IPVanish iOS -asennusopas

IPVanish iOS -painikeLöydät uusimman IPVanish iOS -sovelluksen niiden asennussivulta. Pääset sinne napsauttamalla heidän sovelluksensa yläosassa olevaa “Sovellukset” -linkkiä. Tämä avaa VPN-ohjelmistosivun. Napsauta iOS-painiketta aloittaaksesi. Tämä lataa iOS-asetusten alisivun, joka sisältää tiedot uusimmasta iOS-sovelluksesta ja linkin sovelluskauppaan. Tämä sivu sisältää myös vaiheittaiset manuaaliset asennus- ja visuaaliset oppaat iOS-laitteen määrittämiseen L2TP: llä ja PPTP: llä.


Lataa sovellus napsauttamalla “Lataa App Storesta” -painiketta. Kun olet iTunesissa, napsauta latauspainiketta aloittaaksesi sovelluksen asentamisen. IPVanish-sovellus on yhteensopiva iOS 8.0: n ja uudemman kanssa. Kun asennus on alkanut, näet alla olevan vasemmalla puolella olevan kuvan kaltaisen näytön. Tämä on iOS-varoitus, joka kertoo, että kaikki Internet-liikenne kulkee VPN: n kautta. Se muistuttaa Android-laitteiden antamaa luottamusvaroitusta. Sinun on sallittava tämä, jotta VPN-asennus jatkuu. Vasemmalla olevassa kuvassa näkyy toinen asennusviesti, jossa kysytään, haluatko vastaanottaa IPVanish-ilmoituksia ja hälytyksiä. Tämä on valinnainen.

IPVanish iOS -asennus

Kun olet lähettänyt yllä mainitun ilmoituksen, sovellus antaa sinun käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjautuaksesi IPVanish-palveluun. Olettaen, että kirjoitit IPVanish-tilisi käyttäjänimen ja salasanan ja olet kirjautunut sisään, sovellus kehottaa sinua luomaan VPN-profiilin. Tämä määrittää IPVanish IKEv2 -määritykset iOS-laitteellesi. Kun tämä profiili on asennettu, näet IPVanish-aloitusnäytön, kuten alla vasemmalla. Tämä on sovelluksen yhteysnäyttö irrotettuna tilassa. Se osoittaa, että kytkentä on kytketty irti ja kytkin on kiinteä valkoinen, mikä tarkoittaa, että se on irrotettuna. Näytetty IP-osoite ja näkyvä sijainti ovat oikea IP-osoite ja sijainti. Tämä näyttö näyttää myös tilisi tilan ja milloin se on uusittava.

IPVanish iOS VPN -yhteys

Napauttaminen näytöllä yhteystilan alapuolella olevaa linjaa pitkin, joka osoittaa sijainnin (Atlanta, Yhdysvallat) yllä olevassa kuvassa, liu’uttaa luetteloa palvelinpaikoista oikealta. Tätä kuvaa yllä oleva ruutukaappaus. Napauttaminen palvelimella tässä luettelossa valitsee sen ja palaa sinut yhteysyhteyden pääruudulle. Napauttamalla kytkentäkytkintä yhdistää sinut valittuun palvelimeen. Viimeinen yllä oleva näyttö näyttää tämän yhteyden Yhdysvaltojen Atlanta-palvelimeen. Huomaa, että yhteystila näkyy nyt kytkettynä ja että liukukytkin on nyt vihreä. Myös näytetty IP-osoite on VPN-palvelimen osoittama ja näyttää näkyvän sijainnin Atlanta, USA. Olet nyt yhteydessä ja koko Internet-liikenteesi on salattu ulkopuolista snooppaa vastaan. Irrottaminen on yhtä helppoa kuin liukukytkimen napauttaminen. Jos haluat vaihtaa palvelimia, sinun täytyy vain valita toinen palvelin ja toistaa prosessi.

