Katso NBA HORSE -turnaus live-tilassa

NBAUrheilumaailma muuttuu tietysti vuonna 2020. Tämä johtuu ennennäkemättömästä uudesta koronaviruksesta, joka tunnetaan myös nimellä Covid-19. Tämän vuoksi NBA järjestää ensimmäisen historiansa “HORSE” -turnauksen. HORSE on koripallo ammuntakilpailu, joka järjestetään pelaajien välillä. Se pidetään useiden päivien ajan sunnuntaista 12. huhtikuuta klo 19–21 ja toistetaan klo 9–11 EST. Mestaruuspeli päättyy torstaina 16. huhtikuuta päättyen klo 23.00. Turnaus pidetään ESPN: ssä. Jos olet Yhdysvalloissa, sinulla on pääsy siihen. Jos olet muutenkin maan ulkopuolella, sinun tulee muodostaa yhteys VPN: ään turnauksen katselua varten.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 2.85 Hyödyllinen hintaPIA49valintaruutuvalintaruutu

Kuten mainitsimme, vuosi 2020 on outo vuosi monista syistä. Viruksen takia melkein kaikki urheilulajit on peruutettu. Tämä turnaus on tarkoitettu hyväntekeväisyyteen State Farmin (sponsori) kanssa, joka lahjoittaa yli 200 000 osallistujien puolesta hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka keskittyvät koronaviruksen vastatoimiin. Tässä turnauksessa kilpailee kahdeksan ihmistä, joista jokainen pelaa kotiväestönsä kentällä. Jotkut ovat NBA, kun taas toiset WNBA. Tässä on katsaus ryhmään 1.

 • Chauncey Billups
 • Tamika-sieppaukset
 • Mike Conley Jr.
 • Trae Young

Tässä on katsaus ryhmän 2 osallistujiin.

 • Zach LaVine
 • Chris Paul
 • Paul Pierce
 • Allie Quigley

Tässä turnauksessa dunking on kielletty. Pelaajien on kuvailtava jokainen laukausyritys määrittelemällä pisteet, jotka he aikovat tehdä ennen laukausta. Kunkin pelin ensimmäinen pelaaja, joka kerää kirjaimia “H-O-R-S-E” (saat kirjeen jokaisesta ohitetusta laukauksesta) viiden laukauksen epäonnistumisen jälkeen eliminoidaan. Voit jälleen katsoa tätä vain, jos sinulla on pääsy ESPN: ään.

Kuinka katsoa NBA HORSE 2020 -turnausta mistä tahansa

Jos sinulla on ESPN-käyttöoikeustiedot, noudata alla olevia ohjeita.

 1. Ilmottautua ExpressVPN (sisältää 30 päivän riskittömän rahat takaisin -takauksen).
 2. Lataa ja asenna ExpressVPN-sovellus laitteeseesi
 3. Yhdistä VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa, niin saat turnauksen kattavuuden.
 4. Voit kirjautua sisään ESPN Go -sovellukseen tai verkkosivustoon, jos sinulla on käyttöoikeustiedot.
 5. Nauti turnauksesta.

Kuinka käyttää VPN: tä katsomaan NBA HORSE 2020 -turnausta

Me käytämme ExpressVPN esimerkiksi VPN-palvelun käytöstä NBA HORSE 2020 -turnauksen suoratoistoon. Ensin haluat ladata VPN-asiakasohjelman. ExpressVPN tarjoaa ilmaisen asiakasohjelmiston Windowsille, Macille ja Linuxille. Ilmaisten sovellusten lisäksi iOS: lle ja Androidille.

Kun olet ladannut ja asentanut ohjelmiston, on aika muodostaa yhteys. Käynnistä ExpressVPN-asiakas ja valitse palvelimen sijainti. Otamme sinut läpi askel askeleelta heidän Windows-asiakasohjelmansa avulla.

 • Valitse palvelimen sijainti. Haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa. Kuten mainitsimme, se johtuu siitä, että sinut estäisiin alueen ulkopuolella. Tämän vuoksi valitsimme palvelimen Yhdysvalloissa.
 • Suosittelemme, että valitset OpenVPN (TCP) tai (UDP). Käytämme videoiden suoratoistossa sivustoista, kuten YouTube, OpenVPN (UDP), koska se on nopeampi kuin TCP. Ne tukevat myös PPTP: tä, L2TP: tä ja SSTP: tä. Suosittelemme silti OpenVPN UDP: tä parhaan yhdistelmän nopeutta ja yksityisyyden suojaa varten.
 • Napsauta suurta pyöreää kytkentäpainiketta. Muutaman sekunnin kuluttua näet painikkeen ympärillä olevan suojan muuttuvan vihreäksi. Näyttöön tulee myös viesti, jossa ilmoitetaan, että VPN on päällä
 • Sinulla on nyt IP-osoite Yhdysvalloissa niin kauan kuin kuka tahansa voi kertoa verkossa. Siksi pääset mihin tahansa sivustoon ikään kuin istuisit siellä. Sama pätee, jos muodostat yhteyden palvelimeen eri alueella.

Siinä kaikki on siinä. Nyt kun sinulla on IP-osoite ExpressVPN-palvelimelta Yhdysvalloissa, voit selata Internetiä ikään kuin olisit todella siellä. Sama pätee mistä tahansa maasta. Yhdistä Ison-Britannian palvelimeen katsomaan Sky Sportsia tai muita, riippuen siitä missä haluat katsoa.

Hyvät VPN-palveluntarjoajat avaa pääsyn sisältöön ympäri maailmaa. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, palvelun avulla voit käyttää suosittuja palveluita, kuten Netflix, Hulu ja Pandora. Tarvitset silti tilin palveluista, kuten Netflix, mutta VPN auttaa sinua katsomaan Yhdysvaltain televisio-ohjelmia ja elokuvia Netflixissä ikään kuin sinä istuit Yhdysvalloissa tai muulla alueella, johon haluat käyttää.

Nauti avautuvasta 2020 HORSE-turnauksesta ja katso mikä pelaaja voittaa. Pystyvätkö WNBA-pelaajat voittamaan NBA-pelaajat? Viritä saadaksesi selville. Jaa tämä viesti ystävillesi, jotta he voivat nauttia vuoden 2020 HORSE-turnauksesta kaikkialta maailmasta VPN: n avulla. Seuraa meitä @VPNFan viimeisimmät tarjoukset, oppaat ja uutiset.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map