Anonabox Tunneler & Pro Review

El gener de 2016, la Anonabox l’equip va presentar tres nous dispositius al Saló de Consumer Electronics Show (CES) de 2016 a Las Vegas. Després de ser adquirits l’any passat, Anonabox comença els seus nous dispositius Pro, Tunneler i Fawkes. Centraré la meva revisió en les versions Pro i Tunneler, ja que admeten VPN. Inicialment es va associar amb Anonabox HideMyAss i més recentment VyprVPN per proporcionar una interfície personalitzada i 30 dies de VPN gratuïta amb la compra de qualsevol dispositiu. La pantalla de configuració de VPN facilita la connexió a qualsevol servei VPN. Obteniu informació sobre com podeu protegir la vostra privadesa durant qualsevol moment amb Anonabox.


Router VPN Anonabox

Tot i que ens interessa més revisar els dispositius que admeten VPN, és important tenir en compte que Anonabox té una línia completa de productes. Tots ells, tret de The Tunneler, funcionen com a encaminadors Tor. Abans de passar a la nostra revisió, voldria prendre un moment per compartir una breu visió general de la línia completa de productes Anonabox.

Dispositius Anonabox & Preu

Aquí teniu un cop d’ull als dispositius que actualment podeu comprar directament a Anonabox o a Amazon. Aquells que comprin directament a través del seu lloc web tenen l’opció de pagar amb targeta de crèdit, PayPal o Bitcoin mitjançant BitPay. Ens fa il·lusió veure que accepten Bitcoin.

Dispositius Anonabox

 • Original – Connecta i reprodueix el router Tor amb contrasenya de maquinari
 • Fawkes – Torna l’encaminador, el pont, el relé o la sortida amb extensió de gamma
 • Túnel – Router VPN amb integració HMA i extensió de rang
 • Pro – Router VPN i Tor, integració HMA, arxiu de fitxers USB i molt més

Ens centrarem en els dispositius Tunneler ($ 99) i Pro ($ 119,99) ja que admeten connexions VPN. Per la diferència de preu de 20 dòlars, recomano molt la versió Pro. Té un processador més ràpid, més memòria i funcions de càrrega de fitxers USB. També podeu utilitzar-lo com a servidor web per a allotjament.

Interfície VPN: túnel & Pro

Els dispositius Anonabox Tunneler i Pro són compatibles amb VPN i vénen precarregats amb una interfície VPN per a HideMyAss i VyprVPN. La pàgina permet connectar-se fàcilment a qualsevol servidor. Tot el que heu de fer és introduir el nom d’usuari i la contrasenya d’HMA o VyprVPN. Des d’allà, la pantalla ofereix un quadre desplegable amb tots els servidors enumerats. També us ofereix l’opció entre connexions TCP i UDP. Tant els dispositius Pro com Tunneler disposen de 30 dies de servei gratuït de VPN HMA Pro. El paquet inclou una targeta amb un codi d’accés que introduïu al lloc VyprVPN o HMA per bescanviar el mes de servei gratuït.

Què esperar

El meu pensament original era incloure una sèrie de captures de pantalla que mostraven la configuració i la interfície VPN de Anonabox. Si us interessa veure la part tècnica de configurar i fer servir Anonabox, us recomano que descarregueu qualsevol guies directament des del seu lloc. Rebrà un llibret de colors bonic amb la mateixa informació de la caixa de qualsevol dels seus productes. Tot i així, recomano descarregar la guia associada. Sóc un temporitzador antic i necessitava una lupa per veure les instruccions incloses. La versió en línia és en format PDF i us ofereix tot el que necessiteu.

Vaig tractar tant Anonabox Tunneler com Pro com qualsevol encaminador. Per començar, els vaig connectar al portàtil a través del port LAN. Després de connectar el cable Ethernet, vaig anar a l’URL que proporcionen a la guia de configuració. L’URL varia entre versions. Un cop connectat, he canviat ràpidament la contrasenya del dispositiu i vaig passar a la configuració WAN. Aquí és on podeu connectar el dispositiu a la vostra xarxa actual. En el meu cas va ser la xarxa sense fils de la meva oficina. Podria haver estat tan fàcilment la xarxa wifi a l’aeroport, l’hotel o Starbucks. Això és realment el que es tracta del dispositiu. Us ajudarà a protegir la vostra privadesa mentre no sou.

Els dispositius Anonabox recordaran les connexions Wifi de manera que voldreu entendre la interfície. L’equip Anonabox ha creat un bloc publicar això fa molt bé explicar com aprofitar al màxim les connexions wifi i com restablir el dispositiu si mai ho necessiteu. Els dos dispositius que vam provar van realitzar una bona tasca. Han ajudat a garantir la nostra privadesa en una àmplia gamma de dispositius connectats a través de la xarxa sense fils. La seva configuració va trigar un temps. No va estar malament, però us suggereixo que tingueu una experiència tècnica i, possiblement, experiència en xarxa. No m’agradaria que el meu pare només s’assegués i configurés un Anonabox.

