NordVPN Android -asennusopas

Voit ladata uusimman NordVPN Android-sovellusversion Google Playsta. Tämä antaa sinulle pääsyn heidän verkkoon suosikki Android-laitteissasi. NordVPN-verkkosivusto sisältää asennusoppaat, jos haluat määrittää mieluummin Androidin manuaalisesti OpenVPN-, L2TP / IPsec- ja PPTP-tiedostoille.


Käy NordVPN-sovellussivulla Google Play ladata ja asentaa Android-sovellus laitteeseesi. Sovellus vaatii Android 4.0 tai uudemman. Kun olet Google Play Kaupassa, napauta ”Install” -painiketta aloittaaksesi asennuksen alla olevan ensimmäisen kuvakaappauksen osoittamalla tavalla. Asennuksen alkamisen jälkeen näet toisen kaltaisen näytön. Napauta Hyväksy-painiketta, jotta asennus voi jatkua kuten kolmannessa kuvakaappauksessa.

NordVPN Android-asennus

Kun asennus on valmis, näet viimeisen kaltaisen näytön. Napauta ”Avaa” -painiketta käynnistääksesi sovelluksen ensimmäistä kertaa.

Kun ohjelmisto käynnistyy ensimmäisen kerran, se edellyttää, että annat NordVPN-käyttöoikeustiedot. Napauttamalla “Kirjaudu sisään” alla olevassa ensimmäisessä näytössä avautuu toinen näyttö, johon voit kirjoittaa NordVPN-käyttäjänimen ja salasanan. Napauttamalla ”Uusi NordVPN: ään?” vie sinut luomaan NordVPN-tilin.

Kirjaudu sisään

Kun olet kirjoittanut käyttöoikeustiedot oikein, kuten yllä olevassa kolmannessa kuvakaappauksessa tehtiin, napsauta sitten Kirjaudu sisään -painiketta lopettaaksesi Android-sovelluksen käynnistämisen. Tämä tuo esiin “Palvelimen kartta” -näytön, joka esitetään alla olevan kuvan ensimmäisessä näytössä. Tämän näytön avulla voit lähentää ja loitontaa ja siirtää karttaa kaikkiin suuntiin. Tätä havainnollistetaan toisessa näytössä, jossa näkyy zoomattu näkymä Pohjois-Amerikkaan, ja kolmannessa näytössä, joka näyttää Oseanian alueen. Palvelinkartta-näyttö kuvaa NordVPN-verkkoa graafisesti kartalla sarjana sinisiä sijaintitappeja eri maissa. Kytkin on harmaa ja “Pois” -asennossaan osoittaa, että et ole yhteydessä verkkoon.

nordvpn-server-kartta-käyttöön

Yhdistäminen VPN-palvelimeen palvelinkarttanäytöltä on helppoa, kosketa vain sen maan nappia, johon haluat muodostaa yhteyden. Napauta esimerkiksi Yhdysvaltojen nastaa palvelinkartassa, joka on esitetty yllä olevassa toisessa kuvakaappauksessa. Näet alla olevan kuvan vasemmalla puolella olevan kuvan kaltaisen näytön. Napauttamalla Yhdysvaltojen nastaa, näyttöön tulee kehote muodostaa yhteys siihen. Napsauta nyt vihreää “Kyllä” -painiketta suorittaaksesi yhteyden.

NordVPN Android-asiakaskarttayhteys YhdysvaltoihinKoska tämä on ensimmäinen kerta kun muodostat yhteyden NordVPN-palveluun, Android OS näyttää luottamusviestin. Napauta ”Luotan tähän sovellukseen” -ruutua ja sitten “OK” vahvistaaksesi, että luotat NordVPN: ään. Sen jälkeen näet yllä olevan kolmannen kaltaisen näytön, jossa lukee ”Connected to United States”. Huomaa, että sekä kytkin että sijaintitappi ovat nyt vihreitä osoittaen, että olet muodostanut yhteyden NordVPN-verkkoon. Zoomaa karttaa ja näet, että olet todella muodostanut yhteyden Yhdysvaltojen VPN-palvelimeen kuten edellisessä kuvakaappauksessa näkyy. Oletetaan nyt, että haluat vaihtaa palvelimet VPN-palvelimeksi Kanadassa. Napauta vain paikanäppäintä Kanadassa. Tuloksena on samanlainen näyttö kuin alla olevan kuvan vasemmalla puolella. Napauta nyt vihreää “Kyllä” -painiketta aloittaaksesi VPN-palvelimen vaihtamisen. Ensin irrotat sinut nykyisestä palvelimestasi, kuten toisessa kuvakaappauksessa näytetään, ja aloitat sitten uuden palvelimen yhdistämisen kolmannen kuvan osoittamalla tavalla..

