Rishikimi VPNSecure.me

Ky është përmbledhja ime e VPNSecure.me e cila është e quajtur si VPN.S Secure Networks e cila filloi në hapësirën e sigurisë në 2011. Ato janë të vendosura në Queensland, Australi. Qëllimi i tyre është t’u sigurojnë përdoruesve një internet të hapur dhe të sigurt. Për realizimin e kësaj, ata ofrojnë shërbime VPN, SSH, dhe HTTP Proxy. Këto shërbime do të ndihmojnë në ruajtjen e intimitetit, anonimitetit dhe sigurisë tuaj gjatë shfletimit në internet. Për më tepër, ata gjithashtu kanë një shërbim Smart DNS i cili do t’ju lejojë të shikoni përmbajtje nga disa nga kanalet tuaja të preferuara të transmetimit të mediave duke hequr gjeo-blloqe të bezdisshme mbi to.


Rishikimi VPNSecure.me

Mimet dhe ofertat speciale

VPNSecure siguron një numër shërbimesh, përfshirë VPN, SSH (prokurë të koduar), Proxy HTTP (pa kriptim – thjesht një adresë IP), dhe DNS më të zgjuar. Një VPN do të shifrojë të gjithë trafikun dhe do ta kalojë atë përmes një tuneli të sigurt. SSH nga ana tjetër, do të krijojë një tunel të sigurt vetëm për aplikacionet që keni ngritur për ta përdorur atë. Shpesh quhet “VPN e një njeriu të varfër”. Një Proxy HTTP thjesht vepron si një ndërmjetës midis jush dhe Internetit në mënyrë që IP-ja juaj të maskohet.

Shërbimi VPNSecure

VPN.S ofron shumë plane të ndryshme për shërbimet që ata ofrojnë. Së pari, ata kanë një plan bazë OpenVPN. Ky plan përfshin aplikacione për pajisjet celulare, hyrjen në të gjithë serverët VPN në 41 vende në të gjithë botën, protokollin OpenVPN, hyrjen HTTP Proxy dhe qasjen e Smarter DNS. Tregtohet duke përdorur tre pako me gjatësi të ndryshme kohore, të cilat përfshijnë 1 muaj, 6 muaj dhe 12 muaj. Ata gjithashtu kanë një plan të lirë 30-ditor OpenVPN që kufizon përdorimin tuaj në 2 GB.

Pmimi VPNSecure OpenVPN

Ashtu si të tjerët që ne kemi shqyrtuar, VPNSecure ofron ulje zbritje mujore në OpenVPN e tyre me rritjen e afatit. Si pasojë, ju mund të merrni një muaj të shërbimit të tyre për 9,95 $ në muaj, 6 muaj për 8,30 dollarë në muaj dhe 12 muaj nga vetëm 7,50 dollarë në muaj. Prandaj, nëse regjistroheni për një vit, është si të merrni tre muaj të shërbimit falas.  Ata gjithashtu ofrojnë një plan i cili përfshin OpenVPN dhe PPTP që mund të merrni me vetëm 9,16 $ në muaj. Nëse ju nevojitet, ata gjithashtu kanë plane OpenVPN dhe SSH Socks të cilat i kanë dedikuar adresa IP për rreth 10,00 dollarë më shumë në muaj.

Më poshtë është një nënshtrim i planeve të tjera të shërbimeve që ata ofrojnë përveç planit të tyre standard. Vetëm plani PPTP është një plan i koduar VPN. Proxy HTTP është thjesht një ndryshim i adresës IP për aplikacionet tuaja që janë krijuar për ta përdorur atë. Smarter DNS është shërbimi që ju lejon të keni qasje në kanalet e mediave me rrjedhë të bllokuar gjeo-bllok. Shtë gjithashtu një shërbim i pakkriptuar.

Shërbime të tjera VPNSiguroni

Ju mund të merrni VPN duke përdorur vetëm protokollin PPTP për 7,95 $ në muaj ose nga vetëm 5.83 dollarë në muaj për një afat dymbëdhjetë muaj. Proxy HTTP mund të ketë për 4,95 $ në muaj ose vetëm 4,16 $ në muaj nëse regjistroheni në dymbëdhjetë muaj. Më në fund, mund të shikoni kanalet tuaja të preferuara të mediave streaming me 4,95 dollarë në muaj ose vetëm 3,75 $ nëse regjistroheni për 12 muaj shërbim. Siç mund ta shihni nga ky përmbledhje e shkurtër e disa prej çmimeve të tyre, VPNSecure ofron një gamë të gjerë të planeve të shërbimit.

