътуване с цел бизнес или удоволствие.
 • SOCKS5 прокси – За тези, които се нуждаят от него, IPVanish предоставя прокси SOCKS5, за да действа като защитен посредник за вашия компютър и интернет, използвайки предварително технологии като UDP и IPv6. Това е популярна функция за P2P / Torrent потребители.
 • Други функции – Ще бъдете защитени срещу течове на DNS и други течове на данни. Функция за превключване на VPN за приложения за Windows и Mac OS X, които ви поддържат по-лични и анонимни, докато имате достъп до мрежата IPVanish.

Това е само част от многото предимства, които имате, когато използвате IPVanish мрежата от VPN сървъри. Други включват възможността да заглушите вашия интернет трафик, за да се предпазите от задълбочена проверка на пакетите на вашите данни, да използвате виртуални местоположения за достъп до по-разнообразни развлекателни ресурси и да се възползвате от геолокация, за да спестите пари от покупки и стоки и услуги на географска цена..

IPVanish може да ви помогне да спрете геоцелирането на онлайн реклами или да преодолеете правителствените и институционалните защитни стени, за да помогнете да заобиколите цензурата. Чрез криптиране на целия ви интернет трафик, тяхната услуга ви защитава, когато използвате любимото си кафене или Wi-Fi точка на местната кръчма. Той също така предпазва от интернет снайпери като интернет доставчици, които могат да използват задълбочена проверка на пакети, за да наблюдават вашето интернет съдържание и да дроселират скоростта му. И накрая, това може да ви спести пари при използване на VoIP или други услуги на географска цена. Накратко, без значение какво искате да правите онлайн, IPVanish ще ви държи по-сигурни, поверителни и анонимни, докато го правите.

Кой се нуждае от услугата IPVanish?

Ето само няколко от многото видове потребители, които могат да се възползват от използването на услугата IPVanish:

 • Бивши патриоти – Хората, които живеят или работят в чужбина, които искат да защитят личния си живот и да бъдат в крак с новини и забавления от своята страна.
 • Студенти в университета – Студенти, които искат да преодолеят ограниченията на уеб кампуса за социални медии, онлайн игри и други блокирани уебсайтове.
 • Глобални граждани – Журналисти и граждани в ограничаващи общества, които искат да заобиколят правителствената и институционалната цензура.
 • Бизнес пътници – Професионалисти, които искат да гарантират, че техните онлайн данни винаги са защитени и защитени, независимо откъде имат достъп до тях.
 • Хората на почивка – Семейства, които искат да защитят личната си информация и да се насладят на любимото си забавление, докато почиват и изследват други региони на света.
 • Поверителност на лицата – Интернет потребителите, които искат да избегнат шпионирането от правителството, злонамерените кибер заплахи и домашния мониторинг на техните навици в Интернет от ISP услуги, които искат да осигурят приходи от потребителите си с насочени реклами или да намалят скоростта им в Интернет.
 • Професионални лица – Хората, които искат да гарантират, че животът им не е компрометиран от безплатни и отворени онлайн публикации или убеждения.
 • Журналисти и свиркащи свирки – Услугата IPVanish, заедно с мрежата Tor, може да помогне за защитата на тези, чийто живот или поминък зависят от способността им да останат анонимни и открито да обсъждат теми в Интернет, без да се страхуват от репресии.
 • Онлайн геймъри – Геймърите, които искат по-стабилни и равни условия за своите онлайн услуги за игри. Намалете изоставането и блокирайте DDoS атаките с VPN.

Посетете IPVanish

Мрежовата инфраструктура на IPVanish

Наскоро IPVanish разшири услугата си до над 1000 сървъра в повече от 60 страни, като интегрира нови местоположения, предоставени от придобиването му от базираната в Далас компания за интернет сигурност StackPath. Мрежовата инфраструктура е под контрола на техния персонал с всички сървъри, софтуер и мрежови услуги под техния пряк надзор. Текущата им мрежа има VPN сървъри в 85 различни градове с над 40 000 NAT споделяеми IP адреси за защита на поверителността и анонимността на потребителите.

