Най-добрите VPN за Clemson

ClemsonКлемсън, Южна Каролина е малко градче, разположено в северозападния ъгъл на щата. Докато Университетът в Клемсън има записан студент от около 23 000, самото градче има население малко под 14 килограма. Разбира се, училището привлича много тълпи, особено когато футболният им отбор е доминиращ. Можете да намерите още няколко неща, които да правите в града, но извън колежа, повечето дейности в района изискват пътуване до Грийнвил, СК. Ако ще посетите града, има голям шанс да използвате обществен WiFi. Ако е така, от решаващо значение е да използвате VPN, когато го правите. Накратко можем да ви разкажем за това. Първо, разгледайте най-добрите ни VPN за Clemson.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75PIA80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Checkbox

С числеността на населението университетът до голяма степен определя характера на града. Въпреки че училището датира от 1889 г., общността е наречена Калхун. През 1943 г. градските водачи преименуват град Клемсън. Въпреки че в университета има жилища, много студенти живеят извън кампуса в голямо разнообразие от различни апартаментни комплекси.

Подобно на много южни градове, тротоарите обикновено отсъстват от района. Изключение от това е района на центъра. С течение на времето повече сгради ще придобият исторически статус. През 2001 г. консерваторите възстановяват депото в Клемсън (влак). Построена през 1893 г., те я възстановиха в първоначалния си вид. Въпреки че е затворен през 2016 г. поради пътен проект, се очаква той да се отвори отново и отново да бъде активен.

Ако Клемсън е в списъка ви за посещение по някаква причина, може да имате престой. За щастие много фирми предлагат безплатен WiFi на меценатите. Въпреки че това е добре за потребителите, той е чудесен и за киберпрестъпниците. Истината е, че киберпрестъпността може да бъде навсякъде. Не приемайте, защото Клемсън е малък, че е извън това нещо. Използвайки VPN, вие създавате защитена и криптирана връзка със сървъра по ваш избор. Това прави много по-трудно за всеки да открадне вашите чувствителни данни.

Следващата причина да използвате VPN, докато има, за да ви помогне да заобиколите гео ограниченията. Ако сте били на работа или в училище, вероятно сте забелязали интернет бавачката. С други думи, организации, фирми и дори някои държави имат защитна стена, която да блокира потребителите си от определено съдържание. С VPN можете да заобиколите тези видове ограничения. По този начин не е нужно да пропускате спортен екип в същия град или нещо друго, което искате да гледате, защото се намирате.

След като видите практическите причини да го използвате, може да откриете други приложения, след като се регистрирате за услуга. Нека поговорим малко за това, което трябва да знаете, когато избирате VPN.

За начало VPN защитават своите членове, като използват протоколи за криптиране. Най-доброто от тях е опцията OpenVPN. Почти всеки един доставчик ще ви предложи тази опция. Ако трябва да направите избор между TCP и UDP версия, и двете ще работят отлично. Разликата е, че UDP е най-бързият. Това е важно, ако се опитвате да предавате поточно съдържание от по-висок клас. Ако имате проблеми с връзката, TCP е по-добра опция за вас.

1. Най-добър VPN за Clemson: IPVanish

IPVanish

Към Клемсън наистина няма много. Поради това ще изберем сървър в Атланта. Ние използваме сървърите IPVanish в Атланта през цялото време, откакто офисът ни е в района. От опит можем да ви кажем, че сървърите в Атланта са бързи и надеждни. Освен това ще откриете, че IPVanish има повече сървърни местоположения в Съединените щати, както и за всяка друга VPN услуга. Това ги прави чудесен вариант за използване.

Страни Локации Местоположение на сървъра на USA
6389Ашбърн, Атланта, Бостън, Чикаго, Далас, Денвър, Лас Вегас, Лос Анджелис, Маями, Ню Йорк Сити, Феникс, Сан Хосе. Сиатъл, Вашингтон

Наред с голям отпечатък в САЩ, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Мрежата постоянно е била най-бързата VPN в Северна Америка и Европа в нашите тестове за скорост. Ще намерите множество локации на сървъри в страни като САЩ и Великобритания. Можете да изберете местоположение или отделен сървър.

IPVanish хоства 48 сървъра в Атланта (отново, защото това е най-близкият град) и можете да изберете да се свържете с който и да е от тях. Предлагаме да изберете един, който започва с „a“ в името на сървъра. Например atl.a01.ipvanish.com. В повечето случаи ще намерите най-бързите „a“ сървъри. Тествахме IPVanish сървър в Атланта и установихме, че скоростта е 63,76 Mbps на нашата кабелна интернет връзка, която достига около същата скорост.

Тест за скорост на IPVanish Atlanta

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други за $ 7.50 на месец или $ 58.49 годишно. Това се получава просто $ 4.87 на месец на годишния план. Членовете се покриват от 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете IPVanish

2. Най-добър VPN за Clemson: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. Услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им.

Страни Локации Местоположение на сървъра на USA
94160Атланта, Бостън, Чикаго, Далас, Денвър, Канзас Сити, Лос Анджелис, Маями, Минеаполис, Ню Джърси, Ню Йорк, Феникс, Солт Лейк Сити, Сан Франциско, Сан Хосе, Санта Моника, Сиатъл, Тампа, Вирджиния, Вашингтон, окръг Колумбия

Както можете да видите в таблицата по-горе, ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали със стотици сървъри на ключови места, за да защити поверителността на своите потребители. Можете да използвате тяхната мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си екипи отвсякъде.

Приложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града, но не можете да изберете конкретен сървър. Вместо това клиентът ще избере сървър в избраното от вас местоположение. Също така трябва да знаете, че някои градове не се показват в препоръчания раздел вътре в клиента. Това е вярно за Атланта (тъй като е най-близкият голям град). Ще искате да изберете раздела „Всички“, да отворите Америка и след това да отворите САЩ. На този етап можете да изберете местоположението на сървъра САЩ – Атланта. Както можете да видите, тествахме сървър в Атланта и скоростта беше 58.49 Mbps.

Тест за скорост на ExpressVPN в Атланта

Докато ExpressVPN се продава на по-висока ценова точка от останалите услуги в нашия списък, стойността е висока предвид размера на техните мрежови и сервизни функции. Можете да свържете компютър, ръчно устройство, рутер и конзола за игри (SmartDNS) с един VPN акаунт за само $ 6.67 на месец с годишен абонамент.

Посетете ExpressVPN

3. Най-добър VPN за Clemson: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

Страни Локации Местоположение на сървъра на USA
6080Атланта, Балтимор, Бостън, Чикаго, Кливланд, Далас, Денвър, Лос Анджелис, Маями, Ню Йорк, Оклахома Сити, Филаделфия, Сан Франциско, Сиатъл, Вашингтон

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате Wi-Fi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

Тъй като искахме да тестваме сървър в Атланта, отворихме клиента на Windows и кликнахме върху опцията „Избери моя сървър“. Оттам можете да разширите всяка държава и да изберете конкретен сървър. Мрежата CyberGhost включва 8 сървъра в Атланта. Свързахме се с един от тях и тествахме представянето. Както можете да видите скоростта ни за изтегляне беше 57,65 Mbps, което е точно в съответствие с другите услуги в нашия списък.

Тест за скорост на CyberGhost Atlanta

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost от току-що 3,50 долара на месец по време на настоящата им промоция.

Посетете CyberGhost

4. Най-добър VPN за Clemson: NordVPN

NordVPNNordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Страни Локации Местоположение на сървъра на USA
6180Атланта, Бъфало, Чикаго, Далас, Денвър, Лос Анджелис, Маями, Ню Йорк, Финикс, Солт Лейк Сити, Сан Хосе, Сиатъл, Сейнт Луис, Вашингтон

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за устройства с Android, така и за iOS (iPhone, iPad).

NordVPN хоства 39 сървъра в Атланта. За съжаление клиентът NordVPN не показва града на сървъра. Те обаче любезно ни предоставиха номерата на сървърите за Атланта. Ще искате да се свържете с един от следните сървъри: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Най-лесният начин да изберете конкретен номер на сървъра е да изберете раздела „Сървъри“ в приложението и след това да сортирате резултатите по азбучен ред. След това можете да превъртите надолу и да изберете някой от номерата на сървърите, които сме изброили по-горе. Можете да видите процента на времето за зареждане и разстоянието до всеки сървър. Тествахме сървъра на САЩ № 370 в Атланта и установихме, че производителността е доста добра със скорост на изтегляне от 60.11 Mbps.

NordVPN тест за скорост

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга от просто $ 3,99 на месец с 24-месечно членство.

Посетете NordVPN

5. Най-добър VPN за Clemson: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN е със седалище в САЩ и има една от най-добрите VPN мрежи в страната. В миналото компанията таксува потребителите въз основа на броя сървърни местоположения и протоколи, които са използвали. Това се промени, тъй като StrongVPN сега предлага на членовете пълен достъп до тяхната мрежа със стотици сървъри по целия свят.

СтраниМестоположениеServersUSA Местоположение на сървъраSoftwareMonthlyYearlyRefund
2043600Атланта, Чикаго, Далас, Лас Вегас, Лос Анджелис, Маями, Ню Йорк, Феникс, Сан Франциско, Сиатъл, ВашингтонWindows$ 7.50$ 52.497 ден

Последното допълнение към услугата StrongVPN е функцията StrongDNS. Всеки, който се регистрира за акаунт в StrongVPN, също получава безплатен достъп до StrongDNS, която е интелигентна DNS услуга, използвана за заобикаляне на гео ограниченията. Това е чудесно решение за тези, които планират да пътуват извън САЩ и искат да имат достъп до Netflix.

StrongVPN хоства 20 сървъра в Атланта. Не можете да изберете конкретен сървър. Вместо това ще искате да кликнете върху падащото меню на местоположението на сървъра и да изберете САЩ – Атланта. Избрахме OpenVPN UDP за най-добро представяне. След като се свържете със сървър в Атланта, тествахме скоростта си и установихме, че тя е 59,97 Mbps.

Силен тест за скорост на Атланта в Атланта

StrongVPN е любезен, като предлага на нашите посетители 25% отстъпка. Купонът се натрупва над нормалните им отстъпки. Можете да се наслаждавате на неограничен VPN и безплатен достъп до SmartDNS само за 7,50 долара на месец или $ 52,49 годишно. Годишната сметка работи точно $ 4.37 на месец. Новите потребители се покриват от гаранция за връщане на парите без отваряне.

StrongVPN

Има и други опции, които можете да намерите в нашата топ 10 VPN списък с услуги. Това каза, ние смятаме, че ви предоставихме солиден избор. Взехме решенията си въз основа на бързината, надеждността, цената и сигурността. Потърсихме и доставчици със сървъри, разположени в близост до района на Клемсън. По този начин ще намерите най-добрите скорости. Всички доставчици имат страхотни мрежи и всички са добре познати. Имате нужда от добри скорости, ако планирате да предавате HD или опции за непрекъснато възпроизвеждане и ще искате да изберете доставчик с добра репутация. С наша помощ можем да ви помогнем да ви информираме за най-добрите варианти.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map