Millors VPNs per a Halo: Reach

Halo: ArribarHalo: Reach és una de les seqüeles del joc de trets en primera persona (FPS), Halo. Aquesta última versió compta amb gràfics fantàstics i una gran varietat d’armaments que podeu utilitzar. Va ser desenvolupat per 343 Industries i es va publicar el 3 de desembre de 2019. En aquest moment, només està disponible per a màquines Windows. Igual que amb els altres jocs de Halo, aquest és molt popular i podreu jugar amb els vostres amics tal com ho faríeu normalment. Aquest és un bon motiu per connectar una VPN. Si bé hi ha diverses altres raons, podem explicar-ne més coses en un moment. Abans de fer-ho, però, consulta les millors VPN per a Halo: Reach.


Ventilador de rangVPNValor de ventilador
PreuVisit
SiteServer
UbicacionsNo
Registres matar
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 dòlarsExpressVPN160Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
2NordVPN3,49 dòlarsNordVPN87Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
3Accés a Internet privat2,85 dòlarsPIA49Casella de seleccióCasella de selecció
4CyberGhost2,75 dòlarsCyberGhost80Casella de seleccióCasella de selecció
5IPVanish3,25 dòlarsIPVanish76Casella de seleccióCasella de selecció

Igual que les altres versions de Halo, aquest joc és un FPS. De tant en tant, veureu els llançaments al joc original que va sortir el 2011. Tot i això, el joc no ha canviat gaire en comparació, mantenint així la diversió que heu jugat a Halo però amb millors gràfics i en nous escenaris. A més, teniu quantitats massives d’armes que podeu utilitzar per matar i perjudicar l’enemic.

Ara, podeu veure alguns dels aspectes del joc. Hi ha diverses maneres en què una VPN t’ajudarà quan jugues a Halo: Reach. En fer-ho, podeu triar una regió menys ocupada per jugar. Per jugar-hi fins a jugar amb els vostres amics, podríeu trobar un retard. Malauradament, això pot marcar la diferència entre que el vostre equip matarà l’enemic o acabi fent una migdiada. Si no en sabeu, alguns proveïdors de serveis d’Internet (ISP) són coneguts pels videojocs engrescadors. Si esteu enmig d’un partit, podríeu acabar de cara cap avall. Com que alguns ISP busquen patrons, és una bona idea connectar-se a VPN per xifrar el trànsit. D’aquesta manera, podeu evitar aquest problema i altres.

Quina és la millor VPN per a Halo: Reach?

Com hem comentat, Halo: Reach és un joc FPS on l’objectiu és eliminar l’enemic matant-los. Per això, ens centrarem en factors relacionats amb la velocitat i l’accés. D’aquesta manera, us podem dir quina és la millor VPN per a Halo: Reach.

 • Proveïdors de fort xifrat de qualitat militar per ajudar-vos a protegir-vos dels atacs de DDoS i protegir la vostra privadesa
 • Proveïdors amb la possibilitat de desplaçar-se pels tallafocs durant el treball o l’escola, per poder accedir al joc des de qualsevol lloc
 • Alta estabilitat de la xarxa per ajudar a evitar els desconnectats durant el joc
 • Servidors ràpids de diferents regions per oferir-te la millor velocitat possible mentre jugues a Halo: Reach

A continuació, podeu veure algunes de les millors VPN de Halo: Reach.

1. Millor VPN per a Halo: Alcance: ExpressVPN

ExpressVPN

Inscriviu-vos durant 12 mesos i obteniu 3 MESOS GRATU onTS a la nostra VPN classificada # 1

ExpressVPN reuneix un accés VPN ràpid amb MediaStreamer, que actua com a servei de DNS intel·ligent per desbloquejar l’accés al contingut geo-restringit. El servei VPN us ajudarà a xifrar la vostra connexió i a desbloquejar esdeveniments esportius en directe. Fins i tot trobareu una llista dels darrers esdeveniments esportius i d’entreteniment en directe al seu lloc web. Estar a les Illes Verges Britàniques posa ExpressVPN fora dels països de 5 ulls i 14 ulls. Mantenen una política sense registres que durant els anys s’ha verificat mitjançant sol·licituds legals d’alt perfil.

