Най-добрите VPN за ArcheAge

ArcheAge е MMORPG, който излезе с редица разширения. Той е разработен от XL Games и е пуснат на 26 март 2015 г. Понастоящем той е достъпен за Windows 7 (64 бита или по-висока, но Win 10 е за предпочитане). Както можете да си представите, играта има невероятна графика и страхотен геймплей. Тъй като е MMO, това означава, че е много вероятно да изпаднете в изоставане при игра. Поради това ви предлагаме да се свържете с VPN. Има и други причини, поради които може да искате да използвате такава, но ще обясним повече за тях след малко. Първо обаче, нека да разгледаме най-добрите VPN за ArcheAge.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 3.25IPVanish76CheckboxCheckbox

Както споменахме, има редица различни пакети за разширение за тази игра. През годините играта е преминала през редица различни промени. Някои са добри, а други – лоши. Докато играта е имала смесени отзиви на моменти, тя все още е доста популярна. Една от големите промени е посочена като модел „Плащане за печалба“. Мнозина са недоволни от този стил на игра.

Докато разглеждате някои от аспектите на играта, има няколко начина, по които VPN ще ви помогне, когато играете. Едно от нещата, които можете да направите, е да изберете по-малко натоварен регион, в който да играете играта си. Независимо дали играете сами или с приятели, може много добре да срещнете изоставане поради отворения формат и потапящата графика. Разбира се, изоставането може да направи разликата между подпомагане на вашия екип или убиване от чудовището, срещу което се биете. Ако не сте наясно, доставчиците на интернет услуги от време на време ще заглушават игралните дейности. Ако това се случи, докато играете, вашата игра може да спре. Когато се свържете с VPN, за да криптирате трафика си, можете да отстраните и този проблем.

Кой е най-добрият VPN за ArcheAge?

ArcheAge е силно потапящ отворен свят с страхотна графика, където можете да изпитате много и различни неща. В този случай най-важните фактори включват достъп и изоставане. След като ги разгледаме, можем да ви кажем кое е най-доброто VPN за ArcheAge.

 • Бързи сървъри в различни региони, за да ви осигурят най-добрите възможни скорости, докато играете ArcheAge
 • Доставчици със силно военно криптиране, за да ви предпазят от DDoS атаки и да защитят вашата поверителност
 • Висока стабилност на мрежата, за да се избегне прекъсване на връзката по време на игра
 • Доставчици с възможност да заобикалят защитни стени по време на работа или училище, за да имате достъп до играта навсякъде, където сте

По-долу можете да видите някои от най-добрите VPN за ArcheAge.

1. Най-добър VPN за ArcheAge: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на потребителя. Можете да се свържете с тяхната VPN мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете вашия работен плот и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да го настроите. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към игровите конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и т.н.), медийните кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за ArcheAge: NordVPN

NordVPN

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще откриете, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение за устройства с Android и iOS (iPhone, iPad). Можете да използвате разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Firefox или Safari. NordVPN предлага някои разширени функции за поверителност като двойни VPN, P2P сървъри и специален IP, който наистина помага на услугата да се открои.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добрият VPN за ArcheAge: PIA

Частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Екипът на PIA е организирал своите сървъри по регион, държава и град. Ще намерите скоростта да бъде бърза през повечето време.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага на членовете 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

4. Най-добър VPN за ArcheAge: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за ArcheAge: IPVanish

IPVanish

САЩ са дом на няколко популярни VPN услуги, но нито една по-бърза от IPVanish. От личен опит знаем, че IPVanish ще работи доста добре, независимо в кой регион на страната се намирате. Техните сървъри са бързи и VPN услугата има повече сървърни местоположения в Съединените щати, отколкото повечето VPN доставчици.

Наред с голям отпечатък в САЩ, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Тяхната VPN мрежа постоянно е била най-бързата в Северна Америка в нашите тестове за скорост. Ще намерите множество локации на сървъри в страни като САЩ и Великобритания. Можете да изберете местоположение или да получите по-конкретни, като изберете отделен сървър. IPVanish е отличен за гейминг, но може да бъде удрян и пропускан за деблокиране на популярни стрийминг услуги.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други. Можете дори да настроите вашия рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Услугата VPN е доста популярна сред потребителите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

Независимо дали търсите, убивате световните босове, пускате инстанции или повече, използвайки VPN за игра на ArcheAge е добра идея. Не отнема много време, за да се види, че изоставането определено може да настъпи. Колкото и потапящо да е всичко, не е трудно да се види как изоставането може лесно да се случи. Не само ще ви помогне да заобиколите защитните стени в училище или на работа, но също така ще ви позволи да се предпазите от DDoS атаки. По-горе можете да избирате от някои страхотни опции. Това каза, можете да намерите повече на нашите топ 10 VPN списък. Всички те ще си свършат работата, но ние направихме своя избор да оптимизираме вашия опит с ArcheAge. По този начин можете да избегнете изоставане, да постигнете голяма скорост, да предотвратите DDoS атаки и да се уверите, че оставате живи. Прочетете нашето ръководство, за да ви помогнем да вземете правилното решение, за да отговаря на вашите специфични нужди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map