Millors VPNs per Playstation 4

Millors VPNs per PlaystationPlaystation 4 ha aconseguit superar les expectatives d’una consola. Els gràfics que faran que el joc sembli la vida real, una àmplia selecció de jocs no us defallirà i la possibilitat de reproduir Blu-ray i DVDs habituals són només algunes de les coses que fa bé la PS4. Les funcions en línia del PS4, veient coses com Netflix, Hulu i FUNimation o jugar a jocs en línia com CoD, FFXIV, Destiny i Minecraft, ofereixen infinitat d’hores de diversió..


Es poden prohibir les funcions en línia en funció d’on estiguis i de què vulguis fer. Per superar aquestes restriccions geogràfiques per jugar amb amics d’un altre país o per transmetre el vostre Netflix mentre esteu de vacances fora de les regions compatibles, us recomanaria una VPN. Una VPN canviarà la vostra adreça IP a una altra ubicació. Una VPN us permetrà jugar amb amics d’un altre país, veure serveis de transmissió en temps real en vacances fora de les zones acceptades, protegir-vos dels atacs de DDoS, reduir el retard i fins i tot comportar una connexió més ràpida. Mirem la nostra llista dels millors serveis VPN per a Sony Playstation 4 (PS4).

Ventilador de rangVPNValor de ventilador
PriceVisitServer
UbicacionsNo
Registres del navegador
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 dòlarsExpressVPN160Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
2NordVPN3,49 dòlarsNordVPN87Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
3Accés a Internet privat2,85 dòlarsPIA49Casella de seleccióCasella de selecció
4CyberGhost2,75 dòlarsCyberGhost80Casella de seleccióCasella de selecció
5IPVanish3,25 dòlarsIPVanish76Casella de selecció

Playstation 4 reproduirà els vostres DVDs, de manera que si sortíeu de vacances i voleu reproduir pel·lícules i jugar a jocs, només podeu agafar una PS4 en lloc d’empaquetar tant un reproductor de DVD com un PS4. Els serveis de reproducció es van afegir a la PS4 de manera que pugueu tenir els vostres serveis de vídeo i música a la mateixa casella que els vostres jocs en lloc d’haver de comprar altres fitxers adjunts al vostre televisor per aquest servei. Per a serveis populars com Netflix, encara necessitareu una adhesió per obtenir l’aplicació i veure el contingut a la PS4. També podeu utilitzar les xarxes socials a la PS4 per mostrar què ressalta el vostre joc o fer fotos de jocs i publicar-les.

Els serveis / aplicacions de streaming compatibles inclouen:

 • Placation Music, Playstation Store, Amazon Instant Video, Youtube, Netflix, HBO GO, MLB.TV Premium, Hulu, VUDU, Crackle, Crunchyroll, EPIX, Yupp TV, VidZone, Gaiam TV, Tunein Radio, NBA Game Time, Qello Concert, Espectador d’esdeveniments en directe, Xarxa WWE, NHL GameCenter Live, Burn Daily, Red de plats, Ticket de diumenge de NFL, Snagfilms, Flex, FUNimation, ShareFactory, Colors!, Skype, Nico Nico, AR Play, Frobisher Says!, Treasure Pack, Paint Park, Paint Park Plus, Club de despertadors, Arcade PS Home i Imaginstruments.

Els mitjans socials suportats inclouen:

 • Facebook, Twitter i Flickr

Juntament amb totes aquestes aplicacions i xarxes socials, hi ha jocs. Els jocs sempre són divertits i amb els gràfics més nous semblen impressionants. Hi ha una àmplia selecció de jocs per a la PS4 i també hi ha un munt de DLC per als jocs que es poden comprar a través de la botiga PS4. Els jocs es poden jugar en línia o fora de línia depenent del joc.

Alguns jocs populars de Sony Playstation 4 inclouen:

 • Batman Arkham Knight, GTA 5, Destiny, Bloodborne, MBL Show 16, Fifa 16, Madden 16, NBA 2K16, CoD, Minecraft, Mortal Kombat X, Assassin’s Creed Syndicate, Plants vs. Zombies Garden Warfare i FFXIV.

PS4 també té membres per a complements especials als jocs, jocs mensuals de lliure joc i fins i tot alguns jocs en línia. L’adhesió s’anomena PlayStation Plus. Podeu comprar un mes, tres mesos o un any d’accés. El mes costa 9,99 dòlars, el tres costa 17,99 dòlars, i un any costa 49,99 dòlars.

