Millors VPNs de Hong Kong

Hong KongHong Kong és un estat autònom de la Xina, situat a uns 20 quilòmetres de la part continental. Tot i estar sota el domini xinès, és decididament diferent. Això es deriva del contracte d’arrendament de 99 anys que va celebrar la Gran Bretanya de 1898 a 1997. Aquesta misteriosa regió és coneguda pel seu est satisfet amb el sentiment occidental i per tenir un alt grau de llibertat econòmica. També destaca que és el centre de reexportació més gran del món. Si teniu previst visitar aquesta ciutat o estat salvatge, voldreu utilitzar una VPN. Hi ha moltes raons per això, però en parlarem més aviat. Ara, us recomanem que feu una ullada a la nostra llista de les millors VPN per a Hong Kong.


Ventilador de rangVPN Vàctor de Fan
PreuVisit
SiteServer
UbicacionsNo
Registres del navegador
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 dòlarsExpressVPN160Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
2IPVanish4,87 dòlarsIPVanish76Casella de selecció
3Accés a Internet privat3,33 dòlarsPIA52Casella de seleccióCasella de selecció
4StrongVPN4,37 dòlarsStrongVPN46Casella de seleccióCasella de selecció
5VyprVPN3,75 dòlarsVyprVPN73Casella de selecció

Hong Kong és un dels centres comercials més grans del món. Per això, no és d’estranyar que el país tingui la seva quota de viatges de negocis i d’oci. La majoria dels sectors econòmics es componen de comerç a l’engròs i al detall, restaurants i hotels. El govern d’HK no té cap política de retenció obligatòria, però la Xina supervisarà els llocs web per a continguts polítics de caràcter sensible. El que això significa és sempre que no parleu en contra del govern xinès, generalment us deixeu sols.

Sembla que hi ha una paradoxa interessant pel que fa a la pirateria en HK. Si els tribunals emeten avisos de retirada, no hi ha informació que proporcioneu. El resultat final significa que els avisos de retirada es fan cas i es pot fer poc per controlar-lo. Tal i com està ara, Hong Kong sembla que viu per les seves pròpies regles. Això ens porta a les nostres raons d’utilitzar una VPN a Hong Kong.

El fet que el govern xinès no molesti els visitants de Hong Kong, no vol dir que aquesta política continuï. Si tenen ganes, poden accedir a la informació. A més, podeu apostar perquè hi ha ciberdelinqüents a tot arreu que esperen aprofitar els viatgers. Si utilitzeu qualsevol tipus de WiFi pública, et deixes vulnerable a l’atac. Quan us connecteu a un servidor que escolliu, creeu una connexió xifrada. Això us ajudarà a protegir-vos de qualsevol persona que vulgui robar-vos la informació.

Un altre motiu bo és desbloquejar contingut de diferents regions. A tall d’exemple, alguns serveis de streaming tenen diferents biblioteques en funció del lloc on esteu actualment. Si es connecta a un servidor de la regió que desitgeu, podeu accedir a la regió, tal com estàveu allà. No et limitis a la teva ubicació física.

Des de protegir la vostra informació privada dels lladres fins a evitar geo-blocs, l’ús d’una VPN us ajudarà en aquests objectius. Tanmateix, un cop us registreu al servei, podreu descobrir altres usos. Ara que veieu per què les VPN són importants a Hong Kong, compartirem què heu de buscar quan trieu. Parlem de protocols.

Hi ha molts protocols disponibles a la comunitat. Tanmateix, voldreu escollir OpenVPN sempre que pugueu. Això es basa en la seva velocitat i seguretat. La seva estructura open source la converteix en la millor disponible. Si podeu triar entre una versió TCP i UDP, totes dues funcionen bé. La diferència és que UDP és més ràpid, però TCP ajuda si teniu problemes de connexió.

Anem a la dreta i mirem les millors VPNs de Hong Kong.

1. Millor VPN de Hong Kong: ExpressVPN

ExpressVPN

Inscriviu-vos durant 12 mesos i obteniu 3 MESOS GRATU onTS a la nostra VPN classificada # 1

ExpressVPN reuneix un accés VPN ràpid amb MediaStreamer, que actua com a servei de DNS intel·ligent per desbloquejar l’accés al contingut geo-restringit. El servei VPN us ajudarà a xifrar la vostra connexió i a desbloquejar esdeveniments esportius en directe. Fins i tot trobareu una llista dels darrers esdeveniments esportius i d’entreteniment en directe al seu lloc web. Estar a les Illes Verges Britàniques posa ExpressVPN fora dels països de 5 ulls i 14 ulls. Mantenen una política sense registres que durant els anys s’ha verificat mitjançant sol·licituds legals d’alt perfil.

