Най-добрите VPN мрежи за малкия бизнес

бизнеса


Компаниите винаги търсят конкурентно предимство. Ако имате онлайн бизнес или работите в офис, интернет може да е голяма част от деня. Много компании дават възможност на служителите си да работят у дома. Изследвайки този вариант, и работодателят, и служителят се възползват. За бизнеса това спестява разходи и елиминира проблемите с пространството, за да може да наеме повече хора. За служителите работата вкъщи спестява време за пътувания до пътувания и транспортни средства. Независимо дали работите у дома или в малък офис, горещо препоръчваме VPN. Нека разгледаме нашия списък с най-добрите VPN за бизнеса.

RankVPN ServicePriceVisitServer
Места
1Encrypt.me$ 7.99Encrypt.me48
2Perimeter81$ 8.00Периметър 8140
3NordVPN$ 11.95NordVPN87
4VyprVPN$ 12.95VyprVPN73
5TunnelBear$ 9.99TunnelBear20

Без значение как правите бизнес, вероятно ще трябва да се справяте с чувствителни данни от време на време. Това може да включва имейли на служители, записи за плащания на клиенти, лична информация, частна здравна информация или други елементи. Тъй като все повече компании преминават към този модел, осигуряването и защитата на тази информация става решаващо. Без тези защити на място, компанията може да нарушава закона и може да бъде глобена, както ако служителят е в офиса.

Има няколко сценария, които потенциално биха могли да причинят катастрофа за компанията или служителя, особено ако информацията е била прихваната. В този случай използването на VPN би позволило на служителя да създаде сигурна връзка със работещите сървъри и да им даде пълен достъп до тези данни. Поради няколко причини, включително сигурността, някои фирми започнаха да използват услугите Voice over IP (VoIP). Можете също така да защитите VoIP трафик, като маршрутизирате повиквания чрез VPN.

Компаниите в някои страни също използват VPN, за да заобиколят ограничено съдържание, какъвто е случаят в Китай. Тяхната „Велика защитна стена на Китай“ е легендарна за количеството информация, което блокира от обикновените граждани. Въпреки това правителството позволява на бизнеса да използват VPN за своите операции през повечето време. Без този вид концесия бизнесът в Китай щеше да спре.

Пътуването е друга добра причина да използвате VPN. Независимо дали ще ходите на конвенция в друг град или на бизнес среща в друга държава, можете да видите как VPN би бил ценен инструмент. Ако пътувате до рестриктивна страна, това ще ви помогне да деблокирате достъпа до интернет. Освен това може да се наложи да получите достъп до данни, които може да се съхраняват на сървърите на вашата компания. Често пъти данните могат да са твърде чувствителни, за да се запазят на вашия лаптоп. Такава информация би била приемлива за достъп, но ако тя се съхранява локално, ще я загубите, ако вашата машина бъде открадната. Сега ще разгледаме някои от най-добрите опции, които да използвате за тази цел.

1. Най-добър VPN за бизнес: Encrypt.Me

Encrypt.Me

Когато става въпрос за решения за малък бизнес, не можете да сбъркате с услугата Encrypt.Me. Това е така, защото можете да имате от 2 до повече от 250 в акаунта си, в зависимост от вашите нужди. Можете да създадете конкретен екип и да го управлявате от централна конзола. Той е специално разработен за използване в бизнес общността. Разбира се, колкото повече хора имате в екипа си, толкова по-ниска е цената на единица.

Що се отнася до локациите, Encrypt.Me има близо 50 локации на сървъри в различни страни. Много от местата са в САЩ. Това означава, че ако сте в САЩ, имате много добри възможности. Тяхната поверителност и сигурност ги превръщат в един от нашите най-добри възможности за избор за бизнес.

Предлагаме ви да разгледате тази опция за всички нужди на вашия малък бизнес.

