Revisió de Windscribe

Comencem la nostra revisió de Windscribe en assenyalar que són un nou proveïdor de VPN amb seu a Ontario, Canadà. Tot i tenir només un any, han afectat l’espai de privadesa d’Internet. Això es deu a un parell de coses diferents. Primerament, Windscribe creu que tothom té dret a tenir una Internet gratuïta i oberta, encara que sigui capaç de protegir la vostra privadesa en línia. En segon lloc, han adoptat un enfocament bidireccional per protegir la vostra privadesa i anonimat en línia.


Revisió de Windscribe

Per a això, ofereixen i recomanen que instal·leu l’extensió del proxy del navegador adequat, així com el servei de VPN de Windscribe. Proporcionen un fort xifratge per a la seva VPN per evitar que les seves dades siguin interceptades per tercers. A més, les extensions del navegador de Windscribe inclouen bloquejadors de publicitat i seguiment, a més de poder “doblar el salt” per augmentar la vostra privadesa a Internet.

Preus i ofertes especials

Windscribe utilitza un model de preus molt senzill per al seu servei de VPN Pro de pagament. L’oferta tant de subscripcions mensuals com anuals. Podeu obtenir un mes del servei per 9,00 dòlars. Com molts altres proveïdors, ofereixen un descompte si adquireix un paquet anual a llarg termini. Això significa que podeu obtenir un any del servei per 7,50 dòlars al mes, facturant-vos com a pagament anual de 90,00 dòlars. D’aquesta manera us estalviareu un 17% de descompte sobre el preu ordinari mensual.

Preu del WindscribeEl servei de VPN Windscribe Pro ofereix les següents funcions:

 • Accés a servidors de més de 40 ubicacions diferents
 • Baixada il·limitada
 • Dispositius simultanis il·limitats
 • Protegiu el xifrat de dades des del vostre lloc preferit
 • Adreçament de l’adreça IP
 • Es permet el trànsit P2P
 • Clients per a la majoria de plataformes principals de sistemes operatius
 • Extensions del navegador intermediari per a Chrome, Foxfire i Opera

Windscribe ofereix diverses maneres de pagar pel seu servei VPN Pro. Accepten VISA, MasterCard i American Express. També podeu pagar mitjançant Paymentwall. Si voleu mantenir les compres en línia en un mateix lloc, també accepten PayPal. Finalment, si un anonimat més gran és alguna cosa que busqueu, podeu pagar el servei mitjançant Bitcoin.

Compte VPN gratuït

Windscribe ofereix un servei VPN gratuït que permet 10 GB d’ample de banda al mes. El servei gratuït també està limitat a vuit països i només un dispositiu registrat. Probablement serà acceptable per a aquells que només utilitzen VPN ocasionalment, però no per a aquells que els utilitzin regularment.

A més del servei gratuït que Windscribe ofereix, tenen una garantia de devolució de 3 dies. Per obtenir el seu reemborsament, heu de sol·licitar-ho per escrit al personal d’assistència dins dels tres dies hàbils següents a la data de subscripció. A més, no haureu d’utilitzar més de 10 GB en amplada de banda global. Considerem que això és una mica limitat respecte a les garanties que ofereixen molts altres proveïdors, però això es compensa amb el servei gratuït que podeu utilitzar per provar els vostres dispositius abans de subscriure-us..

Visiteu Windscribe

Ubicació de la xarxa i del servidor de Windscribe

La xarxa de Windscribe consta de més de 40 ubicacions en uns 38 països. Aquests països estan repartits per tot el nord i Amèrica del Sud, Europa, Àsia, Àfrica i Oceania. S’inclouen destins populars com els Estats Units, els Països Baixos, el Canadà i el Regne Unit. La llista completa dels països als quals podeu connectar-vos és la següent:

 • Àfrica – Egipte, Sud-àfrica
 • Àsia – Hong Kong, Índia, Japó, República de Singapur, Corea del Sud, Taiwan
 • Europa – Àustria, Bèlgica, Bulgària, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Luxemburg, Països Baixos, Noruega, Polònia, Romania, Rússia, Espanya, Suècia, Suïssa, Turquia, Ucraïna, Regne Unit
 • Oceania – Austràlia, Nova Zelanda
 • Amèrica del nord – Canadà (Est), Canadà (Oest), Mèxic, Estats Units (Est) Estats Units (Central), Estats Units (Oest)
 • Sud Amèrica – Brasil

No es tenen tantes ubicacions com alguns dels serveis VPN més grans, però us permet accedir a algunes de les destinacions i servidors més populars dels sis continents principals. A més, com Windscribe és un proveïdor nou, encara s’està expandint a noves ubicacions.