ExpressVPN gestiona una xarxa VPN molt gran. Més enllà dels Estats Units, la xarxa ExpressVPN té milers de servidors en ubicacions clau per ajudar a protegir la privadesa dels seus usuaris. Podeu utilitzar la seva xarxa per protegir la vostra privadesa, desbloquejar la censura i veure els vostres serveis de reproducció favorits des de qualsevol lloc.

Prova de velocitat ExpressVPN Xina

L’aplicació ExpressVPN us permet seleccionar una ubicació del servidor a la ciutat. Per començar, voldreu seleccionar la fitxa “Tot” i escriviu a Hong Kong al camp de cerca. En aquest punt, podeu seleccionar els servidors que s’hi troben. Com podeu veure, vam provar un servidor a Hong Kong i la velocitat va arribar a 57.33 Mbps.

Potser el major avantatge d’utilitzar ExpressVPN és el seu suport per a una àmplia gamma de dispositius. ExpressVPN ofereix un programari VPN personalitzat per a Windows, Mac, iOS i Android. Connecta’t des de l’escriptori i el mòbil al mateix temps amb fins a tres connexions simultànies. També podeu instal·lar l’extensió web ExpressVPN per a Chrome o Firefox. Voleu protegir tota la vostra xarxa domèstica amb un sol compte VPN? En cas afirmatiu, podeu utilitzar l’aplicació d’encaminador ExpressVPN per configurar-la. La funció MediaStreamer afegeix suport DNS intel·ligent a dispositius com consoles de jocs (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), caixes de suports (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) i televisions intel·ligents..

Cupó ExpressVPNEstalvieu el 49% i aconsegueu 3 mesos de franc amb 12 mesos de la nostra VPN classificada

ExpressVPN ha tingut un bon rendiment a les nostres proves de velocitat. Són una bona opció per a la privadesa i per desbloquejar les restriccions geogràfiques. L’assistència al client està disponible 24 hores per proporcionar ajuda i respondre qualsevol pregunta. Gaudeix de la millor VPN per menys amb confiança, ja que ExpressVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu ExpressVPN

2. Millor VPN de Hong Kong: IPVanish

IPVanish

Inscriviu-vos a 12 mesos per només 4,87 dòlars al mes (60% de descompte)

Hong Kong és una ciutat meravellosa i forma part d’una regió econòmica especial. Aquí és on es troben la majoria de tots els servidors xinesos. Per això, heu de connectar-vos a un servidor allà. Quan ho facis, trobaràs que les connexions a la ciutat són ràpides i haurien de funcionar bé per a les teves necessitats. Això fa que IPVanish sigui una de les millors opcions d’ús a Hong Kong.

A més d’una gran petjada als EUA, IPVanish allotja servidors a tots els continents diferents a l’Antàrtida. La xarxa ha estat constantment la VPN més ràpida dels Estats Units i Àsia per a les nostres proves de velocitat. Trobareu diverses ubicacions del servidor a països de tota la regió. Podeu seleccionar una ubicació específica o un servidor individual.

Prova de velocitat IPVanish Hong Kong

IPVanish allotja 19 servidors a Hong Kong (el servidor més proper de la regió) i podeu triar connectar-vos a qualsevol d’ells. De forma estranya, mostren servidors de Hong Kong de dues maneres diferents. Tot i que els podeu trobar seleccionant Xina i després Hong Kong, també podeu trobar un conjunt diferent si trieu Hong Kong com a país. Hem provat un servidor IPVanish a Hong Kong, hkg-c18, i hem trobat la velocitat de 55.06 Mbps..

Quan es tracta de valor, IPVanish és difícil de superar. Ofereixen accés il·limitat a la seva xarxa VPN i programari personalitzat per a Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i molt més per 7,50 dòlars al mes o 58,49 dòlars l’any. Amb un pla anual, s’obté només 4,87 dòlars al mes. Una garantia de devolució de 7 dies cobreix tots els nous membres.

Visita IPVanish

3. Millor VPN de Hong Kong: PIA

Accés a Internet privat

Registreu-vos durant 24 mesos per només 3,49 dòlars al mes (65% de descompte)

L’accés a Internet privat (PIA) ofereix als usuaris algunes opcions diferents. A diferència del passat, ja no heu de configurar un perfil per a cada servidor VPN. Ara, podeu connectar-vos a qualsevol de les ubicacions del seu servidor a 33 països. Com podeu veure a continuació, l’equip PIA ha organitzat els seus servidors per regió, país i ciutat. Les ubicacions del servidor es mostren per ordre alfabètic per país.

Hi ha molts usuaris del torrent que els agrada l’accés a Internet privat. El servei inclou una funció que permetrà que el sistema no es comuniqui si la connexió amb el servei baixa. Això significa que si el vostre accés VPN xifrat es deixa per qualsevol motiu us mantindrà segur.