ExpressVPN gestiona una xarxa VPN molt gran. Més enllà dels Estats Units, la xarxa ExpressVPN té milers de servidors en ubicacions clau per ajudar a protegir la privadesa dels seus usuaris. Podeu utilitzar la seva xarxa per protegir la vostra privadesa, desbloquejar la censura i veure els vostres serveis de reproducció favorits des de qualsevol lloc.

Potser el major avantatge d’utilitzar ExpressVPN és el seu suport per a una àmplia gamma de dispositius. ExpressVPN ofereix un programari VPN personalitzat per a Windows, Mac, iOS i Android. Connecta’t des de l’escriptori i el mòbil al mateix temps amb fins a tres connexions simultànies. També podeu instal·lar l’extensió web ExpressVPN per a Chrome o Firefox. Voleu protegir tota la vostra xarxa domèstica amb un sol compte VPN? En cas afirmatiu, podeu utilitzar l’aplicació d’encaminador ExpressVPN per configurar-la. La funció MediaStreamer afegeix suport DNS intel·ligent a consoles de jocs (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), caixes multimèdia (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) i televisions intel·ligents..

Cupó ExpressVPNEstalvieu el 49% i aconsegueu 3 mesos de franc amb 12 mesos de la nostra VPN classificada

ExpressVPN ha tingut un bon rendiment a les nostres proves de velocitat. Són una bona opció per a la privadesa i per desbloquejar les restriccions geogràfiques. L’assistència al client està disponible 24 hores per proporcionar ajuda i respondre qualsevol pregunta. Gaudeix de la millor VPN per menys amb confiança, ja que ExpressVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu ExpressVPN

2. Millor VPN d’Halo: Arribada: NordVPN

NordVPN

NordVPN té la seu a Panamà, que alguns usuaris prefereixen fer servir una empresa VPN que té la seu als Estats Units. Trobareu que NordVPN té una forta presència als EUA amb servidors situats a tot el país. Els membres tenen accés complet a la seva xarxa als EUA i més enllà per un preu molt bo.

Trobareu que NordVPN potser té la millor combinació de serveis pel preu si us subscriviu a un compte a llarg termini. Tots els usuaris tenen accés complet a la seva xarxa i programari personalitzat. Podeu connectar-vos mitjançant el client VPN per a Windows o Mac. També disposen d’una aplicació mòbil fàcil d’utilitzar tant per a dispositius Android com iOS (iPhone, iPad).

Voleu accedir a serveis de streaming com Netflix, Amazon Prime Video o BBC iPlayer des de qualsevol part del món? Si és així, NordVPN és una opció fantàstica. Són un dels únics serveis VPN que encara poden desbloquejar Netflix. Podeu registrar-vos en serveis il·limitats de VPN i SmartDNS amb una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu NordVPN

3. Millor VPN d’Halo: Arribada: PIA

Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat (PIA) ofereix als usuaris algunes opcions diferents. A diferència del passat, ja no heu de configurar un perfil per a cada servidor VPN. Ara, podeu connectar-vos a qualsevol de les ubicacions del seu servidor a 33 països. Com podeu veure a continuació, l’equip PIA ha organitzat els seus servidors per regió, país i ciutat. Les ubicacions del servidor es mostren per ordre alfabètic per país.

Hi ha molts usuaris del torrent que els agrada l’accés a Internet privat. El servei inclou una funció que permetrà que el sistema no es comuniqui si la connexió amb el servei baixa. Això significa que si el vostre accés VPN xifrat es deixa per qualsevol motiu us mantindrà segur.

Utilitzem el client Windows de PIA i no hi ha molt en termes de configuració i ús. Tot i això, no voldreu menystenir el servei. PIA ofereix diferents nivells de protecció de la privacitat segons les vostres necessitats. Podeu controlar els nivells de xifratge i trobar l’equilibri adequat entre privadesa i velocitat. Com podeu veure a continuació, la xarxa PIA és bastant ràpida en ubicacions clau dels Estats Units.

