Millors VPNs per televisors intel·ligents Scepter

Scepter Televisors intel·ligentsScepter és una empresa d’electrònica nord-americana que es va fundar el 1984. Fa temps que són coneguts pels seus televisors i com a innovador de la comunitat. Per descomptat, això inclou una sèrie de televisors intel·ligents Scepter que disposen de diverses mides. Alguns models fins i tot inclouen Alexa. Si utilitzeu un televisor intel·ligent Scepter, primer heu de connectar-vos a una VPN. Compartirem amb vosaltres per què és important en breu. Primer, però, li demanem que faci una ullada a la nostra llista de les millors VPN per a televisors Scepter Smart.


Ventilador de rangVPNValor de ventilador
PriceVisitServer
UbicacionsNo
Registres del navegador
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 dòlarsExpressVPN160Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
2NordVPN3,49 dòlarsNordVPN87Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
3Accés a Internet privat2,85 dòlarsPIA49Casella de seleccióCasella de selecció
4CyberGhost2,75 dòlarsCyberGhost80Casella de seleccióCasella de selecció
5IPVanish3,25 dòlarsIPVanish76Casella de selecció

Els televisors intel·ligents Scepter són excel·lents i, com hem comentat, de vegades inclouen Alexa. Potser ja sabreu quins tipus de problemes us podran provocar. Un d’ells és el fet que pot convertir el teu televisor en un dispositiu IoT (Internet of Things). Ja que tenen una seguretat notòria, us haureu de connectar a una VPN a través del router. En fer-ho, podeu assegurar-vos que tots els dispositius estan protegits. A més, es produirà una reducció de qualsevol govern o geore restricció al mateix temps. D’aquesta manera, haureu de poder gaudir del contingut geoblocat i protegir la vostra privadesa en qualsevol moment i on vulgueu.

Quina és la millor VPN per a Scepter Smart Tvs?

El factor més gran per als televisors intel·ligents Scepter, en aquest cas, tenen a veure amb l’accés. Després d’analitzar els factors, podem dir-vos quina és la millor VPN per als televisors Scepter Smart.

 • Possibilitat de controlar les geore restriccions mentre veieu el vostre televisor Smart Scepter
 • Xarxes grans i estables per evitar connexions caigudes
 • Suport d’aplicacions mòbils multiplataforma per a televisors Scepter
 • Servidors d’alta velocitat que funcionen bé amb el vostre televisor intel·ligent Scepter
 • Fort xifrat de grau militar per ajudar a protegir la vostra privadesa contra els pirates informàtics
 • Política estricta de registre sense oferts als usuaris

Analitzem amb més detall els millors VPN que es fan servir amb els televisors intel·ligents Scepter.

1. Millor VPN per a televisors intel·ligents Scepter: ExpressVPN

ExpressVPN

Inscriviu-vos durant 12 mesos i obteniu 3 MESOS GRATU onTS a la nostra VPN classificada # 1

ExpressVPN reuneix un accés VPN ràpid amb MediaStreamer, que actua com a servei de DNS intel·ligent per desbloquejar l’accés al contingut geo-restringit. El servei VPN us ajudarà a xifrar la vostra connexió i a desbloquejar esdeveniments esportius en directe. Fins i tot trobareu una llista dels darrers esdeveniments esportius i d’entreteniment en directe al seu lloc web. Estar a les Illes Verges Britàniques posa ExpressVPN fora dels països de 5 ulls i 14 ulls. Mantenen una política sense registres que durant els anys s’ha verificat mitjançant sol·licituds legals d’alt perfil.

ExpressVPN gestiona una xarxa VPN molt gran. Més enllà dels Estats Units, la xarxa ExpressVPN disposa de milers de servidors en ubicacions clau per ajudar a protegir la privadesa de l’usuari. Podeu connectar-vos a la seva xarxa VPN per protegir la vostra privadesa, desbloquejar la censura i veure els vostres serveis de reproducció favorits des de qualsevol lloc.