Privacitat

Windscribe utilitza els seus propis servidors DNS i diu que no tenen una política de registre permanent estricta. Aquí teniu un extracte del seu lloc web:

Quan utilitzeu el nostre servei

Emmagatzemem la quantitat total d’ample de banda que el vostre compte ha consumit en un període d’un mes, que es restableix cada mes el dia del vostre registre. S’utilitza per aplicar les limitacions de nivell gratuït i per evitar abusos. No emmagatzemem l’ús històric. No emmagatzemem els registres de connexió, els timestamps IP ni els llocs que visiteu (creiem ferm que l’historial de navegació d’un s’ha de dur a la fossa).

Quan esteu connectat activament a un servidor

Durant la durada de la connexió, emmagatzemem les dades següents en una ubicació temporal: nom d’usuari d’OpenVPN, servidor VPN connectat a, temps de connexió, quantitat de dades transferides durant la sessió. Aquestes dades caduquen i es rebutgen als 3 minuts d’acabar la sessió.

Com podeu veure, emmagatzemen informació de sessió temporal per al funcionament normal del servei, però es destrueix 3 minuts després que finalitzi la sessió VPN. A més, els membres comparteixen adreces IP en servidors, cosa que fa més difícil fer un seguiment de les accions dels usuaris mentre fan servir el servei. Hauríeu de revisar aquesta informació per vosaltres mateixos. Es troba a la seva Política de privadesa. Una vaga contra ells és que es troben a Ontario, Canadà, que és membre de l’aliança “5 ulls” de països que comparteixen informació de vigilància. No obstant això, expliquen el següent per ajudar a alleujar això:

Sol·licituds de dades de l’usuari

Com que emmagatzemem el mínim mínim perquè un client utilitzi realment el nostre servei, qualsevol sol·licitud de dades de l’usuari no produiria cap valor. No emmagatzemem cap registre sobre qui hagi utilitzat l’adreça IP, de manera que no podem lligar l’activitat de l’usuari a cap usuari.

Visiteu Windscribe

Seguretat

Windscribe només ofereix el protocol OpenVPN a tots els productes, excepte els dispositius iOS que utilitzen el protocol IKEv2 integrat. Tot i això, això és bo, ja que OpenVPN és de codi obert i és considerat com un dels protocols VPN més segurs disponibles. Com a bonus afegit, també és un dels més ràpids. Les dades d’usuari es xifren mitjançant AES 256, amb SHA 512 per a l’autenticació de dades, i RSA 4096 per a tasques de handshaking. IKEv2 també es considera un dels millors protocols VPN per a iOS. El seu servei bloqueja les sol·licituds IPv6 a nivell de client i també inclou protecció contra filtres DNS. Windscibe també proporciona una funció que normalment es troba en serveis VPN de gamma alta, un interruptor de matança integrat. Examinarem algunes d’aquestes funcions amb més detall a la secció manual d’aquesta revisió de Windscribe.

A més de la seguretat de les dades i la privadesa que ofereix Windscribe Pro VPN, també tindreu accés a les seves extensions del navegador. Si utilitzeu aquestes extensions, juntament amb el servei VPN, us serà més anònim mentre navegueu per Internet. L’extensió de Chrome s’examinarà amb més detall a la secció manual de la nostra revisió.

Assistència

El suport de Windscribe es fa mitjançant un sistema de ticketing amb diversos temps d’espera. Tenen una petita base de coneixements de problemes resolts i preguntes freqüents genèriques sobre el seu servei VPN i les seves extensions de proxy. També inclou una secció amb guies per ajudar a configurar el servei a diverses plataformes. Algunes d’aquestes guies són vídeos. També tenen una presència a les xarxes socials a Facebook i Twitter que s’actualitzen regularment.

