Millors VPNs de Nova York

Nova YorkNova York és la ciutat més gran dels Estats Units. Té una població estimada de 8,5 milions i la zona del metro acull 20 milions de residents. Nova York té molts sobrenoms diferents, i hi ha moltes raons per visitar la Gran Poma. Si aneu a la ciutat i voleu utilitzar WiFi pública, assegureu-vos que primer us connecteu a una VPN. Això ajudarà a protegir la vostra privadesa i a desbloquejar les restriccions de xarxa. Properament us n’explicarem més. Abans de fer-ho, mireu la nostra llista de les millors VPN per a la ciutat de Nova York.


Ventilador de rangVPNValor de ventilador
PreuVisit
SiteServer
UbicacionsNo
Registres del navegador
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 dòlarsExpressVPN160Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
2NordVPN3,49 dòlarsNordVPN87Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
3Accés a Internet privat3,33 dòlarsPIA49Casella de seleccióCasella de selecció
4CyberGhost2,75 dòlarsPIA80Casella de seleccióCasella de selecció
5IPVanish5,20 dòlarsIPVanish76Casella de selecció

Amb els anys, la zona es va convertir en una destinació important per al comerç i el turisme. Inclou ser el punt de processament dels immigrants europeus. Els sobrenoms de la ciutat són nombrosos. Inclouen la ciutat que mai dorm, Empire City, Gotham, Metropolis, la Gran Poma, i moltes altres. Hi ha una gran quantitat d’empreses on hi ha la seu, i la ciutat és la llar de moltes atraccions. Una petita part d’ells inclou museus, esglésies, restaurants, espectacles de Broadway, edificis, equips esportius de primer nivell i molt més. Els equips esportius de la zona inclouen New York Mets and Yankees (MLB), New York Giants and Jets (NFL), New York Knicks i Brooklyn Nets (NBA), New York Islanders i Rangers (NHL). Mireu els vostres equips favorits sense geo-blocs i restriccions d’apagaments amb una VPN.

Independentment de quines siguin les vostres raons per visitar Nova York, hi ha una mica de turisme. Per atreure clients en aquesta ciutat altament competitiva, moltes empreses ofereixen WiFi gratuïta als seus mecenes. Tot i que pugui semblar bé, voldreu connectar-vos a una VPN abans d’utilitzar-la. Això és perquè només hi ha criminals que esperen una oportunitat per robar-vos les dades privades. En connectar-vos a una VPN, creeu una connexió segura i xifrada a un servidor que escolliu. Això fa que siguin molt més difícils de robar les vostres dades sensibles.

Una altra bona raó per utilitzar una VPN és ajudar-vos a evitar escletxes i geo-restriccions. Si sou aficionats als esports, ja sabeu que pot ser frustrant transmetre el vostre equip favorit en línia si us situeu a la mateixa ciutat. A més, empreses, països i institucions també bloquejaran el contingut. Per a aquells que es trobin dins o fora d’una zona objectiu, les geo-restriccions poden causar problemes. Quan us connecteu a una VPN, feu que el programari de bloqueig pensi que es troba en un altre lloc. També podeu connectar-vos a un servidor d’una altra àrea per accedir al contingut d’aquesta regió.

Quina és la millor VPN per a la ciutat de Nova York?

Ens vam centrar en els criteris següents per determinar la nostra llista de les millors VPN per a Nova York:

 • Proves de velocitat realitzades en servidors VPN a Nova York
 • Fiabilitat de la xarxa VPN per permetre temps de connexió llargs
 • Forts nivells de xifratge per a una millor protecció de la privadesa
 • Hem seleccionat només les VPN que no contenen els registres d’ús
 • La possibilitat de desbloquejar serveis de reproducció populars i esports en directe
 • Aplicacions per a mòbils i assistència per a dispositius Amazon Firestick

Sense més dilacions, aquí teniu una llista dels millors serveis VPN per a Nova York:

1. Millor VPN de la ciutat de Nova York: ExpressVPN

ExpressVPN

Inscriviu-vos durant 12 mesos i obteniu 3 MESOS GRATU onTS a la nostra VPN classificada # 1

ExpressVPN reuneix un accés VPN ràpid amb MediaStreamer, que actua com a servei de DNS intel·ligent per desbloquejar l’accés al contingut geo-restringit. El servei VPN us ajudarà a xifrar la vostra connexió i a desbloquejar esdeveniments esportius en directe. Fins i tot trobareu una llista dels darrers esdeveniments esportius i d’entreteniment en directe al seu lloc web. Estar a les Illes Verges Britàniques posa ExpressVPN fora dels països de 5 ulls i 14 ulls. Mantenen una política sense registres que durant els anys s’ha verificat mitjançant sol·licituds legals d’alt perfil.

ExpressVPN gestiona una xarxa VPN molt gran. Més enllà dels Estats Units, la xarxa ExpressVPN té milers de servidors en ubicacions clau per ajudar a protegir la privadesa dels seus usuaris. Podeu utilitzar la seva xarxa per protegir la vostra privadesa, desbloquejar la censura i veure els vostres serveis de reproducció favorits des de qualsevol lloc.

