Най-добрите VPN за Лос Анджелис

Лос АнжелисЛос Анджелис (съкратено L.A. през повечето време) е вторият по големина град в Съединените щати. Очакваното население на града е 3,97 милиона души, а районът на метрото е дом на малко над 13 милиона жители. Лос Анджелис е известен с много неща, така че има много причини да посетите Града на ангелите. Ако посещението в LA е част от бъдещите ви планове и искате да се свържете с обществен WiFi, ще искате да използвате VPN. Жителите и туристите могат да се ползват от предимствата на защитата на поверителността и достъпа до неограничен интернет чрез използване на VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75PIA80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Checkbox

Има много неща, които носят туристи и бизнесмени в района. Няколко компании имат седалище в Лос Анджелис. Някои от атракциите в района включват Дисниленд, плажове, Холивуд, страхотен климат, няколко спортни екипа от най-високо ниво и други. Екипите в района включват LA. Доджърс и Анахайм Ангели (MLB), Л. А. Лейкърс и Клипърс (НБА), Л. А. Овни и зарядни (НФЛ), Л. А. Кингс и Анахаймските патици (НХЛ). Разбира се, има повече, отколкото ние изброяваме тук, но тези са основните. Както можете да видите, има много причини да посетите района.

Много фирми се конкурират помежду си, като предлагат безплатен WiFi на своите покровители. С броя устройства, които всеки използва днес, това може да бъде чудесно. Това обаче е чудесно и за киберпрестъпниците. Накъдето и да отидете, ще бъдете уязвими към кибератака, освен ако не използвате VPN. Когато се свържете, вие създавате защитена и криптирана връзка към избрания от вас сървър. Това прави много по-трудно мошениците да откраднат вашите чувствителни данни. Никой не иска да им бъде открадната самоличността, когато пътуват.

Втората причина за използване на VPN е поради затъмнения и гео ограничения. Повечето фенове на спорта знаят болката от затъмненията, когато се опитват да гледат любимите си отбори. Свързвайки се със сървър на друго място, можете да подмамете софтуера да мисли, че се намирате някъде другаде. Често пъти държави, компании и други институции налагат гео ограничения. Без да използвате VPN, ще бъдете блокирани, ако се опитате да прегледате съдържание вътре или извън дадена целева област.

Кой е най-добрият VPN за Лос Анджелис?

Ние се съсредоточихме върху следните критерии, за да определим нашия списък с най-добрите VPN за LA:

 • Резултати от тестове за скорост от VPN сървъри в Лос Анджелис за всеки доставчик
 • Предпочитание се дава на VPN с множество локации на сървъри в Калифорния
 • Възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги и канали
 • Високи нива на криптиране, за да защитите вашата поверителност онлайн
 • Поддръжка за Kodi, торент трафик и популярни онлайн игри.
 • Мобилни приложения и поддръжка за Amazon Firestick устройства

Без допълнително забавяне, ето списък на най-добрите VPN услуги за Лос Анджелис:

1. Най-добър VPN за Лос Анджелис: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да защити поверителността на своите потребители. Можете да използвате тяхната мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

ExpressVPN тест за скорост в Лос АнджелисПриложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града, но не можете да изберете конкретен сървър. Вместо това клиентът ще избере сървър в избраното от вас местоположение. Ще искате да изберете раздела „Всички“, да отворите Америка и след това да отворите САЩ. На този етап можете да изберете местоположението на сървъра САЩ – Лос Анджелис. Както можете да видите, тествахме сървър в Ел Ей и скоростта беше 206,27 Mbps.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете се от вашия десктоп и мобилен телефон едновременно с до 5 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да настроите всички. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS за игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и др.), Медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за Лос Анджелис: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за Android, така и за iOS (iPhone, iPad) устройства.

NordVPN тест за скорост в Лос АнджелисNordVPN е домакин на редица сървъри в Лос Анджелис. От конзолата, като кликнете върху 3-те хоризонтални точки вдясно на страната, можете да намерите областта на сървъра и да видите процентите на наличните сървъри. Тествахме сървъра на САЩ в Ел Ей и скоростта на изтегляне беше 183.60 Mbps.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добрият VPN за Лос Анджелис: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 3,33 на месец (72% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 29 държави. Както можете да видите по-долу, екипът на PIA е организирал своите сървъри по региони, държави и градове. Местоположенията на сървъра са изброени по азбучен ред по държави.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

Тест за скорост на PIA в Лос АнджелисКогато използвате Windows клиента на PIA, няма много за настройката и използването. Това обаче не означава, че програмата е съкратена. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране и да намерите правилния баланс между поверителност и скорост. Както можете да видите, сървърът в LA се представи добре със скорост на изтегляне 78.68 Mbps.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага на членовете 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

4. Най-добрият VPN за Лос Анджелис: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

Тест за скорост на CyberGhost в Лос АнджелисТъй като искахме да тестваме сървър в Лос Анджелис, отворихме клиента на Windows и кликнахме върху опцията „Избери моя сървър“. Оттам можете да разширите всяка държава и да изберете конкретен сървър. Мрежата CyberGhost включва редица сървъри в Лос Анджелис. Свързахме се с един от тях и тествахме представянето. Както можете да видите, скоростта на изтеглянето ни беше 54,50 Mbps.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за Лос Анджелис: IPVanish

IPVanish

Регистрирайте се за 12 месеца само за 5,20 долара на месец (57% отстъпка)

САЩ са дом на няколко популярни VPN услуги, включително IPVanish. От личен опит знаем, че IPVanish ще работи доста добре, независимо в кой регион на страната се намирате. Техните сървъри са бързи и VPN услугата има повече сървърни местоположения в Съединените щати, отколкото повечето VPN доставчици.

Наред с голям отпечатък в САЩ, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Тяхната VPN мрежа постоянно е била сред най-бързите в Северна Америка в нашите тестове за скорост. Ще намерите множество локации на сървъри в страни като САЩ и Великобритания. Можете да изберете местоположение или да получите по-конкретни, като изберете отделен сървър. IPVanish е отличен за гейминг, но може да бъде удрян и пропускан за деблокиране на популярни стрийминг услуги.

IPVanish тест за скорост в Лос АнджелисIPVanish хоства над 70 сървъра в Ел Ей и можете да изберете да се свържете с всеки от тях. Предлагаме да изберете един, който започва с „a“ в името на сървъра. Например лакс.a01.ipvanish.com. В повечето случаи ще намерите най-бързите „a“ сървъри. Тествахме IPVanish сървър в Лос Анджелис и установихме, че скоростта е 103,89 Mbps на нашата кабелна интернет връзка.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други. Можете дори да настроите вашия рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Услугата VPN е доста популярна сред потребителите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

Доставчиците, които ви дадохме, са най-добрият избор за използване, докато сте в L.A. Въпреки това, винаги можете да разгледате нашия топ 10 VPN списък. Не е нужно обаче. Нашите решения се основават на сигурност, бързина, надеждност и дори цена. Потърсихме и доставчици със сървъри в Лос Анджелис. По този начин можете да получите най-добрите възможни скорости. Без значение коя опция изберете, няма да сбъркате. Ако искате да предавате съдържание, добрата скорост е много важна. Надяваме се, че нашето ръководство ще ви помогне да вземете най-доброто решение.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map