Millors VPNs per a Wi-Fi escolar: desbloqueja llocs web

Campus universitariSi assistiu a secundària, universitat o universitat, és probable que tingueu en compte que la seva xarxa no només està vigilada, sinó que està restringida. Si hi esteu, podríeu trobar alguns problemes si voleu veure els vostres llocs preferits mentre sou al campus. Per això, us recomanem que utilitzeu una VPN. Et podem proporcionar més detalls al respecte en un moment. Primer, però, consulteu les millors VPNs per a la connexió Wi-Fi escolar per desbloquejar llocs web.


Ventilador de rangVPNValor de ventilador
PriceVisitServer
UbicacionsNo
Registres del navegador
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 dòlarsExpressVPN160Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
2NordVPN3,49 dòlarsNordVPN87Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
3Accés a Internet privat2,85 dòlarsPIA49Casella de seleccióCasella de selecció
4CyberGhost2,75 dòlarsCyberGhost80Casella de seleccióCasella de selecció
5IPVanish3,25 dòlarsIPVanish76Casella de selecció

Les VPN són molt beneficioses a l’escola i hi ha diverses raons per les quals. El primer motiu és ajudar-vos a evitar la censura. Normalment, les escoles bloquegen llocs com les xarxes socials, els jocs d’atzar i altres. La clau per solucionar aquest problema és connectar-se a una VPN en una àrea diferent. Això us ajudarà a derrotar la mainadera web de l’escola i us permetrà visualitzar el contingut que vulgueu tornar a veure.

Si no creieu que l’escola està supervisant el que esteu fent a la seva xarxa, tristament us heu equivocat. Ells vetllen absolutament per tot el que fan els usuaris. En connectar-vos a una VPN en aquest cas, creeu una capa de xifrat. Per això, és molt més difícil que qualsevol pugui supervisar el trànsit o veure què fa exactament.

Una de les millors raons per utilitzar una VPN amb Wi-Fi escolar és ajudar-vos a evitar les geo-restriccions. Com que el lloc està basat en Estats Units, només podríeu accedir-hi. Per resoldre aquest problema, només cal que us connecteu a una VPN situada als EUA. Quan ho feu, haureu de poder veure el servei tal com ho faríeu normalment.

Una altra raó per utilitzar una VPN amb Wi-Fi escolar és protegir la vostra privadesa. Si bé el lloc web està protegit, la informació de pagament pot ser que encara es pugui veure compromesa. La manera de resoldre aquest problema és connectar-se a un servidor VPN que escolliu. Això afegeix una capa de xifrat al vostre ús i fa que sigui molt més difícil que qualsevol pugui obtenir informació de la vostra informació privada. Per descomptat, això no impedirà que es trenqui la informació al final, però hauríeu de fer tot el possible.

Quina és la millor VPN per a Wi-Fi escolar?

Els factors importants per a la connexió Wi-Fi escolar tenen a veure amb l’accés i la privadesa. Per tant, els utilitzarem tots dos per igual. A continuació, us podem dir quina és la millor VPN per a la connexió Wi-Fi escolar.

 • Fort encriptació de grau militar per ajudar a protegir la vostra privacitat dels ulls indiscretos de l’administració
 • Possibilitat de evitar la censura quan utilitzeu xarxes Wi-Fi
 • Servidors d’alta velocitat que funcionen bé a l’escola i més enllà
 • Xarxes grans i estables per evitar connexions caigudes
 • Política estricta de registre sense oferts als usuaris per ajudar a protegir la seva privadesa

Analitzem de prop les millors VPN que es fan servir amb les xarxes de secundària i universitat:

1. Millor VPN per a Wi-Fi escolar: ExpressVPN

ExpressVPN

Inscriviu-vos durant 12 mesos i obteniu 3 MESOS GRATU onTS a la nostra VPN classificada # 1

ExpressVPN reuneix un accés VPN ràpid amb MediaStreamer, que actua com a servei de DNS intel·ligent per desbloquejar l’accés al contingut geo-restringit. El servei VPN us ajudarà a xifrar la vostra connexió i a desbloquejar esdeveniments esportius en directe. Fins i tot trobareu una llista dels darrers esdeveniments esportius i d’entreteniment en directe al seu lloc web. Estar a les Illes Verges Britàniques posa ExpressVPN fora dels països de 5 ulls i 14 ulls. Mantenen una política sense registres que durant els anys s’ha verificat mitjançant sol·licituds legals d’alt perfil.