Те имат множество места в популярни страни като САЩ, Канада и Обединеното кралство, за да увеличат общата скорост и баланс на мрежата. Те имат VPN сървъри на множество места както на източното, така и на западното крайбрежие на Съединените щати, за да подобрят мрежовата си производителност за потребители по целия свят. IPVanish също има множество места в Азия, Източна и Западна Европа и Океания. Те също имат множество сървъри в по-слабо представени места като Бразилия и Южна Африка.

Мрежови сървъри IPVanish

Пълният списък на сървърните региони, държави и техните местоположения следва:

 • Африка
  • Южна Африка – Йоханесбург
 • Азия
  • Хонконг, Индия – Ню Делхи, Израел – Тел Авив, Япония – Токио, Малайзия – Куала Лумпур, Филипини – Манила, Сингапур – Сингапур, Южна Корея – Сеул,
  • Турция – Бурса; Истанбул; Измир,
  • Обединени арабски емирства – Дубай
 • Европа
  • Албания – Тирана,
  • Австрия – Грац; Виена,
  • Белгия – Брюксел, България – София, Хърватия – Загреб, Кипър – Ларнарка, Чехия – Прага, Дания – Копенхаген, Естония – Нарва; Талин, Финландия – Хелзинки, Франция – Париж, Германия – Франкфурт, Гърция – Атина, Унгария – Будапеща, Исландия – Рейкявик, Ирландия – Дъблин, Италия – Милано, Латвия – Рига, Литва – Вилнюс, Люксембург – Люксембург, Молдова – Кишинев, Холандия – Амстердам, Норвегия – Кевик, Полша – Варшава, Португалия – Лисабон, Румъния – Букурещ, Сърбия – Белград, Словакия – Братислава, Словения – Любляна,
  • Испания – Мадрид; Валенсия,
  • Швеция – Стокхолм, Швейцария – Цюрих, Украйна – Киев,
  • Обединеното кралство Глазгоу; Ливърпул; Лондон; Манчестър; Нотингам
 • Северна Америка
  • Канада – Монреал; Торонто; Ванкувър
  • Коста Рика – Сан Хосе, Мексико – Гвадалахара,
  • САЩ – Ashburn, VA; Атланта, Джорджия; Бостън, МА; Чикаго, Илинойс; Кливланд, Охайо; Далас, Тексас; Денвър, Колорадо; Лас Вегас, NV; Лос Анджелис, Калифорния; Маями, Флорида; Милуоки, WI; Нашвил, Тенеси; Ню Йорк, Ню Йорк; Phoenix, AZ; Сан Хосе, Калифорния; Сиатъл, Вашингтон; Сейнт Луис, МО
 • Океания
  • Австралия – Мелбърн; Сидни
  • Нова Зеландия – Окланд
 • Южна Америка
  • Бразилия – Сао Пауло; Рио де Жанейро

Онези от Източна Европа, Азия и Океания, които искат практически да сърфират из Съединените щати, като цяло ще получат по-добра мрежова ефективност, като се свързват с места по западното крайбрежие. Тези в Западна Европа и други райони най-вероятно ще получат по-бързи скорости в Интернет, като се свържат до местата на източното крайбрежие. Потребителите в рестриктивни страни като Китай и други ще получат по-добри резултати, като практически се свържат чрез по-малко ограничаваща страна в техния местен регион за основни новини и други ресурси.

Тяхната мрежа няма никакви ограничения за използването на P2P / BitTorrent софтуер с тяхната услуга. Те имат прокси SOKS5, за да ви помогнат да направите своите Torrent връзки и да гарантирате, че вашият истински обществен IP адрес не е изложен. Услугата също поддържа Kodi и дори предлага приложение за Five TV в магазина за приложения на Amazon. IPVanish не регистрира никакво използване на VPN и не ограничава използването ви по никакъв начин.

