Kuinka pelata Dota 2: ta VPN: llä

Dota 2Dota 2, Defense, of the Ancients 2, on suosittu MOBA, moninpelin online-taistelukenttäpeli. Se on todella hyvin tehty peli, ja se on saanut suosion nopeasti. Dota 2: ta voidaan pelata ystävien kanssa Internetissä ja myös kilpailukykyisesti. Voit saada pelin Windowsille tai Macille Steamilla ja pelin laajennuksia Dota 2 -sivustolla. Kun Dota 2 on online-pelattu peli, saatat kokea DDoS-hyökkäyksiä, viivettä, huonoa yhteyttä tai tukkeutua koulussa tai töissä. Suosittelen VPN: ää näiden ongelmien ratkaisemiseksi. VPN muuttaa IP-osoitteesi toiseen IP-osoitteeseen. Koska se ei ole IP-osoitteesi, tämä estää DDoS-hyökkäyksiä ja antaa sinun päästä ohi Dota 2: n estämisen työssä tai koulussa. Jos valitset IP: n lähellä palvelinta, jolla pelaat, sinun pitäisi kokea vähemmän viivettä.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 2.85 Hyödyllinen hintaPIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 3,25IPVanish76valintaruutuvalintaruutu

Kuinka käyttää VPN-verkkoa Dota 2 Online -sovellukseen (PC)

Minä käytän ExpressVPN Esimerkki siitä, kuinka VPN-palvelua käytetään Dota 2: n toistamiseen verkossa. Ensin haluat ladata VPN-asiakkaan. ExpressVPN tarjoaa ilmaisen asiakasohjelmiston Windowsille, Macille ja Linuxille. Ilmaisten sovellusten lisäksi iOS: lle ja Androidille.

Nyt kun sinulla on ollut mahdollisuus ladata ja asentaa ohjelmisto, joka on aika yhdistää. Käynnistä ExpressVPN-asiakas ja valitse palvelimen sijainti. Otamme sinut läpi askel askeleelta heidän Windows-asiakasohjelmansa avulla.

ExpressVPN-palvelimen sijainti

 • Koska monet pelaajat haluavat muodostaa yhteyden palvelimiin Yhdysvalloissa, käytimme tätä maata oppaamme. ExpressVPN: llä on laaja palvelinverkko, joka sijaitsee ympäri maailmaa.
 • Suosittelemme, että valitset OpenVPN (TCP) tai (UDP). Käytämme videoiden suoratoistossa sivustoista kuten YouTube, OpenVPN (UDP), koska se on nopeampi kuin TCP. Ne tukevat myös PPTP: tä, L2TP: tä ja SSTP: tä. Suosittelemme silti OpenVPN UDP: tä parhaan yhdistelmän nopeutta ja yksityisyyden suojaa varten.
 • Napsauta suurta pyöreää kytkentäpainiketta. Muutaman sekunnin kuluttua näet painikkeen ympärillä olevan suojan muuttuvan vihreäksi. Näyttöön tulee myös viesti, jossa ilmoitetaan, että VPN on päällä
 • Sinulla on nyt IP-osoite Yhdysvalloissa, sikäli kuin kuka tahansa voi kertoa verkossa. Sinänsä voit päästä mihin tahansa sivustoon ikään kuin istuisit siellä. Sama pätee, jos muodostat yhteyden palvelimeen Isossa-Britanniassa tai muualla maailmassa.

Se on juuri niin helppo tehdä. Nyt kun sinulla on IP-osoite ExpressVPN-palvelimelta Yhdysvalloissa, voit pelata, selata Internetiä tai katsella esityksiä ikään kuin olisit todella siellä. Yhdistäminen palvelimeen Isossa-Britanniassa antaisi sinulle täyden pääsyn myös siellä sijaitseviin estettyihin sivustoihin. Sama pätee mistä tahansa maasta.

Kuten voitte todennäköisesti jo todeta, hyvä VPN avaa pääsyn sisältöön ympäri maailmaa. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, palvelu voi auttaa sinua pääsemään suosittuihin palveluihin, kuten Netflix, Hulu ja Pandora. Tarvitset silti tilin palveluista, kuten Netflix, mutta VPN auttaa sinua katsomaan Yhdysvaltain televisio-ohjelmia ja elokuvia Netflixissä ikään kuin sinä istuit Yhdysvalloissa tai muulla alueella, johon haluat käyttää.

Dota 2 -pelin kohokohdat

Dota 2: ssa sinun ja 4-joukkueesi täytyy tuhota muiden joukkueiden perusta tai muinainen. He ovat erilaisia ​​keskipisteitä tai tornia matkan varrella. Sinun odotetaan taistelevan toisen joukkueen tuhoamiseksi muinaisesta, jotta et menetä. 1: lle 1 ottelussa sovelletaan samoja sääntöjä, paitsi jos sanot “gg” (hyvä peli), menetät.

Pelaajat, joita hallitset johtamaan joukkueesi voittoon, ovat Dota 2: n sankareita. Heitä on yli 150, ja jotkut ovat ilmaisia ​​ja toiset maksetaan. Peli perustuu näiden sankarien ympärille. Jokaisella sankarilla on eri tyyppi. Nämä tyypit ovat ketteryyttä, voimaa ja älykkyyttä (taikuutta). Voit myös tasoittaa sankarit lisätäksesi siellä tilastoja. Jokainen sankari hyökkää myös nopeudella, kantamalla tai voimalla. Kyvyt ovat toinen asia, josta ei löydy kokemusta.