ExpressVPN gestiona una xarxa VPN molt gran. Més enllà dels Estats Units, la xarxa ExpressVPN disposa de milers de servidors en ubicacions clau per ajudar a protegir la privadesa de l’usuari. Podeu connectar-vos a la seva xarxa VPN per protegir la vostra privadesa, desbloquejar la censura i veure els vostres serveis de reproducció favorits des de qualsevol lloc.

Potser el major avantatge d’utilitzar ExpressVPN és el seu suport per a una àmplia gamma de dispositius. ExpressVPN ofereix un programari VPN personalitzat per a Windows, Mac, iOS i Android. Connecta l’escriptori i el mòbil al mateix temps amb fins a tres connexions simultànies. També podeu instal·lar l’extensió web ExpressVPN per a Chrome o Firefox. Voleu protegir tota la vostra xarxa domèstica amb un sol compte VPN? Si és així, podeu utilitzar l’aplicació d’encaminador ExpressVPN per configurar-la. La funció MediaStreamer afegeix suport DNS intel·ligent a dispositius com consoles de jocs (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), caixes de suports (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) i televisions intel·ligents..

Cupó ExpressVPNEstalvieu el 49% i aconsegueu 3 mesos de franc amb 12 mesos de la nostra VPN classificada

ExpressVPN ha tingut un bon rendiment a les nostres proves de velocitat. Són una bona opció per a la privadesa i per desbloquejar les restriccions geogràfiques. L’assistència al client està disponible 24 hores per proporcionar ajuda i respondre qualsevol pregunta. Gaudeixi de la millor VPN per menys amb confiança, ja que ExpressVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu ExpressVPN

2. Millor VPN per a Wi-Fi escolar: NordVPN

NordVPN

Registra’t durant 36 mesos per només 2,99 dòlars al mes (75% de descompte)

NordVPN té la seu a Panamà, que alguns usuaris prefereixen fer servir una empresa VPN que té la seu als Estats Units. Trobareu que NordVPN té una forta presència als EUA amb servidors situats a tot el país. Els membres tenen accés complet a la seva xarxa als EUA i més enllà per un preu molt bo.

Trobareu que NordVPN potser té la millor combinació de serveis pel preu si us subscriviu a un compte durant un període de temps més llarg. Tots els usuaris tenen accés complet a la seva xarxa i programari personalitzat. Podeu connectar-vos mitjançant el client VPN per a Windows o Mac. També disposen d’una aplicació mòbil fàcil d’utilitzar per a dispositius Android i iOS (iPhone, iPad). Podeu utilitzar l’extensió del navegador NordVPN per a Chrome, Firefox o Safari. NordVPN ofereix algunes funcions de privadesa avançades com ara VPN doble, servidors P2P i IP dedicada que realment ajuden al servei a destacar.

Voleu accedir a serveis de streaming com Netflix, Amazon Prime Video o BBC iPlayer des de qualsevol part del món? Si és així, NordVPN és una opció fantàstica. Són un dels únics serveis VPN que encara poden desbloquejar Netflix. Podeu registrar-vos en serveis il·limitats de VPN i SmartDNS des de només 2,99 dòlars al mes amb una membresía de 3 anys.

Visiteu NordVPN

3. Millor VPN per a Wi-Fi escolar: CyberGhost

CyberGhost

Registra’t durant 36 mesos per només 2,75 dòlars al mes (79% de descompte)

CyberGhost va ser fundada el 2001 per 7 entusiastes joves membres de l’equip a Bucarest, Romania. Des d’aleshores l’empresa s’ha convertit en un dels serveis VPN més grans del món. L’equip de més de 50 membres està enfocat a protegir la privacitat dels usuaris. Robert Knapp, cofundador i conseller delegat, continua liderant l’equip fins i tot després d’haver-se unit al grup Crossrider el 2017. Des d’aleshores la xarxa CyberGhost s’ha ampliat bastant.

CyberGhost ofereix una bona combinació d’ubicacions de servidor, fort xifrat i la possibilitat de desbloquejar serveis de transmissió populars com Netflix, YouTube Red i Amazon Prime. Alguns dels canals fins i tot us permeten desbloquejar geore restriccions per a diverses regions. Per exemple, podeu accedir al contingut de vídeo d’Amazon Prime als EUA, Alemanya o Regne Unit. El client de Windows també us ofereix l’opció de navegar de forma anònima, protegir WiFi, torrent de forma anònima, desbloquejar llocs web bàsics (Google, Facebook Instagram, etc.) i triar un servidor..