IPVanish и вашата онлайн сигурност?

На първо място, IPvanish е истинска услуга без регистрация, що се отнася до VPN. Те не регистрират никакъв трафик на своите VPN потребители или метаданни, свързани с използването му.

Персонализираният софтуер за IPVanish за Windows, Mac OS X и Android по подразбиране е OpenVPN, което е широко вярвано от много експерти в индустрията, за да осигури най-добрата скорост и сигурност на наличните в момента VPN протоколи. Приложението им за iOS използва IKEv2, за да се възползва от своите MOBIKE функции, които му позволяват да превключва между клетъчни и Wi-Fi мрежи, без да отпада VPN услугата. Освен това се счита за добър протокол, който получава своята сигурност от IPsec. IKEv2 също позволява на мрежата IPVanish да предостави автоматично повторно свързване, ако услугата случайно се откаже, което е по-често при обществен WiFi и при превключване между мрежи.

IPVanish осигурява целия ви интернет трафик, използвайки някои от най-добрите VPN криптиране в бранша. Първоначалното ръкостискане използва 2048 RSA за прехвърляне на ключове с алгоритъм за управление на: TLSv1.2, шифър TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA. Криптирането и декриптирането на данни използва шифъра „AES-256-GCM“, инициализиран с 256 битов ключ. Удостоверяването става чрез HMAC SHA-256 за контрол и SHA-256 за данни.

IPVanish реализира своята VPN мрежа, използвайки някои от най-добрите VPN протоколи: OpenVPN и IKEv2. Това, заедно с тяхната политика за без регистрация и отличните алгоритми за криптиране, използвани от тяхната услуга, както за контролните команди, така и за потребителските данни, гарантират, че винаги сте сигурни, когато използвате тяхната услуга, за да разгледате мрежата.

Посетете IPVanish

Защита на вашата поверителност и анонимност с помощта на IPVanish

Както посочихме по-рано, IPVanish е истинска услуга за поверителност без регистрация. Те не регистрират VPN трафик на своите потребители или други метаданни по отношение на него. Следните два откъса от тяхната Политика за поверителност илюстрират това със собствените си думи:

IPVanish не събира или регистрира никакъв трафик или използване на неговата виртуална частна услуга.

… не проследяваме потребителските дейности извън нашия Сайт, нито проследяваме дейностите за сърфиране на потребители, които са влезли в нашата VPN услуга.

IPVanish се възползва от NAT сървърите за споделяне на публични IP адреси между потребители на същия сървър. Тъй като всички потребителски IP адреси са маскирани и заменени с помощта на тези споделени IP адреси, това затруднява всеки да каже откъде възниква конкретна заявка за трафик. Като допълнителен бонус същите тези сървъри предоставят на своите потребители на VPN мрежа защита от входящ злонамерен софтуер от източници на трети страни.

StackPath, компанията-майка зад IPVanish, е със седалище в САЩ. Трябва да отбележите, че противно на общоприетото мнение, САЩ нямат политика за запазване на данни. За разлика от това, части от Европа, Австралия и много други страни изискват компаниите да запазват потребителски данни. Това заедно с политиката на IPVanish без регистрация не бива да ви дава допълнително спокойствие. По принцип това означава, че дори да бъдат принудени, те ще се съобразят с американското законодателство и ще предадат на властите “нищо, което съхраняват”. Това важи за случаите на DMCA, чак до криминални искания.

IPVanish има собствена DNS услуга с нулеви познания, за да ви помогне да гарантирате поверителността и анонимния характер на всички ваши заявки за търсене. Това ви предпазва от течове на DNS. Техните персонализирани приложения също защитават от други IP течове, като осигуряват защита IPv4, IPv6 и WebRTC. За да сте сигурни, че поверителността и анонимността ви винаги са защитени, докато използвате Интернет, можете да накарате услугата да се стартира и свързва автоматично, когато системата ви се зареди.

