Revisió de la VPN de martell

La nostra revisió Hammer VPN ha descobert que es tracta d’una aplicació per a Android creada per TunnelGuru VPN. HammerVPN és una eina de programari VPN per a dispositius Android que no només xifra tot el trànsit d’Internet, ja que també li aplica una tecnologia d’ordenació. Això pot ajudar a ocultar el fet que utilitzeu un servei VPN. Al seu torn, pot protegir les vostres transaccions per Internet i evitar la DPI (inspecció profunda de paquets) de tercers.


Revisió de la VPN de martell

Preus i ofertes especials

Podeu descarregar gratuïtament l’aplicació VPN de Hammer des del lloc de Google Play. TunnelGuru ofereix als usuaris de l’aplicació VPN Hammer un ampli de banda gratuït de 100 MB per al seu servei VPN. Tot i que és una petita amplada de banda, pot ser suficient per als usuaris de VPN ocasionals. A més, haureu de publicar anuncis a vegades intrusos de TunnelGuru VPN i els seus patrocinadors, ja que el servei gratuït està finançat per publicitat (exemples que es mostren a continuació).

Anuncis VPN de martell

Tanmateix, no creiem que això sigui un ample de banda suficient per a la majoria dels usuaris VPN habituals. Tanmateix, si decidiu que us agrada l’aplicació VPN de Hammer i el servei que ofereix TunnelGuru VPN, ofereixen una versió de banda de banda il·limitada a la qual us podeu registrar per utilitzar l’aplicació mateixa. Només ofereixen un paquet mensual per aquest servei de pagament. Podeu comprar una VPN il·limitada per 4,25 dòlars al mes.

Característiques del compte VPN Premium Hammer

Les característiques i avantatges que ofereix el compte de VPN de Hammer de pagament són les següents:

 • VPN Stealth: proporciona ajuda contra el DPI del trànsit d’Internet.
 • Servidors addicionals: teniu accés a la xarxa de servidors premium d’1 Gbps.
 • Accés addicional al programari: podeu utilitzar tot el programari que ofereix TunnelGuru VPN que us permet connectar-vos mitjançant diversos protocols.
 • Ports: podeu triar diversos ports per poder connectar dades.
 • Proxy: podeu configurar la VPN per utilitzar un servidor intermediari.
 • Amplada de banda: accés a servidors sense limitacions d’ample de banda. Els servidors gratuïts encara tenen un límit de 100 MB per dia.
 • Seguretat: Hamn VPN proporciona un tallafoc virtual per protegir el vostre dispositiu contra els programes maliciosos que entren.
 • Protecció: protegeu la vostra informació mentre esteu connectats a xarxes WiFi.

Podeu pagar el vostre servei i rebre un val mensual de Paypal si preferiu mantenir tots els vostres pagaments en línia en una base de dades central. Accepten targetes de crèdit Visa, MasterCard, American Express i Discover que es gestionen mitjançant la funció anònima de Paypal. També podeu pagar la vostra subscripció a través del lloc web de TunnelGuru, si voleu. Hi trobareu un enllaç al final de la pàgina d’instal·lació de l’aplicació a la botiga de Google Play.

Període de prova lliure de risc

Podeu provar el servei de VPN Hammer de forma gratuïta. Podeu utilitzar fins a 100 MB d’ample de banda al dia a la seva xarxa VPN. A més d’això, ofereixen una garantia de devolució de 3 dies després de comprar el servei premium. Si no esteu satisfets amb el servei un cop el vau comprar, us reemborsaran el preu de compra. Els heu de notificar per escrit per correu electrònic en un termini de tres dies després de la data de subscripció de la vostra intenció de cancel·lar el vostre compte.

Xarxa de servidors VPN

La xarxa VPN premium Hammer està formada per 1 servidors Gbps al Brasil, Canadà, França, Alemanya, Mèxic, Regne Unit, Països Baixos, Estats Units, Singapur, Sud-àfrica i Turquia. Tot i que es tracta d’un nombre reduït d’ubicacions VPN, engloba una àrea geogràfica àmplia. Proporcionen al seu servei de VPN una presència a cinc dels set continents: Àfrica, Àsia, Europa, Amèrica del Nord i Amèrica del Sud.

