Katso maailman juniorijääkiekon mestaruutta VPN: n avulla

Junior Jääkiekon mestaruusVuoden 2020 juniorijääkiekon maailmanmestaruuskilpailu merkitsee 44. kertaa tätä vuosittaista tapahtumaa. Tänä vuonna IIHF-juniorien maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Tšekissä. Pelit pelataan Ostravar Arénassa Ostravassa ja Werk Arenalla Třinecissä. Tšekki on isännöinyt mestaruutta neljä kertaa. Kun otetaan huomioon jääkiekon pitkäaikainen suosio alueella, tapahtuma on varmasti osuma. Katso toimintaa mistä päin maailmaa tahansa VPN.


Alustava kierros alkaa 26. joulukuuta 2019 kultamitalipelissä, joka pelataan 5. tammikuuta 2020. Se antaa sinulle puolitoista viikkoa katsomaan ja seuraamaan maailman parhaita juniorijääkiekkoilijoita. Katso, kuinka suosikkijoukkueesi kilpailee kullasta. TSN lähettää tapahtumaa Kanadassa. Yhdessä NHL-verkoston kanssa Yhdysvalloissa ja muissa verkostoissa ympäri maailmaa. Annan täydellisen luettelon myöhemmin viestissä.

Miksi tarvitset VPN-palvelua?

Jos luet tätä viestiä Kanadasta tai Yhdysvalloista, sinun ei tarvita VPN: ää pelejen katselemiseen. Jos asut tai matkustat Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolella, VPN auttaa sinua estämään maantieteelliset rajoitukset. Verkot estävät ihmisiä maan ulkopuolella. VPN antaa sinulle IP-osoitteen toisessa maassa, joka avaa sisällön ikään kuin istuisit siinä maassa.

Paras VPN maailman juniorijääkiekon mestaruuskilpailuun

Ensin haluat löytää luotettavan VPN-palvelun. Tässä tapauksessa haluat yhden, jolla on nopea VPN-palvelin, seuraamaan kaikkia toimia. Se kaventaa kenttää melkoisesti. Onneksi suosikki VPN tarjoaa alennusta tapahtuman aikana.

On olemassa useita verkkoja, jotka lähettävät turnauksen. Näiden ohjeiden vuoksi käytämme NHL-verkkoa Yhdysvalloissa.

 1. Ilmottautua ExpressVPN (sisältää 30 päivän riskittömän rahat takaisin -takauksen)
 2. Lataa ja asenna ExpressVPN-sovellus laitteeseesi
 3. Yhdistä VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa, jotta saat kattavuuden.
 4. Käy NHL-verkostossa ja piristä suosikkijoukkueesi voittoa.

Kuinka käyttää VPN: tä katsomaan mestaruutta

Haluatko lisää apua asennuksessa. Tässä on tarkempi opas kuvakaappauksella, joka auttaa sinua pääsemään alkuun. Minä käytän ExpressVPN Esimerkki siitä, kuinka VPN-palvelua voidaan käyttää katsomaan maailman juniori Jääkiekko-mestaruutta. Ensin haluat ladata VPN-asiakkaan. ExpressVPN tarjoaa ilmaisen asiakasohjelmiston Windowsille, Macille ja Linuxille. Ilmaisten sovellusten lisäksi iOS: lle ja Androidille.

Nyt kun sinulla on ollut mahdollisuus ladata ja asentaa ohjelmisto, joka on aika yhdistää. Käynnistä ExpressVPN-asiakas ja valitse palvelimen sijainti. Otamme sinut läpi askel askeleelta heidän Windows-asiakasohjelmansa avulla.

ExpressVPN-palvelimen sijainti

 • ExpressVPN: llä on laaja palvelinverkko ympäri maailmaa. Valitse maa, josta haluat katsoa kattavuutta. Joitakin suosittuja valintoja ovat Kanada ja Yhdysvallat.
 • Suosittelemme, että valitset OpenVPN (TCP) tai (UDP). Käytämme videoiden suoratoistossa sivustoista kuten YouTube, OpenVPN (UDP), koska se on nopeampi kuin TCP. Ne tukevat myös PPTP: tä, L2TP: tä ja IKEv2: ta. Suosittelemme silti OpenVPN UDP: tä parhaan yhdistelmän nopeutta ja yksityisyyden suojaa varten.
 • Napsauta suurta pyöreää kytkentäpainiketta. Muutaman sekunnin kuluttua näet painikkeen ympärillä olevan suojan muuttuvan vihreäksi. Näyttöön tulee myös viesti, jossa ilmoitetaan, että VPN on päällä
 • Sinulla on nyt IP-osoite Yhdysvalloissa, sikäli kuin kuka tahansa voi kertoa verkossa. Sinänsä voit päästä mihin tahansa sivustoon ikään kuin istuisit siellä. Sama pätee, jos muodostat yhteyden palvelimeen Isossa-Britanniassa tai muualla maailmassa.
 • Nw, käytät kaapeli- / satelliitti- / suoratoistotilauksesi tililläsi olevia kirjautumistietoja kirjautuaksesi verkkosivustolle, jota haluat käyttää pelejen katsomiseen.

Se on juuri niin helppo tehdä. Nyt kun sinulla on IP-osoite valitsemasi maan ExpressVPN-palvelimelta, voit selata Internetiä tai katsella Junior World Hockey Championship -mestaruuskilpailua ikään kuin olisit todella siellä. Sama pätee mistä tahansa maasta. Yhdistä Kanadan palvelimeen katsomaan TSN-kattavuutta.

Kuten voitte todennäköisesti jo todeta, hyvä VPN avaa pääsyn sisältöön ympäri maailmaa. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, palvelu voi auttaa sinua pääsemään suosittuihin palveluihin, kuten Netflix, Hulu ja Amazon Instant. Tarvitset silti tilin Netflix-kaltaisista palveluista, mutta VPN auttaa sinua katsomaan Yhdysvaltain televisio-ohjelmia ja elokuvia Netflixissä ikään kuin sinä istuit Yhdysvalloissa..

Kansainvälisen Junior Jääkiekko-Championship

Tässä on luettelo verkoista, jotka lähettävät 2020-sarjan IIHF-maailmanmestaruuskilpailut:

 • Kanada – TSN, RDS
 • Tšekin tasavalta – CT
 • Eurooppa – Eurosport
 • Suomi – MTV3
 • Venäjä – NTV Plus
 • slovakia – STV
 • Ruotsi – SVT, Viasat
 • Yhdysvallat – NHL-verkosto

Muista muodostaa yhteys palvelimeen maassa, jossa haluat katsella kattavuutta. Esimerkiksi TSN.ca-online-kattavuus on saatavana vain niille, joilla on Kanadan IP-osoite.

Alustavan kierroksen aikataulu

Tässä on alustavien kierrosten aikataulu ja sijainti:

Kierros A – Werk Arena

Ryhmä A Alustava aikataulu

Kierros B – Ostravar Arena

Ryhmä B Alustava aikataulu

Ota kaikki toiminnot katsomalla online-esityksiä tämän vuoden Junior World Hockey Championship -mestaruuskisoista. Jaa tämä viesti ystävillesi, jotta he voivat myös nauttia peleistä. Seuraa meitä @VPNFan viimeisimmistä tarjouksista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map