Най-добрите VPN мрежи за Phoenix

ФениксНаречен на митологичната жар-птица, град Феникс, Аризона, има петата най-голяма столична област в Съединените щати. Също като птицата градът е известен със своята жега. Средната температура през юли е 105 градуса. Феникс е популярно място за оттегляне поради липсата на влажност и студ. Ако планирате да се преместите там, да посетите или отидете по други причини, ще искате да се свържете с VPN, докато използвате WiFi. Това ще ви помогне да защитите вашата поверителност онлайн и да деблокирате гео ограниченията. Ето списък с най-добрите VPN мрежи за Phoenix.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75PIA80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Checkbox

С броя на пенсионерите и туристите в района на Феникс, една от основните цели, които ще искате да постигнете с помощта на VPN, е сигурността. Всички обичат безплатен WiFi. Ако се свържете с интернет с електронно устройство, безплатният WiFi е прекрасна услуга. Недостатъкът на това е, че и крадците знаят това. Ако използвате някоя WiFi мрежа без да използвате VPN, оставяте се отворена за атака. Никой не иска личните им данни или информация да бъдат откраднати.

Втората причина за използване на VPN е свързана с гео ограниченията. Това са ограничения, наложени от бизнеса или държавите, за да ви блокират да видите нещо, което искате да видите. Ако някога сте се занимавали с блокер в училище или компания, знаете, че има ограничения за някои действия. Използването на VPN ще ви помогне да решите проблема. Въпреки че това са двете най-важни причини да използвате VPN, може да намерите други, след като се регистрирате за услуга.

Независимо дали искате да помогнете да защитите поверителността си, да заобиколите изкуствените ограничения или и двете, можете да направите всичко това с посочените в тази публикация VPN-та. Ако сте готови да направите тази стъпка, може би сте забелязали, че доставчиците предлагат различни протоколи за използване. Ако изглеждат объркващи, ние ще ви помогнем.

Кой е най-добрият VPN за Phoenix?

За да отговорим на този въпрос, трябва да разгледаме няколко фактора. Ето нашия списък с критерии, които използваме, за да ни помогне в списъка с най-добрите VPN за Phoenix:

 • Голяма и стабилна мрежа, за да се избегне прекъсването на връзката
 • Високоскоростни сървъри за минимизиране или елиминиране на буфериране
 • Криптиране на военен клас за защита на поверителността на потребителите
 • Поддръжка на множество платформи за включване на Amazon Firestick
 • Възможност за заобикаляне на гео ограничения и затъмнения
 • Няма политика за регистрация

Сега, в списъка с най-добрите VPN услуги за Phoenix:

1. Най-добър VPN за Phoenix: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да защити поверителността на своите потребители. Можете да използвате тяхната мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Тест за скорост на ExpressVPN Phoenix

За да използвате приложението ExpressVPN, започвате, като го изтеглите и инсталирате. След като го отворите, щракнете върху бутона с надпис „Изберете местоположение“. Сега ще трябва да отидете в секцията „всички“ и да въведете Phoenix в полето за търсене по-горе. Ще видите, че ExpressVPN има локални сървъри. Свързахме се със сървър във Phoenix и получихме скорост от 113.02 Mbps.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете се от вашия десктоп и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да настроите всички. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и др.), Медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добър VPN за Phoenix: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за Android, така и за iOS (iPhone, iPad) устройства.

NordVPN Phoenix тест за скоростNordVPN хоства 27 сървъра във Phoenix и можете да използвате всеки от тях. От конзолата, като кликнете върху 3-те хоризонтални точки вдясно на страната, можете да намерите областта на сървъра и да видите процентите на наличните сървъри. Тествахме в САЩ сървър, разположен във Phoenix, и установихме, че той е бърз със скорост на изтегляне от 109,71 Mbps.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добър VPN за Phoenix: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 3,33 на месец (72% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Както можете да видите по-долу, екипът на PIA е организирал своите сървъри по региони, държави и градове. Местоположенията на сървъра са изброени по азбучен ред по държави. След като изберете местоположение, можете лесно да се свържете с места в Лос Анджелис.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

Тест за скорост на PIA PhoenixИзползваме клиента на PIA на Windows и няма много по отношение на настройката и използването. Неговата простота не означава, че клиентът не е богат на функции. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране и да намерите правилния баланс между поверителност и скорост. Както можете да видите, тестът ни за скорост показа, че PIA работи с 88.30 Mbps, докато е свързан с Phoenix.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага на членовете 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

4. Най-добрият VPN за Phoenix: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

Тест за скорост на CyberGhost Phoenix

Тъй като искахме да тестваме сървър във Phoenix, отворихме клиента на Windows и разширихме интерфейса. От там ще искате да кликнете върху раздела „Всички сървъри“, ако той вече не е активен. Превъртете надолу към Съединените щати и кликнете вдясно от звездата. Това ще доведе до пълен списък на сървърите в САЩ. Мрежата CyberGhost включва редица сървъри във Phoenix. Свързахме се с един от тях и тествахме представянето. Както можете да видите, скоростта на изтеглянето ни беше 111,91 Mbps.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

5. Най-добър VPN за Phoenix: IPVanish

IPVanish

Регистрирайте се за 12 месеца само за 5,20 долара на месец (57% отстъпка)

САЩ са дом на няколко популярни VPN услуги, включително IPVanish. От личен опит знаем, че IPVanish ще работи доста добре, независимо в кой регион на страната се намирате. Техните сървъри са бързи и VPN услугата има повече сървърни местоположения в Съединените щати, отколкото повечето VPN доставчици.

Наред с голям отпечатък в САЩ, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Мрежата постоянно е била най-бързата VPN в Северна Америка и Европа в нашите тестове за скорост. Ще намерите множество локации на сървъри в страни като САЩ и Великобритания. Можете да изберете местоположение или отделен сървър.

Тест за скорост на IPVanish PhoenixIPVanish хоства над 40 сървъра във Phoenix и можете да изберете да се свържете с всеки от тях. Когато тествахме IPVanish сървър във Phoenix, phx-a07 и установихме, че скоростта е 149,43 Mbps.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други. Можете дори да настроите вашия рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Услугата VPN е доста популярна сред потребителите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

Ако търсите още опции, не се колебайте да разгледате нашите топ 10 VPN списък с услуги. Смятаме обаче, че ще бъдете доволни от опциите, които ви дадохме по-горе. Те бяха избрани въз основа на бързина, надеждност, цена и сигурност. Потърсихме и доставчици със сървъри, разположени във Phoenix. По този начин можете да сте сигурни, че постигате най-добрите скорости. Разбира се, всички те имат страхотни мрежи. Скоростта е важна, ако планирате да изтегляте или предавате HD съдържание. Доставчиците, които споменахме по-горе, са най-добрите опции за това, без значение кои популярни услуги искате да използвате. Надяваме се, че нашето ръководство ще ви помогне да вземете възможно най-доброто решение.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map