Най-добрите VPN за Мексико Сити

Мексико ситиМексико Сити е столицата на Мексико и най-населеният град в Северна Америка. Има население от почти 9 милиона души и плътност от 16 000 на квадратна миля. Хората посещават тази историческа столица по много причини, включително, архитектура, храна, музика, музеи и много други. Ако планирате да бъдете един от хората, които искат да видят какво може да ви предложи, трябва да се уверите, че използвате VPN, когато използвате интернет. Повече за това за миг. Първо обаче, моля, разгледайте най-добрите ни VPN за списъка на Мексико Сити.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
2Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA52CheckboxCheckbox
3ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost112CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Checkbox

Както споменахме по-рано, този град е исторически, защото датира от 1325 г. Въпреки че градът се намира в Северна Америка, докладът на Freedomhouse.org описва страната като частично свободна. Докато условията са се подобрили някои, градът е едно от най-опасните места, ако сте журналист или някой, който се опитва да сложи край на корупцията. Ето защо трябва да използвате VPN, за да защитите поверителността си. На всичкото отгоре на разразилия се кибертефт, вие буквално се излагате на опасност, ако не го използвате. Вместо това свързването към сървър ще създаде сигурна и криптирана връзка със сървъра по ваш избор. Това ще направи много по-трудно за всеки да открие къде се намирате или да получи вашите лични данни.

Друга добра причина да използвате VPN, докато сте в Мексико Сити, е да ви помогне да заобиколите гео ограниченията. Ако сте извън страната и искате да публикувате съдържание от родния си регион, ще бъдете спрени заради лицензионните права. Решението за това е да се свържете към VPN сървър в областта, която искате да видите. Това ще заблуди блокиращия софтуер да мисли, че се намирате на друго място, вместо в Мексико Сити. По този начин ще имате достъп до съдържанието, до което бихте очаквали, че ще има достъп.

Кое е най-доброто VPN за Мексико Сити?

За да отговорим на този въпрос, трябва да разгледаме няколко неща. В този случай поверителността е най-важният фактор. Поради това първо ще изброим тези фактори и ще ви кажем какъв е най-добрият VPN за Мексико Сити.

 • Силно военно криптиране, което да ви помогне да се предпазите от киберпрегледи или правителството
 • Предлага се стриктна политика без регистрация
 • Възможност за заобикаляне на защитни стени и гео-ограничено съдържание, докато сте в Мексико Сити
 • Мобилни приложения и поддръжка за Amazon Firestick устройства
 • Високоскоростни сървъри, които се представят добре на тестове за скорост в града
 • Големи и стабилни мрежи, за да се избегнат прекъсвания в Мексико Сити

Нека разгледаме по-задълбочено най-добрите VPN мрежи, които да използвате, докато сте в Мексико Сити.

1. Най-добър VPN за Мексико Сити: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,99 на месец (75% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за акаунт за по-дълъг период от време. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение за устройства с Android и iOS (iPhone, iPad). Можете да използвате разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Firefox или Safari. NordVPN предлага някои разширени функции за поверителност като двойни VPN, P2P сървъри и специален IP, който наистина помага на услугата да се открои.

NordVPN е домакин на редица сървъри в Мексико Сити. От конзолата, като кликнете върху 3-те хоризонтални точки вдясно на страната, можете да намерите областта на сървъра и да видите процентите на наличните сървъри. Тествахме сървър, разположен в Гвадалахара и го тествахме в Мексико Сити. Скоростта на изтегляне беше 110.03 Mbps.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга само от $ 2,99 на месец с 3-годишно членство.

Посетете NordVPN

2. Най-добър VPN за Мексико Сити: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 24 месеца само за $ 3,49 на месец (65% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Екипът на PIA е организирал своите сървъри по регион, държава и град. Ще намерите скоростта да бъде бърза през повечето време.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост. Свързахме се със сървър на Мексико Сити и достигнахме скорост от 105,48 Mbps.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага VPN от $ 3,49 на месец, заедно със 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

3. Най-добър VPN за Мексико Сити: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на потребителя. Можете да се свържете с тяхната VPN мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Приложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града, но не е необходимо да избирате конкретен сървър. Вместо това клиентът ще избере най-бързия сървър на избраното от вас място. Също така трябва да знаете, че някои градове не се показват в препоръчания раздел вътре в клиента. Може да откриете този проблем със сървърите в района. Просто изберете раздела „Всички“, отворете Мексико и след това отворете Мексико Сити. На този етап можете да изберете сървъри там. Когато тествахме сървър в Мексико Сити, скоростта беше 58.42 Mbps.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете вашия работен плот и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да го настроите. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и др.), Медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

4. Най-добрият VPN за Мексико Сити: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

Тъй като искахме да тестваме сървър в Мексико Сити, отворихме клиента на Windows и кликнахме върху опцията „Избери моя сървър“. Оттам можете да разширите всяка държава и да изберете конкретен сървър. Мрежата CyberGhost включва редица сървъри в Мексико Сити. Свързахме се с един от тях и тествахме представянето. Както можете да видите, скоростта на изтеглянето ни беше 37,82 Mbps.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost само от $ 2,75 на месец по време на настоящата им промоция.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за Мексико Сити: IPVanish

IPVanish

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 4,87 на месец (60% отстъпка)

IPVanish е много популярна услуга и има много сървъри, разположени по целия свят. Независимо на кой континент се намирате, можете да постигнете солидна производителност от сървърите там. Обикновено те са бързи и доставчикът има една от най-големите мрежи в света.

Заедно с голямата си световна мрежа IPVanish хоства сървъри във всеки континент, различен от Антарктида. Както споменахме, те обикновено са едни от най-бързите доставчици на пазара. Известен е с това, че има множество локации на сървъри в редица държави. Можете да изберете местоположение или да получите по-конкретни, като изберете отделен сървър. IPVanish е отличен за защита на вашата поверителност, но може да бъде удрян и пропуснат за деблокиране на популярни стрийминг услуги.

IPVanish има сървъри в целия регион и всички те са достъпни за вас. Ако случайно видите сървър, който има буквата „a” като част от името на сървъра си, те са най-бързите в мрежата. Свързахме се със IPVanish сървър в Гуадалахара. Скоростта беше 35,53 Mbps.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други за $ 7.50 на месец или $ 58.49 годишно. Това се равнява на едва 4,87 долара на месец при годишния план. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

Независимо от причините, които планирате да посетите Мексико Сити, важно е да използвате VPN. Въпреки че сме ви предоставили опции по-горе, има и други опции, достъпни на нашата топ 10 VPN списък. Всички те ще се представят добре, но ние оптимизирахме избора си специално да работим в Мексико Сити. По този начин ще имате достъп до най-добрите скорости, налични в региона. Като прочетете нашето ръководство, ние можем да ви помогнем да вземете информирано решение и да решите кой е най-добрият вариант за вашите нужди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map