NordVPN Android-sovelluskarttapalvelin Vaihda Yhdysvallat Kanadaan

Yllä oleva neljäs kuvakaappaus osoittaa, että olet nyt yhteydessä Kanadaan. Pienennys osoittaa, että olet todellakin vaihtanut VPN-palvelimelta Yhdysvalloissa sellaiseen Kanadassa. Viimeinen asia, jota haluamme tutkia palvelimen karttanäytöltä, on kuinka muodostaa yhteys tiettyyn palvelimeen sitä käyttävässä maassa. Kuvailkaamme tätä muodostamalla yhteys VPN-palvelimeen Ranskassa.

Liu’uta ensin vasemmalle Eurooppaan kartaliittymässä ja zoomaa sitten Ranskaan. Sinun pitäisi nähdä samanlainen kuvakaappaus kuin alla vasemmalla. Huomaa, että olet edelleen yhteydessä Kanadan VPN-palvelimeen. Nyt sen sijaan, että koskettaisit Ranskan sijaintitappia, pidä sitä pitkään asettamalla sormesi siihen ja jättämällä se, kunnes näet alla olevan toisen kaltaisen näytön. Maanäytön pitkään pitäminen avaa luettelon kyseisen maan palvelimista. Juuri niin tapahtuu, että he ovat kaksi palvelinta Ranskassa. Tässä luettelossa näkyy kunkin palvelimen numero, latausprosentti ja etäisyys sijainnistasi.

NordVPN Android-sovelluskarttayhteys Ranska # 3Huomaat myös valkoisen sydämen harmaassa ympyrässä. Napauttamalla tätä sydäntä tehdään siitä suosikki, jonka ilmaisee punaisella muuttuva ympyrä. Suosikkipalvelin # 3 nyt napsauttamalla sydäntä sen vieressä. Tuloksena on yllä olevan kolmannen kaltainen näyttö. Viimeistele lopuksi yhteys palvelimeen nro 3 Ranskassa napsauttamalla kytkintä sen oikealla puolella. Kun sovellus irroittaa sinut Kanadasta, se yhdistää sinut VPN Sever # 3: een Ranskassa. Viimeinen yllä oleva näyttö osoittaa, että olet nyt yhteydessä “Ranskaan”.

Nyt kun olemme tarkastelleet “Palvelinkartta” -näyttöä ja tapoja, joilla voit muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen sitä käyttämällä, tutkitaan meidän NordVPN Android-sovellusvalikkoa. Tämä valikko löytyy sovelluksen vasemmasta yläkulmasta, ja se on merkitty kolmella vaakapalkilla. Napauta valikkoa nyt. Sinun pitäisi nähdä vasemmalla alla näkyvän kaltainen näyttö. Huomaa, että olet edelleen yhteydessä VPN-palvelimeen Ranskassa. Tässä valikossa on seuraavat kohteet:

 • Maat – Tämä avaa aakkosjärjestyksessä luettelon maista, joihin voit muodostaa yhteyden ja joita tutkimme yksityiskohtaisemmin vain hetkessä.
 • Tilini – Tämä avaa näytön, jonka avulla voit jatkaa nykyistä tilaustasi tai käydä NordVPN-verkkosivustolla vaihtaaksesi salasanasi.
 • Täysi palvelinluettelo – Tämä näyttää sinulle täydellisen palvelinluettelon, joka sisältää erikoisuuspalvelimet. Tutkimme sitä tarkemmin myöhemmin tässä katsauksessa.
 • Lähetä palautetta – Tämän avulla voit kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen [email protected] palautteen antamalla Android-asiakkaalle. Aihe on esitäytetty Android Beta -sovelluksella.
 • Live chat – Tämä avaa live-keskusteluistunnon NordVPN-tukiasiantuntijan kanssa.
 • Käytä TCP: tä – Tämä asettaa sovelluksen käyttämään TCP: tä UDP: n sijasta, kun se pystyy. Huomaa, että tämä voi hidastaa yhteyttä.
 • Kirjaudu ulos – Tämä merkitsee sinut ulos sovelluksesta. Muista, että jos kirjaudut ulos, joudut syöttämään käyttäjätiedot uudelleen seuraavan kerran käynnistäessäsi sovelluksen.

Nyt kun olemme tarkastellut kaikkia valikkokohteita, katsotaanpa näitä kahta, jota voidaan käyttää VPN-yhteyksien luomiseen: Maat ja Koko palvelinluettelo. Napsauttamalla valikon ”Maat” (alla vasemmassa reunassa) avautuu näyttö, joka sisältää luettelon viimeisimmistä yhteyksistäsi. Tätä seuraa luettelo kaikista NordVPN-verkon maista aakkosjärjestyksessä, kuten alla olevassa toisessa kuvakaappauksessa esitetään. Muista, että olet edelleen yhteydessä palvelimeen # 3 Ranskassa. Napauta Kanadan oikealla puolella olevaa kytkintä muodostaaksesi yhteyden siellä olevaan VPN-palvelimeen. Pienennä ja huomaat, että olet nyt yhteydessä Kanadaan. Se on kaikki mitä tarvitaan palvelimen valitsemiseen tai vaihtamiseen maiden näytöllä. Napauta vain kytkintä sen maan vieressä, johon haluat muodostaa yhteyden.