Els servidors VPN de Hammer no permeten l’ús de torrents ni cap altre programari P2P. Tampoc estan utilitzats per a deixar de banda geo-restriccions per a la transmissió de contingut. Vostè està limitat a un sol dispositiu a la vegada. Finalment, no podeu utilitzar l’aplicació VPN Hammer a Nigèria, Pakistan, Ghana, Xina, Índia, Senegal i Síria.

Privacitat i seguretat

No estem segurs de la privadesa del que feu mentre feu servir el servei VPN de Hammer basat en les seves pròpies polítiques de privadesa i TOS. Segueixen un parell d’excepcions d’aquesta política:

Fem el possible per protegir la vostra privacitat al no emmagatzemar més detalls als nostres servidors que no pas tècnicament o legalment requerits i permesos. De fet, els propis servidors no guarden cap registre que pugui ser d’interès per a ningú, tret dels desenvolupadors i operadors; Tanmateix, cooperem amb les autoritats preocupants en la mesura necessària per protegir-nos d’haver de responsabilitzar-nos de les vostres accions il·legals. Això vol dir que podrem revelar les dades del vostre compte i pagament, així com l’adreça IP d’origen que s’utilitza per registrar-vos si incompliu les normes.

Per a les seves aplicacions mòbils, indiquen el següent:

> Aplicacions mòbils:
No llegim, no rastrem ni recopilem informació ni cap informació personal a través de les aplicacions mòbils que utilitzeu en els vostres dispositius mòbils. Només necessiteu permisos mínims per funcionar, esmentats a la llista de permisos, que es poden comprovar mentre instal·leu aplicacions per a mòbils. Les aplicacions mòbils necessiten principalment la ubicació actual, l’identificador del dispositiu si es disposa, la informació de creació, el permís d’accés a l’emmagatzematge i la xarxa mòbils.

Registren una quantitat mínima d’informació dels seus usuaris VPN: inici de connexió, final de connexió i adreça IP que es fa servir per connectar-se. No obstant això, atès que afirmen que treballen dins dels límits judicials del país on es troben i que no són una jurisdicció, es podria veure obligat a controlar les dades dels usuaris en alguns casos. A més, diuen que ho faran per alliberar-se de qualsevol mal fet de la vostra part. En conseqüència, us deixem que prengueu la decisió per si mateix si esteu còmodes amb aquestes condicions.

HammerVPN proporciona molt poca informació tècnica sobre com xifren les vostres dades o el mecanisme que utilitzen per proporcionar la seva funció furtiva. La investigació sobre això va trobar que utilitzen la seva pròpia VPN personalitzada pròpia. Combina múltiples protocols i tecnologies de túnel. A més, el servei de VPN Hammer utilitza la força de xifrat de 128 bits per a les vostres dades d’Internet.

Suport tècnic

El servei d’assistència VPN de Hammer es realitza principalment per correu electrònic. Vam enviar algunes preguntes d’assistència al seu personal i vam escoltar-los a dos dies en la majoria dels casos. Les respostes van ser útils amb les preguntes que ens vam plantejar.

Suport VPN de martell

També tenen presència a Twitter i Facebook. Tot i que, no sembla que siguin controlats diàriament, per tant, no sabem quant trigarà a rebre una resposta d’aquestes fonts. Finalment, tenen uns quants vídeos de YouTube per ajudar-vos a registrar-vos en el seu servei. No tenen una base de dades de preguntes freqüents i el seu programari està dissenyat per a aquells amb més coneixements tècnics si voleu aprofitar les seves funcions avançades.

Instal·lació de Hammer VPN

Podeu instal·lar l’aplicació VPN Hammer al dispositiu Android des de la botiga de Google Play. Un cop hagueu trobat l’aplicació, toqueu el botó “Instal·la”. A continuació, apareixerà una pantalla que sol·liciti els permisos d’accés per a l’aplicació. Cal acceptar-les abans que comenci la instal·lació. Un cop finalitzada la instal·lació, toqueu el botó “Obrir” per llançar-lo per primera vegada.

Instal·lació de VPN de martell

Un cop s’obri l’aplicació VPN Hammer, mostrarà el tauler principal. Quan us connecteu al servei VPN per primera vegada, us explicarà que no es pot utilitzar cap programari torrent amb ell. Heu de reconèixer que enteneu i esteu d’acord amb aquesta condició. A continuació, es mostrarà la pantalla per permetre que el servei estableixi la connexió VPN de Hammer. Toqueu “D’acord” per permetre-ho. Finalment, es completarà la connexió amb el servidor VPN escollit.