Potser el major avantatge d’utilitzar ExpressVPN és el seu suport per a una àmplia gamma de dispositius. ExpressVPN ofereix un programari VPN personalitzat per a Windows, Mac, iOS i Android. Connecta l’escriptori i el mòbil al mateix temps amb fins a tres connexions simultànies. També podeu instal·lar l’extensió web ExpressVPN per a Chrome o Firefox. Voleu protegir tota la vostra xarxa domèstica amb un sol compte VPN? Si és així, podeu utilitzar l’aplicació d’encaminador ExpressVPN per configurar-la. La funció MediaStreamer afegeix suport DNS intel·ligent a dispositius com consoles de jocs (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), caixes de suports (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) i televisions intel·ligents..

Cupó ExpressVPNEstalvieu el 49% i aconsegueu 3 mesos de franc amb 12 mesos de la nostra VPN classificada

ExpressVPN ha tingut un bon rendiment a les nostres proves de velocitat. Són una bona opció per a la privadesa i per desbloquejar les restriccions geogràfiques. L’assistència al client està disponible 24 hores per proporcionar ajuda i respondre qualsevol pregunta. Gaudiu de la millor VPN per menys amb confiança, ja que ExpressVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu ExpressVPN

2. Millor VPN per a televisors intel·ligents Scepter: NordVPN

NordVPN

Registreu-vos durant 36 mesos per només 3,49 dòlars al mes (70% de descompte)

NordVPN té la seu a Panamà, que alguns usuaris prefereixen fer servir una empresa VPN que té la seu als Estats Units. Trobareu que NordVPN té una forta presència als EUA amb servidors situats a tot el país. Els membres tenen accés complet a la seva xarxa als EUA i més enllà per un preu molt bo.

Trobareu que NordVPN potser té la millor combinació de serveis pel preu si us subscriviu a un compte a llarg termini. Tots els usuaris tenen accés complet a la seva xarxa i programari personalitzat. Podeu connectar-vos mitjançant el client VPN per a Windows o Mac. També tenen una aplicació mòbil fàcil d’utilitzar per a dispositius Android i iOS (iPhone, iPad). Podeu utilitzar l’extensió del navegador NordVPN per a Chrome, Firefox o Safari. NordVPN ofereix algunes funcions de privadesa avançades com ara VPN doble, servidors P2P i IP dedicada que realment ajuden al servei a destacar.

Voleu accedir a serveis de streaming com Netflix, Amazon Prime Video o BBC iPlayer des de qualsevol part del món? Si és així, NordVPN és una opció fantàstica. Són un dels únics serveis VPN que encara poden desbloquejar Netflix. Podeu registrar-vos en serveis il·limitats de VPN i SmartDNS des de només 3,49 dòlars al mes amb una membresía de 3 anys.

Visiteu NordVPN

3. Millor VPN per a televisors intel·ligents Scepter: CyberGhost

CyberGhost

Registra’t durant 36 mesos per només 2,75 dòlars al mes (79% de descompte)

CyberGhost va ser fundada el 2001 per 7 entusiastes joves membres de l’equip a Bucarest, Romania. Des d’aleshores l’empresa s’ha convertit en un dels serveis VPN més grans del món. L’equip de més de 50 membres està enfocat a protegir la privacitat dels usuaris. Robert Knapp, cofundador i conseller delegat, continua liderant l’equip fins i tot després d’haver-se unit al grup Crossrider el 2017. Des d’aleshores la xarxa CyberGhost s’ha ampliat bastant.

CyberGhost ofereix una bona combinació d’ubicacions de servidor, fort xifrat i la possibilitat de desbloquejar serveis de transmissió populars com Netflix, YouTube Red i Amazon Prime. Alguns dels canals fins i tot us permeten desbloquejar geore restriccions per a diverses regions. Per exemple, podeu accedir al contingut de vídeo d’Amazon Prime als EUA, Alemanya o Regne Unit. El client de Windows també us ofereix l’opció de navegar de forma anònima, protegir WiFi, torrent de forma anònima, desbloquejar llocs web bàsics (Google, Facebook Instagram, etc.) i triar un servidor..

El client de CyberGhost VPN és un dels nostres preferits. És molt fàcil d’utilitzar i inclou diverses funcions avançades per ajudar a protegir la vostra privadesa en línia. Tenen un equip de desenvolupament a Alemanya que està afegint contínuament funcions al client i a les aplicacions mòbils. Podeu registrar-vos per accedir completament a la xarxa CyberGhost des de només 2,75 dòlars al mes durant la promoció actual.

