Kuinka pelata tummia sieluja III VPN: llä

Tumma sielu IIIDark Souls-franchising on uudempi pelisarja, jonka suosio on kasvanut. Kehittäjät ovat nyt tulossa Dark Souls III: n kanssa. Kuten useimmissa peleissä, tämä on intensiivinen taistelupeli. Se on saatavana Windows-, PS4- ja Xbox One -sovelluksille. Erityinen osa tätä Dark Souls-version versiota on, että siinä on online-moninpeli. Kun pelaat Dark Souls 3 -verkkoa verkossa, saatat huomata viiveet ja hitaat yhteydet. Suosittelen VPN: ää näiden ongelmien ratkaisemiseksi. VPN muuttaa IP-osoitteen mihin tahansa muuhun sijaintiisi valitsemasi sijainnin ulkopuolella. Jos valitset VPN-palvelimen, joka sijaitsee lähellä palvelinta, jolla pelaat, sinulla on vähemmän viivettä ja nopeampia yhteyksiä. Kokenemat pelaajat nauttivat myös ylimääräisestä suojauksesta DDoS-hyökkäyksiä vastaan.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 2.85 Hyödyllinen hintaPIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 3,25IPVanish76valintaruutuvalintaruutu

Dark Souls III kuten kaikki muutkin Dark Souls-pelit, voit muokata hahmosi ulkonäköä. Voit myös valita luokan. Jokaisella luokalla on erilaiset kyvyt ja taistelutavat.

Dark Souls 3: n pääluokkiin kuuluu:

 • Ritari: Alkaa kilvestä, säärystimistä, hansikkaista, rintalevystä, kypärästä ja yhdestä raudan miekasta.
 • Palkkasoturi: Alkaa kahdesta miekasta, puisesta kilvestä ja Sellsword-kypärästä, panssarista ja housuista.
 • Soturi: Käynnistyy kirveellä, suojalla ja pohjoisella kypärällä, panssarilla, hansikoilla ja housuilla.
 • airut: Alkaa keihään, parannusapun, suojan, hännänpitäjän ja Herald-kypärän, haarniskan, käsineiden ja housujen kanssa.
 • Varas: Käynnistyy veitsellä, suojalla, jousella, varas-naamarilla sekä Deserter-panssarilla ja housuilla.
 • Salamurhaaja: Alkaa estoc, kilpi, noidan henkilöstö, spook ja salamurhaaja, haarniska, hanskat ja housut.
 • Velho: Käynnistyy postimurralla, noidanhallinnon henkilökunnalla, kilpeellä, nuorella lohikäärmerenkaalla, sielunuolella, raskaalla sielunuolella ja noituilla hupulla, kaapulla, hansikoilla ja housuilla.
 • Pyromancer: Käynnistyy kirveellä, suojalla, Pyromancy-liekillä, suurella suolarenkaalla, palopallolla ja Pyromancer-kruunulla, vaatteella, käärellä ja housuilla.
 • Pappi: Aloita muskelista, papin pyhästä kelloa, kilpeä, parannusta, voimaa ja papin sinisestä kaapusta, hansikoista ja housuista.
 • riistää: Käynnistyy klubilla, Plank-suojalla ja Loinclothilla.

Dark Souls III on kova strateginen taistelupeli. Tämä tarkoittaa, että kun tasot, sinun on mietittävä, mitä tarvikkeita tarvitset edetessäsi. Sinun on myös laite, milloin käyttää taitojasi ja taikuusi tilanteen mukaan.

Pelissä on vaikeita pomoja ja vaikeampia väkijoukkoja. Pomoista ja muista väkijoukoista pudottavia esineitä voidaan käyttää pääsemään online-tiloihin. Online-tiloihin pääsee vain tietyillä tavoilla.

Verkkotilat sisältävät:

 • Osuuskauppa: Sinun on käytettävä tuotetta Valkoinen kyltti vuolukivi ja sitten voit pelata jopa kahden muun kanssa kerrallaan..
 • PvP: Käytät Red Eye Orb tai krakatun Red Eye Orb: n. Sitten sinut lähetetään toisen pelaajan maailmaan ja voit taistella heitä vastaan ​​siinä maailmassa. Sinä olisit hyökkääjä, kun he olisivat isäntä. Enintään kaksi ihmistä kerrallaan voi tunkeutua yhteen pelaajaan, mutta voit käyttää erilaisia ​​merkkejä muuttaaksesi numeroa.

Suosittelen jälleen kerran VPN: n käyttämistä Dark Souls 3: n pelaamiseen. VPN antaa sinulle IP-osoitteen valitsemastasi palvelinpaikasta. Se parantaa myös suorituskykyä vähentämällä pingisi ja suojaa sinua DDoS-hyökkäyksiltä. Se auttaa sinua pääsemään aiempiin maantieteellisiin rajoituksiin ja palomuuriin koulussa tai työpaikalla.

Kuinka käyttää VPN: tä pelataksesi tummia sieluja 3 (PC)

Minä käytän ExpressVPN esimerkiksi VPN-palvelun käyttäminen Dark Souls 3 -pelin pelaamiseen verkossa. Ensin haluat ladata VPN-asiakkaan. ExpressVPN tarjoaa ilmaisen asiakasohjelmiston Windowsille, Macille ja Linuxille. Ilmaisten sovellusten lisäksi iOS: lle ja Androidille.

