Най-добрите VPN мрежи за Chrome

Икона на Google ChromeGoogle Chrome е най-използваният браузър в света. Той има приблизително 80% пазарен дял. Дори и с функциите „инкогнито“, поверителността ви все още е застрашена, когато го използвате. Ето защо предлагаме да се свържете към VPN. Това ще ви помогне да защитите вашата поверителност и да деблокирате ограничения. Ще се радваме да ви кажем защо това е толкова важно скоро. Преди да го направим обаче, ви молим да разгледате нашия списък с най-добрите VPN за Chrome.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Checkbox

Има няколко причини, поради които бихте искали да се свържете с VPN. Разбира се, първият и най-големият от тях е свързан със защитата на вашата поверителност. Ако не сте запознати, вашият интернет доставчик може да проследява вашата активност на множество уеб страници. Дори и да направите заявка „не проследявайте“, те правят много малко, за да ви помогнат в действителност. Решението на този проблем е да се свържете с VPN. Това ще създаде криптиран слой на защита, за да ви предпази. Това ще направи много по-трудно за всеки да получи данни за вашето частно сърфиране.

Следващата причина да се свържете с VPN е да ви помогне да заобиколите цензурата, защитната стена и гео ограниченията. Ако не сте запознати, не всички уеб страници са достъпни в Chrome, независимо къде се намирате. Ключът към решаването на проблема в случая е да се свържете с VPN в различна област. Ще искате да изберете един, който ще ви предостави достъп. Това ще накара софтуера да си мисли, че се намирате на друго място.

Кой е най-добрият VPN за Google Chrome?

Има няколко основни фактора, които трябва да разгледате, когато отговаряте на този въпрос. След това можем да ви кажем кое е най-доброто VPN за Google Chrome.

 • Доставчици, които ви дават възможност да заобиколите географски и правителствени ограничения, докато използвате Google Chrome
 • Високоскоростни сървъри за осигуряване на най-добрите скорости за използване с Google Chrome
 • Силно военно криптиране, което ще ви помогне да защитите поверителността си от любопитни очи на кибер мошеници и интернет доставчици
 • Строга политика без регистрация, предлагана от доставчиците
 • Висока стабилност на мрежата с големи и стабилни мрежи, за да ви помогне да избегнете прекъснати връзки при използване на Chrome

Нека разгледаме по-задълбочено най-добрите VPN за използване на Google Chrome.

1. Най-добрият VPN за Google Chrome: ExpressVPN

ExpressVPN

Регистрирайте се за 12 месеца и вземете 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО в нашия # 1 оценен VPN

ExpressVPN обединява бърз VPN достъп с MediaStreamer, който действа като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до гео-ограничено съдържание. VPN услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и да деблокирате спортни събития на живо. Дори ще намерите списък с най-новите забавления и спортни събития на живо на уебсайта им. Намирайки се на Британските Вирджински острови поставя ExpressVPN извън страните с 5 очи и 14 очи. Те поддържат политика без регистрация, която през годините е била потвърдена чрез правни искания с висок профил.

ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Отвъд САЩ мрежата ExpressVPN може да се похвали с хиляди сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на потребителя. Можете да се свържете с тяхната VPN мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да гледате любимите си поточни услуги отвсякъде.

Може би най-голямото предимство на използването на ExpressVPN е тяхната поддръжка за широк набор от устройства. ExpressVPN предлага персонализиран VPN софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Свържете вашия работен плот и мобилен телефон едновременно с до 3 едновременни връзки. Можете също да инсталирате уеб разширението ExpressVPN за Chrome или Firefox. Искате да защитите цялата си домашна мрежа с един VPN акаунт? Ако е така, можете да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да го настроите. Функцията MediaStreamer добавя поддръжка на Smart DNS към устройства като игрови конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch и т.н.), медийни кутии (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV и др.) И Smart TV.

ExpressVPN талонСпестете 49% и получете 3 месеца безплатно с 12 месеца от нашия №1 с VPN оценка

ExpressVPN се представи много добре в нашите тестове за скорост. Те са чудесен избор за поверителност и за деблокиране на гео ограничения. Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да предостави помощ и да отговори на всички въпроси. Насладете се на най-добрия VPN за по-малко с увереност, тъй като ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добрият VPN за Google Chrome: NordVPN

NordVPN

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 3,49 на месец (70% отстъпка)

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие в САЩ със сървъри, разположени в цялата страна. Членовете имат пълен достъп до мрежата си в САЩ и извън нея за много добра цена.

Ще установите, че NordVPN има може би най-добрият микс от услуги за цената, ако се абонирате за акаунт за по-дълъг период от време. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение за устройства с Android и iOS (iPhone, iPad). Можете да използвате разширението на браузъра NordVPN за Chrome, Firefox или Safari. NordVPN предлага някои разширени функции за поверителност като двойни VPN, P2P сървъри и специален IP, който наистина помага на услугата да се открои.

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга само от $ 3,49 на месец с 3-годишно членство.