Visita CyberGhost

4. El millor VPN per a Scepter Televisors intel·ligents: Surf de superfície

Taula de surf

Inscriviu-vos durant 24 mesos per només 1,99 dòlars al mes (83% de descompte)

Surfshark va llançar el seu servei de VPN el 2018. Des d’aleshores, l’empresa ha produït un gran xàfec a la comunitat. L’equip continua creixent i afegint ubicacions de servidor a la seva xarxa d’alta velocitat. S’han centrat en la privacitat i el valor. El servei inclou funcions addicionals com CleanWeb (blocs d’anuncis i programari maliciós), Whitelister (tunnelatge dividit), VPN doble MultiHop, interruptor de matança, DNS privat i protecció contra filtracions.

Amb una gran xarxa de servidors arreu del món, un fort xifrat i la possibilitat de desbloquejar serveis de reproducció populars com Netflix, YouTube Premium i Amazon Prime, hi ha moltes oportunitats per gaudir del servei. Podeu accedir a Amazon Prime Video a diverses regions incloent Estats Units, Alemanya i Regne Unit. El client de Windows us ofereix l’opció de connectar-vos a ubicacions del servidor físic, servidors virtuals (més adequats per desbloquejar geo-restriccions), servidors que admeten l’ús de P2P i servidors MultiHop..

Pel valor i les funcions, Surfshark és una excel·lent opció per a aquells que vulguin protegir la seva privadesa i desbloquejar les restriccions. Totes les seves aplicacions VPN han estat dissenyades amb una interfície d’usuari similar i són fàcils d’utilitzar. Podeu registrar-vos en un compte VPN il·limitat per només 1,99 dòlars al mes amb una subscripció de 2 anys.

Visita Surfshark

5. Millor VPN per a televisors intel·ligents Scepter: PIA

Accés a Internet privat

Inscriviu-vos a 12 mesos per només 3,33 dòlars al mes (67% de descompte)

L’accés a Internet privat (PIA) ofereix als usuaris algunes opcions diferents. A diferència del passat, ja no heu de configurar un perfil per a cada servidor VPN. Ara, podeu connectar-vos a qualsevol de les ubicacions del seu servidor a 33 països. L’equip PIA ha organitzat els seus servidors per regió, país i ciutat. Trobareu la velocitat de ser ràpida la majoria de les vegades.

Hi ha molts usuaris del torrent que els agrada l’accés a Internet privat. El servei inclou una funció que permetrà que el sistema no es comuniqui si la connexió amb el servei baixa. Això significa que si el vostre accés VPN xifrat es deixa per qualsevol motiu us mantindrà segur.

PIA ofereix un client de Windows i altres aplicacions senzilles i fàcils d’utilitzar. Tanmateix, no voldreu subestimar-lo. PIA ofereix diferents nivells de protecció de la privacitat segons les vostres necessitats. Podeu controlar els nivells de xifratge per ajudar-vos a trobar l’equilibri adequat entre privadesa i velocitat.

Quan es tracta del seu client de Windows, l’equip PIA ha inclòs un interruptor de matança per Internet. L’interruptor de mort matarà la vostra connexió a Internet en el moment que falli la VPN. Això pot ser útil per a aquells que vulguin assegurar l’anonimat. L’accés a Internet privat ofereix VPN des de 3,33 dòlars al mes juntament amb una garantia de devolució de 7 dies.

Visiteu Accés a Internet privat

Si feu servir el vostre Smart Scepter TV, la connexió a una VPN és d’important importància. Per tant, podeu protegir el vostre televisor i altres dispositius IoT. Us hem proporcionat algunes opcions fantàstiques que hem enumerat anteriorment. Per descomptat, hi ha més opcions sobre les nostres 10 VPN més importants llista Tot i que podeu esperar que funcionin bé, hem escollit les nostres opcions per proporcionar-vos la millor protecció quan utilitzeu televisors Scepter Smart. En fer-ho, podeu evitar totes les restriccions i protegir-lo dels pirates informàtics. Llegint la nostra guia, us podem ajudar a prendre una decisió sòlida per adaptar-vos millor a les vostres necessitats.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map