Inici VPN de martell

Opcions i funcions de l’aplicació per a Android

Si toqueu la fletxa cap avall al costat del servidor seleccionat actualment al tauler principal, apareixerà una llista de servidors als quals podeu connectar-vos mitjançant el protocol actual. Si teniu un compte premium pagat, podeu desplaçar-vos fins a la part inferior d’aquesta llista i seleccionar un servidor premium al qual connectar-vos. A més, també podeu triar el protocol que fareu servir per realitzar la connexió. Els tres protocols que podeu triar són els següents:

 • UDP: aquest és el protocol predeterminat i principal per a l’aplicació i utilitza RPort: 500 i LPort: 0 (0 representa un número de port aleatori). Aquest és el protocol més ràpid i serà el més adequat per a la majoria dels usuaris. Tot i això, no proporciona verificació ni de la comanda ni del lliurament de tots els paquets de dades enviats.
 • TCP: això és més lent que el protocol UDP, però proporciona la verificació de la comanda i el lliurament de paquets de dades. Per això, és millor per a connexions de llarga distància o febles o si us interessa tenir problemes de connexió mitjançant UDP.
 • ICPM: serveix per connectar dispositius arrelats i requereix accés al súper usuari del dispositiu.

La connexió mitjançant diferents protocols pot afectar el subconjunt de servidors VPN als quals teniu accés quan utilitzeu el servei de VPN Hammer.

Opcions VPN de martell

Hi ha dues altres pantalles a les quals es pot accedir des del quadre de comandament de l’aplicació. A la primera d’elles s’hi accedeix tocant el botó “Quant a” i proporciona informació a l’aplicació Android. També mostra un enllaç al lloc web de TunnelGuru per poder configurar un compte de pagament i examinar el TOS si voleu.

Es pot accedir a la segona pantalla que mostra funcions addicionals de l’aplicació tocant el botó “Avançat”. Aquesta pantalla us permetrà assignar el DNS utilitzat per la VPN i configurar un servidor intermediari que es pot utilitzar mitjançant l’aplicació Hammer VPN. Podeu configurar aquest proxy introduint un nom d’amfitrió o una adreça IP per a l’amfitrió, el port que utilitza i la seva capçalera. També podeu triar permetre que el servidor intermediari sigui usat per connexions TCP. Un cop hàgiu introduït els paràmetres del proxy, toqueu el botó “Desa” per completar la configuració del proxy.

Funcions VPN de martell

VPN de martell en ús

Ara que hem examinat l’aplicació VPN de Hammer per a les funcions i opcions d’Android, fem una ullada en acció. Hem activat un compte premium introduint les nostres credencials de verificació de pagament per poder accedir als servidors premium. Utilitzar el servei és molt fàcil. Primer, seleccioneu el servidor i el protocol que voleu utilitzar per a la connexió (el servidor Premium-g11 a Alemanya es va utilitzar amb UDP en aquest cas). Toqueu el botó “Connectar”.

Al cap d’uns segons apareixerà la pantalla connectada. En aquesta pantalla es mostra la informació de la sessió següent: servidor connectat, temps de connexió, dades de l’amplada de banda rebudes i dades d’ample de banda enviades. També mostra un botó per “desconnectar” de la connexió. Si premeu aquest botó, us demanarà que us desconnecteu del servidor VPN.

Ús de VPN de martell

Un cop hagi parat la vostra connexió actual, podeu seleccionar un altre servidor VPN al qual connectar-se. També podeu canviar el vostre protocol si voleu. Si voleu tancar l’aplicació VPN de Hammer per a Android, toqueu el botó posterior del dispositiu des de la pantalla del tauler principal. Es mostrarà la sol·licitud de tancar l’aplicació.

Sol·licitud de tancament de l'aplicació VPN de martell

Si toqueu el botó “D’acord”, es tancarà l’aplicació.

Com es mostra aquesta secció, qualsevol de les aplicacions VPN de Hammer les pot utilitzar qualsevol persona. Alguns cops senzills us hauran connectat a un servidor de la seva xarxa. Desconectant-se només necessiteu dues aixetes. L’ús de les seves funcions avançades requereix una mica més d’experiència tècnica, però una vegada que la configuració sigui tan fàcil.