Prova de velocitat PIA Chengdu

El client Windows de PIA és molt senzill. No hi trobeu gaire coses en relació amb l’ús i la configuració. Tanmateix, no voldreu subestimar-lo. PIA ofereix diferents nivells de protecció de la privacitat segons les vostres necessitats. Podeu controlar els nivells de xifratge i trobar l’equilibri adequat entre privadesa i velocitat. Com podeu veure, el nostre test de velocitat va demostrar que el PIA funcionava a 58,57 Mbps mentre estava connectat a Hong Kong.

Quan es tracta del seu client de Windows, l’equip PIA ha inclòs un interruptor de matança per Internet. L’interruptor de mort matarà la vostra connexió a Internet en el moment que falli la VPN. Això pot ser útil per a aquells que vulguin assegurar l’anonimat. L’accés a Internet privat ofereix VPN des de només 3,49 dòlars al mes.

Visiteu Accés a Internet privat

4. Millor VPN de Hong Kong: StrongVPN

StrongVPN

Inscriviu-vos a 12 mesos per només 4,37 dòlars al mes (41% de descompte)

StrongVPN té la seu als Estats Units i té una de les millors xarxes VPN del país. En el passat, l’empresa cobrava als usuaris en funció del nombre d’ubicacions i protocols que utilitzaven el servidor. Això ha canviat a mesura que StrongVPN ofereix als membres un accés complet a la seva xarxa amb centenars de servidors a tot el món.

L’última incorporació al servei StrongVPN és la funció StrongDNS. Tothom que s’inscrigui a un compte StrongVPN també rep accés gratuït a StrongDNS, que és un servei de DNS intel·ligent que s’utilitza per evitar les restriccions geogràfiques. És una solució ideal per a aquells que pensin viatjar fora dels EUA i vulguin accedir a Netflix.

Prova de velocitat StrongVPN Guangzhou

StrongVPN allotja diversos servidors a Hong Kong (ja que és la regió més propera). No podeu seleccionar un servidor específic. En canvi, voldreu fer clic al menú desplegable de la ubicació del servidor i escollir Hong Kong – Hong Kong. Hem seleccionat OpenVPN UDP per obtenir el millor rendiment. Després de connectar-nos a un servidor de Hong Kong, vam provar la nostra velocitat i vam trobar que era de 61,36 Mbps.

StrongVPN ha estat amable a oferir als nostres visitants un 25% de descompte. El cupó s’aplica a sobre dels descomptes a llarg termini. Podeu gaudir d’una VPN il·limitada i accés gratuït a SmartDNS per només 7,50 dòlars al mes o 52,49 dòlars l’any. El compte anual funciona amb només 4,37 dòlars al mes. Els nous usuaris tenen una garantia de devolució de 7 dies.

Visita StrongVPN

5. Millor VPN de Hong Kong: VyprVPN

VyprVPN

L’equip de VyprVPN està basat a Austin, Texas i té una llarga història de lluita per la privacitat de l’usuari a Internet. Han organitzat durant diversos anys un plafó anual de privadesa a SXSW i han passat fins i tot temps a Washington, DC fent pressió per a reformes de privadesa. Trobareu que el servei VPN s’adapta als seus valors.

Notareu algunes funcions afegides amb VyprVPN en funció del compte que trieu. El pla VyprVPN Premium inclou 5 connexions simultànies, el protocol VyprVPN Cloud i el protocol Chameleon. La funció VyprVPN Cloud us permet controlar el vostre propi servidor VPN al núvol, mentre que el protocol Camaleó ajuda els usuaris de països com Xina a evitar la censura del govern..

Prova de velocitat VyprVPN Wuhan

El client VyprVPN us permet triar la ciutat específica que voleu utilitzar. Per descomptat, voldreu escollir-ne un situat a Hong Kong. Des d’allà. el client us connectarà automàticament al millor servidor VPN de Hong Kong. Com que podeu triar el protocol específic, aconsellen utilitzar el protocol propietari que anomenen Camaleó. Després d’haver-nos connectat a un servidor a Hong Kong vam poder obtenir una velocitat de descàrrega de 19,68 Mbps.

VyprVPN ha estat amable a oferir als nostres visitants un 25% de descompte. El cupó s’aplica a sobre dels descomptes a llarg termini. Podeu gaudir de VPN i VyprVPN Cloud il·limitats per només 12,95 dòlars al mes o 60 dòlars a l’any. El compte anual funciona amb només 5,00 dòlars al mes. Els nous usuaris tenen una garantia de devolució de 30 dies.

Visita VyprVPN

Aquí els nostres els 10 serveis VPN més importants per a diferents opcions, però creiem que sereu els més satisfets amb les seleccions que hem esmentat. Hem escollit aquestes opcions sobre altres en funció de seguretat, ubicacions regionals, velocitat i preu. També hem buscat serveis amb una bona xarxa de servidors VPN als que potser voldreu connectar-vos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map