RoboForm-arvostelu

Tässä katsauksessa aiomme puhua salasananhallintatuotteesta, RoboForm. Ensimmäisen RoboForm-tuotteen lanseerasi vuonna 1999 Siber Systems. Nykyisin RoboFormin 30 kieliversiota käytetään aktiivisesti ympäri maailmaa. Heidän verkkosivustollaan heidän tavoitteenaan on “luoda maailmanluokan innovatiivisia ohjelmistotuotteita, jotka on suunniteltu helpottamaan, nopeuttamaan ja turvallistamaan tietokoneiden käyttöä yksilöille ja yrityksille ympäri maailmaa”. Nykyään sisäänkirjautumiset ovat jatkuvasti lähes kaiken mitä ajattelet. Helppokäyttöisyys on jotain, mitä me kaikki tarvitsemme.


Roboform-aloitussivu

RoboForm hinnoittelu ja erikoistarjoukset

RoboForm on ainutlaatuinen markkinoilla, koska se tarjoaa tuotteestaan ​​useita erilaisia ​​versioita yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön. Valitsemasi versio riippuu tavoitteistasi. Eri tuotteille on 30 päivän ilmainen kokeilujakso, ja kun 30 päivää on kulunut loppuun, se kehottaa sinua maksamaan. Jos sinulla on kuitenkin alle 10 kirjautumista (eri sivustoille), voit jatkaa tuotteiden käyttöä ilmaiseksi. Tosiasiallisesti kuitenkin tiedän hyvin harvoista ihmisistä, joilla on 10 tai vähemmän sisäänkirjautumisia, joten puhumme tässä palkkaversioista. Niiden tarjoamat tuotteet ovat RoboForm visur kaikkialla 9,95 dollaria (ensimmäisenä vuonna), RoboForm 7 -pöytäversio 29,95 dollarilla ja heidän RoboForm2go 7 -versio 39,95 dollarilla..

RoboForm Pro-hinnoittelu

Suosittelemme, että lataat ja kokeilet RoboForm Everywhere Prota. Jos luet tätä, sinulla on jo yli 10 sisäänkirjautumista. Tarkasteluhetkellä RoboForm tarjosi ensimmäisen vuoden tämän palvelun vuoden hintaan 9,95 dollaria. Se on hieman yli puolet heidän normaalista korostaan ​​19,95 dollaria vuodessa. Oletamme, että he tekevät tämän säännöllisesti RoboForm Everywhere Pron mainostamiseksi. Heidän vuositilinsa on ensimmäisen vuoden osalta vain 83 senttiä kuukaudessa. Muiden suunnitelmien hinnat ovat ennallaan. Niiden hinnat ovat kohtuulliset, jos sinulla on yli 10 kirjautumista.

Riskitön kokeiluperiodi

Jos olet kiinnostunut etsimään heidän tuotteidensa pro-versioita, RoboForm tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson sekä rahat takaisin -takuun. Jos päätät, että yli 10 kirjautumisen arvo ei ole 83 sentin arvoinen kuukaudessa, 30 päivän kuluttua voit palata ilmaiseen versioon ja he palauttavat rahasi. Takuu antaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi aikaa arvioida, ovatko Pro-tuotteet sinulle sopivia. Jos ei, sinun on valittava, mitkä käyttäjätunnukset uhrataan, jos haluat palata ilmaiseen versioon.

Siirry RoboFormiin

RoboForm toiminnassa

RoboFormilla ei ole itsenäistä sovellusta, ja se näkyy selaimesi työkalurivinä. Sen sijaan, että sinulla olisi erillistä sovellusta, se taitetaan selaimeen ja näkyy kuin selaimen lisäosa. Se integroituu melkein mihin tahansa selaimeen, olipa kyse sitten IE, Firefox, Chrome, Safari tai Opera. Poikkeus sääntöyn tässä vaiheessa on Microsoft Edge.