Prova de velocitat VPN de martell

El servei de VPN Hammer compta amb servidors gratuïts i premium. Per tant, vam incloure proves de velocitat de servidor premium pagades i de velocitat de servidor gratuïtes per veure com es comparen amb no tenir cap VPN activa. Els resultats, d’esquerra a dreta, no tenen connexió VPN, connexió de servidor VPN premium i connexió de servidor VPN gratuïta. Notareu que la seva moderació era una pèrdua de velocitat a causa del servei de VPN pagat, que es deu a la despesa de xifratge. A més, podeu veure que aquesta pèrdua de velocitat va ser molt més gran per al servidor VPN gratuït. Aquest sol ser el cas i es deu principalment al volum elevat d’usuaris en servidors VPN gratuïts. La seva velocitat pot variar àmpliament i durant tot el dia.

Martell VPN Speedtest

De manera més quantitativa, la nostra velocitat es va reduir de 28,94 Mbps a 22,25 Mbps quan es va utilitzar el servidor VPN de Hammer de pagament. Es tracta d’una disminució d’aproximadament un 23,1 per cent a un servidor de Tucker, GA. Tingueu en compte que encara és prou ràpid per a la majoria de les vostres necessitats de navegació per Internet. El servidor VPN gratuït va disminuir la nostra velocitat ISP base de 28,94 Mbps a 10,30 Mbps. Es tracta d’una caiguda de gairebé el 64,4%. Això unit a la seva limitació diària de 100 MB indica que probablement no sigui la millor opció per a molts usuaris VPN. L’ús d’una VPN pot ajudar a protegir la vostra privadesa en línia i a protegir la informació en línia de persones no desitjables. Això us pot proporcionar una major tranquil·litat mentre navegueu per Internet. Comprar el millor servei VPN que et pots permetre pot ajudar a garantir-ho.

Revisió del martell VPN: Conclusió

Hammer VPN és una aplicació gratuïta per a Android proporcionada per TunnelGuru que permetrà que el vostre dispositiu mòbil es connecti a la seva xarxa. No només millorarà la vostra privadesa i seguretat en línia, sinó que també et protegirà de la inspecció DPI per part de tercers com alguns proveïdors d’interès i entitats governamentals. Us proporcionaran 100 MB d’ample de banda gratuïts al dia a la seva xarxa VPN. Pot ser un ample de banda suficient per a usuaris VPN puntuals. Tanmateix, no n’hi ha prou amb aquells que es connecten de forma habitual a Internet mitjançant una VPN. TunnelGuru també ofereix un servei VPN premium de pagament que us permetrà ampliar banda de banda il·limitada a la seva xarxa VPN. També podeu accedir a tot el programari personalitzat per a diversos dispositius. Tanmateix, només podeu connectar un dispositiu alhora. També us donarà accés als servidors VPN premium.

La xarxa premium VPN Hammer consta de servidors a Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Europa, Àfrica i Àsia. Tenen servidors d’1 Gbps a diversos països. El seu servei utilitza un algoritme VPN propietari que utilitza xifrat de força de 128 bits. El suport tècnic es fa principalment per correu electrònic. Tot i que, també tenen comptes a Twitter i Facebook. El seu TOS i la seva política de privadesa són una mica ambigus. Per tant, haureu de examinar-les per veure si us accepta.

El que més ens ha agradat del servei:

 • Hammer VPN proporciona protecció DPI per a aquells que ho necessitin.
 • Aplicació Android i programari personalitzat per a Windows.
 • TunnelGuru té diverses aplicacions per a dispositius Android.
 • Ofereixen 100 MB de servei VPN gratuït diari.
 • Una garantia addicional de 3 dies de devolució un cop subscrit al servei.
 • Múltiples maneres de comprar una subscripció VPN premium que inclouen cripto-monedes com Bitcoin.

Idees per millorar el servei:

 • Afegiu tutorials per a les funcions de Hammer VPN i altres programes personalitzats de TunnelGuru.
 • Més ample de banda per a usuaris gratuïts
 • Servidors més ràpids per a usuaris gratuïts
 • Permet més una connexió simultània.
 • Afegiu més ubicacions VPN.

Hammer VPN ofereix un servei gratuït que podeu utilitzar per provar-ne el rendiment. A més, ofereixen una garantia de devolució de 3 dies. Això us hauria de proporcionar molt de temps per posar el servei de VPN a la velocitat de tots els vostres dispositius. Per tant, endavant i prova-ho per tu mateix. Si t’agrada i penses que s’ajusta a les teves necessitats, pots subscriure’t per 4,25 dòlars al mes.

Visiteu la VPN de Martell

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map