El client de CyberGhost VPN és un dels nostres preferits. És molt fàcil d’utilitzar i inclou diverses funcions avançades per ajudar a protegir la vostra privadesa en línia. Tenen un equip de desenvolupament a Alemanya que està afegint contínuament funcions al client i a les aplicacions mòbils. Podeu registrar-vos per accedir completament a la xarxa CyberGhost des de només 2,75 dòlars al mes durant la promoció actual.

Visita CyberGhost

4. Millor VPN per a Wi-Fi escolar: IPVanish

IPVanish

Inscriviu-vos a 12 mesos per només 4,87 dòlars al mes (60% de descompte)

IPVanish és un servei molt popular i té molts servidors ubicats a tot el món. Independentment de quin continent estiguis, podeu tenir un rendiment sòlid des dels servidors que hi hagi. Normalment són ràpids i el proveïdor té una de les xarxes més grans del món.

Juntament amb la seva gran xarxa mundial, IPVanish allotja servidors a tots els continents diferents a l’Antàrtida. Com hem comentat, solen ser un dels proveïdors més ràpids del mercat. És conegut per tenir diverses ubicacions de servidors en diversos països. Podeu seleccionar una ubicació o obtenir-ne més informació escollint un servidor individual. IPVanish és excel·lent per protegir la vostra privadesa, però es pot perdre en desbloquejar els serveis de reproducció populars.

Quan es tracta de valor, IPVanish és difícil de superar. Ofereixen accés il·limitat a la seva xarxa VPN i programari personalitzat per a Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i molt més per 7,50 dòlars al mes o 58,49 dòlars l’any. Amb un pla anual, s’obté només 4,87 dòlars al mes. Una garantia de devolució de 7 dies cobreix tots els nous membres.

Visita IPVanish

5. Millor VPN per a Wi-Fi escolar: PIA

Accés a Internet privat

Registreu-vos durant 24 mesos per només 3,49 dòlars al mes (65% de descompte)

L’accés a Internet privat (PIA) ofereix als usuaris algunes opcions diferents. A diferència del passat, ja no heu de configurar un perfil per a cada servidor VPN. Ara, podeu connectar-vos a qualsevol de les ubicacions del seu servidor a 33 països. L’equip PIA ha organitzat els seus servidors per regió, país i ciutat. Trobareu la velocitat de ser ràpida la majoria de les vegades.

Hi ha molts usuaris del torrent que els agrada l’accés a Internet privat. El servei inclou una funció que permetrà que el sistema no es comuniqui si la connexió amb el servei baixa. Això significa que si el vostre accés VPN xifrat es deixa per qualsevol motiu us mantindrà segur.

PIA ofereix un client de Windows i altres aplicacions senzilles i fàcils d’utilitzar. Tanmateix, no voldreu subestimar-lo. PIA ofereix diferents nivells de protecció de la privacitat segons les vostres necessitats. Podeu controlar els nivells de xifratge per ajudar-vos a trobar l’equilibri adequat entre privadesa i velocitat.

Quan es tracta del seu client de Windows, l’equip PIA ha inclòs un interruptor de matança per Internet. L’interruptor de mort matarà la vostra connexió a Internet en el moment que falli la VPN. Això pot ser útil per a aquells que vulguin assegurar l’anonimat. L’accés a Internet privat ofereix VPN des de 3,49 dòlars al mes juntament amb una garantia de devolució de 7 dies.

Visiteu Accés a Internet privat

Si es tracta de evitar la censura escolar o deixar que l’administració controli les vostres activitats, és bona idea utilitzar una VPN amb Wi-Fi escolar. A sobre, hi ha algunes opcions excel·lents. Tot i això, n’hi ha més 10 VPN més importants llista Tots estan a l’altura de la tasca, però específicament hem pres les nostres decisions per funcionar bé amb la Wi-Fi escolar. D’aquesta manera, podreu assegurar-vos que obteniu el millor accés als vostres llocs web preferits i que us protegeixin de la millor manera possible. Llegint la nostra guia, us podem ajudar a prendre la decisió correcta sobre la connexió wifi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map