Най-добрите VPN за Цюрих

ЦюрихЦюрих е най-големият и столичен град в Швейцария. Има приблизително население от 415 000 жители, с плътност 12 k / кв. миля. Градът вижда много посетители заради страхотно пазаруване, прекрасна архитектура, страхотен нощен живот и други. За тези, които планират да се присъединят към тези посетители, трябва да бъдете сигурни, че използвате VPN всеки път, когато използвате обществен WiFi. След малко ще ви дадем повече подробности за това. Първо обаче, моля, разгледайте най-добрите VPN за Цюрих.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112CheckboxCheckbox
4Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA52CheckboxCheckbox
5PureVPN$ 2.88SaferVPN180CheckboxCheckbox

Според доклад на Freedomhouse.org, Швейцария е свободна страна. Всъщност тя е сред най-безплатните в света. Вероятно знаете за „банкови сметки в Швейцария“ и можете да се обзаложите, че много от тях са достъпни през цялото време. Това ни води до първата ни причина да използваме VPN. Независимо дали превеждате пари или просто сърфирате в интернет, киберпрестъпниците ви чакат. Те търсят уязвими цели и ако не използвате шифрована VPN връзка, рискувате. Когато го направите обаче, допълнителният ви слой защита ще ви направи много по-труден, за да станете цел.

Следващата причина да използвате VPN в град Цюрих е да ви помогне да заобиколите гео ограниченията. Въпреки че в Швейцария няма никакви правила за цензура, наистина може да искате да гледате съдържание извън района. Ако се опитате да гледате съдържание от друг регион, ще бъдете блокирани. Решението е да се свържете към VPN сървър в областта, която искате да видите. Това ще ви позволи да заобиколите всички гео ограничения, които ще срещнете.

Кое е най-доброто VPN за Цюрих?

Ако искаме да отговорим коя е най-добрата VPN за Цюрих, има някои важни фактори, които трябва да вземем предвид. В този случай ще се притесняваме за факторите на сигурност.

 • Няма политика за регистрация, за да ви предпази
 • Военен клас, силно криптиране, което ще ви помогне да защитите поверителността си от киберпрегледи
 • Мобилни приложения и поддръжка за Amazon Firestick устройства
 • Висока стабилност на мрежата, за да се избегне прекъснати връзки по време на Цюрих
 • Сървъри, които ще се представят добре на тестове за скорост в Цюрих и в региона
 • Възможност за заобикаляне на геоблокирано съдържание, докато сте в града

Нека разгледаме по-задълбочено най-добрите VPN за Цюрих.

1. Най-добър VPN за Цюрих: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на потребителя. Можете да се свържете с тяхната VPN мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

ExpressVPN тест за скорост в ЦюрихПриложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града, но не е необходимо да избирате конкретен сървър. Вместо това клиентът ще избере най-бързия сървър на избраното от вас място. Също така трябва да знаете, че някои градове не се показват в препоръчания раздел вътре в клиента. Може да откриете този проблем със сървърите в района. Просто изберете раздела „Всички“, отворете Европа и след това отворете Цюрих. На този етап можете да изберете сървъри там. Когато тествахме сървър в Цюрих, скоростта беше 107,34 Mbps.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете вашия работен плот и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да го настроите. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и т.н.), медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за Цюрих: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,99 на месец (75% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за акаунт за по-дълъг период от време. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение за устройства с Android и iOS (iPhone, iPad). Можете да използвате разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Firefox или Safari. NordVPN предлага някои разширени функции за поверителност като двойни VPN, P2P сървъри и специален IP, който наистина помага на услугата да се открои.

NordVPN тест за скорост в ЦюрихNordVPN е домакин на редица сървъри в Цюрих. От конзолата, като щракнете върху 3-те хоризонтални точки вдясно на страната, можете да намерите областта на сървъра и да видите процентите на наличните сървъри. Тествахме сървър, разположен в Цюрих. Скоростта на изтегляне беше 110,25 Mbps.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга само от $ 2,99 на месец с 3-годишно членство.

Посетете NordVPN

3. Най-добрият VPN за Цюрих: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

Тест за скорост на CyberGhost ЦюрихТъй като искахме да тестваме сървър в Цюрих, отворихме клиента на Windows и кликнахме върху опцията „Избери моя сървър“. Оттам можете да разширите всяка държава и да изберете конкретен сървър. Мрежата CyberGhost включва редица сървъри в Цюрих. Свързахме се с един от тях и тествахме представянето. Както можете да видите, скоростта на изтеглянето ни беше 102,22 Mbps.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost само от $ 2,75 на месец по време на настоящата им промоция.

Посетете CyberGhost

4. Най-добър VPN за Цюрих: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 24 месеца само за $ 3,49 на месец (65% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Екипът на PIA е организирал своите сървъри по регион, държава и град. Ще намерите скоростта да бъде бърза през повечето време.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост.

Тест за скорост на PIA в ЦюрихPIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост. Свързахме се със сървър в Цюрих и го тествахме със скорост 107.65 Mbps.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага VPN от $ 3,49 на месец, заедно със 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

5. Най-добър VPN за Цюрих: PureVPN

PureVPN

Регистрирайте се за 24 месеца само за $ 2,88 на месец (74% отстъпка)

PureVPN работи от 2007 г., което ги прави едни от най-старите доставчици на VPN на пазара. Ранният им старт им е помогнал да се разширят и да се иновация. PureVPN има един от най-добрите VPN клиенти, налични на пазара. Те също имат безплатни приложения както за iOS, така и за Android.

Иновациите са област, която помага на PureVPN да се открои от опаковката. Те продължават да добавят нови функции и добавки към услугата. Можете да добавите NAT защитна стена, специален IP адрес, StealthVPN браузър и специална опция, наречена специализиран стрийминг, за да ускорите вашата производителност.

Тест за скорост на PureVPN в ЦюрихТъй като искахме да тестваме сървър в Цюрих, отворихме клиента на Windows и щракнахме върху опцията „Инструмент за избор на държава“. Оттам можете да разширите всяка държава и да изберете конкретен сървър, използвайки раздела „Преглед на всички сървъри“. Мрежата PureVPN има няколко сървъра, разположени в Цюрих. Свързахме се с един от тях и тествахме представянето. Както можете да видите, скоростта ни на изтегляне беше 9,85 Mbps.

PureVPN се справя наистина добре в ценовата категория. Те намалиха ценообразуването с над 50%, докато услугата продължава да нараства. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и да получите достъп до всичките им местоположения на сървъра само $ 4,99 на месец.

Посетете PureVPN

По-горе виждате някои страхотни причини да използвате VPN, докато сте в Цюрих. Въпреки това, има повече опции на разположение на нашите топ 10 VPN услуги за различни избори. Тези селекции са най-добрите като цяло, така че те със сигурност ще изпълнят всяка ваша цел. използвахме редица фактори за избиране на селекциите по-горе, за да оптимизираме най-добре нашите доставчици за Цюрих. Бързите мрежи за стрийминг на HD съдържание и защита на вашата поверителност са важни. Разбира се, изборът ни има и двете. Прочетете нашето ръководство, за да ви помогнем да вземете възможно най-доброто решение, за да отговори на вашите нужди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map