Rishikimi Ghostery 2016

Ikona e GhosteryGhostery është një shtesë që bllokon shfletuesin që u krijua në vitin 2009. Megjithëse versioni individual është jashtëzakonisht i popullarizuar, shumë kompani të mëdha emrash përdorin Ghostery Marketing Cloud Management (MCM). Versioni i korporatës përdoret për të vlerësuar performancën dhe bllokimin e gjurmuesve në site të ndryshme. Ghostery është në dispozicion për të gjithë shfletuesit kryesorë përfshirë Chrome, Firefox, Opera, Safari dhe Internet Explorer. Ata gjithashtu kanë një aplikacion shumë të bukur të Shfletuesit Intimitet të Ghostery të disponueshëm për iOS dhe Android.


Ghostery ndryshon nga bllokuesit e tjerë të reklamave në mënyrën se si duket dhe funksionon. Në vend që të ju jap vetëm një numër të gjurmuesve që bllokon, do t’ju japë specifikime. Në atë mënyrë, ju mund të zgjidhni gjurmuesit ose reklamat që dëshironi të bllokoni. Në këtë përmbledhje, ne do t’ju tregojmë se si të shkarkoni, instaloni dhe përdorni Ghostery.

Financimi i Ghostery

Megjithëse versioni personal i Ghostery është falas, versioni i ndërmarrjes gjeneron të ardhura. Firma e kapitalit privat Warburg Pincus është mbështetësi kryesor. Ghostery nuk kërkon dhurime ose ndonjë mbështetje tjetër financiare nga përdoruesit. Shtë gjithashtu një nga bllokuesit e vetëm të reklamave që nuk regjistrohet në listën e reklamave të pranueshme. Kjo do të thotë se ata nuk lejojnë kompanitë të paguajnë një tarifë për të miratuar “reklamat e tyre të pranueshme”.

Ghostery për Chrome

Për të marrë Ghostery për Chrome, klikoni në butonin menunë në shfletues. Tjetra, shkoni te Më shumë mjete, atëherë Zgjerime.

Adblock Plus instaluar

Tani do të merreni në Zgjerime ekran.

merrni më shumë shtesa

Zgjidhni opsionin që thotë merrni më shumë shtesa. Në anën e majtë, shkruani Ghostery. Do të shihni disa opsione të ndryshme këtu, por dëshironi të zgjidhni shtrirjen që thotë Ghostery të ofruar nga www.ghostery.com.

Shtesë Ghostery për Chrome

Sigurohuni që të klikoni në shtoni në Chrome butonin nën titullin extensions.

Si të përdorni Ghostery për Chrome

Pasi të klikoni në butonin shtesë në Chrome, klikoni në shtoni shtrirje butoni i treguar nga shigjeta më poshtë.

Instalim Ghostery për Chrome

Pasi të instalohet shtesa, do t’ju kërkohet të bëni një turne. Klikimi në dy ekranet e ardhshme do t’ju sjellë atë që shihni më poshtë. Këtu mund të përcaktoni se cilat lloje gjurmuesish doni të bllokoni. Klikoni në shigjeta për të zgjeruar secilën kategori. Kjo ju jep mundësinë të zgjidhni burime të vetme, ose të gjithë kategorinë.

Ghostery për Chrome

Kur të hapni një faqe të re, do të vini re në qoshe ikonën blu të fantazmës. Kjo është ikona e Ghostery. Tjetra, klikoni mbi të për të parë gjurmuesit në faqe.

Përdorimi i Ghostery në Chrome

Duke klikuar në ingranazhin në imazhin e mësipërm, do të keni mundësi të hyni në seksionin e opsioneve. Tre skedat e vendosura në këtë pjesë janë të Përgjithshme, të Avancuara dhe Rreth.

i përgjithshëm – Në këtë skedar, ju mund të zgjidhni të ndani të dhënat me Ghostery. Kjo do t’u sigurojë atyre zakonet tuaja të shfletimit. Atëherë ato do t’i kombinojnë ato të dhëna me përdoruesit e tjerë. Gjithashtu, mund të lejoni azhurnimin automatik. Në këtë mënyrë baza e të dhënave do të mbetet e freskët. Përfundimisht, në këtë skedë, ju mund të zgjidhni cilët trackers dëshironi, ose faqet e listave të bardha.

i përparuar – Kjo skedë përmban disa opsione të ndryshme, siç shihni më poshtë. Kjo përfshin opsione Afishimi, opsione bllokimi, azhurnim automatik, Kliko për të luajtur, Gjuhë dhe Import / eksport.

ghostery5

për – Kjo është ajo ku ju do të gjeni informacione rreth Ghostery dhe si të kontaktoni me ekipin.

Pasi të keni ndryshuar cilësimet në çfarëdo që dëshironi, mbyllni Chrome dhe rihapni përsëri.

Ghostery për Firefox

Për të marrë Ghostery për Firefox, së pari klikoni në butonin e menusë. Tjetra, klikoni Add-ons.

Menyja e Firefox-it

Në fushën e kërkimit, shkruani Ghostery dhe klikoni instaloj.

Instalim i shtesave Ghostery për Firefox

Sapo të keni instaluar shtesën, mbylleni dhe rihapni përsëri Firefox-in. Tani duhet të shihni ikonën e fantazmave Ghostery dhe është e gatshme për përdorim.

Si të përdorni Ghostery për Firefox

Ndryshimi i cilësimeve është në një vend tjetër për Firefox sesa për Chrome. Këtë herë, klikoni në fantazmë për të hapur settings. Pastaj klikoni në tre pikat vertikale dhe shkoni te Ghostery Mia. Siç mund ta shihni këtu, opsionet janë të vendosura në këtë faqe nën titujt.