Ashtu si me shumicën e shërbimeve që shqyrtojmë, të gjitha pagesa bëhen si një pagesë e vetme për të gjithë gjatësinë e afatit. VPN.S pranon shumicën e kartave të kreditit, përfshirë Visa, MasterCard, Discover dhe American Express. Ju gjithashtu mund të paguani duke përdorur PayPal. Duke vepruar kështu do t’ju lejojë të përdorni PayPal për të menaxhuar pagesat e llogarisë tuaj. Opsionet shtesë të pagesës përfshijnë Paratë Perfect, Payza, CashU dhe Bitcoin. Pagesa nga Bitcoin do t’ju lejojë të qëndroni më shumë anonimë.

Rimbursimet ofrohen vetëm për ata që nuk mund të përdorin shërbimin SecureVPN. Ju duhet të keni shteruar të gjitha rrugët përmes mbështetjes së tyre dhe të mos keni qenë në gjendje ta zgjidhni çështjen. Për më tepër, nuk duhet të keni përdorur më shumë se 50 MB Bandwidth. Për shkak se këto kërkesa për rimbursim janë shumë specifike, unë rekomandoj që të përfitoni nga gjyqi 2 ditor para se të vendosni të regjistroheni për një afat më të gjatë.

Periudha e provës pa rrezik

VPNSecure siguron llogari provë për VPN-në e tyre standarde në shërbimet OpenVPN, OpenVPN + PPTP. Këto llogari janë 2,00 dollarë për 2 ditë shërbim. Gjyqet do t’ju lejojnë të hyni në shërbimin e plotë me pagesë pa asnjë kufizim gjatë periudhës së provës. Kjo do të thotë që ju do të keni akses të plotë në të gjithë serverët e tyre me një kalim të pakufizuar midis tyre. Unë rekomandoj që nëse dëshironi të përfitoni nga njëra prej këtyre që provoni OpenVPN + PPTP një pasi do të jeni në gjendje të provoni plotësisht shërbimin e tyre VPN me të. Llogaria e provës do t’ju lejojë të rishikoni dhe vlerësoni shërbimin për të cilin keni interes të shihni nëse i përshtatet nevojave tuaja përpara se të regjistroheni për një llogari më të gjatë. Nëse paguani për llogarinë e provës duke përdorur PayPal, do të duhet të anuloni llogarinë para se të përfundojë periudha e provës nëse vendosni që shërbimi nuk është për ju ose automatikisht do të faturoheni për planin mujor që përsëritet. Nëse paguani duke përdorur metoda të tjera, gjykimi thjesht përfundon pas periudhës së gjykimit.

Përveç llogarisë së provës për shërbimin e tyre standard OpenVPN, ata gjithashtu ofrojnë një llogari falas të kufizuar të brezit që mund të përdorni për të provuar shërbimin e tyre. Sidoqoftë, mendoj se kjo llogari është më e përshtatshme për përdoruesit e rastit të VPN. Mund të rinovohet çdo 31 ditë dhe është i kufizuar në 2 GB bandwidth. Ai nuk rinovon automatikisht, kështu që do të duhet ta rinovoni manualisht çdo muaj.

Vizitoni VPNSecure

Vendndodhjet e rrjetit dhe serverit

VPNSecure ka një rrjet me madhësi të moderuar me mbi 53 server në 41 vende. Ky përmbledhje zbuloi se ata kanë serverë në Azi, Amerikën Qendrore, Evropë, Oqeaninë, Amerikën e Jugut dhe Amerikën e Veriut. Kjo u jep atyre një prani në çdo cep të botës, kështu që ju të mund të përdorni shërbimin e tyre nga pothuajse kudo. Gjithashtu, pasi ato kanë vendndodhje në të gjithë globin, me siguri mund të gjeni një server afër jush për qasje më të shpejtë në VPN pa marrë parasysh vendndodhjen tuaj aktuale. Ekziston një kufizim. Serveri Australian 2 në Sidnej është i kufizuar në 50 GB bandwidth në muaj. Të gjithë serverët e tjerë kanë qasje të pakufizuar përfshirë ato të tjerë Australianë.

