Най-добрите VPN точки за Ченай, Индия

ЧенайЧенай е крайбрежен град, разположен в Северна Индия, в залива на Бенгал. Има население от над 7 милиона души и първоначално се е наричал Мадрас. Докато в града има редица възможности за бизнес, други посещават поради различни причини. Някои от тях включват най-старите храмове в света, вторият най-дълъг градски плаж, наблюдаване на птици и други. Всичко това каза, ако планирате да използвате интернет, докато сте в града, ще искате да използвате VPN. Ще вникнем в спецификата на причината за миг. Първо, разгледайте най-добрите ни VPN за Chennai.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2CyberGhost$ 2.75CyberGhost80CheckboxCheckbox
3NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox

От гледна точка на доклада на Freedomhouse.org, Индия е посочена само частично. Наситеността с интернет е много ниска в страната и има някои много необичайни правила за използването и връзката. Ето защо ще искате да се свържете с VPN, преди да използвате интернет. Когато го направите, създавате защитена и криптирана връзка със сървъра в региона. По този начин ще направите много по-трудно любопитните очи на правителството да ви наблюдават.

Втората причина да използвате VPN, докато сте в Ченай, е да ви помогне да заобиколите правителствената цензура. Определено има доказателства за блокирани някои социални медии, както и приложения като WhatsApp. Свързвайки се с VPN в различен регион, можете да изпълните софтуера за блокиране и цензура, като мислите, че сте на друго място. По този начин можете да разглеждате както обикновено.

Кой е най-добрият VPN за Chennai?

Тъй като наистина трябва да се притеснявате за наблюдението, докато сте в Ченай, ще се съсредоточим върху характеристиките на сигурността:

 • VPN доставчици, които не водят регистрационни файлове
 • Силно военно криптиране, което да ви помогне да защитите поверителността от любопитни очи
 • Доставчици с висока стабилност на мрежата, за да помогнат за намаляване на броя прекъсвания
 • Мобилни приложения и поддръжка за Amazon Firestick устройства
 • VPN сървъри, които се представиха добре в региона, когато бяха тествани на Chennai
 • Възможността да заобиколите правителственото филтриране и гео ограниченията

Сега, ето списък на най-добрите VPN услуги за Chennai.

1. Най-добрият VPN за Ченай: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да защити поверителността на своите потребители. Можете да използвате тяхната мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

ExpressVPN тест за скорост на Ченай

Приложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града, но не можете да изберете конкретен сървър. Вместо това клиентът ще избере сървър в избраното от вас местоположение. Също така трябва да знаете, че някои градове не се показват в препоръчания раздел вътре в клиента. Може да откриете този проблем със сървърите в Индия. Просто изберете раздела „Всички“, отворете Азия и след това отворете Ченай. На този етап можете да изберете сървъри там. Когато тествахме сървър в Ченай, Индия, скоростта беше 84,23 Mbps.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете се от вашия десктоп и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да настроите всички. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и т.н.), медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Преглед на ExpressVPN оферти

2. Най-добрият VPN за Chennai: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

Тест за скорост на CyberGhost Chennai

Тъй като искахме да тестваме сървър в Мумбай (най-близкото място), отворихме клиента на Windows и разширихме интерфейса. От там ще искате да кликнете върху раздела „Всички сървъри“, ако той вече не е активен. Превъртете надолу към Индия и кликнете вдясно от звездата. Това ще доведе до пълен списък на сървърите в Индия. Мрежата CyberGhost включва няколко сървъра в Мумбай. Свързахме се с един от тях и тествахме изпълнението на Chennai. Както можете да видите, скоростта ни на изтегляне беше 73,68 Mbps.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost само от $ 2,75 на месец по време на настоящата им промоция.

Вижте офертите на CyberGhost

3. Най-добрият VPN за Ченай: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за Android, така и за iOS (iPhone, iPad) устройства.

NordVPN тест за скорост на Ченай

NordVPN хоства редица сървъри в Мумбай (най-близкото място). От конзолата, като щракнете върху 3-те хоризонтални точки вдясно на страната, можете да намерите областта на сървъра и да видите процентите на наличните сървъри. Тествахме сървър, разположен в Мумбай, Индия, а скоростта на изтегляне беше 28,12 Mbps.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга само от $ 3,49 на месец с 3-годишно членство.

Вижте оферти за NordVPN

И там имате най-добрите опции, които да ви помогнат да заобиколите цензурата и да защитите поверителността си, докато сте в Ченай. Определено трябва да можете да разберете защо това е важно до момента. За това бихте искали да видите други опции освен горепосочените, винаги можете да разгледате доставчиците на нашите топ 10 VPN списък. Въпреки че всички те са добри опции, ние направихме горните снимки и ги оптимизирахме за Chennai. Независимо какви са вашите причини да отидете там, използването на VPN за защита е добра идея. Четейки нашето ръководство, можете да защитите поверителността си по най-добрия възможен начин.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map