Най-добрите VPN за Аржентина

АржентинаАржентина е втората по големина държава в Южна Америка и 8-ма по големина държава в света. Страната има богата история и има официален език на испански. Имайки най-посещавания столичен град Буенос Айрес, Аржентина има голям туристически бизнес. През 2010 г. те започнаха национална кампания да имат над 10 милиона домове, свързани с широколентова връзка до края на 2015 г. С тези видове номера е лесно да се разбере защо Netflix, премиум доставчикът на стрийминг услуги, стартира в Аржентина през 2011 г. Въпреки това библиотека с около 3100 заглавия, което все още е по-малко от половината от заглавията, които САЩ имат. При условие че имате абонамент за Netflix, можете да се свържете с библиотеката в САЩ отвсякъде с VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3CyberGhost$ 2.75PIA112CheckboxCheckbox

Защо VPN? Нека обсъдим законите за поверителност в Аржентина. Докато места като САЩ и ЕС може да събират данни, Аржентина все още изисква заповед, преди да се съгласи да се откаже от данни за своите жители. За тях тероризмът не изглежда притеснителен. Аржентина има репутацията на дивия запад на Южна Америка заради техните закони. Това каза, че добрата VPN услуга ще ви позволи да добавите допълнително ниво на криптиране при сърфиране в интернет. Въпреки че правителството може да не ви наблюдава, има много хакери, които биха били, особено в град като Буенос Айрес.

Освен това изглежда, че аржентинските закони за борба с пиратството не са настигнали. Повечето държави имат някакъв закон относно кражбите на интелектуална собственост, но те не са една от тях. Страната има много врагове в Холивуд. Това е заради отчетените 73% + от пиратския софтуер и филми в Аржентина. Съществуват съобщения от късно, че все повече нарастват опасенията относно цифровото пиратство.

Ако Аржентина отмени политиката си, все още можете да използвате VPN услуга, за да видите много неща, които биха били геоблокирани. Геоблокирането е технология, използвана за разпознаване къде се намирате, въз основа на IP адрес и географски ще ви блокира, ако сте извън тази област. Свързвайки се с VPN в страната, до която се опитвате да получите достъп, бихте могли да деблокирате тези ограничения.

Ами ако пътувате в чужбина от Аржентина и искате да сте в течение на любимите си предавания? Ами ако искате да гледате канали като C5N, America 2, 360 TV, Canal 7, CBA 24 и други? Или какво ще стане, ако искате да се свържете с американската библиотека на Netflix или някоя от другите популярни стрийминг услуги? Отново, за да можете да получите достъп до Netflix, ще трябва и платен абонамент. Така че независимо дали току-що сте се преместили там или сте от Аржентина и искате да видите любимото си програмиране, VPN услугата е чудесен начин да отидете.

Коя VPN услуга да изберете? Има много възможности за избор. Имаме обаче няколко страхотни предложения за вас. Услугите, които препоръчваме, имат персонализирани клиенти, така че би било толкова лесно, колкото да изберете страната и да се свържете.

Нека да разгледаме причините ви за използване на VPN? Ако най-голямата ви цел е онлайн поверителността, ние бихме предложили ExpressVPN или частен достъп до Интернет. И двамата предлагат без регистрация и имат функция за превключване на убийства в своя клиент, така че можете да прекъснете връзката, когато трябва. Тъй като повечето от домакинствата в Аржентина или имат широколентов достъп, или скоро ще го имат, ако искате да стриймвате нещата онлайн, използвайки услуга за премиум стрийминг като Netflix, нашето предложение е за ExpressVPN. Те имат бърза мрежа, така че ще можете лесно да се свържете с тези библиотеки със съдържание.

Ако пътувате извън Аржентина и искате да можете да видите някои от любимите си предавания, препоръчваме ExpressVPN MediaStreamer. Функцията SmartDNS ще ви помогне да деблокирате канали без режийни разходи за криптиране. С канали като CN23, Canal Luz, Encuentro, Canal 13 и повече, защо пропускате нито един момент?

1. Най-добър VPN за Аржентина: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да защити поверителността на своите потребители. Можете да използвате тяхната мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Тест за скорост на ExpressVPN Аржентина

Приложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града, но не е необходимо да избирате конкретен сървър. Вместо това клиентът ще избере най-бързия сървър на избраното от вас място. Също така трябва да знаете, че някои градове не се показват в препоръчания раздел вътре в клиента. Това не е така за сървърите в Аржентина. Просто кликнете върху аржентинския флаг в горната част и изберете един от сървърите там. Както можете да видите, тествахме сървър в Буенос Айре. а скоростта беше 14,78 Mbps.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете се от вашия десктоп и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да настроите всички. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS за игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и др.), Медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за Аржентина: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за Android, така и за iOS (iPhone, iPad) устройства.

NordVPN Аржентина спее тест

NordVPN хоства редица сървъри в района. Най-лесният начин да изберете конкретен номер на сървъра е да изберете раздела „Сървъри“ в приложението и след това да сортирате резултатите по азбучен ред. След това можете да превъртите надолу и да изберете някой от сървърите наблизо. Както можете да видите, тествахме сървър в района и скоростта беше 0.82 Mbps.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добрият VPN за Аржентина: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

CyberGhost Аржентина изпита тест

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате Wi-Fi, торен анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър. Тествахме сървър в Буенос Айрес и установихме, че скоростта е 0,73 Mbps.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

Можете да прочетете нашия списък на топ 10 VPN услуги, ако искате повече предложения, но смятаме, че ще бъдете доволни от някой от VPN-ите в тази публикация. Избрали сме ги за други водещи VPN услуги въз основа на поверителност (политика на регистрация и криптиране), наличие на сървърни местоположения, бързина, надеждност и цена. Потърсихме и услуги с добра мрежа от VPN сървъри в региона. Ще искате надежден доставчик на VPN, който да ви помогне да защитите вашата поверителност онлайн. Също така ще искате бърза мрежа, която да предава HD съдържание в други страни. Услугите, споделяни в публикацията, са най-добрите VPN за поверителност и за деблокиране на гео ограничения за популярни стрийминг сайтове като Netflix, Hulu, Amazon Instant Video и много други популярни канали..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map