Prova de velocitat ExpressVPN de Nova YorkL’aplicació ExpressVPN us permet seleccionar una ubicació del servidor a la ciutat, però no podeu triar un servidor específic. En lloc d’això, el client seleccionarà un servidor a la ubicació escollida. Voleu seleccionar la pestanya “Tot”, obrir Amèrica i, a continuació, obrir Estats Units. En aquest punt, podeu seleccionar la ubicació del servidor EUA – Nova York. Com podeu veure, vam provar un servidor a Nova York i la velocitat era de 274,77 Mbps.

Potser el major avantatge d’utilitzar ExpressVPN és el seu suport per a una àmplia gamma de dispositius. ExpressVPN ofereix un programari VPN personalitzat per a Windows, Mac, iOS i Android. Connecta’t des de l’escriptori i el mòbil al mateix temps amb fins a tres connexions simultànies. També podeu instal·lar l’extensió web ExpressVPN per a Chrome o Firefox. Voleu protegir tota la vostra xarxa domèstica amb un sol compte VPN? En cas afirmatiu, podeu utilitzar l’aplicació d’encaminador ExpressVPN per configurar-la. La funció MediaStreamer afegeix suport DNS intel·ligent per a consoles de jocs (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), caixes de suports (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) i televisions intel·ligents..

Cupó ExpressVPNEstalvieu el 49% i aconsegueu 3 mesos de franc amb 12 mesos de la nostra VPN classificada

ExpressVPN ha tingut un bon rendiment a les nostres proves de velocitat. Són una bona opció per a la privadesa i per desbloquejar les restriccions geogràfiques. L’assistència al client està disponible 24 hores per proporcionar ajuda i respondre qualsevol pregunta. Gaudeixi de la millor VPN per menys amb confiança, ja que ExpressVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu ExpressVPN

2. Millor VPN de Nova York: NordVPN

NordVPN

Registreu-vos durant 36 mesos per només 3,49 dòlars al mes (70% de descompte)

NordVPN té la seu a Panamà, que alguns usuaris prefereixen fer servir una empresa VPN que té la seu als Estats Units. Trobareu que NordVPN té una forta presència als EUA amb servidors situats a tot el país. Els membres tenen accés complet a la seva xarxa als EUA i més enllà per un preu molt bo.

Trobareu que NordVPN potser té la millor combinació de serveis pel preu si us subscriviu a un compte a llarg termini. Tots els usuaris tenen accés complet a la seva xarxa i programari personalitzat. Podeu connectar-vos mitjançant el client VPN per a Windows o Mac. També disposen d’una aplicació mòbil fàcil d’utilitzar tant per a dispositius Android com iOS (iPhone, iPad).

Prova de velocitat de la ciutat de Nova York de NordVPNNordVPN allotja diversos servidors a la ciutat de Nova York. Des de la consola, fent clic als 3 punts horitzontals a la dreta del país, podeu localitzar l’àrea del servidor i veure els percentatges dels servidors disponibles. Hem provat el servidor dels Estats Units a Nova York i la velocitat de descàrrega era de 206,07 Mbps.

Voleu accedir a serveis de streaming com Netflix, Amazon Prime Video o BBC iPlayer des de qualsevol part del món? Si és així, NordVPN és una opció fantàstica. Són un dels únics serveis VPN que encara poden desbloquejar Netflix. Podeu registrar-vos en serveis il·limitats de VPN i SmartDNS amb una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu NordVPN

3. Millor VPN de Nova York: PIA

Accés a Internet privat

Inscriviu-vos a 12 mesos per només 3,33 dòlars al mes (72% de descompte)

L’accés a Internet privat (PIA) ofereix als usuaris algunes opcions diferents. A diferència del passat, ja no heu de configurar un perfil per a cada servidor VPN. Ara, podeu connectar-vos a qualsevol de les ubicacions del seu servidor a 29 països. Com podeu veure a continuació, l’equip PIA ha organitzat els seus servidors per regió, país i ciutat. Les ubicacions del servidor es mostren per ordre alfabètic per país.

Hi ha molts usuaris del torrent que els agrada l’accés a Internet privat. El servei inclou una funció que permetrà que el sistema no es comuniqui si la connexió amb el servei baixa. Això significa que si el vostre accés VPN xifrat es deixa per qualsevol motiu us mantindrà segur.

Prova de velocitat PIA de Nova YorkUtilitzem el client Windows de PIA i no hi ha molt en termes de configuració i ús. La seva senzillesa no significa que el client no sigui ric en funcions. PIA ofereix diferents nivells de protecció de la privacitat segons les vostres necessitats. Podeu controlar els nivells de xifratge i trobar l’equilibri adequat entre privadesa i velocitat. Com podeu veure, el nostre test de velocitat va demostrar que el PIA funcionava a 119.15 Mbps mentre estava connectat a la ciutat de Nova York.