Interfície VPN HMA Pro

Tant el Anonabox Tunneler com Pro inclouen una pantalla per connectar-se a la VPN de HideMyAss. La interfície VPN HMA és molt senzilla d’utilitzar. No heu de saber res sobre la part tècnica de la VPN per connectar-vos a un servidor HMA. Només necessiteu el nom d’usuari i la contrasenya proporcionats per HMA. Com s’ha esmentat anteriorment a la revisió, el dispositiu Anonabox disposa de 30 dies d’accés gratuït a VPN HMA. Un cop us registreu al servei, voldreu obrir la pantalla de la interfície VPN. La guia de configuració us explicarà a través del procés.

VPN Anonabox HMA

Podeu visitar el lloc web de Anonabox per veure les instruccions de configuració de tots els seus dispositius, però volia avançar i compartir la pantalla de la interfície VPN. Els tres primers camps estan coberts, però són molt directes. Podeu marcar o desmarcar una casella per habilitar la VPN. Un cop hàgiu introduït el nom d’usuari i la contrasenya, el següent pas és triar una ubicació del servidor VPN. HMA gestiona una gran xarxa de servidors VPN a tot el món i els teniu accés. Connecteu-vos a qualsevol servidor amb OpenVPN TCP o UDP. Seleccioneu un servidor i deixeu que el dispositiu Anonabox tingui cura de la resta.

Interfície Anonabox VyprVPN

HMA ja no és l’única VPN disponible per a Anonabox. El seu equip va treballar estretament amb Golden Frog per desenvolupar una interfície molt agradable per als usuaris de VyprVPN. Podeu connectar-vos fàcilment a qualsevol ubicació del servidor i escollir el nivell de protocol / xifrat des de la interfície d’usuari de Anonabox Pro o Tunneler. Un cop connectat, la informació serà xifrada a través de la xarxa VyprVPN. Crec que és important esmentar que VyprVPN és un proveïdor de VPN de primer nivell, cosa que significa que gestionen tots els aspectes del servei VPN. A partir de les seves aplicacions d’escriptori i mòbil i s’estenen al seu maquinari i xarxa. Això proporciona als membres una capa addicional de protecció de la privadesa ja que l’equip de VyprVPN té un control total sobre la seva xarxa.

Interfície Anonabox VyprVPN

Com es pot veure a la captura de pantalla superior, la interfície Anonabox per a VyprVPN presenta molt bé. Encara és més important el fet que requereix molt poca informació per connectar-se a la seva xarxa i xifrar les vostres dades. Primer voldreu registrar-vos a VyprVPN. Si encara no teniu cap compte, podeu fer servir l’enllaç situat a la part esquerra de la pàgina de configuració per bescanviar el vostre codi promocional. Heu de tenir una targeta amb un codi promocional durant 30 dies de VyprVPN gratuïta amb el vostre dispositiu. Si no el teniu a la mà, mireu cap enrere al quadre. Disposarà de targetes promocionals tant per a VyprVPN com per a HMA. Un cop us registreu, simplement introduïu la vostra adreça de correu electrònic (o nom d’usuari) i la vostra contrasenya a la interfície. Des d’allà, podeu triar entre les més de 60 ubicacions del servidor de VyprVPN a 47 països. Si bé podeu canviar el protocol, us recomano que utilitzeu l’opció predeterminada d’OpenVPN – 160 bits per a una bona combinació de velocitat i privadesa. Un cop llest, feu clic a “Desa i aplica” i, a continuació, feu clic a la casella “Activa VPN” quan vulgueu connectar-vos. Tot el que cal és utilitzar VyprVPN al nou dispositiu Anonabox.

Conclusió

Em va agradar provar Anonabox Pro i Tunneler. Per la diferència de 20 dòlars, recomanaria la versió Pro. Obtindreu una CPU més ràpida, més memòria i funcions de càrrega de fitxers USB. Anonabox Pro és perfecte? No, però serveix per ajudar a assegurar la vostra privadesa mentre es troba en una xarxa wifi. Podeu portar-lo al portàtil o fins i tot a la butxaca. No recomanaria utilitzar-lo a casa tenint en compte la pèrdua de velocitat. En el seu lloc, ha de confiar en Anonabox Pro quan viatgi. Ja sigui a Starbucks pel carrer o a mig camí del món.

Quan rebeu el dispositiu per primera vegada i obriu el quadre, us suggereixo que configureu immediatament una contrasenya d’administració i que llegiu la guia de configuració. Tenen un conjunt complet d’actualitzacions guies en línia. També tenen un útil publicar per ajudar-vos a comprendre com funcionen les connexions wifi a través del dispositiu. Crec que la sèrie de dispositius Anonabox són els més adequats per a usuaris amb certa experiència tècnica. M’agradaria recomanar-ho als meus pares, ja que sentirien una falsa sensació de seguretat si no configuraven el dispositiu correctament. Amb això, estic molt a gust recomanar-ho a aquells que tinguin una mica de formació tècnica i una mica de experiència en xarxa a casa. Visita Anonabox.com per obtenir més informació.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map