RoboForm-työkalurivi

Salasanan hallinta

RoboFormin ilmainen salasananhallintaohjelma auttaa sinua pitämään salasanasi turvassa käyttämällä yhtä kolmesta salaustyypistä: Blowfish, 256-bittinen AES tai RC6-salaus. Voit tuoda nykyiset salasanat selaimesta niiden suojattujen salasanojen luetteloon. Sinulla on mahdollisuus saada se näyttämään salasanat, tai voit peittää sen. RoboForm antaa sinulle hälytyksiä, jos jokin salasanojen tallentamista sivustoista vaarantuu. Tällä tavalla voit mennä sisään ja vaihtaa salasanan tarvittaessa. Mitä nopeammin tiedät jotain sellaista, sitä parempi.

RoboFormin salasananhallintaohjelma voi auttaa sinua seuraamaan runsasta määrää verkkosivustoja, jotka meidän kaikkien on kirjauduttava sisään nykyään. Olipa kyse pankista, vakuutuksesta tai muusta verkkosivustosta, RF on antanut sinulle suojan, vaikka sisäänkirjautuminen olisi vaikeampaa. Voit kirjautua kaikkiin käyttämiisi sivustoihin yhdellä napsautuksella mistä tahansa laitteesta. Huomaa kuitenkin, että jos unohdat pääsalasanasi, sitä ei voi palauttaa. Voit tietysti muuttaa sitä, jos tiedät jo sen. Sitä me haluamme odottaa salasananhallinnassa.

RoboForm salasanojen hallinta

Kun olet ladannut ohjelmiston, siirry vain RoboFormin salasanan luontiin. Me kaikki tiedämme, että jokaisella sivustolla olisi oltava ainutlaatuiset salasanat, eikä niitä saa helposti murtaa. Niiden generaattorin avulla voit siirtyä verkkosivustoille ja vaihtaa salasanasi sellaiseen, jota on vaikea murtaa. Luo vain se, ja siellä se on. Toinen mukava ominaisuus on kyky muuttaa salasanan ehtoja. Sano esimerkiksi, että salasanavaatimukset eivät salli erikoismerkkejä. Voit luoda salasanan erikoismerkkien sisällyttämiseksi tai jättää käyttämättä erityisiä merkkejä. Voit myös muuttaa salasanan pituutta.

Kuten muutkin tuotteet, RF sisältää safenoteja. Ne ovat täydellinen muistamaan Wi-Fi-salasanoja, syntymäpäiviä, tärkeitä päivämääriä tai melkein mitä tahansa muuta tärkeää tietoa, jonka et halua olla julkinen. Ajattele sitä yksityisenä lehtenä asioista, jotka haluat pitää. Sinun ei tarvitse mennä yli laidan ja kirjoittaa sotaa ja rauhaa, mutta saat idean. Olemme varmoja, että voit keksiä muita asioita.

Siirry RoboFormiin

identiteetit

Identiteettiominaisuus on tapa, jolla voit määrittää muutaman eri asian RF: n sisällä. Sinulla voi olla useita henkilökortteja, mutta ensisijaiseen henkilöllisyyteesi ei pääse käsiksi ilman pääsalasanaasi. Luodessasi voit kirjoittaa kaikki tallennettavat tiedot. Tämä on pakollista, jos haluat RoboFormin tallentavan lomakkeen lomakeominaisuuden tietoja. Voit myös kirjoittaa osoitteen, auton tiedot, passitiedot, yritystiedot, pankkitilitiedot, luottokorttitiedot ja jopa mukautetut tiedot, jotka haluat syöttää, kaikki henkilöllisyysotsikkoon. Täältä voidaan tallentaa myös yhteystietoja sekä kirjautumisia, kirjanmerkkejä, käyttämiäsi sovelluksia, jotka vaativat salasanat, ja Safenote-tiedostot. Kaikki tämä tallennetaan turvallisesti, ja pääsalasanaa on käytettävä pääsyyn henkilöllisyyteen.

Lomakkeen täyttöominaisuus

Ilman henkilöllisyyttä ei ole mitään täytettävää. Toisin kuin jotkut tuotteet, jotka vetävät lomakkeella täytettyjä tietoja aiemmin käytetyiltä sivustoilta, sinun on syötettävä se identiteetteihin. Voit myös valita valita tietyt sivustot, jotka haluat täyttää, tai voit halutessasi olla tyhjentämättä mitään niistä. Jos joku muu oli tietokoneellasi ja yritti käyttää siellä olevia tietoja, he eivät pääse sisään ilman pääsalasanaa. Jos tietosi muuttuvat, sinulla on mahdollisuus nollata tai tyhjentää kaikki kentät.