VendetServersProtokollatLigjet e politikave
4153OpenVPN, PPTPAsnjë Regjistrim i Përdorimit

Një listë e vendeve dhe qyteteve ku ata kanë serverë VPN përfshijnë si më poshtë:

 • Afrika
  • Egjipt – Kajro; Afrika e Jugut – Cape Town;
 • Azi
  • Hong Kong – Tsuen Wan; Indi – Noida; Izrael – Petah Tikva; Japoni – Komatsubara – Tokio (2); Rusi – Moska; Singapore – Singapori; Taiwan – Taichung; Turqi – Stamboll;
 • Amerika Qendrore
  • Kosta Rika – San José; Panama – Los Santos;
 • Evropë
  • Austri – Thorl; çek – Zlin; Finlandë – Helsinki; Francë – Roubaix; Gjermani – Steele; Islandë – Reykjavik; Irlandë – Dublin; Ishulli i Manit – Douglas; Itali – Marco; Letoni – Riga; Lituani – Siauliai; Luksemburg – Steinsel; Moldovë – Kishineu; Holandë – Amsterdam (2); Poloni – Szczyrk; Portugali – Lisbonë; Rumani – Chiajna; Spanjë – Barcelona; Suedi – Stokholm; Switzerland – Lozanë; Ukrainë – Odessa; Mbretëria e Bashkuar – Lugina – Kent (2);
 • Oqeani
  • Australi – Brisbane – Sidnei – Melbourne; Zelanda e Re – Auckland;
 • Amerika e Veriut
  • Kanadë – Montreal; Meksikë – Qyteti i Meksikës; Shtetet e Bashkuara – Secaucus (2) – Los Angeles (2) – Denver (2)
 • Amerika Jugore
  • Brazil – Sao Jose Do Rio Preto; Kili – Santiago;

Nëse pajtoheni vetëm në shërbimin e tyre Smart DNS, do të keni akses në serverët në vendet e mëposhtme për shërbimet e mediave streaming:

 • Australi, Austri, Czecheke, Egjipt, Finlandë, Francë, Gjermani, Hong Kong, Islandë, Irlandë, Isle of Man, Itali, Japoni 3, Luksemburg, Hollandë, Zelanda e Re, Panama, Portugalia, Singapori, Spanja, Suedia, Zvicra, etj. Ukraina, Mbretëria e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara.

Privatësia dhe Siguria

VPNSecure ka një pa log Politika e privatësisë. Ata thonë “politika jonë: JO VPN LOGGING jo tani, jo kurrë!” Qëndrimi i tyre mbi privatësinë tuaj personale përmblidhet nga fragmenti i mëposhtëm nga Politika e privatësisë.

Policyshtë politikë e VPNSecure Pty Ltd për të respektuar privatësinë e anëtarëve të saj. VPNSecure Pty Ltd nuk do të monitorojë ju ose përdorimin tuaj të Shërbimit, përfshirë përmbajtjen e tij, pa lejen tuaj paraprake, përveç nëse VPNSecure Pty Ltd ka arsye të besojë se një veprim i tillë është i nevojshëm për: (1) konform kërkesave ligjore ose në përputhje me procesin ligjor; (2) të mbrojë dhe mbrojë të drejtat ose pronën e VPNSecure Pty Ltd (3) të zbatojë Marrëveshjen; ose (4) për të mbrojtur interesat e anëtarëve të tjerë të saj.

Sa i përket sigurisë së informacionit tuaj në internet dhe zakoneve të shfletimit, VPN.S ka gjithashtu të mbuluar. Ata ofrojnë vetëm disa protokolle që përfshijnë OpenVPN dhe PPTP për të koduar të gjithë trafikun tuaj në internet dhe për të mbajtur të gjitha transaksionet tuaja në internet nga sytë e çmendur. Shërbimi i tyre standard përdor një protokoll OpenVPN në OpenSSL të dhënat e të cilit mbrohen nga encryption 128-bitësh DES-CBC me 2048-bit të përdorur për çelësat dhe kanalet e kontrollit në lidhje. Shërbimi i tyre SSH përdor protokollin TCP OpenVPN me një forcë të ngjashme të kriptimit. Kjo siguron përdoruesit e tyre sigurinë, si dhe intimitetin gjatë përdorimit të shërbimit të tyre. Protokolli PPTP përdor encryption 128 bit dhe kryesisht përdoret në rastet kur OpenVPN nuk mund të përdoret ose për media streaming kur shpejtësia është më shumë shqetësim sesa siguria.

