Най-добрите VPN за Пуерто Рико

Пуерто РикоПуерто Рико е островна държава, която е суверенна държава на САЩ, разположена край брега. Има население от 3,2 милиона души. Много хора посещават страната от цял ​​свят по различни причини. Те включват зашеметяващи плажове, тропически гори, биолюминесцентни води, пуерторикански ром и др. Ако планирате да проверите страната, важно е да използвате VPN. Ще ви разкажем повече за това след малко. Преди да го направим обаче, моля, разгледайте най-добрите VPN за Пуерто Рико.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3IPVanish$ 4.87IPVanish76Checkbox
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost112CheckboxCheckbox
5Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA52CheckboxCheckbox

Разбира се, Пуерто Рико е под юрисдикцията на САЩ. Това означава, че няма да се налага да се притеснявате от прекомерно шпиониране от страна на правителството. Въпреки това все още сте в опасност да бъдете наблюдавани. Вместо правителството обаче, наоколо се дебнат много киберкули. Можете да се обзаложите, че чакат да се възползват от уязвимите цели. Когато използвате VPN, създавате слой за криптиране. Това прави много по-трудно всеки да получи вашата лична информация, така че да знаете, че ще бъдете в безопасност.

Следващата причина да използвате VPN, докато сте в Пуерто Рико, са свързани с гео ограниченията. Въпреки че може да не се сблъскате с цензурата в окръга, ако искате да видите съдържание от родния си регион, обикновено ще бъдете блокирани. Ключът е да се свържете с VPN в друг регион. Когато правите това, създавате връзка, която ще заблуди блокиращия софтуер да мисли, че се намирате някъде другаде. По този начин можете да преглеждате съдържание, както бихте очаквали да можете.

Кое е най-доброто VPN за Пуерто Рико?

Когато отговаряме правилно на този въпрос, ще разгледаме няколко различни фактора. В този случай и двата вида въпроси са приблизително равни. Поради това ще ги разгледаме и ще ви кажем кое е най-доброто VPN за Пуерто Рико.

 • Възможност за заобикаляне на защитни стени и държавно цензурирано съдържание, докато сте в Пуерто Рико
 • Високоскоростни сървъри, които се представят добре на тестове за скорост в Мексико, когато са тествани до Пуерто Рико
 • Силно криптиране с военни компоненти, за да ви предпази от кражба и любопитни очи на правителството
 • Висока стабилност на мрежата, за да се избегнат прекъсвания на връзката, когато сте в Пуерто Рико
 • Политиката на ProviderStrict за без регистрация
 • Мобилни приложения и поддръжка за Amazon Firestick устройства

Нека разгледаме по-задълбочено най-добрите VPN, които да използвате, докато сте в Пуерто Рико.

1. Най-добър VPN за Пуерто Рико: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на потребителя. Можете да се свържете с тяхната VPN мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

ExpressVPN тест за скорост на Пуерто РикоПриложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града, но не е необходимо да избирате конкретен сървър. Вместо това клиентът ще избере най-бързия сървър на избраното от вас място. Също така трябва да знаете, че някои градове не се показват в препоръчания раздел вътре в клиента. Може да откриете този проблем със сървърите в района. Просто изберете раздела „Всички“, отворете Маями. На този етап можете да изберете сървъри там. Когато тествахме сървър в Сан Хуан, Пуерто Рико, скоростта беше 107.99 Mbps.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете вашия работен плот и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да го настроите. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и др.), Медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за Пуерто Рико: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,99 на месец (75% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за акаунт за по-дълъг период от време. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение за устройства с Android и iOS (iPhone, iPad). Можете да използвате разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Firefox или Safari. NordVPN предлага някои разширени функции за поверителност като двойни VPN, P2P сървъри и специален IP, който наистина помага на услугата да се открои.

NordVPN тест за скорост на Пуерто РикоNordVPN е домакин на редица сървъри в Маями. От конзолата, като кликнете върху 3-те хоризонтални точки вдясно на страната, можете да намерите областта на сървъра и да видите процентите на наличните сървъри. Тествахме сървър, разположен в Маями, и го тествахме в Пуерто Рико. Скоростта на изтегляне беше 108,68 Mbps.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга само от $ 2,99 на месец с 3-годишно членство.

Посетете NordVPN

3. Най-добър VPN за Пуерто Рико: IPVanishIPVanish

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 4,87 на месец (60% отстъпка)

IPVanish е много популярна услуга и има много сървъри, разположени по целия свят. Независимо на кой континент се намирате, можете да постигнете солидна производителност от сървърите там. Обикновено те са бързи и доставчикът има една от най-големите мрежи в света.

Заедно с голямата си световна мрежа IPVanish хоства сървъри във всеки континент, различен от Антарктида. Както споменахме, те обикновено са едни от най-бързите доставчици на пазара. Известен е с това, че има множество локации на сървъри в редица държави. Можете да изберете местоположение или да получите по-конкретни, като изберете отделен сървър. IPVanish е отличен за защита на вашата поверителност, но може да бъде удрян и пропуснат за деблокиране на популярни стрийминг услуги.

IPVanish тест за скорост на Пуерто РикоIPVanish има сървъри в целия регион и всички те са достъпни за вас. Ако случайно видите сървър, който има буквата „a” като част от името на сървъра си, те са най-бързите в мрежата. Свързахме се със IPVanish сървър в Маями. Скоростта беше 102.13 Mbps.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други за $ 7.50 на месец или $ 58.49 годишно. Това се равнява на едва 4,87 долара на месец при годишния план. 7-дневна гаранция за връщане на пари обхваща всички нови членове.

Посетете IPVanish

4. Най-добър VPN за Пуерто Рико: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

Тест за скорост на CyberGhost Пуерто РикоТъй като искахме да тестваме сървър в Пуерто Рико, отворихме клиента на Windows и кликнахме върху опцията „Избери моя сървър“. Оттам можете да разширите всяка държава и да изберете конкретен сървър. Мрежата CyberGhost включва редица сървъри в Маями. Свързахме се с един от тях и тествахме представянето. Както можете да видите, нашата скорост на изтегляне беше 7,45 Mbps.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost само от $ 2,75 на месец по време на настоящата им промоция.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за Пуерто Рико: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 24 месеца само за $ 3,49 на месец (65% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Екипът на PIA е организирал своите сървъри по регион, държава и град. Ще намерите скоростта да бъде бърза през повечето време.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост.

Тест за скорост на PIA Пуерто РикоPIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост. Свързахме се със сървър в Маями и достигнахме скорост от 4.24 Mbps.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага VPN от $ 3,49 на месец, заедно със 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

Отново, ако Пуерто Рико е в списъка с държави, които искате да посетите, ще искате да се свържете с VPN. По-горе ви предоставихме някои от най-добрите възможности. Въпреки това, винаги можете да видите повече на нашите топ 10 VPN списък. Можете да очаквате от тях да работят правилно, но ние оптимизирахме избора си специално за Пуерто Рико. По този начин ще можете да защитите поверителността си и да получите достъп до най-добрите налични скорости. Четейки нашето ръководство, можем да ви помогнем да направите правилния избор.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map