Техният софтуер за Windows и Mac включва превключвател за убийство, за да блокира незабавно комуникациите, ако връзката с VPN услугата се загуби. Това е особено полезно за онези с петнист достъп до Интернет. Техните мобилни приложения за iOS и Android включват технология за автоматично повторно свързване. Можете също да промените вашия виртуален IP адрес през редовни интервали, като използвате техния софтуер. Тези функции ви помагат да поддържате вашата онлайн поверителност и анонимност, докато използвате IPVanish.

За да ви помогнат да останете още по-анонимни, те позволяват плащания с помощта на криптовалутата, Bitcoin. Ако плащате с биткойн, за създаване на вашия IPVanish акаунт е необходим само валиден имейл адрес.

От горното можете да видите, че IPVanish уважава вашата поверителност онлайн и офлайн. Те не само не регистрират нито една от вашата VPN активност. Те също не проследяват какво правите, когато напускате сайта им. Те също не споделят вашите лични данни с трети страни. Техният софтуер има допълнителни функции, за да ви помогне да защитите и поддържате както вашата поверителност онлайн, така и анонимност.

Какво можете да направите, за да защитите вашата онлайн поверителност

Те са някои други неща, които можете да направите, за да ви защитят и увеличат максимално поверителността в мрежата. Те включват следното:

 • Използвайте мениджъра на пароли, за да създадете защитени пароли за всички ваши онлайн акаунти.
 • Защитете вашия уеб браузър.
 • Помислете дали да използвате криптирана имейл услуга от край до край.
 • Възползвайте се от функцията за търсене на IPVanish DNS или използвайте частна услуга за нулеви знания като DuckDuckGo
 • Използвайте криптирана от край до край услуга за текстови съобщения, като Сигнал от Open Whisper Systems.
 • Използвайте IPVanish, за да защитите поверителността си при използване на Интернет.

Тези, които търсят още по-голяма поверителност и анонимност, могат също да използват мрежата Tor и свързания с нея анонимен браузър, заедно с услугата IPVanish. Имайте предвид, че това може значително да забави скоростта ви в Интернет, така че обмислете това само за приложения, където скоростта не е основен фактор.

Поддръжка на IPVanish

Поддръжката на IPVanish е предимно от 24/7 билети за имейл. Повечето имейл билети се обработват в рамките на няколко часа, но по-ангажираните могат да отнемат до два дни. За да го увеличат, те имат обширна страница за поддръжка на своя уебсайт. Страницата им за поддръжка обхваща следните категории: Често задавани въпроси, ръководства за настройка, въпроси за фактуриране, отстраняване на проблеми, съобщения и информация за услугата. IPVanish публикува и блог, който предлага онлайн съвети за поверителност и новини за поверителност. В допълнение към тях, има групов форум и активно присъствие във Facebook, Twitter и YouTube.

Посетете IPVanish

Видео ревю на IPVanish

IPVanish Hands-On тестване

IPVanish има персонализирани приложения за Windows, Mac OS X, iOS, Android и Fire TV. Тези, които използват Kodi и други приложения за стрийминг, ще оценят родното приложение на Amazon Fire TV, което са разработили, за да се свържат с тяхната VPN мрежа. Целият им софтуер е лесен за инсталиране и използване. Тези приложения също са подобни на външен вид и функционалност. Това улеснява използването на тяхната услуга с множество устройства. Тези приложения също така улесняват всички да се възползват от услугата IPVanish независимо от техническата експертиза.

