Най-добрите VPN за Силите за отбрана на Земята

Сили за отбрана на ЗемятаEarth Defense Force е стрелец / екшън игра от 3-то лице, в които поемате извънземни. Той е разработен от Sandlot и е пуснат на 18 юли 2016 г. Понастоящем той е достъпен за Windows 7 (64 бита или по-висока версия). Тази пълна с екшън игра, в която се биете с извънземни, можете да играете сами, с приятели или с други. Има доста голям потенциал с този и той доказано се справя добре. Колкото и популярна да е, със сигурност ще се сблъскате с изоставане, когато играете играта. Поради това предлагаме да използвате VPN. Има няколко други причини, поради които може да искате да използвате една, но ще обясним повече за тях след малко. Преди да го направим обаче, нека да разгледаме най-добрите VPN мрежи за сили за отбрана на Земята.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 3.25IPVanish76CheckboxCheckbox

В тази игра се борите за бъдещето на планетата. Двете страни са Ravagers, безпощаден рояк от извънземни нашественици и сили за отбрана на Земята (EDF) в този стрелец от трето лице. Можете да играете като четири различни класа в една от над 80 мисии с много широк обхват от 800 оръжия. Разбира се, можете да играете с приятелите си.

След като видите някои от аспектите на играта, има няколко начина, по които VPN ще ви помогне, когато играете. Тъй като можете да се свържете с един, за да изберете по-малко натоварен регион, в който да играете играта си. Независимо дали играете сами или с приятели, може много добре да срещнете изоставане поради различните неща в играта. Разбира се, изоставането може да направи разликата между състезателната игра или умирането в ръцете на извънземните. Понякога доставчиците на интернет услуги извършват дроселни игри. Ако това се случи, играта ви може да забави до пълзене. Тъй като знаем, че доставчиците на интернет търсят модели по случай, свързването към VPN за криптиране на вашия трафик ще ви помогне да отстраните този проблем..

Кой е най-добрият VPN за сили за отбрана на Земята?

Earth Defense Force е красиво изглеждаща стратегическа игра. Поради това ще се съсредоточим върху факторите, които са свързани със скоростта и достъпа. По този начин можем да ви кажем какъв е най-добрият VPN за сили за отбрана на Земята.

 • Доставчици със силно военно криптиране, за да ви предпазят от DDoS атаки и да защитят вашата поверителност
 • Висока стабилност на мрежата, за да се избегне прекъсване на връзката по време на игра
 • Доставчици с възможност за заобикаляне на защитни стени по време на работа или училище, за да имате достъп до играта навсякъде, където искате да играете
 • Бързи сървъри в различни региони, за да ви осигурят най-добрите възможни скорости, докато играете Earth Defense Force

По-долу можете да видите някои от най-добрите VPN мрежи за сили за отбрана на Земята.

1. Най-добър VPN за сили за отбрана на Земята
: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да защити поверителността на своите потребители. Можете да използвате тяхната мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете се от вашия десктоп и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да настроите всички. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към игровите конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и т.н.), медийните кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за сили за отбрана на Земята
: NordVPN

NordVPN

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за Android, така и за iOS (iPhone, iPad) устройства.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добър VPN за сили за отбрана на Земята
: PIA

Частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Както можете да видите по-долу, екипът на PIA е организирал своите сървъри по региони, държави и градове. Местоположенията на сървъра са изброени по азбучен ред по държави.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

Ние използваме Windows клиента на PIA и няма много по отношение на настройката и използването му. Въпреки това няма да искате да подценявате услугата. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране и да намерите правилния баланс между поверителност и скорост. Както можете да видите по-долу, PIA мрежата е доста бърза на ключови места из Съединените щати.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага на членовете 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

4. Най-добър VPN за сили за отбрана на Земята
: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за сили за отбрана на Земята
: IPVanish

IPVanish

САЩ са дом на няколко популярни VPN услуги, но нито една по-бърза от IPVanish. От личен опит знаем, че IPVanish ще работи доста добре, независимо в кой регион на страната се намирате. Техните сървъри са бързи и VPN услугата има повече сървърни местоположения в Съединените щати, отколкото повечето VPN доставчици.

Наред с голям отпечатък в САЩ, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Тяхната VPN мрежа постоянно е била най-бързата в Северна Америка в нашите тестове за скорост. Ще намерите множество локации на сървъри в страни като САЩ и Великобритания. Можете да изберете местоположение или да получите по-конкретни, като изберете отделен сървър. IPVanish е отличен за гейминг, но може да бъде удрян и пропускан за деблокиране на популярни стрийминг услуги.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други. Можете дори да настроите вашия рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Услугата VPN е доста популярна сред потребителите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

Ако искате да се спрете да не бъдете убивани от извънземни, използването на VPN за игра на Earth Defense Force е мъдър ход. Това е така, защото със сигурност ще срещнете изоставане. Не само ще ви помогне да заобиколите защитните стени в училище или на работа, но също така ще ви позволи да се предпазите от DDoS атаки. Въпреки че ние ви предоставихме няколко страхотни варианта по-горе, можете да разгледате повече на нашите топ 10 VPN списък. Всички те ще работят добре, но ние направихме нашия избор, за да ви помогнем да оптимизирате играта си с помощта на Earth Defense Force. По този начин можете да постигнете големи скорости, да избегнете изоставане, да предотвратите DDoS атаки и да се уверите, че не се убивате от извънземни. Прочетете нашето ръководство, за да ви помогнем да вземете възможно най-доброто решение.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map