Vizitoni VPNSecure

Testimi i duarve

Asnjë rishikim nuk do të ishte i plotë pa prova. Do të dëshiroja të filloja duke thënë që VPNSecure performoi mirë në provën tonë të shpejtësisë. Ata kanë softuer personal për përdoruesit e Windows, Mac dhe Linux. Ata gjithashtu kanë aplikacione të personalizuara për pajisjet mobile si iOS (iPhone, iPad) dhe Android. Kjo e bën të lehtë për pothuajse të gjithë që të përdorin shërbimin e tyre pa marrë parasysh OS e tyre të zgjedhjes. Ju mund ta shkarkoni softuerin për Windows dhe Mac direkt nga faqja e internetit e tyre duke hyrë në kompjuterin e tyre dowload faqe. Lëshoni treguesin e miut në mbështetje në menunë kryesore të faqes dhe pastaj klikoni në butonin e shkarkimit që shfaqet siç tregohet më poshtë.

Shkarkim VPNSecure

Kjo faqe përmban lidhje me Windows, Apple – Mac, Linux, dhe Android / iOS në fund të faqes. Klikimi në njërën nga këto do të ndryshojë opsionet e paraqitura sipër lidhjeve. Përzgjedhja e njërës prej këtyre opsioneve do të fillojë procesin e shkarkimit për atë softuer. Kjo është treguar në ilustrimin më poshtë me Windows OS të zgjedhur.

Softuer i VPNSecure Windows

Lidhja nga Windows

Siç mund ta shihni në imazhin e mësipërm, VPNSecure ka një larmi softuerësh personal për Windows i cili përfshin një Klient OpenVPN, një DNS më e zgjuar klienti, a Proxy SSH5 klienti, dhe a Proxy Chrome HTTP zgjerim. Duke klikuar në Klient OpenVPN në imazhin e mësipërm do ta shkarkoni klientin në makinën tuaj, ku më pas mund ta drejtoni dhe instaloni. Pasi të keni instaluar do të jeni në gjendje të lidheni dhe shkëputeni me çdo server në rrjetin VPNSecure me vetëm disa klikime të thjeshta. GUI i tyre Windows VPN është i pastër duke kërkuar me disa parametra dhe shumë miqësor për përdoruesit. Mund të përshtatet nga përdoruesit më me përvojë.

VPNSecure Windows Client

Kur instaloni për herë të parë klientin ose nëse dilni do të shihni një ekran hyrje të ngjashëm me pamjen e parë të mësipërme. Sapo të hyni në tuaj Emri i përdoruesit dhe fjalëkalim për llogarinë tuaj dhe klikoni Hyni, do të çoheni në ekranin e lidhjes siç tregohet në imazhin e dytë. Duke klikuar në Bar i trefishtë horizontal ikona në pjesën e sipërme të majtë të këtij ekrani do të shfaq menunë rrëshqitëse për të zhvendosur shpejt ekranet siç tregohet në imazhin e tretë. kërcitje Lidhje në këtë menu do të sjellë përsëri ekranin e lidhjes (imazhi i dytë më lart). Lidhja me një server është aq e thjeshtë sa të klikosh në serverin tënd të zgjedhur dhe të zgjedhësh Connect nga pop up. Imazhi i fundit tregon një lidhje me një server në Mbretërinë e Bashkuar. Për të shkëputur një server thjesht përsërisni procesin dhe zgjidhni shqit opsion. Ekrani i lidhjes lehtëson të tregoni statusin dhe vendndodhjen e lidhjes tuaj vetëm me një shikim.

Siç mund ta shihni, është shumë e thjeshtë të ndryshoni serverët me programin VPNSecure Windows. Duke klikuar në Cilësimet në menunë rrëshqitëse të mësipërme do të hapet ekrani i cilësimeve i cili ka kutitë e kontrollit dhe butonat për sa vijon:

 • Mundësimi i mbrojtjes nga rrjedhja e DNS – rregulloni rrjedhjet e DNS për të ndihmuar në ruajtjen e anonimitetit tuaj nëse një aplikim sillet keq.
 • Ruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin – lejon hyrjen automatike kur fillon klienti VPNSecure.
 • Hapni fillimin – filloni klientin VPN.S kur kompjuteri juaj fillon
 • Disaktivizoni Internetin në shkëputje – vrasin ndërprerësin për të mbrojtur dhe siguruar përdorimin e Internetit. Kjo çaktivizohet kur klienti mbyllet.
 • Pastroni listën e serverëve të fundit – klikoni për të pastruar listën e serverëve të përdorur në të kaluarën.
 • Fiksimi i rrugës Windows 8 – për të rregulluar problemet që Windows 8 ndonjëherë ka me shërbimin në OpenVPN.

