Millors extensions VPN per Safari

Icona del safariSafari és el navegador web integrat per a tots els productes Macintosh / Apple. Es basa en el motor WebKit. Apple el va llançar el 2003 amb Mac OS X Panther i ha format part dels dispositius iOS des que van arribar al mercat. Al mateix temps, hi havia una versió de Windows, però només estava disponible des del 2007-2012. Com probablement sabeu, Apple té un gran focus en la privadesa. Han fet tot el possible per salvaguardar la privacitat dels seus usuaris. Tanmateix, hi ha precaucions addicionals que podeu adoptar per protegir la vostra privadesa en línia. En parlarem més d’un minut. En primer lloc, consulteu la nostra llista de les millors extensions VPN per Safari.


Ventilador de rangVPNValor de ventilador
PriceVisitServer
UbicacionsNo
Registres del navegador
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 dòlarsExpressVPN160Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
2NordVPN3,49 dòlarsNordVPN87Casella de seleccióCasella de seleccióCasella de selecció
3Accés a Internet privat2,85 dòlarsPIA49Casella de seleccióCasella de selecció
4CyberGhost2,75 dòlarsCyberGhost80Casella de seleccióCasella de selecció
5IPVanish3,25 dòlarsIPVanish76Casella de selecció

Independentment de quin dispositiu estigueu, és una bona idea utilitzar una VPN amb Safari. Actualment, sembla que no podeu encendre la ràdio, la televisió ni mirar el web sense haver sentit a parlar d’algun tipus d’incompliment de dades. Si utilitzeu una VPN, xifrareu les vostres dades web. En comptes de deixar-se obert al cybertheft, serà molt més difícil que els delinqüents podrien robar la vostra informació sensible. Fins i tot si xifres els fitxers a l’ordinador o a l’iPhone, la connexió a Internet us pot deixar vulnerable sense un.

Un altre avantatge d’utilitzar una VPN amb Safari és la seva capacitat per evitar geo-restriccions. Si no coneixeu el terme, això és el que us impedeix veure contingut de diferents parts del món. Es poden cobrar pel lloc de treball (com un tallafoc del lloc de treball), una escola (o campus universitari), una empresa de streaming de mitjans (com Amazon o Netflix), o fins i tot per governs (si el país on es troba té normes de censura). Quan us connecteu al servidor que trieu, feu que el programari de bloqueig pensi que es troba en un altre lloc. Això vol dir que podríeu desplaçar-vos per geo-blocs igual que si ho fóssiu.

Ara que veieu la importància de les VPN quan utilitzeu Safari, de vegades és difícil saber quines són les millors VPN o trobar opcions excel·lents per als usuaris de Mac i iOS. Els usuaris de Windows i Android tenen una selecció més fàcil i senzilla. Actualment, hi ha centenars de proveïdors VPN que ofereixen productes a la comunitat. Malauradament, molts d’ells són lents o tenen problemes de seguretat (com ara filtracions d’informació). Vegem alguns factors que permeten un bon servei VPN per Safari.

 1. Nombre de servidors: Mireu de prop el nombre total de servidors VPN i on es troben. Un proveïdor de VPN amb pocs servidors pot fer que les coses siguin molt lentes. Això és degut a que els servidors es poden sobrecarregar ràpidament
 2. Protocols de xifrat – Tot i que molts dels proveïdors ofereixen diversos protocols, el que voldreu buscar és OpenVPN. De tant en tant, encara veureu proveïdors que ofereixen el protocol PPTP. Si ho veieu, no l’utilitzeu tret que no tingueu cap altra opció. OpenVPN proporciona la millor combinació de velocitat i seguretat, i els experts consideren que és el nivell d’or. Si t’ofereixen l’opció entre la versió UDP i TCP d’OpenVPN, la versió UDP és més ràpida, però no tan estable.
 3. Fiabilitat i obertura – Voleu assegurar-vos que el proveïdor no té filtracions DNS. En cas contrari, vareu derrotar el propòsit d’utilitzar una VPN. Des de l’aspecte de privadesa, voleu assegurar-vos que el proveïdor sigui transparent amb les seves polítiques.
 4. Servidors ràpids – Per últim, però sens dubte el menys important, la velocitat del servidor és important. Si teniu previst utilitzar Safari per reproduir contingut, l’últim que voleu és tenir la memòria intermèdia o el buffer d’esdeveniments al centre.