Посетете Encrypt.me

2. Най-добър VPN за бизнес: периметър 81

Perimeter81

Периметър 81 е чудесно решение за бизнес потребителите. Можете да го използвате на множество устройства с минимум 3 членове на екипа. Тъй като това е бизнес решение, то е създадено специално за бизнес атмосферата. Това означава, че можете безопасно да защитите всички чувствителни данни, които трябва да предавате между местоположения, вашата бизнес машина, вътрешни и базирани на облака ресурси, стационарни сървъри и други, предназначени да защитават активите на бизнеса.

С над 700 сървъра на 35 и повече места е лесно да се види, че Perimeter 81 има огромна мрежа, която управлява. Компанията е използвала различен подход към повечето лични VPN, които предлагат бизнес акаунти. Това, което обикновено ще намерите, е, че доставчиците на VPN ви позволяват да купувате няколко акаунта на намалена цена. Това е доколкото стигат. Периметър 81 надхвърли това, като създаде централно табло, което администраторът на вашата компания може да използва за управление на VPN акаунти. Те също предлагат многофакторна автентификация. Това прави Периметър 81 един от нашите най-добри възможности за избор на малки и средни предприятия.

Препоръчвам ви да се свържете с екипа на Perimeter 81 за демонстрация на техния продукт. Ще останете впечатлени от усилията и съображенията, които те вложиха в VPN услугата. Очакваме с нетърпение да ги наблюдаваме как нарастват, тъй като все повече бизнес намират нуждата от сигурно решение за мрежа като услуга.

3. Най-добър VPN за бизнес: NordVPN

NordVPNNordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до своите мрежови и бизнес решения в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще откриете, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако искате да получите абонамент за по-дълъг период от време. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за устройства с Android, така и за iOS (iPhone, iPad). Това означава, че бизнес използването е лесно да се направи.

Независимо дали искате да защитите поверителността си или да получите достъп до ограничено съдържание от всяка точка на света, NordVPN е чудесен избор. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга от просто $ 2.75 на месец с 3-годишно членство.

Посетете NordVPN

4. Най-добър VPN за бизнес: VyprVPN

VyprVPN

Екипът на VyprVPN е базиран извън Остин, Тексас и има дълга история на борба за поверителността на потребителите на Интернет. Те бяха домакин на ежегоден панел за поверителност в SXSW от няколко години и дори прекараха време във Вашингтон, Обединеното Кралство, лобирайки за реформи в областта на поверителността. Ще намерите VPN услугата да е в съответствие с техните стойности.

Ще забележите някои добавени функции с VyprVPN в зависимост от това кой профил изберете. Планът VyprVPN Premium включва 5 едновременни връзки, VyprVPN Cloud и протокол Chameleon. Облачната функция на VyprVPN ви позволява да контролирате собствения си VPN сървър в облака, докато Chameleon протоколът помага на потребители в страни като Китай да заобиколят правителствената цензура.

VyprVPN е любезен, като предлага на нашите посетители 25% отстъпка. Купонът се натрупва над нормалните им отстъпки. Можете да се насладите на неограничен VPN и VyprVPN Cloud само за $ 12,95 на месец или $ 60 годишно. Годишната сметка работи точно $ 5,00 на месец. 3-дневна гаранция за връщане на парите покрива нови потребители.

Посетете VyprVPN

Да се ​​надяваме, че до този момент ние ви изяснихме предимствата от използването на VPN. В горната таблица направихме някои предложения, използвайки нашите критерии за най-добрите бизнес възможности. Нашият първи и цялостен избор е IPVanish. Причините за това решение се основават на лекотата на използване, местоположението на световните сървъри, броя на сървърите, скоростта, нивата на криптиране и цената. Вторият ни избор е частен достъп до Интернет. Услугата им е ясна, но предлага и добра цена.

Точно като другите доставчици в нашия списък, те предлагат добра отстъпка на нашите читатели. Сигурни сме, че ще бъдете доволни от някоя от селекциите в топ 5, но ако желаете други предложения, не се колебайте да разгледате и другите ни опции на нашия топ VPN услуги страница. Подбрахме най-добрите услуги за бизнес използване, така че те трябва да се грижат добре за вас. Без значение какво решение вземете, потърсете доставчик с голяма мрежа и добро криптиране.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map