Revisió VPN de xarxa privada de Firefox

Xarxa privada del FirefoxMozilla i el navegador Firefox ja fa temps. Al llarg de les diferents versions, han fet tot el possible per proporcionar protecció als usuaris del seu navegador, tot de forma gratuïta. Tanmateix, el següent pas lògic en la protecció dels seus usuaris és protegir els membres fent que es connectin a una VPN (xarxa privada virtual). Per primera vegada, Mozilla es va associar amb l’empresa VPN, Mullvad, per oferir un producte de pagament per a la protecció a nivell del dispositiu. L’anomenen “FPN”. Com es pot imaginar, això significa la xarxa privada de Firefox. Aparentment, Mullvad té el mateix nivell de dedicació a protegir la privacitat dels usuaris. En el moment de fer aquesta revisió, la versió de pagament només està disponible per als ordinadors de sobretaula de Windows 10. Tanmateix, altres plataformes es trobaran properament. Tant la protecció de nivell del navegador (bàsicament un servidor intermediari) com la protecció a nivell del dispositiu encara estan en la infància, per la qual cosa us proporcionarem tanta informació com puguem.


Preu

El FPN inclou dues versions. L’un és efectivament un servidor intermediari gratuït, mentre que l’altre ofereix protecció de dispositius complets que està disponible per un cost de 4,99 dòlars al mes i primer haureu d’afegir-vos a la llista d’espera. No se sap si tenen previst oferir la VPN per un període de servei més llarg que només un mes a la vegada. Tingueu en compte que si utilitzeu l’extensió del navegador, esteu limitades a sessions de 12 a 1 hores i heu de crear un compte Mozilla. Per descomptat, això és sempre que estigui en beta.

Preu FPN

Característiques

Proxy FPNAra, parlarem del que obté en els productes a nivell de navegador i de dispositiu complet. Un cop més, aquests productes són encara nous, de manera que hi hauria coses que no funcionen del tot. Per al producte a nivell del navegador, heu de crear un compte de Mozilla si encara no en teniu. Després d’això, afegeix l’extensió al navegador Firefox. Un cop fet això, feu clic a la icona a la qual assenyalem amb la fletxa vermella. Això us mostrarà la pantalla que veieu a la dreta. Per iniciar el procés i utilitzar un dels vostres passatges d’una hora de durada per provar-lo, només cal que moveu el control lliscant cap a la dreta per activar-lo. En el moment de la redacció, el representant fa el que se suposa que fa. Tot i això, vam poder “trencar” el proxy quan vam realitzar un test. Tan aviat com vam fer la prova, el servidor intermediari es va tancar. Segurament això es solucionarà, però potser trobareu el mateix problema, almenys en les primeres etapes. La protecció completa del dispositiu és una història diferent. És el producte de la col·laboració amb Mullvad VPN. Algunes de les funcions inclouen:

 • Capacitat de connectar fins a 5 dispositius simultàniament
 • Més de 30 països disponibles
 • Xifratge de guàrdia
 • Aplicacions mòbils personalitzades

Consola de clients FPNPodeu veure que fins i tot el client FPN és senzill d’utilitzar. Un cop seleccioneu un servidor en un dels 30+ països, només cal que moveu el control lliscant a la posició ON. Si bé les funcions del client són excel·lents, el “Protocol de xifratge Wireguard” és una opció interessant per a una tècnica de xifrat. Per la seguretat que té Mozilla, utilitzar un protocol relativament no provat i no verificat sobre els mètodes provats i els veritables és extraordinari. Dit això, hi ha alguns avantatges que Wireguard té respecte a l’estàndard d’or (OpenVPN). El codi per escriure Wireguard és un pes significativament més lleuger que OpenVPN. En teoria, això hauria de millorar i obtenir un millor rendiment. A més, utilitza menys recursos al vostre equip. D’aquesta manera, podeu fer més coses sense experimentar el retard. Una gran pregunta que tenim és quins protocols estan previstos per a les versions mòbils? En aquest moment, es qüestiona el funcionament de la tecnologia en altres plataformes a més de Windows.