Quan es tracta del seu client de Windows, l’equip PIA ha inclòs un interruptor de matança per Internet. L’interruptor de mort matarà la vostra connexió a Internet en el moment que falli la VPN. Això pot ser útil per a aquells que vulguin assegurar l’anonimat. L’accés a Internet privat ofereix als membres una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu Accés a Internet privat

4. Millor VPN per a Halo: Reach: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost va ser fundada el 2001 per 7 entusiastes joves membres de l’equip a Bucarest, Romania. Des d’aleshores l’empresa s’ha convertit en un dels serveis VPN més grans del món. L’equip de més de 50 membres està enfocat a protegir la privacitat dels usuaris. Robert Knapp, cofundador i conseller delegat, continua liderant l’equip fins i tot després d’haver-se unit al grup Crossrider el 2017. Des d’aleshores la xarxa CyberGhost s’ha ampliat bastant.

CyberGhost ofereix una bona combinació d’ubicacions de servidor, fort xifrat i la possibilitat de desbloquejar serveis de transmissió populars com Netflix, YouTube Red i Amazon Prime. Alguns dels canals fins i tot us permeten desbloquejar geore restriccions per a diverses regions. Per exemple, podeu accedir al contingut de vídeo d’Amazon Prime als EUA, Alemanya o Regne Unit. El client de Windows també us ofereix l’opció de navegar de forma anònima, protegir WiFi, torrent de forma anònima, desbloquejar llocs web bàsics (Google, Facebook Instagram, etc.) i triar un servidor..

El client de CyberGhost VPN és un dels nostres preferits. És molt fàcil d’utilitzar i inclou diverses funcions avançades per ajudar a protegir la vostra privadesa en línia. Tenen un equip de desenvolupament a Alemanya que està afegint contínuament funcions al client i a les aplicacions mòbils. Podeu registrar-vos per accedir completament a la xarxa CyberGhost amb una garantia de devolució de 45 dies.

Visita CyberGhost

5. Millor VPN per a Halo: Reach: IPVanish

IPVanish

Els Estats Units són la llar de diversos serveis VPN populars, però cap més ràpid que IPVanish. Sabem per experiència personal que IPVanish funcionarà força bé, independentment de la regió del país on estiguis. Els seus servidors són ràpids i el servei VPN té més ubicacions de servidors als Estats Units que la majoria de proveïdors de VPN..

Juntament amb una gran petjada als EUA, IPVanish allotja servidors a tots els continents diferents a l’Antàrtida. La nostra xarxa de VPN ha estat constantment la més ràpida a Amèrica del Nord en les nostres proves de velocitat. Trobareu diverses ubicacions del servidor a països com els Estats Units i el Regne Unit. Podeu seleccionar una ubicació o obtenir-ne més informació escollint un servidor individual. IPVanish és excel·lent per jugar, però es pot perdre i desbloquejar els serveis de transmissió en temps real.

Quan es tracta de valor, IPVanish és difícil de superar. Ofereixen accés il·limitat a la seva xarxa VPN i programari personalitzat per a Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i molt més. Fins i tot podeu configurar el vostre router per protegir tots els dispositius de la vostra xarxa. El servei de VPN és força popular entre els usuaris de Kodi. Una garantia de devolució de 7 dies cobreix tots els nous membres.

Visita IPVanish

Per als amants de la sèrie Halo, us encantarà jugar a Halo: Arribar sempre que us connecteu a una VPN. En fer-ho, us ajudarà a desplaçar-vos pels tallafocs a l’escola o al treball. Dit això, també us permetrà protegir-vos dels atacs de DDoS. Tot i que a continuació us hem mostrat alguns dels nostres proveïdors favorits, n’hi ha més 10 VPN més importants llista Tots funcionaran tal com ho espereu, però hem seleccionat les nostres opcions per optimitzar la vostra experiència de joc quan jugueu a Halo: Reach. En fer-ho, podeu aconseguir grans velocitats, evitar atacs de DDoS, evitar retards i deixar-vos d’acabar de cara cap avall a la brutícia. Fent una ullada a la nostra guia, podem ajudar-lo a prendre la millor decisió.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map