Техническите спецификации, изисквани от всяко приложение, са както следва:

 • Windows – Windows 10, Windows 8, Windows 7
 • Mac OS X – Mac OS 10.7-10.9
 • IOS – iOS 9.0 или по-нова версия
 • андроид – 4.0.3 и по-нови
 • Пожарна телевизия – Android 4.0.3 и по-нови версии

След като се регистрирате за акаунт, те ще ви изпратят поздравителен имейл с вашето потребителско име и парола, така че да можете да се свържете с тяхната VPN мрежа от сървъри с избрания от вас клиентски софтуер. Имаме пълен набор от ръководства, които ще ви помогнат да настроите IPVanish. Софтуерът е лесен за използване. Създадохме ръководствата, за да ви дадем стъпка по стъпка ръководство за конфигуриране на разширени функции и извличане на максимума от софтуера. Ръководствата са доста дълги, така че вместо да ги включваме в нашия преглед, ние ще ги свържем по-долу.

Нека започнем с IPVanish за Windows (IPVanish Ръководство за настройка на Windows):

IPVanish Windows клиент

Екипът за разработка на IPVanish излезе от пътя си, за да направи софтуера си лесен за използване. Това става ясно, когато отворите клиента на Windows. Приложението ви дава няколко начина за свързване. Можете да изберете всеки сървър от падащо меню в горната част, да изберете местоположение от карта или да видите списък на всички сървъри. Приложението също ще ви помогне да изберете местоположение въз основа на цели, включително най-бърз сървър, САЩ, UK и CA медии или игри.

Още веднъж можете да се обърнете към нашето ръководство за пълна линия от функции. Само докосваме някои от основните моменти на ревюто. Едно от любимите ми е възможността за сортиране на местоположенията по време на ping и филтриране въз основа на ключовата дума. Например, можете да въведете „Neth“ във филтъра, за да се показват сървърите в Холандия и да сортирате резултатите, като ping време да намерите най-бързия сървър.

Има много разширени функции, вградени в клиента на Windows. Той поддържа множество протоколи, но препоръчителният OpenVPN UDP е най-добрият избор. Можете да преминете към L2TP или PPTP, ако някога имате нужда. Клиентът включва DNS защита от теч както за IPv4, така и за IPv6. Ако това ви звучи объркващо, не се тревожете за това, освен да знаете, че защитава вашата поверителност. Същото важи и за превключвателя за интернет сметки и блокира всички функции за трафик на LAN. Можете също да активирате разделно тунелиране. Услугата VPN включва и защита на защитната стена.

Сега ще разгледаме IPVanish за Mac (Ръководство за настройка на IPVanish Mac):

IPVanish Mac клиент

Веднага ще забележите приликите между клиента на Mac и неговия Windows колега. Това не е случайност. Екипът на IPVanish положи много усилия, за да направи външния вид на клиента и да действа много подобно. Това улеснява превключването между устройства. Освен това получавате същите разширени функции в Mac клиента. Всъщност IPVanish има тенденция да пусне нови функции за Mac първо, които са различни от повечето доставчици. Например те въведоха функция за превключване на интернет убийства за Mac месеци, преди да го пуснат за потребители на Windows.

Препоръчвам ви да прочетете нашето ръководство, когато настройвате клиента на Mac. Свързването със сървърите е прост процес. Можете да изберете местоположение на сървъра от изглед на списък или карта. След като сте свързани, ще видите хубава графика, която показва използването на вашите данни. Въпреки че VPN планът включва неограничен достъп, все пак е хубаво да видите колко трафик преминава през тяхната мрежа. Нито една от вашите дейности не се регистрира, независимо коя операционна система използвате. Това важи и за ръчните връзки.

Някои от нашите любими функции на клиент на Mac включват функцията за превключване на VPN превключвател и възможността да зададете свой собствен DNS. По подразбиране приложението ще използва IPVanish за DNS. Това е по-добро решение за изпращане на DNS заявки чрез вашия интернет доставчик. Клиентът ви дава и гъвкавостта да задавате свои собствени DNS сървъри. Ако някога решите да го направите, препоръчваме да използвате Google или OpenDNS. Можете също така да настроите приложението да променя IP адреса периодично за допълнително ниво на защита на поверителността. Това не е функция, която повечето хора имат нужда, но е хубаво да знаете, че имате опцията.

