Revisió hide.me

Aquesta revisió comença amb una breu mirada als inicis de hide.me. Hide.me va ser format el 2012 per un grup internacional d’experts en seguretat que van establir les seves carreres construint infraestructures segures per a governs i corporacions. Aquest coneixement els va ajudar a crear un servei VPN segur i centrat en la privadesa que sigui fàcil d’utilitzar, que és hide.me. Operen sota la jurisdicció de Malàisia, que no té lleis obligatòries de conservació de dades. Això els permet mantenir la seva política sense registres. Això garanteix l’anonimat dels seus membres mentre naveguen per la xarxa.


HideMe ReviewPreus i ofertes especials

Gràcies a l’equip hide.me per oferir als nostres visitants un descompte en el seu servei de VPN popular. En fer clic a la imatge de sota, ho fareu estalvieu el 35% de descompte els seus plans Premium i Plus. El descompte és recurrent perquè pugueu gaudir de l’estalvi per a la vida del vostre compte. Els plans van des de 3,32 dòlars al mes per 75 GB fins a 6,45 dòlars al mes per a un any complet d’accés VPN il·limitat. Crec que estareu molt satisfets amb el servei. Amb el descompte hide.me és bastant un valor.

hide.me Especial

Una revisió dels preus hide.me mostra que ofereixen el seu servei VPN en tres plans diferents. A continuació es resumeixen.

 • Plus el pla de preus
  • Totes les ubicacions
  • Amplada de banda il·limitada de prioritat més alta
  • L’ús limita la transferència de dades de 75 GB al mes
  • Suport complet al protocol
  • 1 connexió VPN
 • Pla de preus premium
  • Totes les ubicacions
  • Amplada de banda il·limitada de màxima prioritat
  • Transferència il·limitada de dades
  • Suport complet al protocol
  • 5 connexions simultànies de VPN
  • Reenviament de ports dinàmic, accés al proxy de mitjons, adreça IP fixa

Com podeu veure, el servei de VPN gratuït és molt limitat i només seria bo només per practicar surf anònim, ja que arribaríeu ràpidament al límit de dades de 2 GB només intentant reproduir una pel·lícula en alta definició. Tots els preus que es mostren a la figura anterior inclouen els plans de dotze mesos i inclouen el seu descompte 35% de descompte. El pla Plus és de 3,32 dòlars al mes, però està limitat a 75 GB al mes i només permet 1 connexió. Aquest pla pot ser una bona elecció per si només necessiteu una VPN a temps parcial. Finalment, tot i que una mica més car a 6,49 dòlars al mes, les funcions del pla Premium s’ajusten més als altres serveis VPN que he revisat.

Hide.me admet una àmplia gamma d’opcions de pagament. Aquests inclouen PayPal, BitCoins, targetes de crèdit importants i transferències bancàries. Si utilitzeu PayPal, podreu triar d’on voleu gestionar la vostra subscripció. Bitcoin és una opció de pagament que proporciona més anonimat a aquells que ho desitgin. També accepten targetes de crèdit importants com Visa, MasterCard, JCB i American Express.

Aquesta revisió també ha descobert que, d’acord amb la seva política centrada en la privadesa, només cal un correu electrònic per a molts tipus de pagament. Fins i tot durant el procés de pagament, la vostra privadesa està protegida. Tots els pagaments són gestionats per proveïdors de pagaments externs i hide.me no registra cap informació personal durant el procés de pagament. Li assignen un identificador únic que després se suprimeix. Això significa que no es pot fer el seguiment del vostre pagament a un compte específic i no hi ha cap manera de connectar les dades de pagament amb l’ús de VPN. Així, sempre sereu anònim de hide.me, fins i tot si pagueu amb targeta de crèdit.

Període de prova lliure de risc

Hide.me entén que cal avaluar el rendiment del servei, de manera que disposen d’un pla gratuït que us permetrà provar-lo. Tot i que aquest pla us permetrà veure la qualitat del servei i determinar si es pot adequar a les vostres necessitats actuals, té algunes limitacions com ja he afirmat anteriorment. Tanmateix, el compte gratuït us ha de permetre provar el seu client Windows i l’aplicació Android per veure què en penseu. També tenen una garantia de devolució de 14 dies. Aquesta revisió també remarca que, igual que el compte gratuït, la garantia ve amb el que crec que és una limitació important, no podeu transferir més de 500 MB de dades. Amb les seves pròpies paraules:

Si no esteu completament satisfets amb els nostres serveis VPN i ens aviseu per escrit per correu electrònic en els primers 14 dies del contracte que voleu cancel·lar, se us farà un reemborsament del 100% de l’import del contracte en cas d’utilitzar l’ample de banda. en no més de 500MB.

