Най-добрите VPN за Хюстън

ХюстънХюстън, Тексас, е най-населеният град във втория по големина щат в САЩ. Той също има петата най-голяма зона на метрото в окръга с малко над 6,3 милиона души. Градът е известен с доста различни неща от здравеопазването до космическото пространство и е най-разнообразен в щата. Въпреки че има много фактори, които съставляват привлекателността на Хюстън, използването на обществена WiFi без да се абонирате за VPN услуга е лоша идея. След малко ще обясним повече. Първо, разгледайте нашия списък с най-добрите VPN мрежи за Хюстън.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75PIA80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Checkbox

Поради всичко, което се случва в Хюстън и целия туризъм, много заведения предлагат безплатен WiFi за своите патрони. Въпреки че това е чудесно нещо за много хора, то е чудесно и за престъпниците. Това е чудесна причина да използвате VPN. Създавайки сигурна и криптирана връзка със сървър по ваш избор, вие значително намалявате вероятността вашите чувствителни данни да бъдат откраднати. Ако не го използвате, оставяте се открит и уязвим за атака.

Друга причина, поради която може да искате да използвате VPN, е да ви помогне да заобиколите гео ограниченията. Понякога компании, училища, колежи и дори държави използват технологии, за да ви попречат да виждате съдържание извън определена зона. Ако се опитате да предавате съдържание от друг регион, в който се намирате в момента, тези групи ще ви попречат да го видите. Когато се свържете с VPN, можете да заобиколите тези типове блокове.

Тези две причини са основите за използването на VPN при посещение в Хюстън. Въпреки това може да забележите други причини, след като се регистрирате за акаунта си. За да защитите поверителността си или да заобиколите геоблокове, и двете цели могат да бъдат постигнати с помощта на VPN. Сега ще говорим за специфики. VPN мрежите ви защитават чрез използване на протоколи за криптиране. Това каза, че може да бъде трудно да се избере добър доставчик или дори протокол.

Кой е най-добрият VPN за Хюстън?

За да определим отговора кой е най-добрият, разгледахме няколко различни фактора.

 • Доставчици, които не поддържат регистрационни файлове
 • Криптиране на военна степен, за да защити вашата поверителност
 • Високопроизводителни сървъри в района на Хюстън
 • Стабилност на мрежата, за да се избегне прекъсването на връзката
 • възможност за заобикаляне на спортни затъмнения и гео ограничения
 • Приложения за много различни платформи

Без допълнително забавяне, ето списък на най-добрите VPN услуги за Хюстън:

1. Най-добър VPN за Хюстън: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да защити поверителността на своите потребители. Можете да използвате тяхната мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

ExpressVPN тест за скорост на ХюстънПриложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града, но няма да е необходимо да избирате конкретен сървър. Вместо това клиентът ще избере най-добрия сървър в избраното от вас местоположение. Също така трябва да знаете, че някои градове не се показват в препоръчания раздел вътре в клиента. Това важи за Далас (тъй като това е най-близкият вариант до Хюстън). Ще искате да изберете раздела „Всички“, да отворите Америка и след това да отворите САЩ. На този етап можете да изберете местоположението на сървъра САЩ – Далас. Както можете да видите, тествахме в Хюстън и скоростта беше 203,21 Mbps.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете се от вашия десктоп и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да настроите всички. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към игровите конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и т.н.), медийните кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за Хюстън: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за Android, така и за iOS (iPhone, iPad) устройства.

NordVPN тест на скоростта в ХюстънNordVPN хоства редица сървъри в Далас и можете да използвате всеки от тях. От конзолата, като щракнете върху 3-те хоризонтални точки вдясно на страната, можете да намерите областта на сървъра и да видите процентите на наличните сървъри. Тествахме сървъра на САЩ в Далас до Хюстън и получихме скорост на изтегляне от 185.57 Mbps.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добрият VPN за Хюстън: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 3,33 на месец (72% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Както можете да видите по-долу, екипът на PIA е организирал своите сървъри по региони, държави и градове. Местоположенията на сървъра са изброени по азбучен ред по държави.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

Тест за скорост на PIA ХюстънНие използваме Windows клиента на PIA и няма много по отношение на настройката и използването му. Неговата простота не означава, че клиентът не е богат на функции. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране и да намерите правилния баланс между поверителност и скорост. Както можете да видите, тестът ни за скорост показа, че PIA работи със скорост 75,73 Mbps, докато е свързан с Хюстън.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага на членовете 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

4. Най-добрият VPN за Хюстън: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

Тест за скорост на CyberGhost ХюстънТъй като искахме да тестваме сървър в Далас, отворихме клиента на Windows и разширихме интерфейса. От там ще искате да кликнете върху раздела „Всички сървъри“, ако той вече не е активен. Превъртете надолу към Съединените щати и кликнете вдясно от звездата. Това ще доведе до пълен списък на сървърите в САЩ. Мрежата CyberGhost включва редица сървъри в Далас. Свързахме се с един от тях и тествахме представянето в Хюстън. Както можете да видите, нашата скорост на изтегляне беше 92,08 Mbps.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за Хюстън: IPVanish

IPVanish

Регистрирайте се за 12 месеца само за 5,20 долара на месец (57% отстъпка)

САЩ са дом на няколко популярни VPN услуги, включително IPVanish. От личен опит знаем, че IPVanish ще работи доста добре, независимо в кой регион на страната се намирате. Техните сървъри са бързи и VPN услугата има повече сървърни местоположения в Съединените щати, отколкото повечето VPN доставчици.

Наред с голям отпечатък в САЩ, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Мрежата постоянно е била най-бързата VPN в Северна Америка и Европа в нашите тестове за скорост. Ще намерите множество локации на сървъри в страни като САЩ и Великобритания. Можете да изберете местоположение или отделен сървър.

IPVanish тест за скорост на ХюстънIPVanish хоства над 30 сървъра в Хюстън и можете да изберете да се свържете с всеки от тях. Когато тествахме IPVanish сървър в Хюстън, bom-c06 и установихме, че скоростта е 154.40 Mbps.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други. Можете дори да настроите вашия рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Услугата VPN е доста популярна сред потребителите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

Сега, след като разгледахте изборите по-горе, има и други опции, достъпни на нашата връх 10 VPN услуги списък. Ние обаче смятаме, че тези по-горе са най-добрият избор. Избрахме ги въз основа на бързина, надеждност, цена и сигурност. Потърсихме и доставчици със сървъри, разположени в или в Хюстън. По този начин ще имате достъп до най-добрите скорости. Скоростта може да бъде фактор, ако планирате да предавате поточно съдържание. Тъй като всичките ни опции имат добри мрежи, не можете да сбъркате с избора. Използвайки нашето ръководство, можете да направите най-добрия избор.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map