Kulta on valuutan muoto Dota 2: ssa, ja se saadaan pelatessasi. Jos tappaa neutraalin väkijoukon, viimeisen osuman saanut henkilö saa kultaa, mutta jos joku tappaa vihollisen sankarin, koko joukkue saa kultaa. Kulta voi avata esineet, kuten aseet, haarniskat, erikoiskyvyt ja tarvikkeet. Aseita käytetään hyökkäyksen lisäämiseen. Panssaria käytetään lisäämään puolustusta ja erityiset kyvyt auttavat sankaria taistellessaan. Toisaalta tarvikkeet voivat auttaa kaikissa näissä asioissa ja muissa, mutta ne kestävät vain yhden taistelun.

Dota 2: lla on myös paljon pelitilaa. Joissakin tiloissa saat satunnaisia ​​merkkejä, kun taas toisissa voit valita. Kaikki tilat avataan, kun olet saavuttanut tason 10. Pelimoodit ovat hauskoja ja kaikki noudattavat samaa voittostrategiaa lukuun ottamatta muutamaa.

Dota 2-pelitilat sisältävät:

 • Kaikki valita: Tämä pelitila antaa sinun ja ystäväsi valita haluamasi sankarit, vaihtaa sankarit ja tehdä vain normaalin ottelun.
 • Kaikki satunnaiset: Jokainen pelaaja saa satunnaisen merkin ja 825 kultaa. Satunnaisen uuden merkin saaminen maksaa 300 kultaa. Satunnaisen sankarin lisäksi peliä pelataan kuten tavallista ottelua.
 • Kaikki satunnaiset kuolemat: Jokainen joukkueen jäsen saa satunnaisen sankarin ja joka kerta kun hänet tapetaan, hanki uusi. Joukkueet saavat 40 uudelleentunnistusta aloittaakseen, ja kun kaikki uudelleenlähetetyt ovat kadonneet, menetät. Uudelleenkorostaessa tasot, esineet ja kulta siirretään uudelle sankarille.
 • Kykyluonnos: Pelaajat valitsevat tarjolla olevista sankareista. Kyvyt tulevat olemaan uima-altaassa, jossa pelaajat valitsevat 3 normaalia ja yhden lopullisen kyvyn. Tätä peliä pelataan kuten tavallista peliä.
 • Kapteeni-tila: Aloita nopeustestillä siitä, kuka voi napsauttaa ensin “Tule kapteeniksi” -painiketta. Kapteenina valitset 5 sankaria ja valitset yhden itsellesi. Kun varattu aika on kulunut loppuun, joukkueesi valitsee jäljellä olevista neljästä. Tätä peliä pelataan kuten tavallista peliä.
 • Kapteenin luonnos: Aloittamiseksi joukkueen kapteenit kieltävät kolme sankaria ja valitsevat vuorotellen poiminnan 27 satunnaisen sankarin joukosta joukkueelle. He valitsevat 5 ja valitsevat yhden itselleen, jättäen muut sankarit joukkuetovereihinsa. Tätä peliä pelataan kuten tavallista peliä.
 • Mukautettu tila: Tila, joka on tulossa pian ja josta yhteisö valitsee pelaamisen.
 • Vähiten pelattu: Et voi valita 40 parhaiten pelattua sankaria. Ei vaihtoa sallittu. Tätä peliä pelataan kuten tavallista peliä.
 • Rajoitettu tila: Voit valita vain aloittelijoiden sankariluettelosta, ja se toimii opetusohjelmana. Sinua ei rangaista, jos lähdet. Sen sijaan sinut korvataan robotilla, jos lähdet. Tätä peliä pelataan kuten tavallista peliä.
 • yhden Luonnos: Näet kolme sankaria, joista toinen on nopeutta, yksi vahvuus ja yksi älykkyys. Voit valita vain yhden niistä, eikä vaihtoa ole. Tämän lisäksi peliä pelataan kuten normaalia ottelua.
 • Satunnainen luonnos: Kaksi joukkuetta vuorotellen valitsevat sankarit, kunnes jokaisella joukkueella on 24. Valintaprosessin lisäksi peli toimii täsmälleen samalla tavalla kuin tavallinen ottelu.
 • 1 v 1 yksinpuoliväli: Taistelet toista henkilöä vastaan ​​ja voitat täsmälleen samalla tavalla kuin tavallisesti. Tämän tilan erityinen osa on, että voit keskustella toisen henkilön kanssa, sanoa “gg” menettääksesi, sivutornit ovat immuuneja ja ensimmäiset riimut eivät vastaa.

Dota 2 on saatavana Windowsille ja Macille Steamissä. Peli on erittäin suosittu MOBA, hauskaa ja mielenkiintoista pelattavuutta. Sankarit tarjoavat laajan valikoiman strategioita. Esineet auttavat sankariasi taistelussa. Pelimoodeja on niin paljon, että niistä on vielä parempi pelata ystävien kanssa. Kaiken kaikkiaan Dota 2 on hauska online-peli, josta olen varma, että sinä ja ystäväsi nauttivat.

Suosittelen jälleen kerran VPN-palvelun käyttöä Dota 2: n pelaamiseen verkossa. VPN antaa sinulle IP-osoitteen valitsemastasi palvelinpaikasta. Se parantaa suorituskykyä ja vähentää viivettä. Elite-pelaajat arvostavat myös lisäsuojaa DDoS-hyökkäyksiltä

Nauti kaikesta toiminnasta, kun pelaat Dota 2: ta verkossa. Jaa tämä viesti ystävillesi, jotta he voivat nauttia pelaamisesta kaikkialta maailmasta VPN: n avulla. Seuraa meitä @VPNFan uusimpia tarjouksia ja oppaita varten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map