Visiteu Windscribe

Prova pràctica de Windscribe

Tot i que Windscribe actualment no té els seus propis clients de programari personalitzat per a Android o Linux, els seus subscriptors Pro VPN poden accedir al servei instal·lant manualment OpenVPN per Ubuntu o descarregant el client StrongSwan per a dispositius Android. Podeu trobar les seves instruccions a l’àrea d’assistència del seu lloc web.

Windscribe ha desenvolupat clients de programari personalitzat per a Windows i Mac OS X. El client per a Windows funcionarà amb Windows XP, Vista, 7, 8 i 10. El client Mac requereix OS 10.8 i versions posteriors. També tenen una aplicació per a iOS que requereix iOS 8.0 o posterior. A més, disposen d’extensions de navegador per a Google Chrome, Opera i Firefox. Aquesta secció de la nostra revisió de Windscribe examinarà amb més detall el client de Windows i l’extensió del proxy de Google Chrome.

Com començar amb el servei de Windscribe

Quan arribeu a la pàgina de registre de Windscribe, se us oferirà una opció per descarregar el servei gratuït per a la vostra plataforma o comprar el paquet que escolliu. Si decidiu comprar una subscripció, feu clic al botó “Comprar”. Windscribe primer haurà de crear un compte gratuït i, a continuació, obrir la visió general del seu compte. Des d’aquí, podeu fer clic al botó “Actualitzar” que obrirà una pàgina on podeu seleccionar el terme del servei de Windscribe Pro i introduir la informació per completar la compra.

Creació de comptes de parabrisa

Descarregueu primer el programari Windscribe per a la vostra plataforma. Un cop l’instal·leu i l’inicieu per primera vegada, veureu una imatge com la que es mostra a continuació. Si encara no heu creat un compte gratuït, feu clic a “No” us portarà al lloc web per crear-ne un. Veureu dues opcions per crear el vostre compte gratuït. Si trieu no subministrar una adreça de correu electrònic, el vostre compte gratuït estarà limitat a 2 GB d’ample de banda al mes. Seleccionant l’opció “10 GB gratis” i, a continuació, el subministrament i el correu electrònic, augmentarà l’ample de banda mensual fins a 10 GB.

Configuració gratuïta d'accessoris de WindscribeUn cop creeu un compte, us dirigireu a una pàgina on podreu actualitzar el vostre compte a Windscribe Pro si ho desitgeu. D’altra banda, podeu tornar al programari client i introduir la informació del vostre compte.

Utilitzant el client de Windows Windscribe

Ara que ja heu creat un compte, feu clic a “Sí” a la primera imatge de dalt. Es mostrarà la pantalla d’inici de sessió i començarà el procés d’activació de Windscribe. Introduïu el vostre compte “Nom d’usuari”, “Contrasenya” i, a continuació, feu clic al botó “Iniciar sessió” per acabar d’obrir el client per primera vegada. Un cop obert el programari, seleccioneu la icona del menú (3 barres horitzontals) per mostrar el menú de Windscribe. El menú té les cinc opcions següents:

 • Ajuda’m! – us portarà a la pàgina d’assistència del lloc web de Windscribe on podreu veure les guies de configuració, les preguntes més freqüents o crear un bitllet d’assistència..
 • Preferències – paràmetres de selecció de l’usuari que examinarem més endavant en aquesta secció.
 • El meu compte – obrirà la pàgina del vostre compte.
 • Tanca sessió – si decidiu iniciar la sessió, haureu de tornar a introduir les credencials d’inici de sessió la propera vegada que obriu Windscribe.
 • Deixeu el Windscribe – abandoneu el client de Windscribe però conserveu la informació d’inici de sessió.