HideMe 240

Ubicacions de xarxa i servidor de hide.me

Quan es tracta de la mida hide.me pot semblar que no té una xarxa tan gran com alguns dels seus competidors, però sembla que enganya. Només utilitzen servidors dedicats de metall nu amb enllaços ascendents d’1 Gbit. Això els proporciona una informació prèvia sobre els proveïdors que utilitzen servidors virtuals. Aquesta revisió també ha descobert que disposen de servidors en llocs estratègics de tot el món. Els membres tenen accés a diversos servidors de països populars com els Estats Units, els Països Baixos i Austràlia.

PaïsosLocalitzacionsServersProtocols
222884IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether, SSTP

Si us subscriviu al pla de VPN premium, hide.me ofereix dades il·limitades. Això vol dir que podeu utilitzar tantes dades com vulgueu i connectar-vos a qualsevol ubicació del servidor. Aquest és un autèntic bo i permet als que viatgen veure contingut en streaming des de casa o d’altres països.

Hide.me té servidors als països següents:

 • Amèriques – Estats Units, Canadà, Mèxic
 • Europa – Regne Unit, Alemanya, Àustria, França, Islàndia, Itàlia, Lituània, Luxemburg, Països Baixos, Noruega, Polònia, Romania, Suècia, Suïssa, Turquia.
 • La resta del món – Austràlia, Hong Kong, Japó, Singapur

Privacitat i seguretat

En funció del vostre propòsit d’utilitzar un servei VPN, la política d’ús i registre d’ús pot ser molt important. Una revisió del lloc web hide.me deixa clar què han d’esperar els usuaris. Aquesta informació s’extreu directament de la pàgina de termes de servei:

Per maximitzar la vostra privadesa, recollim la informació mínima requerida, i aquesta és la vostra adreça de correu electrònic. No sol·licitem ni emmagatzemem el vostre nom, adreça IP, adreces físiques, número de telèfon o qualsevol altra informació personal. Els pagaments són processats per Paymentwall Inc. i Cleverbridge AG i no estalviem cap detall sobre els pagaments del nostre sistema. Cleverbridge AG renova o actualitza les subscripcions amb un identificador d’usuari dedicat per a cada compte d’usuari.

Què passa si rebeu un avís legal com ara un DMCA per material de copyright que he baixat?
Atès que els nostres clients són anònims quan utilitzen el nostre servei, aquests avisos estan dirigits a hide.me i el nostre departament legal emetrà una resposta adequada. Com que no emmagatzemem cap registre de connexió, no podríem associar una sol·licitud amb una identitat de client, encara que legalment estigui obligat a fer-ho.

Quan es tracta de seguretat hide.me us ha cobert. Com en qualsevol VPN, el nivell de xifratge és important. Ofereixen suport per a IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether i SSTP amb xifratge AES-256. La compatibilitat dels últims protocols com IKEv2 assegura als seus membres la connexió més ràpida possible.

HideMe 240

Prova pràctica

Si heu llegit alguna de les meves ressenyes, ja sabeu que sóc com a proveïdors de VPN amb programari de client fàcil d’utilitzar. Hide.me té fàcil instal·lar i utilitzar programari personalitzat. Té una interfície neta, senzilla i fàcil d’utilitzar. Tenen un client per a Windows, juntament amb una aplicació mòbil per a Android. Hide.me també és compatible amb altres sistemes operatius i dispositius. A més, disposen de guies pas a pas per configurar-les.

Connexió amb el client VPN de Windows

Primer, revisem el client del Windows hide.me. La figura de l’esquerra de sota mostra la pantalla de connexió del seu client. Aquesta pantalla us permet triar el vostre servidor entre un quadre desplegable, connectar-vos o desconnectar-vos i mostra el vostre estat en línia. També mostra el vostre pla actual i la quantitat d’ample de banda que heu utilitzat si no teniu un compte Premium. També us permetrà actualitzar el vostre compte actual.