Përveç këtyre cilësimeve, ata kanë disa konfigurime dhe konfigurimin e rrugëve që mund të përfitojnë më shumë përdorues teknik. kërcitje Lidhja e sigurt do t’ju lejojë të lidhni aplikacione individuale në lidhjen VPN në mënyrë që ata të mos mund të hyjnë në internet pa u lidhur me VPN. Kjo është në beta aktualisht prandaj sigurohuni që ta provoni atë me aplikacionin tuaj për t’u siguruar që është në përputhje me të. kërcitje mbështetje do t’ju lejojë të krijoni një biletë problemi dhe opsionalisht t’ju lejojë të dërgoni informacione log me të. Klikimi i log-së do t’ju logojë nga klienti VPN dhe do t’ju kthejë në ekranin e hyrjes. VPNSecure gjithashtu ka udhëzues manualë për instalime për lidhjet PPTP.

Vizitoni VPNSecure

Lidhu me Mac Client

Klienti VPNSecure për Mac OS X është shumë i ngjashëm me softuerin e tij Windows Kjo e bën më të lehtë për ata që mund të përdorin sistem të ndryshëm për t’u lidhur me shërbimin VPN. Ju mund ta shkarkoni versionin më të fundit të klientit Mac direkt nga faqja e internetit VPN.S ashtu si edhe me programin Windows. Klienti Mac ka një GUI të ngjashëm me kushëririn e tij Windows. Shtë i pastër, ka vetëm disa cilësime themelore, dhe është po aq i lehtë për t’u përdorur. Përdoruesit e Mac do të vlerësojnë thjeshtësinë e tij dhe do të jenë në gjendje të ndërrojnë serverat me vetëm disa klikime. Softueri Mac përdor protokollin OpenVPN për lidhje. VPNSecure gjithashtu ka udhëzues manualë për të konfiguruar PPTP në Mac OS X për ata që kanë nevojë për të.

Lidhu nga iPhone ose iPad

VPNSecure gjithashtu ka një aplikacion për iPhone, iPad dhe iTouch. Aplikacioni kërkon iOS 4.3 ose më vonë dhe është optimizuar për iPhone 5. Përdoruesit e Apple iOS të cilët përdorin gjithashtu një OS desktop për t’u lidhur me shërbimin do të vlerësojnë që aplikacioni ka të njëjtën pamje dhe ndjenjë si klientët e tyre të desktopit. Aplikacioni ka një ndërfaqe të ngjashme GUI me klientët Windows dhe Mac pa mjaft karakteristika. Ajo gjithashtu ka më shumë opsione të lidhura me llogarinë.

Aplikacioni VPNSecure iOS

Imazhet e mësipërme tregojnë aplikacionin iOS në veprim në një iPhone. Pamja e ekranit në të majtë tregon ekranin e lidhjes së aplikacionit menjëherë pas hyrjes. Ai përmban të njëjtën GUI të pastër. Lidhja ose shkëputja e serverëve VPN përfshin vetëm disa çezma. Imazhi në të majtë më sipër tregon ekranin bazë të lidhjes në hyrje. Imazhi i qendrës tregon menunë e rrëshqitshme të ekranit të arrihen duke shtypur Bar i trefishtë horizontal ikonë në pjesën e sipërme të majtë të figurës. Imazhi i fundit tregon aplikacionin e lidhur me serverin VPN në Singapor. Menyja rrëshqitëse ka një shtesë llogari skedë nuk u gjet në klientin e desktopit. Skedat e tjera janë të ngjashme me homologët e tyre të desktopit. VpNSecure gjithashtu ka një udhëzues manual për të konfiguruar protokollin PPTP për pajisjet iOS.

Vizitoni VPNSecure

Lidhu me Pajisjet Android

Ngjashëm me aplikacionin Windows dhe Mac, rishikimi im zbuloi se aplikacioni i VPNSecure për Android përdor gjithashtu protokollin OpenVPN për t’u lidhur me serverat. Mbështet Android 4.0 ose më vonë. Kjo aplikacion mund të ndihmojë të mbani lidhjet tuaja wi-fi më të sigurta duke koduar të gjithë trafikun tuaj të Internetit Android dhe duke transmetuar të gjithë përmes një tuneli të sigurt.