Quan es tracta del seu client de Windows, l’equip PIA ha inclòs un interruptor de matança per Internet. L’interruptor de mort matarà la vostra connexió a Internet en el moment que falli la VPN. Això pot ser útil per a aquells que vulguin assegurar l’anonimat. L’accés a Internet privat ofereix als membres una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu Accés a Internet privat

4. Millor VPN de la ciutat de Nova York: CyberGhost

CyberGhost

Registra’t durant 36 mesos per només 2,75 dòlars al mes (79% de descompte)

CyberGhost va ser fundada el 2001 per 7 entusiastes joves membres de l’equip a Bucarest, Romania. Des d’aleshores l’empresa s’ha convertit en un dels serveis VPN més grans del món. L’equip de més de 50 membres està enfocat a protegir la privacitat dels usuaris. Robert Knapp, cofundador i conseller delegat, continua liderant l’equip fins i tot després d’haver-se unit al grup Crossrider el 2017. Des d’aleshores la xarxa CyberGhost s’ha ampliat bastant.

CyberGhost ofereix una bona combinació d’ubicacions de servidor, fort xifrat i la possibilitat de desbloquejar serveis de transmissió populars com Netflix, YouTube Red i Amazon Prime. Alguns dels canals fins i tot us permeten desbloquejar geore restriccions per a diverses regions. Per exemple, podeu accedir al contingut de vídeo d’Amazon Prime als EUA, Alemanya o Regne Unit. El client de Windows també us ofereix l’opció de navegar de forma anònima, protegir WiFi, torrent de forma anònima, desbloquejar llocs web bàsics (Google, Facebook Instagram, etc.) i triar un servidor..

Prova de velocitat de CyberGhost a la ciutat de Nova YorkCom que volíem provar un servidor a la ciutat de Nova York, vam obrir el client de Windows i vam ampliar la interfície. Des d’allà, voldreu fer clic a la pestanya “Tots els servidors” si encara no està activa. Desplaça’t cap avall cap als Estats Units i fes clic a la dreta de l’estrella. Això mostrarà una llista completa de servidors al país. La xarxa CyberGhost inclou alguns servidors a la ciutat de Nova York. Ens vam connectar a un servidor allà i vam obtenir una velocitat de 126.28 Mbps.

El client de CyberGhost VPN és un dels nostres preferits. És molt fàcil d’utilitzar i inclou diverses funcions avançades per ajudar a protegir la vostra privadesa en línia. Tenen un equip de desenvolupament a Alemanya que està afegint contínuament funcions al client i a les aplicacions mòbils. Podeu registrar-vos per accedir completament a la xarxa CyberGhost amb una garantia de devolució de 45 dies.

Visita CyberGhost

5. Millor VPN de la ciutat de Nova York: IPVanish

IPVanish

Inscriviu-vos a 12 mesos per només 5,20 dòlars al mes (57% de descompte)

Els EUA són la llar de diversos serveis VPN populars, inclòs IPVanish. Sabem per experiència personal que IPVanish funcionarà força bé, independentment de la regió del país on estiguis. Els seus servidors són ràpids i el servei VPN té més ubicacions de servidors als Estats Units que la majoria de proveïdors de VPN..

Juntament amb una gran petjada als EUA, IPVanish allotja servidors a tots els continents diferents a l’Antàrtida. La nostra xarxa de VPN ha estat constantment la més ràpida a Amèrica del Nord en les nostres proves de velocitat. Trobareu diverses ubicacions del servidor a països com els Estats Units i el Regne Unit. Podeu seleccionar una ubicació o obtenir-ne més informació escollint un servidor individual. IPVanish és excel·lent per jugar, però es pot perdre i desbloquejar els serveis de transmissió en temps real.

Prova de velocitat IPVanish a la ciutat de Nova YorkIPVanish allotja més de 100 servidors a Nova York i podeu triar connectar-vos a qualsevol d’ells. Us suggerim que seleccioneu una que comenci per “a” al nom del servidor. Per exemple nyc.a01.ipvanish.com. En la majoria dels casos, trobareu que els servidors “a” són els més ràpids. Hem provat un servidor IPVanish a Nova York i hem trobat una velocitat de 97,02 Mbps a la nostra connexió a Internet per cable.

Quan es tracta de valor, IPVanish és difícil de superar. Ofereixen accés il·limitat a la seva xarxa VPN i programari personalitzat per a Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i molt més. Fins i tot podeu configurar el vostre router per protegir tots els dispositius de la vostra xarxa. El servei de VPN és força popular entre els usuaris de Kodi. Una garantia de devolució de 7 dies cobreix tots els nous membres.

Visita IPVanish

Si us interessa altres opcions, podeu fer una ullada a la nostra 10 VPN més importants llista Tanmateix, no creiem que ho necessiteu. Les nostres seleccions es van basar en seguretat, velocitat, fiabilitat i preu. També vam buscar proveïdors amb servidors a la ciutat de Nova York. D’aquesta manera, tindreu accés a la millor velocitat possible. No importa quin escollis, tots tenen bones xarxes. Si teniu previst transmetre contingut, les velocitats són molt importants. Amb la nostra guia, podreu prendre la decisió que s’adapti millor a les vostres necessitats.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map