VPN vs proxy: millor per als usuaris de Safari?

Mantenirem les coses molt senzilles. Voleu protegir la vostra privadesa o desbloquejar les restriccions a totes les aplicacions de Mac i iOS? Si és així, voldreu utilitzar una VPN. Si el vostre objectiu és simplement eludir les restriccions geogràfiques en un lloc web que voleu veure a Safari, aleshores funcionarà el servidor intermediari o VPN. Us suggerim fermament que utilitzeu VPN ja que el xifrat ajudarà a protegir la vostra privadesa dins i fora de Safari. Si us connecteu mitjançant l’extensió Safari ExpressVPN, realment activarà el seu client VPN, que assegura totes les vostres comunicacions.

Safari VPN Extension vs. complement

Pot ser que sentiu que gent fa referència a extensions i extensions VPN per a Safari. També veureu que la gent es refereix a extensions de VPN i de proxy com el mateix. No són. Si voleu xifrar les vostres dades i accedir al contingut d’altres regions en qualsevol dispositiu, voldreu utilitzar una VPN. ExpressVPN afegeix una altra característica anomenada MediaStreamer que actua com a servei de DNS intel·ligent per desbloquejar geo-restriccions. Simplement descarregueu el seu client VPN que inclou una extensió VPN Safari per al servei. També podeu fer servir MediaStreamer a consoles de jocs i reproductors multimèdia, inclosos els dispositius Apple TV, Roku i Amazon Fire TV..

Tenint en compte aquells factors que acabem d’esmentar, ara farem un cop d’ull a les millors VPNs de Safari.

3. Millor VPN per Safari: IPVanish

IPVanish

Malauradament, IPVanish no té una extensió de navegador veritable per Safari. Dit d’una altra manera, primer haureu de connectar-vos al programa i després podreu començar a navegar. Tenen servidors ràpids en diverses ubicacions i podeu esperar que siguin fiables. També tenen una de les xarxes més grans dels Estats Units, de manera que es converteix en una bona elecció per utilitzar diàriament.

Països: UbicacionsUSA Ubicacions del servidor
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, Nova York, Fènix, Sant Josep. Seattle, Washington DC

Juntament amb una gran petjada als EUA, podeu esperar trobar servidors a tots els continents diferents a l’Antàrtida. També ho fan de forma constant en les nostres proves de velocitat a Amèrica del Nord i Europa. Trobareu diverses ubicacions del servidor a països com els Estats Units i el Regne Unit. Un cop en seleccioneu una, podeu seleccionar la ciutat i fins i tot el servidor que voleu utilitzar.

IPVanish allotja molts servidors arreu del món i podeu triar connectar-vos a qualsevol d’ells. Us suggerim que seleccioneu una que comenci per “a” al nom del servidor. Per exemple atl.a01.ipvanish.com. En la majoria dels casos, trobareu que els servidors “a” són els més ràpids. Hem provat un servidor IPVanish a Atlanta i hem trobat una velocitat de 63,76 Mbps a la nostra connexió a Internet per cable, que és igual a la mateixa velocitat..

Prova de velocitat IPVanish Atlanta

També ens agrada provar les fuites DNS per provar el programari. Si veus diversos servidors o veus un que no és proporcionat per l’empresa VPN, això indica un problema. Com veieu a la imatge següent, IPVanish passa la prova.

IPVanish LeakTest per Safari

Quan es tracta de valor, IPVanish és difícil de superar. Ofereixen accés il·limitat a la seva xarxa VPN i programari personalitzat per a Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i molt més per 7,50 dòlars al mes o 58,49 dòlars l’any. Això funciona simplement 4,87 dòlars al mes al pla anual. Una garantia de devolució de 7 dies cobreix tots els nous membres.