La PS4 és una popular consola de jocs amb grans gràfics. Té diverses aplicacions i jocs a la seva col·lecció. Us permet utilitzar les xarxes socials per mostrar als amics com esteu fent jocs. PlayStation Plus us permetrà desbloquejar coses que normalment no pugueu obtenir, jocs gratis cada mes i us permetrà jugar a determinats jocs en línia. No importa el que facis el PS4 és una bona consola per jugar.

Anem a la dreta i mirem les millors VPNs per a PS4.

1. Millor VPN per a Playstation 4: ExpressVPN

ExpressVPN

Inscriviu-vos durant 12 mesos i obteniu 3 MESOS GRATU onTS a la nostra VPN classificada # 1

ExpressVPN reuneix un accés VPN ràpid amb MediaStreamer, que actua com a servei de DNS intel·ligent per desbloquejar l’accés al contingut geo-restringit. El servei VPN us ajudarà a xifrar la vostra connexió i a desbloquejar esdeveniments esportius en directe. Fins i tot trobareu una llista dels darrers esdeveniments esportius i d’entreteniment en directe al seu lloc web. Estar a les Illes Verges Britàniques posa ExpressVPN fora dels països de 5 ulls i 14 ulls. Mantenen una política sense registres que durant els anys s’ha verificat mitjançant sol·licituds legals d’alt perfil.

ExpressVPN gestiona una xarxa VPN molt gran. Més enllà dels Estats Units, la xarxa ExpressVPN disposa de milers de servidors en ubicacions clau per ajudar a protegir la privadesa de l’usuari. Podeu connectar-vos a la seva xarxa VPN per protegir la vostra privadesa, desbloquejar la censura i veure els vostres serveis de reproducció favorits des de qualsevol lloc.

Potser el major avantatge d’utilitzar ExpressVPN és el seu suport per a una àmplia gamma de dispositius. ExpressVPN ofereix un programari VPN personalitzat per a Windows, Mac, iOS i Android. Connecta l’escriptori i el mòbil al mateix temps amb fins a tres connexions simultànies. També podeu instal·lar l’extensió web ExpressVPN per a Chrome o Firefox. Voleu protegir tota la vostra xarxa domèstica amb un sol compte VPN? Si és així, podeu utilitzar l’aplicació d’encaminador ExpressVPN per configurar-la. La funció MediaStreamer afegeix suport DNS intel·ligent a dispositius com consoles de jocs (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), caixes multimèdia (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) i televisions intel·ligents..

Cupó ExpressVPNEstalvieu el 49% i aconsegueu 3 mesos de franc amb 12 mesos de la nostra VPN classificada # 1

ExpressVPN ha tingut un bon rendiment a les nostres proves de velocitat. Són una bona opció per a la privadesa i per desbloquejar les restriccions geogràfiques. L’assistència al client està disponible 24 hores per proporcionar ajuda i respondre qualsevol pregunta. Gaudeix de la millor VPN per menys amb confiança, ja que ExpressVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu ExpressVPN

2. Millor VPN per a PS4: NordVPN

NordVPN

NordVPN té la seu a Panamà, que alguns usuaris prefereixen fer servir una empresa VPN que té la seu als Estats Units. Trobareu que NordVPN té una forta presència als EUA amb servidors situats a tot el país. Els membres tenen accés complet a la seva xarxa als EUA i més enllà per un preu molt bo.

Trobareu que NordVPN potser té la millor combinació de serveis pel preu si us subscriviu a un compte a llarg termini. Tots els usuaris tenen accés complet a la seva xarxa i programari personalitzat. Podeu connectar-vos mitjançant el client VPN per a Windows o Mac. També tenen una aplicació mòbil fàcil d’utilitzar per a dispositius Android i iOS (iPhone, iPad). Podeu utilitzar l’extensió del navegador NordVPN per a Chrome, Firefox o Safari. NordVPN ofereix algunes funcions de privadesa avançades com ara VPN doble, servidors P2P i IP dedicada que realment ajuden al servei a destacar.

Voleu accedir a serveis de streaming com Netflix, Amazon Prime Video o BBC iPlayer des de qualsevol part del món? Si és així, NordVPN és una opció fantàstica. Són un dels únics serveis VPN que encara poden desbloquejar Netflix. Podeu registrar-vos en serveis il·limitats de VPN i SmartDNS amb una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu NordVPN

3. Millor VPN per Playstation 4: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost va ser fundada el 2001 per 7 entusiastes joves membres de l’equip a Bucarest, Romania. Des d’aleshores l’empresa s’ha convertit en un dels serveis VPN més grans del món. L’equip de més de 50 membres està enfocat a protegir la privacitat dels usuaris. Robert Knapp, cofundador i conseller delegat, continua liderant l’equip fins i tot després d’haver-se unit al grup Crossrider el 2017. Des d’aleshores la xarxa CyberGhost s’ha ampliat bastant.