Configuració del client Windows Windscribe

Analitzem ara les preferències del client de Windscribe Windows. Es poden dividir en les dues seccions següents:

 • Configuració general
  • Inicieu la posada en marxa, Connexió automàtica amb l’última connexió que s’utilitza, Minimitzar la safata – si configureu aquest procés, el client us connectarà a la ubicació preferida quan s’iniciï Windows. Això és útil si us connecteu generalment a una ubicació concreta.
  • Permet el trànsit LAN si el tallafoc està actiu – us permet comunicar-vos amb altres dispositius de la vostra xarxa local, fins i tot si no esteu connectats al servei VPN de Windscribe.
  • Mostra les notificacions – útil per a missatges i informació d’actualització.

Inici i preferències de Windows Windscribe Client

 • Configuració de la connexió
  • Tallafoc (“Interruptor de matar”) – això us permetrà controlar el comportament del tallafoc encesa.
   • Automàtica (predeterminat): el tallafoc s’encendrà quan es connecti i actuarà com un interruptor de matança si la connexió cau accidentalment. Tanmateix, el tallafoc es desactivarà automàticament si sortiu manualment del client mitjançant “tancar la sessió” o “sortir” de la menú del client.
   • Manual – desactivar i engegar manualment el tallafoc.
   • Sempre encés – Internet es desactivarà si no esteu connectats al servei de VPN de Windscribe (mai s’estableix tret que tingueu coneixement del mecanisme de commutació).
  • Protocol – OpenVPN
   • UDP (predeterminat): el més ràpid i el millor per a la majoria; utilitza el port 443.
   • TCP – el port 1194 més lent però més estable.
   • Stealth – útil si esteu rebent errors, especialment amb tallafocs del govern xinès i altres; utilitza Stunnel al port 8443.
  • Configuració del servidor intermediari
   • Automàtica (predeterminat): permet que el programari detecti el proxy.
   • Cap – no hi ha representant present.
   • HTTP o SOCKS – configura manualment la informació del servidor intermediari.
  • Resolució API
   • Automàtica (DNS) – aquest és el valor predeterminat i el millor per a la majoria dels usuaris.
   • IP manual – només establiu si enteneu el que feu.

Utilitzant el client de Windows Windscribe

Ara que hem examinat la instal·lació i la configuració del client de Windscribe per a Windows, fem una ullada a com us connecteu al servei utilitzant-lo. El Windscribe es farà de manera predeterminada a la ubicació de “millor connexió” que us connectarà al servidor VPN més ràpid de la vostra ubicació actual. Si feu clic al botó de la pantalla de connexió principal, us desconnectareu del vostre servidor VPN actual. Les adreces IP es redireixen a partir de totes les imatges. Aquesta imatge il·lustra aquest procés.

Connexió del client amb Windows WinscribeNotareu que Windscribe ha facilitat la visualització de l’estat de connexió mostrant l’estat del client connectat en blau i l’estat desconnectat en gris. L’estat connectat també mostra la vostra nova adreça IP virtual. La desconnectada mostra la vostra adreça IP real. Tingueu en compte que el programari també mostra l’ample de banda restant. Es substitueix per la paraula Pro quan inicieu la sessió mitjançant un compte de pagament ja que no té cap límit. Finalment, podeu veure que el tallafoc s’apaga o s’activa automàticament. Això es deu al fet que està configurat per a les preferències automàtiques.

És fàcil canviar ubicacions i obtenir una nova IP virtual. Simplement feu clic a la fletxa cap avall a la dreta de la darrera ubicació i la llista de selecció es desplegarà. Si feu clic a una ubicació d’aquesta llista us connectarà a un servidor VPN de Windscribe d’aquest país. Aquest procés s’il·lustra connectant-se amb el Regne Unit.

Selecció d'ubicació del client de Windscribe

Com veieu Windscribe ha facilitat la configuració i connexió al servei VPN de Windows per als usuaris de Windows. Si normalment us connecteu a una ubicació concreta, faciliteu que el client s’iniciï automàticament i es connecti a ell quan obriu Windows. La majoria de les preferències predeterminen la configuració òptima i us recomanem que les deixeu segons les definides. Canvieu-los només si teniu cap problema amb les connexions. Canviar les ubicacions virtuals és igual de fàcil. Simplement seleccioneu una ubicació diferent per canviar els servidors i rebre una nova IP virtual des d’ella.