Aplikacioni VPNSecure Android

Shifra e mësipërme tregon disa të shtëna në ekran të aplikacionit në veprim. E para përshkruan ekranin e hyrjes. Sapo të hyni në tuaj Emri i përdoruesit, fjalëkalim dhe klikoni në Hyni butoni, ekrani i lidhjes i cili tregohet sipër qendrës është shfaqur. Ekrani i fundit tregon aplikacionin e lidhur me një server OpenVPN UDP në Portugali. Ashtu si aplikacioni iOS, gjithçka që nevojitet për të zgjedhur ose ndryshuar serverat është disa çezma të thjeshta. Ajo gjithashtu ka një menu rrëshqitëse e cila mund të arrihet duke shtypur Bar i trefishtë horizontal ikonë në pjesën e sipërme të majtë të figurës për të konfiguruar opsionet e aplikacionit.

Vizitoni VPNSecure

Test i Shpejtësisë VPNSecure

VPNSecure bëri mjaft mirë në provën tonë të shpejtësisë. Shpejtësia e serverit të tyre në Washington D.C ishte e mirë. Ju duhet të jeni të kënaqur me shpejtësinë e rrjetit të tyre bazuar në testimin tonë. Ky test u zhvillua duke përdorur klientin e tyre Windows me protokollin OpenVPN UDP.

Testi i Shpejtësisë së Windows VPNSecure

Siç mund ta shihni ka pasur rreth 29% ndryshim në shpejtësi midis lidhjes direkt me ISP-në time dhe lidhjes me një server në Washington DC Siç pritej, humbja e tyre në shpejtësinë e lidhjes, por për sigurinë shtesë të siguruar duke ju encryptuar të dhënat dhe lidhjen këtë ja vlen humbja e shpejtësisë. Me një shpejtësi prej gati 25 Mbps, shërbimi është ende mjaft i shpejtë për të gjitha nevojat tuaja në internet. Ju nuk do të keni ndonjë problem duke përdorur shërbimin e tyre për të siguruar transaksionet tuaja ose transmetimin e mediave nga ofruesi juaj i preferuar.

Rishikimi i VPNSecure: Përfundim

VPNSecure ka qenë në hapësirën e intimitetit që nga viti 2011. Ata kanë një rrjet i cili ka mbi 53 servera që përfshin 41 vende të ndryshme. Ata nuk kanë një politikë log, por ata duket se sugjerojnë në politikën e tyre të intimitetit që ata të mund të regjistroheshin nëse kishin provokime të mjaftueshme. Ata kanë softuer personal për Windows, Mac, Linux, iOS dhe Android që ua lehtëson përdoruesve të tyre përdorimin e shërbimit të tyre VPN. Ata kanë mbështetje për protokollet OpenVPN dhe PPTP. Ata gjithashtu kanë një shërbim Smart DNS i cili përfshihet falas me planet e tyre të paguara VPN.

Ajo që më pëlqeu më shumë për shërbimin:

 • Softuer i thjeshtë për t’u përdorur për Windows, Mac OS X dhe Linux
 • Aplikacione celulare për iOS dhe Android
 • Softuer i personalizuar për protokollin më të sigurt OpenVPN me mbështetje opsionale për PPTP nëse keni një pajisje që nuk e mbështet OpenVPN
 • TCP të caktuara serverë për të bërë më të lehtë firewall-in e anashkalimit
 • Discmimet e zbritur për planet e tyre afat
 • Më shumë mundësi pagese anonime si Bitcoin

Idetë për të përmirësuar shërbimin:

 • Sqaroni disa prej gjuhëve në politikën e tyre private për atë që mund t’i bëjë ata të mbledhin informacion
 • Konsolidoni planet dhe minimizoni numrin e planeve të ofruara
 • Integroni PPTP ose protokolle të tjera në programin e tyre personal
 • Shtoni më shumë kanale të mbështetura në shërbimin e tyre Smart DNS

Rishikimi im i shërbimit VPN.S gjeti një faqe në internet që ishte e lehtë për të lundruar. GUI i softuerit me porosi ishte shumë miqësor pasi ishte konciz dhe i lehtë për t’u përdorur me cilësime minimale. Ata e bëjnë më të thjeshtë zgjedhjen, lidhjen ose rilidhjen në serverat e tyre VPN me vetëm një klik ose dy pa marrë parasysh se çfarë OS ose pajisje ju zgjidhni të përdorni. Përfitoni nga prova e tyre 2-ditore dhe shikoni se çfarë mendoni për veten tuaj.

Vizitoni VPNSecure

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map