Roboformimuodon täyttö

RoboForm Security

AES-salaus on yksi vaihtoehdoista, joita RoboForm voi käyttää avaimella, joka on suolattu valitsemastasi pääsalasanasta. Pääsalasanaa on käytettävä, jos haluat käyttää kirjautumistietojasi. Tämä tarkoittaa, että olet suojattu mahdollisilta sattumanvaraisilta hyökkäyksiltä. Ilman pääsalasanaasi kukaan ei pääse. Siksi on tärkeää varmistaa se, koska sitä ei voida palauttaa. Jos käytät jotakin mukana olevista tuotteista sen sijaan, että synkronoit sen jälkeen, kun olet poistanut RoboForm-sovelluksen, datakansio on kokonaan poissa. Jos käytät kaikkialla tuotetta, tiedot tallennetaan salattuina pilvipalvelimella, ja ne voidaan palauttaa, vain jos tiedät pääsalasanasi. Ne tarjoavat myös monitekijän todennuksen, vaikka se tapahtuu sähköpostitse, ja sen on oltava päällä. Tämän arvosteluhetkellä ne eivät tarjoa muita tyyppejä. Mielenkiintoista näyttää siltä, ​​että teoksissa on muita tyyppejä, mutta nämä vaihtoehdot ovat tällä hetkellä harmaana.

Siirry RoboFormiin

RoboForm-ohjelmisto

RoboForm tarjoaa ohjelmistoja Windows-käyttöjärjestelmille, XP ja uudemmat. Sisältää Windows Phone ja Windows RT. Ne tarjoavat myös ohjelmistoja Applen Mac OS X- ja iOS-laitteille sekä Android-käyttöjärjestelmille. Ne eivät tue karhunvatukka-käyttöjärjestelmää tai Linux-tuotteita.

Tuki

Kuten alla näet, tuen suhteen on useita erilaisia ​​vaihtoehtoja. Ne tarjoavat 24/7 sähköpostitukia, oppaita, live-chat-tukea ja puhelintukea. Puheluihin vastataan 9.00–19.00 EST maanantaista perjantaihin, paitsi Yhdysvaltojen viralliset vapaapäivät, ja se on saatavana vain maksaville asiakkaille. Live-chat-tuella ei ole tarkempaa tietoa sen aukioloajoista.

RoboForm-tukiRoboForm-arvostelu: johtopäätös

Roboformilla on erittäin mukava ohjelma, joka on turvallinen ja tallentaa kaikki arkaluontoiset ja maksutiedot. Pidän todella mahdollisuudesta valita, haluatko synkronoida tietosi vai ei. Voit ainakin valita, pitävätkö tietosi kaiken itsellenne tai käytätkö RoboForm-toimintoa muilla alustoilla. Suurin osa meistä käyttää Internetiä useilla laitteilla.

Mitä pidimme palvelusta eniten:

 • Mahdollisuus valita, millaista salausta haluat käyttää pääsalasanalla
 • Heillä ei ole pääsyä salausavaimeesi tai salasanasi
 • Mukautettu ohjelmisto Windowsille ja Mac OS X: lle
 • Mobiilisovellukset iOS: lle ja Androidille
 • Mahdollisuus synkronoida kaikkien omistamien laitteiden kanssa tai pitää vain yksi.
 • Live-tuki, oppaat ja puhelintuki ovat saatavilla
 • Järkevästi hinnoiteltu
 • Erittäin muokattavissa

Ideoita palvelun parantamiseksi:

 • Ota käyttöön muut todennusmenetelmät
 • Lisää vaihtoehto vaihtaa useita salasanoja samanaikaisesti

Kaiken kaikkiaan, meistä on RoboForm vaikuttanut suhteellisen vaikuttuneesti. Se toimii hyvin, on kohtuuhintainen ja luo sinulle vahvoja salasanoja. Suosittelemme, että lataat sen ja kokeilet sitä, koska sillä on 30 päivän ilmainen kokeilu. Lisäksi on edelleen 30 päivän rahat takaisin -takuu oston jälkeen. Ei ole vaaraa, joten lataa ja testaa heidän tuotteensa, ja voit testata sen kaikkien laitteiden välillä.

Siirry RoboFormiin

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map