Visiteu Windscribe

Utilitzant l’extensió de Chrome de Windscribe

Instal·lació i activació de l’extensió Chrome de Windscribe

Si encara no teniu cap compte, llegiu la secció “Com començar amb el servei de guia de Windscribe” anterior de la nostra revisió de Windscribe, ja que aquesta secció suposa que ja heu establert un compte. Inicieu la sessió al lloc web de Windscribe des del vostre navegador Chrome i feu clic a “Descàrregues” al menú del lloc. Des d’aquesta pàgina, simplement feu clic al botó “Google Chrome” a la icona del navegador. Això obrirà la botiga web de Google Chrome on podeu afegir l’extensió de Windscribe al navegador. Seleccioneu el botó “Afegeix a Chrome” i finalitzeu el procés.

Ara veureu la icona de Windscribe a la dreta de la barra d’adreces del vostre navegador. Fent clic sobre ella s’obrirà la pantalla d’inici de sessió per poder iniciar la sessió a la xarxa de Windscribe. Introduïu les credencials del vostre compte i, a continuació, feu clic al botó “Iniciar sessió”. Això completarà el procés de configuració.

Inicia sessió de Chrome de Windscribe

Després d’iniciar sessió a Windscribe, veureu la finestra de connexió principal. La connexió predeterminada a “Control de creuers” i el mode és el mateix. Aquesta configuració canviarà automàticament les ubicacions per accedir al contingut bloquejat. Si feu clic al commutador es desconnectarà el navegador del servidor Windscibe.

Configuració de l’extensió Chrome de Windscribe

A sota d’aquest, apareixerà el generador d’enllaços segurs de Windscribe. Feu clic a “Copia l’enllaç segur” creareu un enllaç micro segur al lloc web que esteu navegant actualment i el copiarà al porta-retalls. Això ho explicarem amb més detall quan examinem el menú d’extensions de Chrome més endavant a la revisió de Windscribe. Finalment, hi ha un enllaç on podeu afegir o eliminar el lloc de la llista blanca de bloqueig d’anuncis.

Detalls de l'extensió de Chrome de Windscribe

Si feu clic a la fletxa a la dreta de la ubicació, s’obrirà la finestra d’ubicacions on podeu canviar manualment la ubicació virtual del navegador Chrome. Per exemple, si feu clic a “Canadà Oest” us retornarà a la finestra principal amb “Canadà Oest” que es mostra ara com a ubicació connectada. També tingueu en compte que el mode ara és manual. La il·lustració anterior mostra aquest procediment.

Feu clic a la icona del menú (tres barres horitzontals) a l’esquerra de la finestra principal per obrir el menú de Windscribe Chrome. Aquest menú té els següents elements:

 • Enllaços segurs recents – fent clic a la fletxa de la dreta s’obrirà una finestra on es mostraran els enllaços segurs que heu desat amb el pas del temps i us permetran copiar-los al porta-retalls o eliminar-los.
 • Opcions de privadesa – feu clic a la fletxa de la dreta per obrir les opcions per examinar-les i canviar-les. Aquestes qüestions es discuteixen amb més detall més endavant en aquesta secció.
 • Ajuda’m! – Obriu la pàgina de suport del lloc web de Windscribe.
 • El meu compte – obre la visió general del vostre compte.
 • Actualització – obre el lloc web de Winscribe perquè pugueu actualitzar a un compte de pagament.
 • Tancar sessió – us deixa fora de l’extensió i tanca la connexió. Tingueu en compte que caldrà iniciar la sessió la propera vegada que obriu l’extensió.

