Katso PGA Championship Live Online

PGA-mestaruusPGA Championship on kauden 2019 toinen suuri turnaus. New Yorkissa Farmingdalessa sijaitseva Bethpage Black -kurssi isännöi vuoden 2019 PGA-mestaruutta. Tänä vuonna toiminta alkaa 16. toukokuuta ja päättyy viimeiseen sääntelypäivään 19. toukokuuta. Tietenkin, se voi muuttua riippuen muista tekijöistä. Jos olet Yhdysvalloissa, sinulla on useita kattavuusvaihtoehtoja. Jos matkustat tai et käy Yhdysvalloissa, voit katsella PGA-mestaruutta verkossa mistä tahansa mistä tahansa käyttämällä VPN: tä.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 2.85 Hyödyllinen hintaPIA49valintaruutuvalintaruutu

Yleensä tarvitset maksetun tilauksen kaapeli- tai satelliittipalveluun. Jos sinulla ei ole kaapelia tai olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, myöskään Sling TV TNT-lähetykselle tai CBS All Access on tapa nähdä kaikki PGA-mestaruuskilpailujen kattavuus. Tietenkin, se riippuu siitä, milloin haluat katsoa. Tämä johtuu siitä, että haluat myös löytää luotettavan VPN-palvelun. Molemmat palvelut estävät sinua Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tässä tapauksessa haluat yhden, jolla on nopeat VPN-palvelimet Yhdysvalloissa. Valittavissa on useita VPN: iä. Tässä on opas suosikillemme.

Kuinka käyttää VPN: ää katsellaksesi PGA-mestaruutta

Käytämme ExpressVPN Esimerkiksi kuinka käytetään VPN-palvelua PGA-mestaruuden suoratoistoon. Ensin haluat ladata VPN-asiakasohjelman. ExpressVPN tarjoaa asiakasohjelmiston Windowsille, Macille ja Linuxille. Matkapuhelimen käyttäjät voivat ladata sovelluksia iOS: lle ja Androidille. Voit jopa yhdistää reitittimen suojataksesi kaikki verkossa olevat laitteet. Se lähettää kaiken viestinnän VPN: n kautta, joka tukee laitteita, kuten pelikonsolia ja suoratoistolaatikoita. Heillä on jopa sovellus Amazon Fire TV -laitteille.

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Hanki ExpressVPN

Nyt kun sinulla on ollut mahdollisuus ladata ja asentaa ohjelmisto, joka on aika yhdistää. Käynnistä ExpressVPN-asiakas ja valitse palvelimen sijainti. Otamme sinut läpi askel askeleelta heidän Windows-asiakasohjelmansa avulla. Muista, että käytämme kuvia Yhdysvaltain palvelimilta, koska suuri osa PGA-kattavuudesta on rajoitettu maantieteellisesti Yhdysvaltoihin.

ExpressVPN-palvelimen sijainti

 • Koska suurin osa amerikkalaisista kanavista on saatavana vain Yhdysvalloissa, sinun kannattaa valita palvelin Yhdysvalloissa. ExpressVPN: llä on suuri palvelinverkko, joka sijaitsee kaikkialla Yhdysvalloissa.
 • Suosittelemme, että valitset OpenVPN (TCP) tai (UDP). Käytämme videoiden suoratoistossa sivustoista kuten YouTube, OpenVPN (UDP), koska se on nopeampi kuin TCP. Ne tukevat myös PPTP: tä, L2TP: tä ja SSTP: tä. Suosittelemme silti OpenVPN UDP: tä parhaan yhdistelmän nopeutta ja yksityisyyden suojaa varten.
 • Napsauta suurta pyöreää kytkentäpainiketta. Muutaman sekunnin kuluttua näet painikkeen ympärillä olevan suojan muuttuvan vihreäksi. Näyttöön tulee myös viesti, jossa ilmoitetaan, että VPN on päällä
 • Sinulla on nyt IP-osoite Yhdysvalloissa, sikäli kuin kuka tahansa voi kertoa verkossa. Sinänsä voit päästä mihin tahansa sivustoon ikään kuin istuisit siellä. Sama pätee, jos muodostat yhteyden palvelimeen Isossa-Britanniassa tai muualla maailmassa.

Se on juuri niin helppo tehdä. Nyt kun sinulla on IP-osoite ExpressVPN-palvelimelta Yhdysvalloissa, voit selata Internetiä tai katsella PGA-mestaruutta kuin olisit todella siellä. Sama pätee mistä tahansa maasta, mutta haluat muodostaa yhteyden Yhdysvaltain palvelimeen katsomaan live-pelejä.

PGA-mestaruuskohokohdat

Bellerive Country Club -yhtiön perustajat rakensivat yksityisen 18-reikäisen kentän vuonna 1897. Sitä pidetään yhtenä vanhan linjan eli Louis Louis -kerhojen “isoista neljästä” kurssista. Kurssin aikana on järjestetty kaksi suurta mestaruutta. Ne ovat Yhdysvaltain avoimia vuonna 1965 ja PGA-mestaruus vuonna 1992. Tänä vuonna se isännöi Centennial PGA Championship -mestaruuskilpailua..

PGA-mestaruus on varmasti jännittävä tänä vuonna. On olemassa useita golfarit, jotka haluavat lisätä heidän saavuttamiensa merkittävien voittojen määrää. Tällä hetkellä urheilussa ei ole hallitsevaa pelaajaa. Yleensä se tarkoittaa, että voimme nähdä laukauksen. Kilpailu tulee olemaan kova PGA-mestaruuskilpailuissa, kuten Tiger Woods, Dustin Johnson, Justin Rose, Rory Mcilroy, Jordan Spieth ja muut, jotka ovat viime aikoina saavuttaneet edistystä. Woods on kertoimella suosikki voittaa, mutta lainata lause Tiger, se riippuu siitä, kuka tuo heidän “peli”.

Totisesti kuka tahansa voi voittaa tämän turnauksen. Kuten kaikki tiedämme kertoimella, suosikki voittaa ei useinkaan ole tapahtuman voittaja. Suorita tämä upea turnaus nähdäksesi onko suosikki golfaajallasi mitä tarvitaan PGA-mestaruuden voittoon tänä vuonna. Yhden tunnetuimpien 156 miesten kentän golfarien on tarkoitus lisätä numero heidän tärkeimpiin turnausvoittoihinsa.

Televisiolähetys PGA-mestaruuskilpailuissa on rajoitettu kahteen asemaan. Näin lähetysaikataulu muodostuu. Huomaa, että kaikki ajat on lueteltu EST: ssä.

Torstaina, toukokuuta 16
Live-kattavuus, TNT 13:00 – 19:00.
Highlight Show, CBS kello 11:37 – 12:07.

Perjantai, toukokuu 17
Live-kattavuus, TNT 13:00 – 19:00.
Highlight Show, CBS kello 11:37 – 12:07.

Lauantaina, toukokuuta 18
Live-kattavuus, TNT klo 11.00–14.00.
Live-kattavuus, CBS 14:00 – 19:00.

Sunnuntai, toukokuu 19
Live-kattavuus, TNT klo 11.00–14.00.
Live-kattavuus, CBS 14:00 – 19:00.

Nauti kaikesta 2019. vuoden PGA Championship -turnauksen jännityksestä ja katso, mikä golfari pelaa parhaimmillaan, saat onnen tauon tai molemmat. Jaa tämä viesti ystävillesi, jotta he voivat nauttia VPN: n avulla vuoden toisesta pääaineesta mistä päin maailmaa tahansa. Seuraa meitä @VPNFan uusimpia tarjouksia ja oppaita varten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map