NordVPN Android-sovellusmaiden yhteys Kanadaan

Napauttamalla valikkoa uudelleen, näyttöön tulee alla vasemmalla näkyvä näyttö. Huomaa, että se osoittaa nyt olevansa yhteydessä Kanadaan. Napauta ”Täysi palvelinluettelo” ja näet toisen kaltaisen näytön. Tämä on ”Omat suosikit” -luettelo ja kuten näette, sillä on suosikki, jonka olet tallentanut aiemmin, Ranska # 3. Napauta nyt Kaikki palvelimet -välilehteä. Tämä välilehti sisältää luettelon palvelimista käyttötarkoituksiin, mukaan lukien seuraavat: Anti-DDoS, Dedicated IP-palvelin, Tupla-VPN, Tavalliset VPN-palvelimet, Tor over VPN ja Erittäin nopea TV. Napauttamalla mitä tahansa näistä näet luettelon palvelimista, joihin voit muodostaa yhteyden tavoitteen saavuttamiseksi. Tätä seuraa luettelo maista aakkosjärjestyksessä. Nämä näkyvät alla olevissa kahdessa viimeisessä kuvakaappauksessa.

NordVPN Android-sovelluksen täydellinen palvelinluettelo

Paras tapa löytää palvelin, johon voi muodostaa yhteyden tietystä maasta, on käyttää hakua. Oletetaan, että halusit löytää palvelimen, jolla on alhainen kuormitusprosentti Saksasta. Napauta näytön yläreunassa olevaa suurennuslasia ja kirjoita ”germany” ilman lainausmerkkejä. Tämä tuo esiin luettelon kaikista palvelimista Saksassa ja voit nopeasti löytää sellaisen, jolla on alhainen latausprosentti, kuten alla olevassa ensimmäisessä kuvakaappauksessa näkyy..

NordVPN Android App All Server Search SaksaNapauta ensimmäisessä yllä olevassa näytössä tehdäksesi Saksan nro 1 suosikiksi kuten aikaisemmin Ranska # 3, napauta sitten kytkintä yhdistääksesi siihen. Tämä tuo näyttöön toisen kaltaisen näytön. Napauta lopuksi valikkoa ja sitten kaikki palvelinluettelot. Jos teit kaiken oikein, näytölläsi pitäisi näyttää viimeisimmältä kuvakaappauselta yllä.

Viimeinen asia, jota haluamme tarkastella katsauksessamme NordVPN Android -sovellukseen, on Smart-Play -ominaisuus. Tämän käyttämiseksi varmista ensin, että olet yhteydessä VPN-palvelimeen NordVPN-verkossa. Viimeisestä kuvakaappauksesta voit nähdä, että olet yhteydessä Saksaan 1. Kun palaat palvelinkarttaan, joka näytetään alla olevana ensimmäisenä kuvakaappauksena, voit nähdä myös olevansa yhteydessä “Saksaan”. Napauttamalla “Smart Play” -välilehteä tulee esiin toisen kaltainen näyttö. Napauttamalla kytkintä tällä näytöllä otetaan Smart-Play käyttöön ja siitä tulee kolmannen kaltainen kuvakaappaus. Tämä osoittaa, että Smart-Play on nyt käytössä. Napauttamalla palvelinkartta-välilehteä voit nähdä, että olet nyt yhteydessä “Saksaan Smart-Play-palvelun kautta. Tämän avulla voit katsella kaikkia suosikkimaista höyryttävää mediaasi eri maista ilman, että sinun täytyy vaihtaa VPN-palvelimia median alkuperämaahan.

NordVPN Android-sovellusyhteys Saksaan Smart-Play-palvelun kautta

NordVPN: n henkilökunta on antanut tilaajilleen erittäin helpon yhteyden verkkoon uuden Android-sovelluksen avulla. Valitse vain sijainti kartalta ja muodosta sitten yhteys siihen. Jos haluat hallita paremmin palvelinta, johon yhdistät maassa, pidä paikanäppäintä pitkään. Tämä tuo esiin luettelon kyseisen maan palvelimista latausprosentteina, jotta voit muodostaa yhteyden vähemmän tungosta palvelimeen ja todennäköisesti nopeampaan palvelimeen. Sen avulla voit asettaa sen käyttämään TCP: tä UDP: n sijasta, jos palvelin tukee sitä. Kaikkia muita asetuksia hoitaa ohjelmisto, joka on suunniteltu yrittämään aina yhdistää sinut valitsemasi maan nopeimpaan palvelimeen. Muutamalla napautuksella saat yhteyden ja suojaat.

Käy NordVPN: ssä

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map