Най-добрите VPN услуги на Logless

частенКогато говорим за VPN мрежи без регистрация, ние говорим за VPN услуги, които не проследяват и регистрират използването в тяхната мрежа. Обикновено ще ги видите, посочени като VPN-и без регистрация. Както искате да го кажете, доставчиците в тази публикация приемат сериозно както вашата поверителност, така и анонимност. Те ще ви помогнат да защитите вашата поверителност чрез високи нива на криптиране. Това не спира дотук, тъй като всяка компания има политика без регистрация. Те предлагат на анонимността на членовете, като знаят, че вашият доставчик на VPN не наблюдава и регистрира вашите дейности.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Checkbox

Защо вярват на VPN компания, когато твърдят, че не влизат в системата? Това е добър въпрос. Тези от нас, които разчитат на VPN, за да защитят анонимността си, по природа са малко параноични и правилно е така. За да отговоря на въпроса, бих ви препоръчал да направите доста голямо количество изследвания, преди да изберете VPN без регистрация. Имам опит с виртуалните виртуални мрежи, изброени в тази публикация и се чувствам добре да ги препоръчам. Всеки от тях приема много сериозно поверителността на потребителите и някои от тях предлагат допълнителни функции като превключвател за VPN убийство, за да гарантират поверителността ви по всяко време, когато VPN връзката падне.

Разбиране на дневниците за използване на VPN

Компаниите в нашата публикация не регистрират активността на потребителите. Това означава, че когато се свържете със сървър в Амстердам и използвате VPN за целите на P2P, те не регистрират вашите действия. Може би се свързвате с VPN, за да изразите мнението си в контраст с политическите възгледи в домашната нация. Отново е подходящ момент VPN да не регистрира вашите дейности. Не е необходимо да бъде някаква конкретна дейност. Аз съм голям вярващ в свободния и отворен интернет. Никой не прави това, което правите онлайн. Има достатъчно сайтове, които проследяват вашите дейности. Добрият VPN без регистрация може да помогне, като шифрира връзката ви, като същевременно не регистрира употребата ви.

Разбиране на регистрационни файлове за VPN връзка

Когато доставчиците на VPN популяризират политика „без регистрация“, те се позовават на регистрационни файлове. Ще установите, че компаниите изискват регистрационни файлове за връзка, за да гарантират правилното използване на мрежата. Какво означава правилното използване? Обикновено това означава, че не използвате тяхната мрежа за изпращане на спам, споделяне на детска порнография, хакване на други системи и други незаконни цели. Тези условия могат да варират в зависимост от доставчиците. Например компаниите имат различни мнения относно споделянето на файлове. Всички изброени VPN в тази публикация изцяло поддържат използването на bittorrent, но има много, които блокират P2P трафик. Когато се съмнявате, прочетете внимателно TOS. Ако не е ясно, бих ви предложил да преминете към друг доставчик.

Функция VPN Kill Switch

VPN компаниите с фокус върху поверителността и анонимността предлагат допълнителни функции, за да защитят потребителите, когато връзката им спадне. Когато сте свързани с VPN, вашият трафик е криптиран, но какво ще стане, ако връзката падне? За повечето услуги отпадналата връзка означава, че вие ​​сте незащитени, което разкрива вашия IP адрес и текущите дейности. Това не е така за VPN, които предлагат превключвател за убийство. Когато се свържете с ExpressVPN, частен достъп до интернет или NordVPN и активирате функцията им за превключване на убийства, той ще убие вашата интернет връзка, ако VPN някога отпадне. В същото време тя ще възстанови връзката ви с VPN сървъра и след това ще деблокира вашата интернет връзка.

Без допълнително забавяне, ето по-отблизо нашия списък с най-добрите VPN услуги без регистрация:

1. Най-добър VPN на Logless: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на потребителя. Можете да се свържете с тяхната VPN мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете вашия работен плот и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да го настроите. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и др.), Медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN на Logless: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение за устройства с Android и iOS (iPhone, iPad). Можете да използвате разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Firefox или Safari. NordVPN предлага някои разширени функции за поверителност като двойни VPN, P2P сървъри и специален IP, които наистина помагат на услугата да се открои.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга само от $ 3,49 на месец с 3-годишно членство.

Посетете NordVPN

3. Най-добрият VPN на Logless: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost само от $ 2,75 на месец по време на настоящата им промоция.

Посетете CyberGhost

4. Най-добрият VPN на Logless: Surfshark

Surfshark

Регистрирайте се за 24 месеца само за 1,99 долара на месец (83% отстъпка)

Surfshark стартираха своята VPN услуга през 2018 г. Оттогава компанията направи доста пръски в общността. Екипът продължава да се разраства и добавя местоположения на сървъри към тяхната високоскоростна мрежа. Те са се фокусирали върху поверителността и стойността. Услугата включва допълнителни функции като CleanWeb (блокира реклами и зловреден софтуер), Whitelister (разделен тунелинг), MultiHop двоен VPN, превключвател за убийства, частен DNS и защита срещу теч.

С голяма мрежа от сървъри по целия свят, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Premium и Amazon Prime, има много възможности да се насладите на услугата. Можете да получите достъп до Amazon Prime Video в множество региони, включително САЩ, Германия и Великобритания. Клиентът на Windows ви дава възможност да се свържете с физически местоположения на сървъри, виртуални сървъри (най-подходящи за деблокиране на гео-ограничения), сървъри, които поддържат използването на P2P, и MultiHop сървъри.

За стойността и характеристиките, Surfshark е отлична опция за тези, които искат да защитят ограниченията си на личния живот и да деблокират. Всичките им VPN приложения са проектирани с подобен потребителски интерфейс и са лесни за използване. Можете да се регистрирате за неограничен VPN акаунт само за 1,99 долара на месец с 2-годишен абонамент.

Посетете Surfshark

5. Най-добрият VPN на Logless: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 3.33 на месец (67% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Екипът на PIA е организирал своите сървъри по регион, държава и град. Ще намерите скоростта да бъде бърза през повечето време.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага VPN от $ 3.33 на месец, заедно със 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

Можете да прочетете нашия списък на топ 10 VPN услуги за повече опции, но горещо препоръчвам услугите, изброени по-горе, за тези, които търсят VPN без регистрация. Избрахме ги през други водещи VPN услуги въз основа на поверителност (криптиране), анонимност (политика без регистрация), поддръжка за P2P / споделяне на файлове, наличие на сървърни местоположения на ключови места, производителност, надеждност и цена. Потърсихме и услуги с добър брой сървъри и такива с много честотна лента. Ще искате надежден доставчик на VPN, който да ви помогне да защитите вашата поверителност онлайн. Можете също така да искате бърза мрежа за изтегляне и предаване на HD съдържание. Услугите, споделени в публикацията, са най-добрите VPN-и без регистрация. Те ще ви помогнат да защитите вашата поверителност, анонимност и да деблокирате гео ограничения за популярни сайтове като Netflix, Hulu, HBO NOW и още стотици.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map