Cilësimet e Firefox-it për Ghostery

Ju lutemi referojuni seksionit Chrome për më shumë informacion mbi cilësimet. Pasi të keni kujdesur të gjitha cilësimet, mund të shfletoni ashtu si normalisht.

Shfletuesi i Intimitetit Ghostery për Android

Edhe një herë, Ghostery tregon prova se sa i financuar është. Për Android, Ghostery ka shfletuesin e tyre Android. Filloni duke shkuar në Dyqanin Google Luaj dhe shtypni në Ghostery. Ju shpejt do të shihni një opsion që shfaqet që thotë Shfletuesi i Intimitetit Ghostery. Ky është opsioni që ju dëshironi. Do të vini re gjithashtu se ai ka fantazmën Ghostery si ikonë. Tjetra, klikoni në instaloj dhe pastaj hapur. Tani, mund të zgjidhni disa nga cilësimet.

Ghostery i pari 3 për Android

Nëse prekni Intimitet brenda aplikacionit, ju mund të klikoni mbi të gjithë ose asnjë. Pasi të keni mbaruar, do të shihni Shfletuesi i Intimitetit Ghostery. Në imazhin e fundit, ju mund të shihni 20 gjurmuesit në faqen nën fantazmë. Duke klikuar në fantazmë, mund të ndryshoni ndonjë prej atyre rrëshqitësve.

Ghostery për android

Dhe kjo është se si ju përdorni Shfletuesin e Intimitetit të Ghostery. Ne do të shohim se si funksionon Ghostery në një shfletues desktop.

Ghostery Privacy Browser për iOS

Mund ta shkarkoni Shfletuesin e Intimitetit të Ghostery nga Dyqani i Aplikimeve të iTunes. Aplikacioni mbështet iPhone, iPad dhe iPod Touch që ekzekuton iOS 8.0 ose më vonë. Gjatë instalimit do t’ju prezantohet vendimi nëse do të ndani ose jo të dhënat e gjurmuesit me ekipin Ghostery. Ju gjithashtu mund të menaxhoni preferencat tuaja të privatësisë.

Ghostery për iOS instaluar

Pasi ta keni instaluar aplikacionin, mund të hapni Shfletuesin e Intimitetit të Ghostery. Si parazgjedhje do të hapet për një skedar të motorit të kërkimit të mundësuar me Duck Duck Go me intimitetin e vërtetë të kërkimit. Kjo do të thotë që Duck Duck Go nuk mbledh ose shpërndan informacionin tuaj personal. Ne shkuam përpara dhe shfletuam në një faqe në internet për të provuar aplikacionin.

Ghostery Privacy Browser iOS

Siç mund ta shihni kemi vizituar CNET News. Ju do të vini re një simbol të Ghost Blue në fund të figurës qendrore më sipër. Prekja në fantazmë do të shfaq një listë të plotë të gjurmuesve. Do të vini re se të gjithë ndjekësit tregojnë se janë aktivizuar. Ju keni dy mundësi për t’i bllokuar ato. E para është që të rrëshqitni çdo gjurmues individualisht për ta bllokuar atë. Mund të futeni në cilësimet dhe të zgjidhni të bllokoni të gjithë gjurmuesit. Ju gjithashtu mund të pastroni cookies, të pastroni cache dhe të aktivizoni mbrojtjen e WiFi.

Dallimet me dhe pa Ghostery

Le të hedhim një vështrim se si duket një faqe në internet me dhe pa Ghostery. Imazhi më poshtë është pa Ghostery.

faqe interneti pa Ghostery

Dhe imazhi i mëposhtëm është se si duket e njëjta faqe me Ghostery.

uebfaqe me Ghostery

Siç mund ta shihni, këto janë të njëjtat faqe. Faqja me Ghostery ngarkohet më shpejt. Megjithëse aktivizimi i të gjithë bllokuesve do të ndihmojë që siti të ngarkohet më shpejt, bllokimi i tepërt mund të shkaktojë probleme ndonjëherë.

Pse të përdorim Ghostery?

Karakteristikat e Ghostery i japin avantazhe sesa konkurrentët. Të jesh në gjendje të shohësh se çfarë është çdo gjurmues dhe të kesh aftësinë t’i bllokosh ato është një veçori e bukur. Megjithëse ju mund ta ndihmoni Ghostery të mbajë shtesën falas duke u siguruar atyre informacione, nuk keni pse. Ne na pëlqen fakti që është në dispozicion për Chrome, Firefox, Safari dhe Opera. Shfletuesi i Intimitetit Ghostery për Android dhe iOS janë zgjidhje të mira për pajisjet tuaja mobile.

përfundim

Ghostery është një bllokues reklamash jashtëzakonisht i dizajnuar dhe i mirëmbajtur mirë. Ajo po aktualizohet vazhdimisht, dhe na pëlqen fakti që ju mund të zgjidhni të bllokoni gjurmuesit individualë ose të gjithë ata. Ata nuk marrin pjesë në programin e pranueshëm të reklamave, dhe Ghostery është shumë i lehtë për t’u përdorur. Ne sugjerojmë të përdorni më shumë se një bllokues reklamash, pasi jo të gjithë bllokuesit do të heqin qafe çdo reklamë të vetme. Sigurohuni që të përdorni mjete të tjera, si dhe kur përpiqeni të mbroni privatësinë tuaj.

Vizitoni Ghostery

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map