Menú i privadesa de Windows Windscribe

Analitzem ara la configuració de privadesa de l’extensió Chrome de Windscribe. Podeu configurar les opcions següents:

 • Antisocial (predeterminat: desactivat): si activeu aquesta opció, s’eliminaran els botons socials dels llocs web als quals accedeix el navegador. Això es troba actualment en beta experimental.
 • Intratable (predeterminat: activat): aquesta opció bloquejarà els seguidors i balises coneguts als llocs que visiteu.
 • Bloqueig d’anuncis (predeterminat: activat): bloqueja els anuncis del navegador que poden disminuir els temps de càrrega de pàgines per a alguns llocs web.
 • Personalitat dividida (predeterminat: apagat): fa girar l’agent del navegador enviat des del vostre navegador, que us pot ajudar a evitar el seguiment en el temps.
 • Gestiona la llista blanca – una altra manera d’afegir i eliminar llocs de la vostra llista blanca.

Utilitzant l’extensió Chrome de Windscribe

Ara que hem examinat com configurar i utilitzar l’extensió Windscribe, mirem-lo en acció. Per a aquest exemple, utilitzarem el lloc de diccionari gratuït. Notifiqueu que visiteu el lloc sense l’extensió. Es mostra un anunci de pancarta i un altre anunci a la part dreta. Això fa que el lloc es carregui més lent.

Ara utilitzem el creador d’enllaços segurs per crear un enllaç segur al lloc. Quan creeu l’enllaç, s’obrirà una finestra que conté diverses opcions. També podeu desar l’enllaç des d’aquesta finestra. Ara obriu el lloc del diccionari enganxant aquest enllaç al vostre navegador. D’aquesta manera s’obrirà una pantalla com la central de sota. Proporcionarà el lloc una qualificació de privadesa i mostrarà el nombre d’analítiques, rastrejadors, anuncis i altres presents al lloc abans de continuar-hi. Aquest lloc té un total de dotze i està classificat com a “F”. Aleshores, oferirà continuar segurament al lloc i li aplicarà la configuració de privadesa actual.

Extensió del proxy de parabrisa en acció

La darrera imatge anterior mostra el mateix lloc web del diccionari amb aquesta configuració aplicada. Observeu que els anuncis a la banda dreta i que no hi són presents. Aquesta pàgina es carrega molt més ràpidament sense aquests anuncis. Generar un enllaç segur és opcional i només amb propòsits informatius.

Com podeu veure, l’extensió del proxy de Windscribe és fàcil d’instal·lar i configurar. Les opcions predeterminades seran bones per a la majoria dels usuaris. Podeu configurar el proxy manualment o bé utilitzarà la configuració predeterminada de detecció automàtica. Si l’utilitzeu, proporcionareu una IP virtual i protegiréu les dades quan feu servir el navegador Chrome. També ajudarà a protegir la vostra privadesa bloquejant anuncis, balises i programes de seguiment. Això ajudarà a carregar llocs web que visiteu més ràpidament. La configuració de control de creuers us ajudarà automàticament a superar la censura mentre navegueu per Internet. Si l’utilitzeu juntament amb la VPN de Windows de Windscribe, podreu activar el doble salt, cosa que pot fer que encara sigui més difícil fer un seguiment dels hàbits del vostre navegador per a tercers..

Visiteu Windscribe

Prova de velocitat VPN de Windscribe

Ara és hora de provar el rendiment de la VPN de Winscribe. Aquesta prova es va executar utilitzant la seva VPN de Windows Pro amb configuració predeterminada. Els resultats indiquen que la velocitat de la seva VPN és acceptable per a la majoria de les aplicacions. Pel que fa a la pèrdua de velocitat, era aproximadament mitjà. Com sempre, hi ha una certa disminució del rendiment a causa de la sobrecriptació de les despeses generals.

Prova de velocitat de parabrisa

La prova de velocitat demostra que la connexió xifrada va reduir la velocitat de descàrrega del nostre ISP base des de 27,46 Mb / s a ​​22,54 Mb / s. Es tracta d’una caiguda d’un 17,9% aproximadament a un servidor de la ciutat de Nova York, Nova York. No obstant això, aquesta disminució de la velocitat és tolerable per la seguretat i privadesa addicionals que ofereix el servei de VPN de Windscribe. També volem destacar que les velocitats del servei gratuït eren més lentes però comparables a altres VPN gratuïtes que hem revisat.

