Kuinka maksaa VPN: stä nimettömästi prepaid-lahjakorteilla

Kun tilaat VPN-palvelun, suurin osa käyttäjistä on täysin hienoja käyttää tavallisia maksutapoja. Standardilla tarkoitamme menetelmiä, kuten PayPal, Visa, Mastercard, Discover, American Express ja muut pankeista. Sillä on tiettyjä etuja. Niitä ovat helppokäyttöisyys, koska voit määrittää toistuvat maksut ja mukavuuden mm. Jotkut ihmiset kuitenkin mieluummin käyttävät epästandardeja menetelmiä. Sen sijaan jotkut VPN-käyttäjät mieluummin ennakkomaksuisia lahjakortteja, ennakkomaksutettuja pankkikortteja, Bitcoinia ja muita anonyymejä maksutapoja. Tähän on useita syitä, ja selitämme syyt ja kerromme sinulle, kuinka maksaa nimettömästi. Katsotaanpa ensin VPN-palvelua, joka hyväksyy ennakkomaksuja lahjakortteja ja vastaa muutamaan usein kysyttyyn kysymykseen.


VPN-palvelut, jotka hyväksyvät lahjakorttimaksuja

RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchBrowser
laajennukset
1Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA49valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2HMA Pro VPN$ 3,99HMA280valintaruutu
3TorGuard$ 4.99TorGuard68valintaruutuvalintaruutu

Hyödyt ja haitat VPN: n ostamisessa lahjakortilla

On monia syitä, miksi et ehkä halua valita lahjakorttia maksamaan VPN-palvelusta.

edut:

 • Ei luottokorttia tai vakiomenetelmää – Sinua ei tarvitse sulkea pois, jos sinulla ei ole luotto- tai maksukorttia. Osta vain lahjakortti ja osta haluamasi tili.
 • Suurin yksityisyys – Koska myymälöiden lahjakortit ja ennakkomaksut pankkikortit eivät sisällä maksutietoja, sinun ei tarvitse tunnistaa itsesi enempää kuin VPN-palveluntarjoajan vaatimat tiedot.
 • Ei automaattista uusimista – Koska myymälöiden lahjakortit tai ennakkomaksukortit sisältävät kiinteän määrän valuuttaa, sinun ei tarvitse huolehtia palvelulaskutuksesta sinun tietämättäsi.
 • Helppo saada – Voit ostaa lahjakortteja monissa eri paikoissa tietyistä huoltoasemista tavarataloihin päivittäistavarakauppoihin. Voit ostaa molempia kortteja (lahja- ja ennakkomaksuveloitukset) käteisellä.
 • Helppokäyttöinen – Yhden tällaisen kortin käyttäminen on helppoa. Useimmiten ostat kortin ja kirjoitat numeron, kun sitä pyydetään VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolla.

haitat:

 • Voidaan rajoittaa – Kaikki VPN-yritykset eivät hyväksy lahjakortteja.
 • Voi maksaa enemmän – Voit joskus maksaa lisäkustannukset 20–30%. Tämä johtuu siitä, että palveluntarjoajat eivät voi todella käyttää lahjakorttirahaa ilman maksua.
 • Voi olla hankalaa – Palvelun keston päätyttyä sinun on palattava prosessin läpi. Et voi määrittää toistuvia maksuja, kun tätä menetelmää käytetään.

Vaikka joudut kohtaamaan joitain juuri ajoittain mainitsemistamme haitoista, Vanilla Visa- tai Green Dot -viisan käyttö voi auttaa sinua kiertämään joitain näistä ongelmista. Tavallisen lahjakortin sijaan kyseiset kortit ovat ladattavissa ja vaativat yleensä vain sähköpostiosoitteen.

Kuka voi käyttää VPN-lahjakorttia?

Vaikka kuka tahansa voi käyttää tätä menetelmää, hyvin harvat käyttäjät todella käyttävät. Jos käytät nollapalkista VPN-palveluntarjoajaa, sinun tulee olla suhteellisen turvallinen. Jotkin nollalokeja mainostavat yritykset tosiasiallisesti pitävät ne. Teoriassa he voivat jäljittää aktiivisuutesi sinulle käyttämällä maksutietojasi. Vaikka se ei ehkä ole todennäköistä, se on voinut ja on tapahtunut.

Jos olet toisinajattelija, toimittaja, ilmoittaja tai sananvapauden puolestapuhuja, tietojen pitäminen yksityisenä on välttämätöntä. Kuka sinä olet, kukaan ei halua tunkeutua heidän oveensa kello 1:00 ei-toivotun vieraan toimesta. Jos yrität salata toimintasi sortavalta tai väkivaltaiselta hallitukselta, tuntemattomamman maksutavan käyttäminen on välttämätöntä. Tietysti jotkut haluavat käyttää lahjakortteja lisätäkseen ylimääräisen tietosuojan. Digitaalimaailmassa, jossa on entistä vaikeampaa olla tuntematon, tämä menetelmä toimii hyvin. Kaikki riippuu mukavuusasteestasi. Voit käyttää lahjakortteja maksaaksesi VPN: stä ja muista verkkopalveluista.

Kuinka maksaa VPN: stä nimettömästi

Nyt kun näet miksi haluat käyttää tätä menetelmää, opastamme sinut prosessin läpi. Jotkut näistä vaiheista voivat vaihdella valitsemasi palveluntarjoajan mukaan, mutta niiden kaikkien tulisi olla hyvin samanlaisia. Vaikka sinun ei ehkä tarvitse kirjoittaa paljon tietoja, ilmoittautumiseen tarvitaan silti minimaalinen määrä. Tietojen ei kuitenkaan tarvitse olla tarkkoja paitsi kortin numeroa, voimassaolopäivää ja CVC-koodia.

 1. Siirry sivulle.
 2. Valitse haluamasi palvelusaika.
 3. Luo tili käyttämällä kelvollista sähköpostiosoitetta (kyllä, voit luoda sen tätä tarkoitusta varten).
 4. Valitse maksutapa. Jos valitset palveluntarjoajan, joka sallii sinun maksaa lahjakortilla, sinua kehotetaan lunastamaan ne täällä. Jos se on merkittävä merkkituotteinen lahjakortti (ts. Visa, MC, AE tai Discover), kirjoitat numeron luottokorttiosioon.
 5. Lähetä maksu.
 6. Lataa ohjelmisto ja nauti.

Vaikka se saattaa tuntua oudolta, sinua ei voi tilata useimpiin VPN-palveluihin, jos olet yhteydessä VPN-verkkoon. Sama pätee myös moniin suosituihin välityspalvelimiin. Luottokorttipetosten estämiseksi ne estävät sinut, jos yrität. Se voi olla ongelma, jos olet huolissasi IP-osoitteestasi.

IP-osoitteesi on kuitenkin helppo piilottaa. Sinun kannattaa tilata käyttämällä julkista WiFi-yhteyspistettä ravintolassa tai julkisessa kirjastossa. Tällä tavoin seuranta pysähtyy julkisessa Internet-yhteydessä kotiverkon sijaan. Osto olisi voinut tulla keneltä tahansa, joka on yhteydessä kyseiseen sijaintiin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map