Следващите са мобилните приложения. Ще започнем с IPVanish за iOS (IPVanish Ръководство за настройка на iOS):

Приложение за IPVanish iOS

Мобилните приложения са по-малко обширни от настолните клиенти. Въпреки че му липсва излъсканият външен вид в сравнение с Mac и Windows, приложението IPVanish iOS обслужва добре целта му. Можете да се свържете с всяко местоположение на сървъра и да превключвате между сървърите по всяко време. Приложението ще показва вашия нов IP адрес и видимото местоположение. Не е много за настройка, но има няколко разширени функции, които си струва да бъдат споменати.

Независимо дали искате да се свържете на вашия iPhone или iPad, препоръчваме да използвате IKEv2 протокола по подразбиране. Добре е, тъй като IKEv2 плавно ще превключва между мрежите, докато преминавате от мобилни към горещи точки за Wi-Fi. Ние никога не го променяме, но можете също така да настроите приложението да се свързва с помощта на IPSec. Приложението има функция за винаги включване и функция за автоматично свързване за конкретни мрежи и сайтове.

Сега е време да разгледаме IPVanish за Android (IPVanish Ръководство за настройка на Android):

Приложение за IPVanish Android

Приложението за Android за IPVanish има уникален външен вид и усещане. Харесва ми начинът, по който те показват използването за всяко място. Това прави много лесно да се види кои сървъри са заети в даден момент. След като свържете приложението ще покаже статистически данни, включително общото използване на данни. Той също така ще покаже скоростта на изтегляне и качване. Това може да бъде особено полезно за членове, които имат тапи на данни в своите планове на избата. Услугата IPVanish е неограничена.

Наистина няма много да настроите приложението за Android. Можете да избирате между OpenVPN TCP и UDP. Предпочитаме UDP за най-добро представяне. Приложението включва и функция за бъркане. Той добавя възможност за объркване към OpenVPN, което е полезно в страни като Китай, където правителството се опитва да открие и блокира VPN, използвайки техники за дълбока проверка на пакети.

Посетете IPVanish

Тест за скорост на IPVanish

Бяхме много доволни от цялостното представяне на IPVanish. От теста за скоростта можете да видите, че обслужването им се представи отлично в нашия тест за скорост. Както се очакваше, имаше известна загуба на скорост при свързване към тяхната мрежа. Това се дължи на режийните разходи, които криптират VPN трафика. Това обаче беше много минимално в случая с IPVanish.

Тест за скорост IPVanish

Както можете да видите от изображенията по-горе, шифрованата връзка с IPVanish понижи скоростта на изтегляне на основния ни ISP от 134.04 Mb / s до 129.73 Mb / s. Това е спад под 3,5% към сървър в Ню Йорк. Скоростта му е отлична и сред най-добрите, които сме наблюдавали. Тази малка загуба в скоростта на връзката. Добре си струва сигурността и спокойствието, предлагани, като можете да криптирате целия си интернет трафик, като използвате някои от най-силните алгоритми за криптиране в бранша.

заключение

IPVanish е 15-годишен ветеран в интернет пространството за поверителност. Те имат една от единствените VPN услуги от най-високо ниво в бранша. Това означава, че те контролират не само собствения си хардуер, но и инфраструктурата, свързана с него. Те пишат всички свои собствени програми, контролират всички свои мрежови разработки и всички други аспекти на тяхната услуга. Това означава, че те винаги контролират кой има достъп до вашата лична информация и интернет трафик. Те са създали репутация, че предлагат една от най-бързите, най-професионални, ориентирани към подкрепа VPN услуги в бранша. IPVanish също има конкурентни цени за услугата, която предлагат.