CyberGhost ofereix una bona combinació d’ubicacions de servidor, fort xifrat i la possibilitat de desbloquejar serveis de transmissió populars com Netflix, YouTube Red i Amazon Prime. Alguns dels canals fins i tot us permeten desbloquejar geore restriccions per a diverses regions. Per exemple, podeu accedir al contingut de vídeo d’Amazon Prime als EUA, Alemanya o Regne Unit. El client de Windows també us ofereix l’opció de navegar de forma anònima, protegir WiFi, torrent de forma anònima, desbloquejar llocs web bàsics (Google, Facebook Instagram, etc.) i triar un servidor..

El client de CyberGhost VPN és un dels nostres preferits. És molt fàcil d’utilitzar i inclou diverses funcions avançades per ajudar a protegir la vostra privadesa en línia. Tenen un equip de desenvolupament a Alemanya que està afegint contínuament funcions al client i a les aplicacions mòbils. Podeu registrar-vos per accedir completament a la xarxa CyberGhost amb una garantia de devolució de 45 dies.

Visita CyberGhost

4. Millor VPN per a Playstation 4: PIA

Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat (PIA) ofereix als usuaris algunes opcions diferents. A diferència del passat, ja no heu de configurar un perfil per a cada servidor VPN. Ara, podeu connectar-vos a qualsevol de les ubicacions del seu servidor a 33 països. L’equip PIA ha organitzat els seus servidors per regió, país i ciutat. Trobareu la velocitat de ser ràpida la majoria de les vegades.

Hi ha molts usuaris del torrent que els agrada l’accés a Internet privat. El servei inclou una funció que permetrà que el sistema no es comuniqui si la connexió amb el servei baixa. Això significa que si el vostre accés VPN xifrat es deixa per qualsevol motiu us mantindrà segur.

PIA ofereix un client de Windows i altres aplicacions senzilles i fàcils d’utilitzar. Tanmateix, no voldreu subestimar-lo. PIA ofereix diferents nivells de protecció de la privacitat segons les vostres necessitats. Podeu controlar els nivells de xifratge per ajudar-vos a trobar l’equilibri adequat entre privadesa i velocitat.

Quan es tracta del seu client de Windows, l’equip PIA ha inclòs un interruptor de matança per Internet. L’interruptor de mort matarà la vostra connexió a Internet en el moment que falli la VPN. Això pot ser útil per a aquells que vulguin assegurar l’anonimat. L’accés a Internet privat ofereix als membres una garantia de devolució de 7 dies.

Visiteu Accés a Internet privat

5. Millor VPN per Playstation 4: IPVanish

IPVanish

Els Estats Units són la llar de diversos serveis VPN populars, però cap més ràpid que IPVanish. Sabem per experiència personal que IPVanish funcionarà força bé, independentment de la regió del país on estiguis. Els seus servidors són ràpids i el servei VPN té més ubicacions de servidors als Estats Units que la majoria de proveïdors de VPN..

Juntament amb una gran petjada als EUA, IPVanish allotja servidors a tots els continents diferents a l’Antàrtida. La nostra xarxa de VPN ha estat constantment la més ràpida a Amèrica del Nord en les nostres proves de velocitat. Trobareu diverses ubicacions del servidor a països com els Estats Units i el Regne Unit. Podeu seleccionar una ubicació o obtenir-ne més informació escollint un servidor individual. IPVanish és excel·lent per jugar, però es pot perdre i desbloquejar els serveis de transmissió en temps real.

Quan es tracta de valor, IPVanish és difícil de superar. Ofereixen accés il·limitat a la seva xarxa VPN i programari personalitzat per a Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i molt més. Fins i tot podeu configurar el vostre router per protegir tots els dispositius de la vostra xarxa. El servei de VPN és força popular entre els usuaris de Kodi. Una garantia de devolució de 7 dies cobreix tots els nous membres.

Visita IPVanish

Una vegada més, recomano utilitzar un servei VPN per desbloquejar les restriccions geogràfiques dels jocs en línia i veure els serveis de streaming de mitjans en altres països. Una VPN us donarà una adreça IP des de la ubicació del servidor que trieu. Això us permetrà accedir a serveis com Netflix mentre esteu de vacances fora de les regions compatibles. Millorarà el rendiment i reduirà el retard. Els jugadors Elite també apreciaran la protecció DDoS afegida.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map