Visita IPVanish

2. Millor extensió VPN per Safari: ExpressVPN

ExpressVPN és una de les úniques extensions VPN veritables del navegador Safari. Per començar, voldreu registrar-se a ExpressVPN i iniciar la sessió al lloc web. Des d’allà podeu descarregar l’últim client ExpressVPN per a Mac que inclou l’extensió Safari.

Safari ExpressVPN

L’extensió Safari ExpressVPN permet seleccionar una ubicació del servidor cap a la ciutat tal com es mostra a la imatge superior. El client seleccionarà el servidor més ràpid a la ubicació escollida. Vam avançar i seleccionar el servidor més destacat a Safari, que era EUA – Nova York. Com podeu veure, el servidor era ràpid amb una velocitat de descàrrega de 59,80 Mbps.

Prova de velocitat ExpressVPN NYC

Com veieu a continuació, vam realitzar una prova de filtracions DNS per assegurar-nos que l’extensió del navegador no filtra la nostra veritable ubicació i vam trobar que ExpressVPN passava sense cap problema..

Safari ExpressVPN

Si bé ExpressVPN es ven a un punt de preu més alt que els altres serveis de la nostra llista, el seu valor és elevat tenint en compte la mida de les seves funcions de xarxa i servei. Podeu connectar-vos al servei amb fins a 3 dispositius simultàniament amb un compte VPN únic 6,67 dòlars al mes amb garantia de devolució de 30 dies.

Visiteu ExpressVPN

3. Millor VPN per Safari: VPN CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost va ser fundada el 2001 per 7 entusiastes joves membres de l’equip a Bucarest, Romania. Des d’aleshores l’empresa s’ha convertit en un dels serveis VPN més grans del món. L’equip de més de 50 membres està enfocat a protegir la privacitat dels usuaris. Robert Knapp, cofundador i conseller delegat, continua liderant l’equip fins i tot després d’haver-se unit al grup Crossrider el 2017. Des d’aleshores, la xarxa CyberGhost s’ha ampliat bastant.

Països: UbicacionsUSA Ubicacions del servidor
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, Nova York, Oklahoma City, Filadèlfia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost CyberGhost ofereix una bona combinació d’ubicacions de servidor, fort xifrat i la possibilitat de desbloquejar serveis de streaming populars com Apple TV, Netflix, YouTube Red i altres. Alguns dels canals fins i tot us permeten desbloquejar geore restriccions per a diverses regions. Per exemple, podeu accedir al contingut de vídeo d’Amazon Prime als EUA, Alemanya o Regne Unit. El client de Windows també us ofereix l’opció de navegar de forma anònima, protegir wifi, torrent de forma anònima, desbloquejar llocs web bàsics (Google, Facebook Instagram, etc.) i triar un servidor..

La VPN CyberGhost no ofereix una extensió de Safari veritable. Per això, primer haureu de connectar-vos i podreu començar a utilitzar Safari. Com a prova, volíem veure com es comportava CyberGhost en utilitzar Safari. Vam obrir el client Mac (sembla molt similar a la versió de Windows) i vam escollir l’opció “Tria el meu servidor”. Ara, podeu expandir-vos a qualsevol país i triar un servidor específic. La xarxa ofereix molts servidors en poques ubicacions diferents. Per a la nostra prova de velocitat, vam decidir provar un servidor a Los Angeles. La nostra velocitat de descàrrega era de 54.96 Mbps.

Prova de velocitat de CyberGhost LA

Igual que abans, volíem fer una prova de filtracions amb el client de CyberGhost VPN per Safari. A la imatge següent, veieu el resultat d’aquesta prova. L’únic servidor que mostren és el servidor de Nova York al qual vam connectar.

CyberHost VPN Leaktest per a Safari

El client de CyberGhost VPN és un dels nostres preferits. És molt fàcil d’utilitzar i inclou diverses funcions avançades per ajudar a protegir la vostra privadesa en línia. Tenen un equip de desenvolupament a Alemanya que està afegint contínuament funcions al client i a les aplicacions mòbils. Podeu registrar-vos per accedir completament a la xarxa CyberGhost des de només 5,99 dòlars al mes amb la seva garantia de 30 dies.

