Най-добрите VPN за Android 10

Android QAndroid Q е кодовото име за десетата версия на операционната система Android. Предстои да бъде пуснат на пазара през третото тримесечие на 2019 г. Както всички предишни версии, той обещава да внесе нови функции, защити и дизайнерски характеристики. Определено ще е интересно да видим какво име Google в крайна сметка измисля за това. Ако ще използвате Android 10, ще искате да сте сигурни, че използвате VPN. Можем да обясним повече за това след няколко минути. Първо обаче, моля, разгледайте най-добрите ни VPN списъци за Android 10.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75PIA112CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 5.20IPVanish76CheckboxCheckboxCheckbox

Първата причина да използвате VPN с Android 10 е да защитите поверителността си. Тъй като Android Q е в бета версия, можете да предположите, че всички бъгове не са обработени напълно. Използвайки VPN, можете да си помогнете да се предпазите от дупки в сигурността, които може би все още не са открити. Когато го направите, вие създавате слой за криптиране, което ще затрудни много по-трудно някой да получи вашите лични данни.

Следващата причина да използвате VPN е да ви помогне да получите достъп до някои от функциите по-рано. Както при всеки продукт, Google вероятно първо ще въведе някои функции в тестовата зона. Ако искате ранен достъп до някои от тези функции, е възможно да ги получите, като използвате VPN. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете със сървър на тестовия пазар. Веднъж там, вие ще можете да получите достъп до функциите, които бихте искали да видите.

Кой е най-добрият VPN за Android 10?

Има редица различни фактори, които трябва да разгледаме, когато ни помагаме да отговорим коя е най-добрата VPN за Android 10.

 • Поддръжка за мобилни приложения, включително Amazon Firestick и други устройства
 • големи и стабилни мрежи, които да ви помогнат лесно да се свържете отново
 • Възможност за заобикаляне на гео-ограничено съдържание
 • Силно военно криптиране, което ще ви помогне да защитите вашата поверителност
 • Високоскоростни сървъри в региона, които ще работят с Android Q
 • Строга политика без регистрация

Нека разгледаме по-задълбочено най-добрите VPN за използване с Android 10.

1. Най-добър VPN за Android 10: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на потребителя. Можете да се свържете с тяхната VPN мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете вашия работен плот и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да го настроите. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и т.н.), медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за Android 10: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,99 на месец (75% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за акаунт за по-дълъг период от време. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение за устройства с Android и iOS (iPhone, iPad). Можете да използвате разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Firefox или Safari. NordVPN предлага някои разширени функции за поверителност като двойни VPN, P2P сървъри и специален IP, който наистина помага на услугата да се открои.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добър VPN за Android 10: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 3,33 на месец (72% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Екипът на PIA е организирал своите сървъри по регион, държава и град. Ще намерите скоростта да бъде бърза през повечето време.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага на членовете 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

4. Най-добър VPN за Android 10: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за Android 10: IPVanish

IPVanish

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 4,87 на месец (60% отстъпка)

IPVanish е много популярна услуга и има много сървъри, разположени по целия свят. Независимо на кой континент се намирате, можете да постигнете солидна производителност от сървърите там. Обикновено те са бързи и доставчикът има една от най-големите мрежи в света.

Заедно с голямата си световна мрежа IPVanish хоства сървъри във всеки континент, различен от Антарктида. Както споменахме, те обикновено са едни от най-бързите доставчици на пазара. Известен е с това, че има множество локации на сървъри в редица държави. Можете да изберете местоположение или да получите по-конкретни, като изберете отделен сървър. IPVanish е отличен за защита на вашата поверителност, но може да бъде удрян и пропуснат за деблокиране на популярни стрийминг услуги.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други. Можете дори да настроите вашия рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Услугата VPN е доста популярна сред потребителите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

За тези, които ще използват Android 10, ще искате да използвате VPN. Предоставихме ви няколко страхотни избора, които ще работят добре. Това каза, има и други топ 10 VPN списък. Въпреки това, ние специално направихме своя избор за оптимизиране на производителността при използване на Android Q. По този начин можете да получите най-добрия достъп и защита, когато използвате Android 10. Когато прочетете нашето ръководство, можете да го използвате, за да вземете възможно най-доброто решение.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map