Conclusions

Windscribe és un servei de VPN nou que ofereix Windscribe Limited, una empresa canadenca. Ofereix accés VPN gratuït i de pagament. Aquest servei funciona aproximadament un any però ha crescut molt ràpidament. En part, això es deu a la seva creença que tothom té dret a una Internet oberta i segura. Per crear aquest servei, han utilitzat un atac de dos puntes. Van desenvolupar un servei VPN per xifrar tot el trànsit d’Internet i canviar la vostra ubicació virtual. A més, Windscribe creu que l’ús d’una VPN per si sol no és suficient per protegir la vostra privadesa en línia. En conseqüència, també han desenvolupat extensions de proxy del navegador que incorporen bloquejadors d’anuncis, indicadors de seguretat i seguidors. Ells creuen que l’ús d’aquests dos productes junts pot ajudar a augmentar el seu nivell de privadesa mentre navega per Internet.

Windscribe es basa a Canadà, que és un membre conegut de “5 Eyes”. Per contrarestar-ho, afirmen que qualsevol sol·licitud de dades no contindria cap informació utilitzable perquè no emmagatzemen cap registre o cap altra informació que permeti lligar-la a cap usuari concret. No registra llocs o consultes específiques dels seus clients, però emmagatzema informació de l’amplada de banda perquè els usuaris lliures controlin els límits. També emmagatzemen informació de sessió temporal per a les operacions VPN normals. Aquesta informació de sessió es destrueix tres minuts després que finalitzi la sessió. Si voleu més informació sobre això, llegiu la seva Política de privadesa.

Tenen clients de programari Windows i Mac OS X. Windscribe també ofereix extensions de proxy per a navegadors Chrome, Foxfire i Opera. També tenen una aplicació per a dispositius iOS. Aquests poden ser utilitzats tant pels usuaris de serveis gratuïts com de pagament. Els subscriptors de Windnscript VPN Pro poden utilitzar el servei en Linux i Android mitjançant la instal·lació manual del programari.

Tot el seu programari VPN, però l’aplicació iOS, utilitza el protocol OpenVPN. L’aplicació iOS utilitza IKEv2. La majoria de proveïdors creuen que són opcions excel·lents per a serveis VPN. El xifrat de dades utilitza AES 256, amb SHA 512 per a l’autenticació de dades, i RSA 4096 per a propòsits de handshaking. Això vol dir que el servei de VPN de Windscribe està xifrat de manera segura en tot el trànsit d’Internet. El seu client també té un interruptor de matança integrat, bloqueja les sol·licituds d’IPv6 i proporciona protecció contra filtracions DNS.

El suport de Windscribe és proporcionat per un sistema de facturació per correu electrònic. Tenen una petita base de dades de FAQ composta per informació general sobre VPN sobre tots els serveis que ofereixen i alguns problemes de suport. La seva presència social a Facebook i Twitter s’actualitza regularment amb notícies sobre el seu servei.

El que més ens ha agradat del servei:

 • Ofereixen clients de programari per a Windows i Mac OS X
 • Proporcionen una aplicació mòbil per a iOS.
 • Windscribe ofereix extensions de proxy que incorporen configuració de privadesa per bloquejar anuncis, balises i programari de seguiment de navegadors Chrome, Firefox i Opera.
 • Ofereixen un servei VPN gratuït.
 • Accepten pagaments de Bitcoin.

Idees per millorar el servei:

 • Allibereu una aplicació Android personalitzada per a tothom.
 • Menor cost del servei remunerat, ja que és una mica més que serveis comparables.
 • Afegiu una funció de xat per obtenir assistència.
 • Afegiu més informació sobre la xarxa de servidors al lloc web, no només a les ubicacions.

Els usuaris de Windscribe tenen accés a servidors d’Amèrica del Nord i del Sud, Europa de l’Est i l’Oest, Àfrica, Àsia i Oceania. Tenen un servei gratuït i una garantia de devolució de tres dies per al seu servei de VPN de pagament perquè el puguis provar. Endavant i prova. Si veieu que Windscribe s’adapta a les vostres necessitats per a una VPN, podeu registrar-vos des de només 7,50 dòlars al mes.

Visiteu Windscribe

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map