Visita CyberGhost

4. Millor VPN per Safari: NordVPN

NordVPN

Com en alguns d’altres proveïdors, NordVPN no té una extensió real per a Safari. Per això, primer haureu de connectar-vos al client NordVPN. Un cop connectat, podeu obrir Safari i navegar com vulgueu.

Per raons de prova, ens vam connectar a servidors d’Atlanta. Malauradament, el client NordVPN no mostra la ciutat del servidor. Heu de conèixer els números del servidor amb els que voleu connectar-vos. Si voleu connectar-vos a Atlanta tal com som, voldreu connectar-vos a un dels servidors següents: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. La manera més fàcil de seleccionar un número de servidor específic és seleccionar la pestanya “Servidors” de l’aplicació i després ordenar els resultats per ordre alfabètic. A continuació, podeu desplaçar-se cap avall i seleccionar qualsevol dels números de servidor que hem enumerat anteriorment. Podeu veure el percentatge de temps de càrrega i la distància a cada servidor. Hem provat un servidor a Atlanta i la velocitat de descàrrega era de 57,49 Mbps.

NordVPN Charlotte velocitat de prova

Per descomptat, també hem de realitzar la prova de fuites a NordVPN. A la imatge que veieu a continuació, la nostra prova va trobar només un servidor i va ser la correcta per als nostres objectius. Això vol dir que tampoc tindreu cap problema amb aquest.

NordVPN Leaktest per Safari

Voleu accedir a serveis de streaming com Netflix, Amazon Prime Video o BBC iPlayer des de qualsevol part del món? Si és així, NordVPN és una opció fantàstica. Són un dels únics serveis VPN que encara poden desbloquejar Netflix. Podeu registrar-vos per serveis VPN i SmartDNS il·limitats 2,75 dòlars al mes amb garantia de 30 dies.

Visiteu NordVPN

5. Millor VPN per Safari: PIA

Accés a Internet privatCom en alguns d’altres proveïdors, NordVPN no té una extensió real per a Safari. Per això, primer haureu de connectar-vos al client NordVPN. Un cop connectat, podeu obrir Safari i navegar com vulgueu. Els servidors estan ordenats alfabèticament per regió, país i ciutat. Les ubicacions del servidor es mostren per ordre alfabètic per país. Un cop seleccioneu una ubicació, podeu connectar-vos fàcilment a ubicacions de la ciutat que vulgueu fer servir. En aquest cas, vam decidir provar utilitzant la ciutat de Nova York.

El client Windows de PIA es racionalitza. Això vol dir que no hi trobareu gaire quant a la configuració i l’ús. Dit això, és qualsevol cosa senzilla. PIA ofereix diferents nivells de protecció de la privacitat segons les vostres necessitats. Podeu controlar els nivells de xifratge i trobar l’equilibri adequat entre privadesa i velocitat. Com podeu veure, el nostre test de velocitat va demostrar que el PIA funcionava a 62.02 Mbps.

Prova de velocitat PIA Philadelphia

Finalment, volíem mostrar-vos que PIA també funciona bé amb el test de fuites. La imatge de sota mostra el servidor proporcionat per PIA. Com ho veieu, el mantindreu segur.

PIA Leaktest per a Safari

Quan es tracta del seu client per a Mac, l’equip de PIA ha inclòs un interruptor de matança per Internet. L’interruptor de mort matarà la vostra connexió a Internet en el moment que falli la VPN. Això pot ser útil per a aquells que vulguin assegurar l’anonimat a tot el món. L’accés a Internet privat ofereix VPN 2,50 dòlars al mes amb una garantia de devolució de 7 dies.

Visiteu Accés a Internet privat

I allà el teniu. Tot i que només hi ha una extensió de navegador veritable per al navegador Safari, les opcions que acabem de mencionar són les millors opcions per utilitzar-lo. Ara us protegeu contra les fuites DNS i feu servir les millors opcions VPN per Safari.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map