Най-добрите VPN за Netgear Orbi WiFi Sytem

Netgear OrbiWiFi маршрутизаторите на Netgear Orbi са с мрежа и са изброени като бърз умен домашен WiFi. Както става често в общността, мрежовите маршрутизатори предлагат няколко различни предимства на традиционните устройства. Вместо типичния вид на рутер, Orbi изглежда като произведение на съвременното изкуство. Мрежовите мрежови маршрутизатори действат като усилвател, така че вместо да имат централно местоположение, получавате увеличени скорости заради WiFi устройствата. Те са много лесни за настройване и можете лесно да получите повече за разширяване на вашата мрежа. Разбира се, това зависи от вашите нужди. Компанията е много добре позната и има редица опции и функции. Една от тях е възможността за инсталиране на VPN софтуер. Ще ви кажем защо това е важно след миг. Първо обаче, моля, разгледайте внимателно нашия списък с най-добрите VPN за Netgear Orbi WiFi.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Checkbox

Както споменахме, WiFi рутерът Netgear Orbi изглежда повече като произведение на изкуството, отколкото на рутер. Една от добрите характеристики на системата е възможността да добавите любимия си софтуер за доставчик на VPN към устройството. Когато го направите, можете да защитите всички мрежови устройства в къщата. Това включва устройствата „IoT“ във вашата мрежа. Независимо дали имате умен хладилник, звънец на вратата или личен асистент, никой не иска техните устройства да се хакнат. Свързвайки се към VPN, вие ще защитите вашия Netgear Orbi WiFi рутер и ще защитите вашите устройства. Когато създавате слой за криптиране, той защитава цялата ви мрежа. Това ще затрудни никого да хакне вашата мрежа.

Кой е най-добрият VPN за WiFi на Netgear Orbi?

За да отговорим най-добре на този въпрос, трябва да разгледаме няколко неща. Поради това ще разгледаме преди всичко факторите за сигурност. Разглеждайки тези фактори, можем да ви кажем коя е най-добрата VPN за Netgear Orbi WiFi.

 • Силно военно криптиране, което да ви помогне да защитите поверителността на всичките си устройства, включително вашия Netgear Orbi WiFi рутер
 • Доставчици, които предлагат строга политика без регистрация
 • Поддръжка на многоплатформени мобилни приложения, включително Amazon Firestick и ръководства, които ще ви помогнат да настроите други устройства
 • Големи и стабилни мрежи, за да се избегнат прекъснати връзки на вашия Netgear Orbi WiFi

От тук ще разгледаме по-отблизо най-добрите VPN мрежи, които да се използват с Netgear Orbi WiFi.

1. Най-добър VPN за Netgear Orbi WiFi: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на потребителя. Можете да се свържете с тяхната VPN мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете вашия работен плот и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да го настроите. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към игровите конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и т.н.), медийните кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за Netgear Orbi WiFi: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за акаунт за по-дълъг период от време. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение за устройства с Android и iOS (iPhone, iPad). Можете да използвате разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Firefox или Safari. NordVPN предлага някои разширени функции за поверителност като двойни VPN, P2P сървъри и специален IP, който наистина помага на услугата да се открои.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добър VPN за Netgear Orbi WiFi: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 3,33 на месец (72% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Екипът на PIA е организирал своите сървъри по регион, държава и град. Ще намерите скоростта да бъде бърза през повечето време.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага на членовете 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

4. Най-добър VPN за Netgear Orbi WiFi: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за използване и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за Netgear Orbi WiFi: IPVanish

IPVanish

Регистрирайте се за 12 месеца само за 5,20 долара на месец (57% отстъпка)

САЩ са дом на няколко популярни VPN услуги, но нито една по-бърза от IPVanish. От личен опит знаем, че IPVanish ще работи доста добре, независимо в кой регион на страната се намирате. Техните сървъри са бързи и VPN услугата има повече сървърни местоположения в Съединените щати, отколкото повечето VPN доставчици.

Наред с голям отпечатък в САЩ, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Тяхната VPN мрежа постоянно е била най-бързата в Северна Америка в нашите тестове за скорост. Ще намерите множество локации на сървъри в страни като САЩ и Великобритания. Можете да изберете местоположение или да получите по-конкретни, като изберете отделен сървър. IPVanish е отличен за гейминг, но може да бъде удрян и пропускан за деблокиране на популярни стрийминг услуги.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други. Можете дори да настроите вашия рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Услугата VPN е доста популярна сред потребителите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

WiFi системата Netgear Orbi е чудесно допълнение към семейството от следващо поколение WiFi рутери. Вместо да използвате разширители, WiFi е много по-бърз и получавате по-добра свързаност. Можете също да се свържете с VPN, за да защитите устройствата си и да ви помогне да заобиколите географските ограничения. В горните опции има някои чудесни възможности за избор. Това каза, можете да разгледате и нашите топ 10 VPN списък. Въпреки че всички те ще работят добре, ние направихме своя избор да работим добре с мрежовия рутер Netgear Orbi. По този начин можете да получите най-добрата защита. Когато прочетете нашето ръководство, можете да вземете солидно решение.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map