Посетете NordVPN

3. Най-добрият VPN за Google Chrome: CyberGhost

CyberGhost

Регистрирайте се за 36 месеца само за $ 2,75 на месец (79% отстъпка)

CyberGhost е основана през 2001 г. от 7 ентусиазирани млади членове на екипа в Букурещ, Румъния. Оттогава компанията прерасна в една от най-големите VPN услуги в света. Екипът от 50+ членове е фокусиран върху защитата на поверителността на потребителите. Робърт Кнап, съосновател и главен изпълнителен директор, продължава да ръководи екипа дори след като се присъедини към групата на Crossrider през 2017 г. Оттогава мрежата на CyberGhost се разшири доста.

CyberGhost предлага приятна комбинация от местоположения на сървъри, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Red и Amazon Prime. Някои от каналите дори ви позволяват да деблокирате гео ограничения за няколко региона. Например, можете да получите достъп до видео съдържание на Amazon Prime в САЩ, Германия или Великобритания. Клиентът на Windows също така ви дава възможност да сърфирате анонимно, да защитавате WiFi, торент анонимно, да деблокирате основни уебсайтове (Google, Facebook Instagram и т.н.) и да изберете сървър.

VPN клиентът CyberGhost е един от нашите любими. Той е много лесен за употреба и включва редица усъвършенствани функции, за да защитите вашата поверителност онлайн. В Германия имат екип за разработка, който непрекъснато добавя функции към клиента и мобилните приложения. Можете да се регистрирате за пълен достъп до мрежата на CyberGhost само от $ 2,75 на месец по време на настоящата им промоция.

Посетете CyberGhost

4. Най-добрият VPN за Google Chrome: Surfshark

Surfshark

Регистрирайте се за 24 месеца само за 1,99 долара на месец (83% отстъпка)

Surfshark стартираха своята VPN услуга през 2018 г. Оттогава компанията направи доста пръски в общността. Екипът продължава да се разраства и добавя местоположения на сървъри към тяхната високоскоростна мрежа. Те са се фокусирали върху поверителността и стойността. Услугата включва допълнителни функции като CleanWeb (блокира реклами и зловреден софтуер), Whitelister (разделен тунелинг), MultiHop двоен VPN, превключвател за убийства, частен DNS и защита срещу теч.

С голяма мрежа от сървъри по целия свят, силно криптиране и възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix, YouTube Premium и Amazon Prime, има много възможности да се насладите на услугата. Можете да получите достъп до Amazon Prime Video в множество региони, включително САЩ, Германия и Великобритания. Клиентът на Windows ви дава възможност да се свържете с физически местоположения на сървъри, виртуални сървъри (най-подходящи за деблокиране на гео-ограничения), сървъри, които поддържат използването на P2P, и MultiHop сървъри.

За стойността и характеристиките, Surfshark е отлична опция за тези, които искат да защитят ограниченията си на личния живот и да деблокират. Всичките им VPN приложения са проектирани с подобен потребителски интерфейс и са лесни за използване. Можете да се регистрирате за неограничен VPN акаунт само за 1,99 долара на месец с 2-годишен абонамент.

Посетете Surfshark

5. Най-добрият VPN за Google Chrome: PIA

Частен достъп до Интернет

Регистрирайте се за 12 месеца само за $ 3.33 на месец (67% отстъпка)

Частният достъп до Интернет (PIA) предоставя на потребителите няколко различни възможности. За разлика от миналото, вече не е нужно да настройвате профил за всеки VPN сървър. Сега можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения в 33 държави. Екипът на PIA е организирал своите сървъри по регион, държава и град. Ще намерите скоростта да бъде бърза през повечето време.

Има много торент потребители, които обичат частния достъп до интернет. Услугата включва функция, която ще спре вашата система да комуникира, ако връзката към тяхната услуга спадне. Значение, ако шифрованият ви VPN достъп бъде отпаднал по някаква причина, той ще ви запази.

PIA предлага клиент на Windows и други приложения, които са лесни и лесни за използване. Въпреки това няма да искате да го подценявате. PIA предлага различни нива на защита на поверителността в зависимост от вашите нужди. Можете да контролирате нивата на криптиране, за да ви помогне да намерите правилния баланс между поверителност и скорост.

Що се отнася до техния клиент за Windows, екипът на PIA включва превключвател за интернет убийство. Превключвателят kill ще убие вашата интернет връзка по всяко време, когато VPN се провали. Това наистина може да е полезно за тези, които искат да осигурят анонимност. Частният интернет достъп предлага VPN от $ 3.33 на месец, заедно със 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете частен достъп до Интернет

Без значение какво планирате да правите, докато използвате Google Chrome, свързването към VPN е важно. По-горе, ние ви дадохме няколко страхотни възможности да използвате. Въпреки това, винаги можете да намерите повече на нашите топ 10 VPN списък. Въпреки че всички те ще се представят добре, ние специално направихме своя избор за оптимизиране на използването, когато използвате Google Chrome. По този начин можете да получите възможно най-добрите скорости и сигурност, когато използвате функциите. Четейки нашето ръководство, можем да ви помогнем да намерите най-добрите опции, така че да можете да отговаряте на вашите нужди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map