Viimeisimmät näytöt, joita haluamme tutkia IPVanish iOS -sovelluksen kannalta, ovat asetusnäytöt, joihin pääsee napauttamalla pääikkunan vasemmassa yläkulmassa olevaa ”hampurilainen” tai valikkokuvaketta (kolme vaakasuoraa viivaa). Asetusten pääikkuna näkyy alla olevan kuvan vasemmalla puolella. Se on jaettu kolmeen osaan: yleinen, edistynyt ja tilaus. Yleinen osio antaa sinun vain arvioida IPVanish napauttamalla oikealle osoittavaa nuolta ja näyttää nykyisen sovellusversion. Edistyksellinen osa, jossa on kysynnän vaihtoehtoja, joista keskustelemme myöhemmin. Sen avulla voit valita VPN-yhteysprotokollan ja asentaa VPN-profiilin uudelleen, jos se on vioittunut, mikä joskus tapahtuu VPN-profiilien kanssa. IOS-sovelluksen oletusprotokolla on IKEv2, mutta voit muuttaa sen IPSec: ksi.

IKEv2 ei ole vain oletusprotokolla, vaan se sopii parhaiten mobiililaitteille, kuten iPhone ja iPad, koska tuki on sisäänrakennettu ja sen pidetään yleensä yhtä nopeaa, turvallista ja luotettavaa kuin OpenVPN-protokolla. Myös sen rakenne tekee siitä sopivan VPN-yhteyden yhdistämiseen ja palauttamiseen automaattisesti, kun yhteys katkeaa väliaikaisesti, kuten joskus tapahtuu matkalla. IKEv2-protokolla tukee Mobility and Multihoming (MOBIKE) -protokollia, mikä tekee siitä ihanteellisen mobiililaitteiden käyttäjille, jotka vaihtavat säännöllisesti yhteyspisteiden välillä, tai niille, jotka vaihtavat kodin Wi-Fi-verkkojen ja mobiilitiedon käytön välillä, kun.

Asetusten pääikkunan viimeinen osa näyttää tilaustiedot, kuten tilisi uusiessa. Sen avulla voit myös palauttaa vanhentuneet ostot. Viimeinkin voit kirjautua ulos täältä VPN-palvelusta.

IPVanish iOS -sovelluksen asetukset

Olemme tarkastelleet kaikkia asetuksia paitsi tilauksenäytön alapuolella oleviin asetuksiin, joihin pääsee napauttamalla oikealle osoittavaa nuolta sen oikealla puolella. Tämä näyttö näkyy yllä olevan kuvan oikealla puolella. Se sisältää VPN-yhteyden vaihtoehdot. Nämä vaihtoehdot ovat seuraavat:

 • Aina päällä
  • Tämän asetuksen ottaminen käyttöön yrittää pitää teidät aina yhteydessä IPVanish VPN -verkkoon.
 • Yhdistä automaattisesti seuraaviin SSID-tunnuksiin
  • Tämän vaihtoehdon ottaminen käyttöön varmistaa, että yrität aina muodostaa yhteyden näytettyjen SSID-tunnusten VPN: ään.
  • Joissakin on rakennettu SSID-tunnuksia, kuten Panera, attwif, Google Starbucks ja muut.
  • Voit myös lisätä omia SSID-tunnuksia, kuten kotiverkon tai muita.
 • Yhdistä automaattisesti seuraaville verkkosivustoille
  • Tämän vaihtoehdon ottaminen käyttöön varmistaa, että yrität aina muodostaa yhteyden näytettyjen verkkosivustojen VPN-verkkoon.
  • Tähän on rakennettu verkkosivustoja, kuten twitter.com, facebook.com, youtube.com ja muut.
  • Voit myös lisätä omat verkkosivustosi tähän luetteloon.

Nämä vaihtoehdot tarjoavat tosiasiallisen alkeellisen tappauskytkimen iOS-sovellukselle tai valituille SSID: ille ja verkkosivustoille.

Kuten näette, IPVanish iOS -sovellus antaa sinun helposti muodostaa yhteyden verkon VPN-palvelimiin vain muutamalla kosketuksella iOS-laitteen näytöltä. Se sisältää tosiasiallisen tappakytkimen, jonka avulla voit valikoivasti valita, mitkä SSID- ja verkkosivustot haluat yhdistää automaattisesti VPN-palveluun. Lopuksi, oletusarvo on IKEv2, yksi parhaimmista VPN-protokollista mobiililaitteille, kuten iPhone ja iPad, koska se tukee MOBIKE-ohjelmaa.

Käy IPVanishissa

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map