Най-добрите VPN за Москва, Русия

Москва, РусияМосква е столицата и най-големият град в Русия. С население от 17,1 милиона души, разположени в градската му зона, той е 15-ти по големина град в света. Москва е интересно място за посещение по доста причини. Ако ще пътувате до района за бизнес или за удоволствие, няма да искате да използвате обществен WiFi или дори интернет там, без да използвате VPN. Това ще ви изложи на риск от наблюдение и цензура. Ще разгледаме по-подробно след малко. Първо, разгледайте нашия списък с най-добрите VPN за Москва.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3CyberGhost$ 2.75PIA80CheckboxCheckbox

През 1147 г. Юрий Долгорукий и Святослав Олгович се срещат в Москва на река Волга. Това беше първата справка за града. През 1156 г. Княз Юрий Долгоруки укрепил града с дървена ограда и добавил ров. Укрепленията, държани до внука на Генгис Хан, Бату Хан изгорили града и убили жителите му през 1237 г..

От онези времена в града се случват много неща. Сред тях са столицата на Съюза на съветските социалистически републики (САЩ), протести, революции и много други. След падането на комунизма през 1991 г. Москва премина икономически в опашката. Въпреки това, той се стабилизира предимно и сега се справя доста добре. Хората посещават града заради бизнес възможности, музеи, исторически забележителности, изобразително изкуство, архитектура и др.

През 2012 г. Москва пусна своята безплатна WiFi система. Тя стана достъпна на много места от влакове до паркове до местни фирми. Въпреки че това може да звучи страхотно, киберпрестъпниците и руското правителство (наричано Кремъл) наблюдават интернет активността. Създавайки сигурна и криптирана връзка, вие също много по-трудно за крадците да компрометират вашите данни. Без такъв сте уязвими за атака. Въпреки това при някои обстоятелства може да не сте напълно безопасни от други източници.

Втората причина да използвате VPN, докато сте в Москва, е заради цензурата. Добре известно е, че Кремъл цензурира интернет и може да имате проблем при опит да видите някои от любимите си сайтове. Когато използвате VPN поради тази причина, ще се свържете със сървър в друга държава. Това ще ви помогне да заобиколите цензурата, открита в Русия.

Това са две много добри причини да използвате VPN, докато сте в Москва. Възможно е обаче да разберете други причини, след като се регистрирате за услуга. Независимо дали се опитвате да се предпазите от любопитни очи или искате да победите цензурата, VPN ще ви покрие. Сега, когато знаете защо използването на такъв, докато сте в Москва, е много важно, нека разгледаме какво трябва да търсите.

Начинът, по който работят VPN, е чрез използване на протоколи за криптиране. Повечето услуги ще ви предложат редица протоколи, от които да избирате. Най-добрият наличен протокол за използване е OpenVPN. Това е така, защото има страхотна комбинация от скорост и сигурност. Ако имате опция между UDP и TCP версия на този протокол, UDP е най-бързият. Ако имате проблеми с връзката, TCP версията е най-добрият избор. Въпреки че е по-бавно, има по-малка вероятност да имате проблеми с връзката.

1. Най-добър VPN за Москва: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

Москва е голям град с много възможности. Правилата им за поверителност и цензура обаче накараха почти всички доставчици да изтеглят всякакви сървъри извън страната. Поради това ExpressVPN има сървъри, разположени в Киев, Украйна. Сървърите, разположени в Киев, са бързи и трябва да свършат добре работата. Скоростта им прави ExpressVPN най-добрият избор на услуги, които да използваме, докато сте в град Москва.

С ExpressVPN бързият VPN достъп и MediaStreamer действат като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до цензурирано съдържание. Услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да заобиколи руските правила за цензура. Лесно е да видите ползите от използването на такъв, докато сте в Москва.

Мрежата ExpressVPN може да се похвали със стотици сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на своите потребители. Това включва места в Украйна (тъй като е най-близо до Москва). Можете да използвате тяхната мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да се насладите на съдържанието, което сте свикнали да виждате.

Тест за скорост на ExpressVPN Москва

Приложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града, но не е необходимо да избирате конкретен сървър. Вместо това клиентът ще избере най-бързия сървър на избраното от вас място. Ще искате да изберете раздела „Всички“, да отворите Европа и след това да отворите Украйна. На този етап можете да изберете сървърите, разположени там. Както можете да видите, тествахме сървър в Украйна и скоростта излезе до 121.01 Mbps.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете се от вашия десктоп и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да настроите всички. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и др.), Медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Преглед на ExpressVPN оферти

2. Най-добър VPN за Москва: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за Android, така и за iOS (iPhone, iPad) устройства.

NordVPN Москва тест за скорост

Тествахме скоростта в Украйна и, както виждате по-долу, числата са добри със скорост на изтегляне от 99,45 Mbps. Не трябва да имате проблем да правите каквото искате да правите, докато използвате сървър там.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга само от $ 3,49 на месец с 3-годишно членство.

Вижте оферти за NordVPN

3. Най-добрият VPN за Москва: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

CyberGhost Москва тест за скорост

Тъй като искахме да тестваме сървър в Киев, отворихме клиента на Windows и разширихме интерфейса. Оттам ще искате да кликнете върху раздела „Всички сървъри“, ако той вече не е активен. Превъртете надолу към Украйна и кликнете вдясно от звездата. Това ще доведе до пълен списък на сървърите в страната. Свързахме се с един от тях и тествахме представянето. Както можете да видите, скоростта на изтегляне беше 5,33 Mbps.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost само от $ 2,75 на месец по време на настоящата им промоция.

Вижте офертите на CyberGhost

Опциите, които току-що дадохме, са най-добрият избор за Москва, но вие сте добре дошли да разгледате нашите топ 10 VPN списък, ако искате да видите още опции. Просто бъдете сигурни, че избраният от вас доставчик има сървъри, разположени в района. Взехме решенията си на базата на сигурност, бързина, цена и надеждност. Потърсихме и доставчици със сървъри в същия регион на света като Москва. По този начин можете да получите най-добрите налични скорости. Тъй като всички те имат добри мрежи, не можете да сбъркате с всеки избор, който направите. Ако искате да предавате съдържание, добрата скорост е много важна. Можете да вземете правилното решение за вашите нужди, като използвате нашето ръководство, за да ви помогнем.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map