Prova de velocitat del navegador de xarxa privada del Firefox

Prova de velocitat del navegador FPNLes velocitats són molt importants amb qualsevol VPN o proxy. Com que els proxies no xifren realment el trànsit només l’orienten, no hauria de ser una sorpresa que només hi hagi una petita pèrdua de velocitat. Per descomptat, a mesura que puguem provar la versió de dispositiu complet, també us mostrarem els resultats d’aquesta prova. Aquí teniu la nostra prova de velocitat de la versió del navegador. Quan vam provar el client VPN FPN, els resultats no van ser tan favorables. En aquesta imatge es pot veure una pèrdua notable de velocitat. Per descomptat, encara és ràpid, però va suposar una pèrdua de velocitat del 75%.

SpeedPest del client FPN

Per què heu d’utilitzar una VPN?

Ja que ara molts establiments ofereixen WiFi gratuïta, voldreu utilitzar una VPN quan connecteu. Si bé la WiFi és excel·lent, els ciberdelinqüents pensen que també és fantàstic. En connectar-vos al servidor que escolliu, creeu una connexió segura i xifrada. D’aquesta manera, reduireu molt el risc que els delinqüents o els cibernèutics us robin informació privada.

Una altra raó per utilitzar una VPN és ajudar-vos a evitar les geo-restriccions. Independentment d’on estiguis, la connexió a un servidor us ajudarà. Això és perquè fa pensar que el programari de bloqueig es troba en un altre lloc. Això pot ser un veritable avantatge si intenteu accedir a determinades regions o si no teniu la possibilitat de veure contingut. Simplement connecteu-vos a un servidor i podeu començar a navegar o a veure el contingut al qual vulgueu accedir.

La fuga?

Prova de filtracions del navegador FPNQuan heu de respondre a aquesta pregunta, heu de revisar la novetat del servei. Hem realitzat proves de filtracions de 2 llocs web diferents. Malauradament, no hem pogut realitzar una prova del nostre lloc favorit perquè tan bon punt vam fer la prova, va fer fora del proxy fora de línia. A l’altre lloc web, hem pogut realitzar una prova. Com es pot veure a la imatge de sota, sí, sí que té filtracions. No esperàvem aquest resultat perquè representants més establerts no mostren aquesta mena de fuites. Si Mozilla alliberarà el navegador FPN o el producte de dispositiu complet, haurà de solucionar el problema amb seguretat. Dit això, vam tenir molta millor sort en utilitzar l’aplicació real. En lloc de trobar diversos servidors com el servidor intermediari, es va presentar com a servidor únic. A més, vam tenir sort amb l’altra prova.FPN Leaktest 2 Com podeu veure en aquesta prova, l’únic que apareix és un nombre elevat de llúpol. A hores d’ara, no se sap si es pot ajustar el nombre de salts (servidors pels quals es dirigeix ​​el trànsit) o ​​no. Com que mostra 11 salts, diu que possiblement podria indicar l’ús del servidor intermediari o VPN. Reduir el nombre de llúpol augmentaria la velocitat del servei i reduiria la sospita de qualsevol persona que pensi que el nombre és massa elevat..

Haig d’utilitzar aquesta VPN?

Per mirar específicament la versió del dispositiu, trobem que el servei continua funcionant bé, malgrat les pèrdues de velocitat. Definitivament protegirà la vostra privadesa i l’ajudarà a evitar georestriccions. En el moment de fer aquesta revisió, no teníem problemes sobre l’accés al contingut d’altres regions. És possible que el servei no ofereixi totes les campanes i els xiulets que podríeu esperar d’altres serveis, però a 5 dòlars al mes, funciona bé i sens dubte us ajudarà a assolir els vostres objectius. Diem que sí, el servei proporciona un bon valor i protegirà la vostra privadesa.

Pensaments finals sobre la xarxa privada de Firefox

El navegador FPN i el servei complet de VPN tenen una gran promesa donada la reputació de l’equip de Mozilla. Tot i això, hi ha alguns problemes que, en el moment de fer aquesta revisió, s’han de solucionar abans que puguem proporcionar-vos una resposta sòlida al respecte. Només el temps ens permet saber si s’abordaran els factors que ens preocupen i com es reproduirà la Xarxa privada de Firefox. Mentrestant, els usuaris de Windows 10 als Estats Units poden registrar-se a la beta VPN del Firefox per accedir a la seva xarxa. El cost és de 4,99 dòlars al mes amb targeta de crèdit com a única opció de pagament.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map