Windows HideMe

La figura de la dreta de dalt és la pantalla de configuració. Permet seleccionar el tipus de xifrat de connexió VPN. En el cas del client gratuït, esteu limitat a només SSTP, PPTP i IKEv2. També té alguns paràmetres generals per indicar al client les vostres preferències d’inici. Si inicieu la VPN amb privilegis administratius, podeu configurar els controls de filtració DNS. A més, podeu veure i configurar els servidors DNS primaris i secundaris si cal. Finalment, podeu comprovar si teniu la darrera actualització del client.

HideMe 240

Connexió des de l’aplicació Android

Ara, revisem l’aplicació gratuïta d’Android de hide.me. Podeu descarregar-lo des de Google Play. L’aplicació per a mòbils requereix Android 4.0 o superior. L’aplicació funciona en tots els dispositius Android.

HideMe Android

Primer, introduïu el vostre Usuari i Contrasenya per iniciar la sessió. A continuació, podeu tocar per habilitar la protecció VPN si voleu que l’aplicació triï automàticament un servidor. Si seleccioneu això, l’aplicació seleccionarà automàticament la que pensi que serà més ràpida per a vosaltres, segons la ubicació i la càrrega del servidor. D’altra banda, podeu triar un servidor vosaltres mateixos entre les ubicacions disponibles i toqueu per habilitar la protecció. L’aplicació també mostra el vostre tipus de compte actual i l’ample de banda per al mes. Finalment, comprovarà que teniu instal·lada l’última versió de l’aplicació.

HideMe 240

Test de velocitat hide.me

Vaig provar hide.me mitjançant el protocol IKEv2 mitjançant el client de Windows. D’aquesta manera es proporciona la velocitat més ràpida dels protocols als quals va tenir accés la VPN gratuïta. SSTP, PPTP i IKEv2 van ser els únics protocols compatibles amb el seu client Windows utilitzant la VPN gratuïta.

HideMe SpeedCom podeu veure, hi havia una diferència aproximada del 15% de velocitat entre la connexió directament al meu ISP i la connexió a un servidor hide.me a uns 1.300 quilòmetres de distància. El xifratge afegeix una sobrecàrrega de manera que podeu esperar una certa disminució del rendiment. El rendiment sempre és compensable per a la privadesa quan es considera un servei VPN. Tot i això, amb una velocitat de gairebé 43 Mbps, podria transmetre serveis fàcilment com Netflix, Hulu i HBO GO i veure pel·lícules en alta definició o esdeveniments en directe.

Revisió hide.me: Conclusió

Tot i que hide.me només ha estat uns quants anys a l’àrea VPN, han continuat fent créixer la seva xarxa a causa del seu compromís amb la vostra privadesa. Han ampliat les ubicacions del servidor en ubicacions estratègiques per millorar millor el seu rendiment global de VPN. També han desenvolupat programari personalitzat per simplificar la instal·lació i l’ús de VPN per als seus subscriptors. Espero que continuïn aquesta tendència en el futur i espero que el seu servei sigui encara millor. Tant el seu client Windows com l’aplicació Android tenen interfícies gràfiques simples, fàcils d’utilitzar amb instal·lacions senzilles que ajuden a simplificar la VPN per als seus clients. Si busqueu un servei VPN fiable amb un veritable compromís amb la vostra privadesa, hide.me podria ser una bona elecció.

El que més m’ha agradat del servei:

 • Fàcil d’instal·lar i utilitzar el client de Windows
 • Aplicació mòbil per a Android
 • Suport per a IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether i SSTP amb xifratge AES-256.
 • Política sense registre
 • Connexió simultània per a 5 dispositius amb Pla Premium
 • Descompte a llarg termini en inscripcions anuals

Idees per millorar el servei:

 • Augmentar l’abast de la garantia: límit de dades no realistes
 • El preu és una mica més que els competidors.

Em va agradar fer servir el servei hide.me i us recomano que ho proveu. Proveu el seu programari de client d’escriptori i l’aplicació per a mòbils d’Android i no us oblideu estalvieu el 35% de descompte amb el nostre descompte. Crec que us agradarà la facilitat del seu programari per connectar-se i canviar entre servidors VPN. Encara continuen creixent i afegint noves ubicacions del servidor.

HideMe 240

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map