Nyt kun sinulla on ollut mahdollisuus ladata ja asentaa ohjelmisto, joka on aika yhdistää. Käynnistä ExpressVPN-asiakas ja valitse palvelimen sijainti. Otamme sinut läpi askel askeleelta heidän Windows-asiakasohjelmansa avulla.

ExpressVPN-palvelimen sijainti

 • Koska monet pelaajat haluavat muodostaa yhteyden palvelimiin Yhdysvalloissa, käytimme tätä maata oppaamme. ExpressVPN: llä on laaja palvelinverkko, joka sijaitsee ympäri maailmaa.
 • Suosittelemme, että valitset OpenVPN (TCP) tai (UDP). Käytämme videoiden suoratoistossa sivustoista kuten YouTube, OpenVPN (UDP), koska se on nopeampi kuin TCP. Ne tukevat myös PPTP: tä, L2TP: tä ja SSTP: tä. Suosittelemme silti OpenVPN UDP: tä parhaan yhdistelmän nopeutta ja yksityisyyden suojaa varten.
 • Napsauta suurta pyöreää kytkentäpainiketta. Muutaman sekunnin kuluttua näet painikkeen ympärillä olevan suojan muuttuvan vihreäksi. Näyttöön tulee myös viesti, jossa ilmoitetaan, että VPN on päällä
 • Sinulla on nyt IP-osoite Yhdysvalloissa, sikäli kuin kuka tahansa voi kertoa verkossa. Sinänsä voit päästä mihin tahansa sivustoon ikään kuin istuisit siellä. Sama pätee, jos muodostat yhteyden palvelimeen Isossa-Britanniassa tai muualla maailmassa.

Se on juuri niin helppo tehdä. Nyt kun sinulla on IP-osoite ExpressVPN-palvelimelta Yhdysvalloissa, voit pelata, selata Internetiä tai katsella esityksiä ikään kuin olisit todella siellä. Yhdistäminen palvelimeen Isossa-Britanniassa antaisi sinulle täyden pääsyn myös siellä sijaitseviin estettyihin sivustoihin. Sama pätee mistä tahansa maasta.

Kuten voitte todennäköisesti jo todeta, hyvä VPN avaa pääsyn sisältöön ympäri maailmaa. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, palvelu voi auttaa sinua pääsemään suosittuihin palveluihin, kuten Netflix, Hulu ja Pandora. Tarvitset silti tilin palveluista, kuten Netflix, mutta VPN auttaa sinua katsomaan Yhdysvaltain televisio-ohjelmia ja elokuvia Netflixissä ikään kuin sinä istuit Yhdysvalloissa tai muulla alueella, johon haluat käyttää.

Kuinka käyttää VPN: tä pelataksesi tummia sieluja 3 (Xbox One ja PS4)

Käytän jälleen kerran ExpressVPN-esimerkkiä VPN-palvelun käyttämisestä Dark Souls 3 -pelin pelaamiseen pelikonsolissasi. Ne ovat suosikkipelaamiseni VPN: ni, koska ExpressVPN hallitsee erittäin suurta verkkoa, mikä tekee palvelusta loistavan valinnan pelaajille.

Ensimmäinen askel ExpressVPN: n käyttöönottoon on yleensä asiakasohjelmiston lataaminen järjestelmällesi. ExpressVPN tarjoaa ilmaisen asiakasohjelmiston Windowsille, Macille ja Linuxille. Ilmaisten sovellusten lisäksi iOS: lle ja Androidille. Ilmeisesti se ei toimi PS4: llä, Xbox One: lla tai Nintendolla, koska pelikonsoleista puuttuu VPN: n alkuperäinen tuki. Onneksi on edelleen tapa salata pelaamisen liikenne ja lähettää se VPN: n kautta. Vastaus on VPN: n suorittaminen reitittimen kautta. Huomaa: Jos et tarvitse salausta, voit käyttää ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -ominaisuutta tarvitsematta määrittää reititintä. Se tukee monenlaista pelikonsolia.

ExpressVPN-reitittimen sovellus

Riippuen käyttämästäsi merkistä ja mallista, se saattaa tukea kolmansien osapuolien VPN-palveluita. Jos näin on, saat tarvittavat tiedot VPN-palveluntarjoajalta yhteyden muodostamiseksi reitittimen kautta. Muuten suosittelen FlashRouters. FlashRouters-tiimi ottaa suositut tuotemerkkireitittimet ja välättää ne DD-WRT- tai Tomato-ohjelmistolla. Tämä antaa laitteille mahdollisuuden olla paljon enemmän ominaisuuksia kuin mitä tehdasohjelmiston ollessa asennettuna. Kaikille FlashRoutereille on määritetty valmiiksi VPN-tuki.

Nauti kaikesta jännityksestä, kun pelaat Dark Souls III verkossa. Jaa tämä viesti ystävillesi, jotta he voivat nauttia pelaamisesta kaikkialta maailmasta VPN: n avulla. Seuraa meitä @VPNFan uusimpia tarjouksia ja oppaita varten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map