Най-добрите VPN мрежи за WWE мрежа

WWE мрежаМрежата на WWE е услуга за стрийминг, която предоставя всички WWE съвпадения, които всеки би могъл да иска. Каналът е достъпен в избрани страни, включително САЩ. С членството си в WWE Network можете да гледате на живо събития с плащане за преглед и да предавате всички изминали мачове, оригинални предавания, които са правили, и предаванията им от седмица на седмица. Каналът е 24/7, така че можете да гледате по всяко време. Ако планирате да пътувате извън тяхната зрителна зона, бих предложил да използвате VPN. Разгледайте нашия списък с най-добрите VPN мрежи за WWE мрежа.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 3.25IPVanish76CheckboxCheckbox

WWE Network е собственост на World Wrestling Entertainment и показва всички техни събития на живо. Ако искате да гледате предишно събитие, поставено от WWE, можете да го потърсите. Освен това, ако искате да гледате конкретна суперзвезда или дива, можете просто да потърсите тяхното име и тя ще покаже всички подходящи предавания, които имат в библиотеката си. Мрежата WWE ще ви показва и седмичните предавания като Smackdown, Raw и NXT. Те няма да останат дълго, освен ако през деня това не е било много важно събитие. Някои от шоутата, които са изключителни за WWE Network са WrestleMania Rewind, WWE Countdown, WWE NXT, WWE Superstars, Raw Pre-Show, Raw Backstage Pass, Night Night War, WWE Legend’s House, WWE Rivalries и WWE 24. Те също показват повторения на старите предавания WWE, WCW, ECW, AWA и WCCW.

WWE Network има платен членски внос за $ 9,99 на месец, но от време на време те ще предлагат безплатен месец на достъп. Каналът е достъпен в избрани страни, включително САЩ. С членството можете да правите всички неща, които посочих по-рано. Можете да гледате на вашия компютър или да предавате на вашия Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Smart TV, Android, iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) и Kindle Fire.

Кой е най-добрият VPN за WWE Network?

За да ни помогнем да определим нашия списък с най-добрите VPN мрежи за WWE Network, разгледахме редица ключови фактори.

 • Бързи сървърни връзки за поточно предаване на събития на живо в HD
 • Няколко локации в сървъри за най-добра производителност
 • Надеждност, така че поточното съдържание да не виси или буферира
 • Възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги в САЩ, включително WWE Networlk
 • Мобилни приложения и поддръжка за Amazon Firestick устройства

Сега към нашия списък с най-добрите VPN мрежи за WWE Network.

1. Най-добър VPN за WWE мрежа: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на потребителя. Можете да се свържете с тяхната VPN мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете вашия работен плот и мобилен телефон едновременно с до 5 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да го настроите. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и др.), Медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за WWE мрежа: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за акаунт за по-дълъг период от време. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение за устройства с Android и iOS (iPhone, iPad). Можете да използвате разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Firefox или Safari. NordVPN предлага някои разширени функции за поверителност като двойни VPN, P2P сървъри и специален IP, който наистина помага на услугата да се открои.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добър VPN за WWE мрежа: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 3,33 на месец (72% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 29 държави. Екипът на PIA е организирал своите сървъри по регион, държава и град. Ще намерите скоростта да бъде бърза през повечето време.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага на членовете 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

4. Най-добрият VPN за WWE мрежа: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за WWE мрежа: IPVanish

IPVanish

Регистрирайте се за 12 месеца само за 5,20 долара на месец (57% отстъпка)

САЩ са дом на няколко популярни VPN услуги, но нито една по-бърза от IPVanish. От личен опит знаем, че IPVanish ще работи доста добре, независимо в кой регион на страната се намирате. Техните сървъри са бързи и VPN услугата има повече сървърни местоположения в Съединените щати, отколкото повечето VPN доставчици.

Наред с голям отпечатък в САЩ, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Тяхната VPN мрежа постоянно е била най-бързата в Северна Америка в нашите тестове за скорост. Ще намерите множество локации на сървъри в страни като САЩ и Великобритания. Можете да изберете местоположение или да получите по-конкретни, като изберете отделен сървър. IPVanish е отличен за гейминг, но може да бъде удрян и пропускан за деблокиране на популярни стрийминг услуги.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други. Можете дори да настроите вашия рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Услугата VPN е доста популярна сред потребителите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

WWE Network Pay Per View събития

DateEventLocation
25 януари 2015 г.Кралски грохотФиладелфия, Пенсилвания
22 февруари 2015 г.FastlaneМемфис, TN
29 март 2015 г.WrestleMania 31Санта Клара, Калифорния
26 април 2015 г.Екстремни правилаRosemont, IL
17 май 2015 г.PaybackБалтимор, д.м.
31 май 2015 г.Стая за елиминацииCorpus Christi, TX
14 юни 2015 г.Пари в банкатаКолумб, Охайо
19 юли 2015 г.полесражениеСейнт Луис, МО
23 август 2015 г.SummerSlamБруклин, Ню Йорк
20 септември 2015 г.Нощ на шампионитеХюстън, Тексас
25 октомври 2015 г.Ад в клеткаЛос Анджелис, Калифорния
22 ноември 2015 г.Survivor SeriesАтланта, Джорджия
13 декември 2015 г.TLC: Маси, стълби и столовеБостън, МА
24 януари 2016 г.Кралски грохотОрландо, Флорида
21 февруари 2016 г.FastlaneСейнт Луис, МО
3 април 2016 г.WrestleMania 32Арлингтън, Тексас

Можете да видите нашия списък на топ 10 VPN услуги за повече опции. Мисля, че ще се радвате на някоя от изброените по-горе селекции. Избрах ги пред други водещи VPN доставчици, базирани на бързина, надеждност и цена. Потърсих и услуги с добра мрежа от VPN сървъри в Съединените щати. Ще искате бърз доставчик на VPN, който да поточно показва WWE мрежови шоута и PPV събития. Услугите, споделяни в публикацията, са най-добрите VPN за популярни американски стрийминг услуги като Netflix, Hulu и Amazon Instant. Те също така ще ви помогнат да отблокирате канали в други страни като BBC iPlayer във Великобритания.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map