Най-добрите VPN мрежи за Chromebook

ChromebookНай- Chromebook е лаптоп, който работи на ChromeOS. Той е предназначен да се използва, когато се свързва най-вече с интернет и се счита за слаб клиент. Това означава, че повечето приложения, които използва, са разположени в облака, вместо на самата машина. Тъй като това е продукт на Google, потребителите могат да имат достъп до различни приложения като Gmail, Google Календар, Google Keep и Google Drive, дори в офлайн режим. Google казва, че тяхната многослойна архитектура на защита премахва необходимостта от антивирусен софтуер, но не бихме посъветвали да използвате такъв без VPN. Разгледайте нашия списък с най-добрите VPN за Chromebook.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Checkbox

Има няколко различни производители, от които можете да изберете, в зависимост от вашите нужди. Някои имат двойна функционалност и действат като лаптоп, както и като таблет. Повечето от тях имат между 7 и 9 часа живот на батерията, бързи скорости и операционна система, която ще ъпгрейдва сама. Но имайте предвид, освен ако нямате план за данни, почти винаги се нуждаете от Wi-Fi връзка, за да настроите нещата, дори и в началото. Като имате предвид това, бихте искали да използвате VPN за вашите дейности онлайн.

И така, какво е VPN? Виртуална частна мрежа (VPN) е софтуер, който създава защитена връзка със сървър, може би в друга държава, според вашите желания. Ето някои от ползите за едно. Добра причина да използвате VPN е да деблокирате достъпа до гео-ограничено съдържание. Геоблокирането е технология, която идентифицира местоположението на потребителя въз основа на IP адрес. Тази технология създава блокада, която ще ви попречи да виждате съдържание извън целевата зона. Използвайки сървър в друга държава, бихте могли да заобиколите тези ограничения. Ако сте пътували в чужбина и искате да видите съдържание от вашата страна или ако искате да видите съдържание от друга държава, можете да използвате VPN, за да го направите.

Друга добра причина да използвате VPN е за поверителност. Той ще шифрова вашите данни и ще ви осигури допълнителен слой сигурност. Въпреки че хората от Google казват, че не трябва да се притеснявате от злонамерен софтуер с Google Chromebook, винаги има хора, които ще искат да прихванат вашите данни. Имайки предвид, че Chromebook е създаден така, че да е в интернет, така или иначе би било неразумно да не го използвате. Въпросът е с различните възможности за избор в протоколите, кои от тях трябва да изберете?

Въпреки че всички компании имат различни протоколи за използване, ние ще споделим с вас най-добрите протоколи. Използването на OpenVPN протокола винаги ви осигурява най-добрата сигурност. Ако предавате поточно предаване, обикновено използвате OpenVPN (UDP). Тази опция е чудесна за VoIP, Skype, онлайн игри или дори използване на стрийминг услуги като Netflix, Hulu или Pandora. Ако имате проблеми с връзката или проблеми с прекъсването на връзката, трябва да изберете OpenVPN (TCP). Версията на TCP не е толкова бърза, но данните минават през проверка на грешки.

Ако искате да деблокирате съдържание или да защитите вашите данни, препоръчваме ExpressVPN. Те не поддържат регистрационни файлове и имат функция за превключване на убийствата, така че гарантира, че сте защитени, ако връзката падне. За използването на стрийминг услуги като Netflix, ExpressVPN отново е най-добрият избор. Тъй като предлагат мобилен клиент и имат бърза мрежа в Северна Америка и Европа, ще трябва само да се свържете и бихте могли да се насладите на поточно предаване от страни с най-големи библиотеки със съдържание. В момента САЩ имат най-голям избор.

За само достъп до гео ограничено съдържание, най-добрият вариант е да отидете с функция ExpressvPN MediaStreamer (Smart DNS). И двете услуги предлагат криптиране на интернет трафик, но MediaStreamer ще помогне при деблокиране на канали без лека загуба на скорост. Разбира се, зависи дали SmartDNS деблокира конкретния канал, който искате да видите. И двете опции са достъпни за всички членове на ExpressVPN и можете да превключвате между тях по всяко време. Поради естеството на Chromebook, бихме препоръчали да използвате шифрованата опция. Не препоръчваме сигурност на търговията за бързина. Докато скоростта е проблем, ако се опитвате да предавате потоци в някои случаи, стига да не видите разлика в качеството, този допълнителен слой на криптиране си струва всяка скорост, която евентуално загубите.

Нека влезем веднага и да разгледаме най-добрите VPN за Chromebook.

1. Най-добрият VPN за Chromebook: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на потребителя. Можете да се свържете с тяхната VPN мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете вашия работен плот и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да го настроите. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и др.), Медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добрият VPN за Chromebook: NordVPN

NordVPN

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за по-дългосрочен акаунт. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение за устройства с Android и iOS (iPhone, iPad). Можете да използвате разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Firefox или Safari. NordVPN предлага някои разширени функции за поверителност като двойни VPN, P2P сървъри и специален IP, които наистина помагат на услугата да се открои.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN

3. Най-добрият VPN за Chromebook: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhost

4. Най-добрият VPN за Chromebook: PIA

Частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Екипът на PIA е организирал своите сървъри по регион, държава и град. Ще намерите скоростта да бъде бърза през повечето време.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага на членовете 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

5. Най-добрият VPN за Chromebook: IPVanish

IPVanish

САЩ са дом на няколко популярни VPN услуги, но нито една по-бърза от IPVanish. От личен опит знаем, че IPVanish ще работи доста добре, независимо в кой регион на страната се намирате. Техните сървъри са бързи и VPN услугата има повече сървърни местоположения в Съединените щати, отколкото повечето VPN доставчици.

Наред с голям отпечатък в САЩ, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Тяхната VPN мрежа постоянно е била най-бързата в Северна Америка в нашите тестове за скорост. Ще намерите множество локации на сървъри в страни като САЩ и Великобритания. Можете да изберете местоположение или да получите по-конкретни, като изберете отделен сървър. IPVanish е отличен за гейминг, но може да бъде удрян и пропускан за деблокиране на популярни стрийминг услуги.

Когато става въпрос за стойност на IPVanish, е трудно да се победи. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други. Можете дори да настроите вашия рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Услугата VPN е доста популярна сред потребителите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите покрива всички нови членове.

Посетете IPVanish

Има и други възможности за избор топ 10 VPN услуги страница, но не бива да се налага да проучвате тази опция. Избрахме най-доброто като цяло, така че не трябва да има нужда. Използвахме сигурност, цена и бързина при вземането на решения за нашия избор. В допълнение, ние подбрахме и компаниите с голям брой мрежови сървъри, с които може да искате да се свържете за най-добро гледане. Ако търсите надеждни доставчици на VPN, не забравяйте да изберете такъв, който ще осигури вашата поверителност и ще поддържа бързи мрежи за стрийминг на HD съдържание от други страни.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map