Най-добрите VPN за Далас

Далас изображениеДалас, Тексас е четвъртата по големина зона на метрото в Съединените щати и популярно място за конференции и ваканции. Това се дължи на доста фактори, включително достъп до съоръжения, време, гостоприемство и други. Независимо дали планирате да посетите града по бизнес, удоволствие или по други причини, не забравяйте да използвате VPN. Това ще ви помогне да защитите поверителността си онлайн и да деблокирате всички гео ограничения, така че да сте в крак с любимите си шоута и спортове. Разгледайте нашия списък с най-добрите VPN мрежи за Далас.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75PIA80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Checkbox

Ако ще присъствате на конвенция или конференция в Далас, районът е много подходящ за задачата. Това се дължи на добрата инфраструктура, обществения транспорт и гостоприемството в Тексас. Тук ще намерите много неща за почти всяка категория, за която се сетите. Има и редица места, които предлагат безплатен WiFi.

Това ни води до най-голямата и най-добрата причина да използваме VPN в Далас. С всички съобщения за нарушения на сигурността напоследък, защитата на вашата поверителност е задължителна. Когато използвате обществена WiFi гореща точка, вие сте достъпни за всеки, който случайно е в мрежата. Има дори някои, които ще чакат да плячкат тези, които не са защитени. Въпреки че това е чудесна причина, тя не е единствената.

Втората причина е за достъпа. Когато пътувате до Далас, може да искате да получите достъп до регион, различен от този, в който се намирате в момента. Ако сте се опитвали да го направите преди това, може би сте забелязали съобщение, което ви казва, че сте блокирани. Когато се свържете със сървър в този регион с помощта на VPN, той ще ви помогне да заобиколите тези типове блокове.

Кой е най-добрият VPN за Далас?

Ще разгледаме най-добрите фактори по-долу, за да ви дадем нашия списък с най-добрите VPN за Далас:

 • Няма политика за регистрация
 • Бързи сървъри, които се представят добре в района на Далас
 • Възможност за заобикаляне на спортни затъмнения и други гео ограничения
 • Стабилност на мрежата за намаляване на прекъсванията
 • Високи нива на сила на криптиране
 • Поддръжка за много видове устройства, включително Amazon Firestick

Сега, в списъка с най-добрите VPN услуги за Далас:

1. Най-добър VPN за Далас: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да защити поверителността на своите потребители. Можете да използвате тяхната мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Тест за скорост ExpressVPN в ДаласПриложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града, но не е необходимо да избирате конкретен сървър. Вместо това клиентът ще избере най-бързия сървър на избраното от вас място. Също така трябва да знаете, че някои градове не се показват в препоръчания раздел вътре в клиента. Разбира се, това важи за Далас. Ще искате да изберете раздела „Всички“, да отворите Америка и след това да отворите САЩ. На този етап можете да изберете местоположението на сървъра в Далас. Както можете да видите, тествахме сървър в Далас и скоростта беше 200.30 Mbps.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете се от вашия десктоп и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да настроите всички. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS за конзоли за игри (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и др.), Медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за Далас: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за Android, така и за iOS (iPhone, iPad) устройства.

NordVPN Далас тест за скоростNordVPN хоства редица сървъри в Далас и можете да използвате всеки от тях. От конзолата, като щракнете върху 3-те хоризонтални точки вдясно на страната, можете да намерите областта на сървъра и да видите процентите на наличните сървъри. Тествахме сървъра на САЩ в Далас и получихме скорост на изтегляне от 199,93 Mbps.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добър VPN за Далас: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 3,33 на месец (72% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 29 държави. Както можете да видите по-долу, екипът на PIA е организирал своите сървъри по региони, държави и градове. Местоположенията на сървъра са изброени по азбучен ред по държави.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

Тест за скорост на PIA DallasНие използваме Windows клиента на PIA и няма много по отношение на настройката и използването му. Неговата простота не означава, че клиентът не е богат на функции. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране и да намерите правилния баланс между поверителност и скорост. Както можете да видите, тестът ни за скорост показа, че PIA работи със 151.16 Mbps, докато е свързан с Далас.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага на членовете 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

4. Най-добър VPN за Далас: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

CyberGhost Dallas тест за скоростТъй като искахме да тестваме сървър в Далас, отворихме клиента на Windows и разширихме интерфейса. От там ще искате да кликнете върху раздела „Всички сървъри“, ако той вече не е активен. Превъртете надолу към Съединените щати и кликнете вдясно от звездата. Това ще доведе до пълен списък на сървърите в САЩ. Мрежата CyberGhost включва редица сървъри в Далас. Свързахме се с един от тях и тествахме представянето. Както можете да видите, скоростта ни на изтегляне беше 126,77 Mbps.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за Далас: IPVanish

IPVanish

Регистрирайте се за 12 месеца само за 5,20 долара на месец (57% отстъпка)

САЩ са дом на няколко популярни VPN услуги, включително IPVanish. От личен опит знаем, че IPVanish ще работи доста добре, независимо в кой регион на страната се намирате. Техните сървъри са бързи и VPN услугата има повече сървърни местоположения в Съединените щати, отколкото повечето VPN доставчици.

Наред с голям отпечатък в САЩ, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Тяхната VPN мрежа постоянно е била сред най-бързите в Северна Америка в нашите тестове за скорост. Ще намерите множество локации на сървъри в страни като САЩ и Великобритания. Можете да изберете местоположение или да получите по-конкретни, като изберете отделен сървър. IPVanish е отличен за гейминг, но може да бъде удрян и пропускан за деблокиране на популярни стрийминг услуги.

IPVanish Даласов тест за скоростIPVanish хоства над 75 сървъра в Далас и можете да изберете да се свържете с всеки от тях. Предлагаме да изберете един, който започва с „a“ в името на сървъра. Например dal.a01.ipvanish.com. В повечето случаи ще намерите най-бързите „a“ сървъри. Тествахме IPVanish сървър в Далас и установихме, че скоростта е 105,51 Mbps на нашата кабелна интернет връзка.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други. Можете дори да настроите вашия рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Услугата VPN е доста популярна сред потребителите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

Ако търсите още опции, не се колебайте да разгледате нашите топ 10 VPN списък с услуги. Смятаме обаче, че ще бъдете доволни от опциите, които ви дадохме по-горе. Те бяха избрани въз основа на бързина, надеждност, цена и сигурност. Потърсихме и доставчици със сървъри, разположени в Далас. По този начин можете да сте сигурни, че постигате най-добрите скорости. Разбира се, всички те имат страхотни мрежи. Скоростта е важна, ако планирате да изтегляте или предавате HD съдържание. Доставчиците, които споменахме по-горе, са най-добрите опции за това, без значение кои популярни услуги искате да използвате. Надяваме се, че нашето ръководство ще ви помогне да вземете възможно най-доброто решение.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map