Членовете имат достъп до персонализирани VPN приложения за Windows, Mac OS X, Android, iOS и Fire TV. Тези приложения са лесни за инсталиране и позволяват на потребителите да се свързват към VPN сървъри в мрежата IPVanish само с няколко кликвания на мишката или докосвания на екрана. Техните клиенти на Windows и Mac OS X включват някои от по-модерните функции, достъпни за VPN, включително защита от течове на DNS, възможност за периодична промяна на вашия IP адрес, защита от теч IPv6 и превключвател за убиване на VPN. Услугата им не ограничава използването на P2P и Torrent по никакъв начин. Той също така включва прокси SOCKS5, за да ви предпази анонимността.

Приложенията за IPVanish предоставят едни от най-добрите криптиране, налични в индустрията. Всичките ви данни в Интернет са шифровани с 256-битови AES алгоритми. Това е същата сила на криптиране, използвана от САЩ за тайни съобщения. Всички освен приложението им за iOS по подразбиране са OpenVPN поради бързината, сигурността, която предлага и общата надеждност. Поради това OpenVPN се счита за най-добрият VPN протокол от повечето експерти по сигурността.

Приложението им за iOS по подразбиране към IKEv2, което се счита за толкова бързо, сигурно и надеждно като OpenVPN. Освен това той поддържа MOBIKE. Това го прави чудесен избор за потребителите на iPhone и iPad, тъй като поддържа VPN връзката, докато преминава между Wi-Fi горещи точки и клетъчни мрежи. Освен това прави свързването с VPN по-лесно, ако услугата случайно се откаже.

Те предлагат ръководства и ръководства за визуална настройка за свързване към тяхната услуга с помощта на Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu, Chromebook и DD-WRT и Tomato рутери. Подкрепата им започва с обширна база данни с често задавани въпроси и отворени въпроси във форума и се разпростира до система за издаване на билети 24/7/365. Официално изясняват, че не регистрират никоя активност на своите VPN потребители, докато имат достъп до тяхната мрежа.

Какво ни хареса най-много в услугата:

 • Те имат персонализирани VPN клиенти за Windows, Mac, iOS, Android и Fire TV .
 • Те разполагат с функция за превключване на VPN в двете клиенти на Windows и Mac OS X.
 • Потребителите на Torrent и VoIP ще оценят уеб прокси сървъра SOCKS5.
 • IPVanish позволява пет едновременни връзки в един акаунт.
 • Те имат и други усъвършенствани функции като защита от защитна стена NAT, защита от течове на DNS, възможност за периодична промяна на вашия IP адрес и защита от теч на IPv6.
 • IPVanish предлага много бързи сървърни връзки от почти всяка точка на света
 • Новите членове се покриват от 7-дневната им гаранция за връщане на парите без ограничения.
 • Конкурентни цени и отстъпки, предлагани за по-дългосрочни пакети.

Идеи за подобряване на услугата:

 • Добавете поддръжка за чат на живо
 • Добавете Linux клиент

IPvanish има една от най-големите VPN мрежи с над 40 000 IP адреса на над 1000 сървъра в 60+ страни. Той включва достъп до почти всеки основен континент, включително Европа, Северна Америка, Централна и Южна Америка, Азия, Африка и Океания. Мрежата има някои от най-бързите скорости, които видяхме за VPN услуга. Те са на път да реализират целта си да осигурят най-бързата, най-сигурната и надеждна, глобална VPN услуга на конкурентни цени..

За да получите най-добрия за вашия долар, предлагаме да се възползвате от нашия купон в допълнение към по-дългите им отстъпки и се регистрирайте за година услуга. Те предлагат 7-дневна гаранция за връщане на парите, така че ще имате достатъчно време да видите дали тяхната услуга е подходяща за вас. Поставете IPVanish пробен старт и вижте какво мислите. Ако ви харесва VPN представянето им и се радвате да се свържете с тяхната услуга, можете да се регистрирате за неограничен достъп от едва 3,25 долара на месец.

Посетете IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map